Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers [Repris]
Raun & Jasprit. Property Brother hjælper med at finde, købe og forvandle drømmehuse. For at vise deres fremtidsvisioner gør de blandt andet brug af avanceret animation. Men er det nok til at Drew og Jonathan kan overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2011.
06:55 
Property Brothers
Sarah & Scott. Property Brother hjælper med at finde, købe og forvandle drømmehuse. For at vise deres fremtidsvisioner gør de blandt andet brug af avanceret animation. Men er det nok til at Drew og Jonathan kan overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2011.
07:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 2.
08:55 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 15. Del 3.
09:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
DIY Reno Rescue. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1.
11:00 
Mother & Daughter Renovate
Fountain Square Flashback. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 5. Del 2.
12:00 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
Weak. Efter et skænderi med Stabler om deres respektive privatliv, søger Benson hjælp hos en tidligere politimand, der er blevet psykitater, i et forsøg på at pågribe den serie-voldtægsforbryder og morder, som angriber handikappede kvinder. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 9.
13:05 
Law & Order: Special Victims Unit
Game. Holdet ved ikke hvad de skal stille op med efterforskningen af et brutalt drab, men så nævner Stablers søn, at ugerningen er som hentet ud af et videospil. En afhøring af spilproducenten bringer dem nu på sporet af en tidligere ansat. Et spor der ender hos et ungt par, der hævder ikke at kunne skelne mellem fantasi og virkelighed. Säsong 6. Del 14.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Like water for murder. Ligene af to kvindelige ejendomsmæglere bliver fundet på en strand. Da holdet ser nærmere på sagen, forbindes mordene med et, der blev begået for flere måneder siden og det fører dem ud på en jagt efter gerningsmanden, før han slår til igen. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17.
15:05 
CSI: NY
Admissions. En skolevejleder bliver myrdet under en fest. Da holdet dykker ned i sagen, viser det sig, at den muligvis er forbundet til et seksuelt overfald, der blev begået på skolen. Og senere viser det sig, at viceinspektørens datter er den manglende brik, der kan opklare forbrydelsen. Säsong 4. Del 18.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Raising cain. Moren til Horatios barn bliver en hovedmistænkt i mordet på hendes mand. Hun kommer også under mistanke, da vidnet i sønnens retssag pludselig forsvinder, inden hun kan udtale sig. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2007.
17:15 
CSI: Miami
You may now kill the bride. En baseball-stjernes brud bliver skudt på sin bryllupsdag. De mistænkte inkluderer hans bedste ven og holdkammerat, hans bodyguard og hans agent. Men sagen ændrer sig drastisk, da CSI opdager, at bruden ikke var det mål, morderen havde i sinde at ramme. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2007.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The excelsior acquisition. Sheldon skal i retten pga. en færdselsbøde på det værst tænkelige tidspunkt - netop på den dag, hvor tegneserie-legenden, Stan Lee aflægger et besøg i tegneseriebutikken. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2009.
18:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The precious fragmentation. Fundet af en ring på et loppemarked, udvikler sig til en hård belastning for gutternes venskab. Ringende viser sig nemlig at være en ægte rekvisit fra "Ringenes Herre"-filmene. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2009.
19:05 
The Big Bang Theory
The pants alternative. Sheldons angst for at skulle tale til store forsamlinger bliver udfordret, da han får muligheden for at modtage en pris. Vennerne hjælper med mentaltræningen, så han kan blive klar til den store aften. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2009.
19:30 
The Big Bang Theory
The wheaton recurrence. Sheldon får mulighed for at slå sin arvefjende Wil Wheaton - på bowlingbanen. Leonard bliver fornærmet, over Pennys reaktion efter, at han har sagt "Jeg elsker dig" til hende. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2009.
20:00 
Politijagt
En biltyv forsøger at stikke af fra Vlado ved at køre ned ad en lille grusvej, men den erfarende betjent er lige i hælene på ham. Kasper narkotester en tydeligt påvirket mand, og mandens sag bliver ikke bedre af at betjentene finder en joint i hans bil. Og så kæmper politi, brandmænd og ambulancereddere skulder ved skulder, for at redde flere tilskadekomne i et stort færdselsuheld. Säsong 26. Del 5. Producerat år 2021.
21:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I den tætte tåge ved Odense er der en bilist, der bestemt ikke har tænkt sig at køre efter forholdene. I nærheden af Nykøbing Sjælland er en påvirket chauffør i en Volvo til stor gene for de forankørende trafikanter. Nord for Varde kører en vanvidsmotorcykel med ekstrem høj fart, og videobilen må op over 250 kilometer i timen for at følge med. Og efter en Mercedes i Herning ikke har forstået reglerne for rødt lys, ender en bil i Vollsmose med at køre ind i et træ. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 6.
22:15 
Alt du elsker
Sara bearbejder hændelsen, og Jonas kæmper med den opmærksomhed, han nu får fra omverdenen. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
22:50 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En kvinde har slået alarm da en mand har fulgt efter hende i metroen og udvist grænseoverskridende adfærd. Claus og Michael fra Security må rykke ud og finde manden. Brand og Redning bliver kaldt til et legeområde hvor en lille pige er faldet og bløder fra hovedet. David og Charlotte fra Security skal hjælpe en kvinde der gerne vil have sin kniv med ud på sin rejse, men samtidig er der en ældre kvinde der falder om ved sikkerhedsbåndet. Ved det centrale sikkerhedscheck bliver der foretaget en stikprøve på en tilfældig håndbagage. Og da den testes for eksplosiver, slår den ud. 15/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
23:50 
Criminal Minds [Repris]
Mosley Lane. De lokale myndigheder i Ashburn, Virginia, tilkalder Hotchners team for at analysere en gerningsmand, som igennem mindst otte år har bortført børn. ,. Säsong 5. Del 16.
01:00 
CSI: NY [Repris]
Admissions. En skolevejleder bliver myrdet under en fest. Da holdet dykker ned i sagen, viser det sig, at den muligvis er forbundet til et seksuelt overfald, der blev begået på skolen. Og senere viser det sig, at viceinspektørens datter er den manglende brik, der kan opklare forbrydelsen. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18.
02:05 
Property Brothers [Repris]
Sarah & Scott. Property Brother hjælper med at finde, købe og forvandle drømmehuse. For at vise deres fremtidsvisioner gør de blandt andet brug af avanceret animation. Men er det nok til at Drew og Jonathan kan overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2011.
03:10 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
Obscene. Kriminalfolkene efterforsker den påståede voldtægt af en 16-årig tv-stjerne, hvilket fører til en konflikt om, hvorvidt en kontroversiel tv-vært skal holdes ansvarlig for at have sat gang i begivenhederne. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3.
04:20 
Law & Order: Special Victims Unit
Scavenger. Hele afdelingen kommer i kapløb mod tiden for at løse de puslespil og finde de spor, som en seriemorder har spredt over hele byen. Morderen udfordrer dem til at finde frem til ham og redde det næste offer på hans liste. Säsong 6. Del 4.
05:25 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Family Time in Kaiserslautern. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 16/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 137. Del 12. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Property Brothers: Forever Home
Kanal 5 Danmark, tisdag 5/7 06:35(07:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå