Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Bringing the Dream to Life. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 11.
07:05 
Property Brothers: Forever Home
Reaching New Heights. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 4. Del 12.
07:55 
Top Gear [Repris]
Verdens største og sjoveste motormagasin er tilbage med værtstrioen Chris Harris, Freddie Flintoff og Paddy McGuinness. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 29. Del 6. Producerat år 2020.
08:45 
Top Gear
Freddie, Chris og Paddy tager til Lake District for at blive genforenet med deres fædres gamle biler. Chris tester den kraftfulde Lamborghini Sian. Säsong 30. Del 1. Producerat år 2021.
10:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Small House, Big Problems. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
11:00 
Mother & Daughter Renovate
Bugging Out on Budget. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2017.
12:05 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
Down Low in Hell's Kitchen. En seriekrænker, der går efter mænd på homoseksuelle barer, viser sig at være svær at fange, indtil en berømthed står frem med sin historie. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 3. Producerat år 2019.
13:05 
Law & Order: Special Victims Unit
The Burden of Our Choices. Rollins støder sammen med forældrene til en teenager, der er løbet hjemmefra. Holdet samles til en særlig begivenhed. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2019.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Murder sings the blue. Under en fest, begynder en ung pige pludselig at bløde fra både øjne, næse og mund. Holdet af efterforskere mistænker, at hun var offer for et biologisk angreb, men sagen viser sig at være mere kompliceret, da de opdager, at Hawkes kender pigen. Et andet sted i byen bliver en rig playboy fundet druknet i sin indendørs pool. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7.
15:05 
CSI: NY
Consequence. Holdet efterforsker en sag, hvor en professionel paintball-spiller er død. Men efterforskningen kompliceres ved fundet af nogle stoffer, der burde være blevet konfiskeret af detektiv Flack flere år tidligere. Säsong 3. Del 8.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Deviant. Alexx' DNA-spor bliver fundet allevegne i hendes kvarter, da hun kommer under mistanke for at stå bag drabet på en tidligere dømt pædofil. Alexx har sat plakater op, der skal advare forældre om manden, og det har muligvis ført til hans død. Horatio opdager imidlertid, at mange i kvarteret har ønsket manden død, og holdet må nu finde den rigtige morder, så Alexx kan blive frikendt. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2015.
17:20 
CSI: Miami
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2015.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Decision Reverberation. Raj er bange for, at ingen vil tage ham seriøst, da han udgiver en artikel, hvori han antyder, at han muligvis har opdaget liv i rummet. Og så håber Leonard på at blive ledende forsker i et studie om plasmafysik, men det skal vise sig at være lidt af en udfordring. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 20. Producerat år 2018.
18:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The Plagiarism Schism. Kripke har fundet beviser, som indikerer, at Dr. Pemberton kopierede hans afhandling på universitet. Men Amy og Sheldon har svært ved at beslutte sig for, om de skal melde ham eller ej. Og Howard bliver noget overrasket, da han finder ud af, at Bernadette ikke var den eneste servitrice på The Cheesecake Factory, som var lun på ham!. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 21. Producerat år 2018.
19:10 
The Big Bang Theory
The Maternal Conclusion. Leonard får sig en dejlig overraskelse, da Beverly kommer på besøg og forkæler ham til den helt store guldmedalje. Det viser sig dog, at hun har et formål med besøget. Og så opstår der nye udfordringer i Raj og Anus forhold. Säsong 12. Del 22. Producerat år 2018.
19:35 
The Big Bang Theory
The Change Constant. Sheldon, Amy og resten af slænget venter spændt på opkaldet fra Nobelkomiteen, for at finde ud af om de har vundet. Situation får Amy til at indse, at der er nogle ting, der må ændres!. Säsong 12. Del 23. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt
To mænd i Tesla og jakkesæt får en rigtig dårlig start på deres nytårsaften. Vlado stopper en mand hvis bil lugter kraftigt af hash. Et lille barn er forsvundet fra sin babysitter, og så nærmer en stor skovbrand sig et villakvarter, så alle skal evakueres hurtigst muligt. Säsong 25. Del 6. Producerat år 2021.
21:00 
Nogen ved noget om Emilie Meng
De to journalister, Bo og Jesper, undersøger, hvad Peter Madsen lavede den 10. juli 2016 hvor Emilie Meng forsvandt. Midt i jagten på Peter Madsens alibi får journalisterne et højst usædvanligt opkald fra politiinspektøren Kim Kliver. Senere kommer de i besiddelse af en interessant telefonsamtale, hvor Peter Madsen bliver spurgt om, hvad han foretog sig den dag, Emilie Meng forsvandt. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
22:10 
Mørkt hjerte
Sanna og Marcus' forhold går i stykker, og Marcus søger trøst hos Tanja, som ser sin chance for at få Marcus til at tilstå - for enhver pris. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
23:25 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved Lyngby forsøger videobilen at standse en orange motorcykel, der har kørt alt for stærkt. I stedet for at standse, drejer motorcyklisten gashåndtaget i bund, og der starter en hæsblæsende eftersættelse. På motorvejen uden for København kører en Ford Mondeo på en egoistisk måde, der bringer andre menneskers liv i fare. I Hellerup tror en varebil, at den er alene på vejen, men videobilen ligger lige bagved. Og i Nordsjælland må videobilen køre ud i rabatten for at undgå at køre frontalt ind i en modkørende. 05/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2021.
00:25 
Dødbringende våben 4
Politimændene Martin Riggs og Roger Murtaugh er blevet forflyttet til skrivebordstjeneste, fordi der simpelthen følger for mange eksplosioner og lemlæstelser med i kølvandet på deres efterforskninger - og det passer dem egentlig udmærket. De bliver imidlertid involveret i deres unge kollega Lee Butters efterforskning af en sag om menneskesmugling og falskmøntneri. Efterforskningen peger i retning af den kinesiske mafia, de såkaldte triader, og snart er politifolkene i åben kamp med den uhyggelige mafioso Wah Sing Ku. På den personlige front kompliceres sagerne yderligere, da Riggs og Murtaugh er uvidende om både en graviditet og et ægteskab. Producerat år 1998. Regissör: Richard Donner, Skådespelare: Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock, Mel Gibson, Danny Glover.
03:10 
CSI: NY [Repris]
Murder sings the blue. Under en fest, begynder en ung pige pludselig at bløde fra både øjne, næse og mund. Holdet af efterforskere mistænker, at hun var offer for et biologisk angreb, men sagen viser sig at være mere kompliceret, da de opdager, at Hawkes kender pigen. Et andet sted i byen bliver en rig playboy fundet druknet i sin indendørs pool. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7.
04:20 
Still a Mystery
Guns and Secrets. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2020.
05:25 (05:55)
House Hunters [Repris]
Tackling a Home Search. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 136. Del 5.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Property Brothers: Forever Home
Kanal 5 Danmark, s��ndag 22/5 02:50(03:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå