Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Bokekspedisjonen
Frode Grytten - Odda. Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Odda hos forfatter Frode Grytten. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Odda eller et annet sted. Del 10 av 12.
08:30 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Det er finaledag for antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard, som i tre dager har fått 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander. Nå skal alt auksjoneres bort for å avgjøre hvem som har tjent mest på sine innkjøp. Säsong 5. Del 8 av 12. Producerat år 2017.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Hovedscenen: Oslo Filharmonien fyller 100 år
Vi blir med på stor bursdagsfest i Oslo Konserthus. På programmet står musikk fra "jubileumsårene" 1919 og 2019, og solister er intet mindre enn Lise Davidsen,sopran, Truls Mørk, cello og Leif Ove Andsnes,klaver. Her serveres populære klassikere og nykomponerte verk med Oslo Filharmoniske Orkester under ledelse av Vasily Petrenko. Presentert av Arild Erikstad.
14:15 
Bokekspedisjonen
Frode Grytten - Odda. Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Odda hos forfatter Frode Grytten. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Odda eller et annet sted. Del 10 av 12.
14:45 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie fra 2018. Sesongpremiere! I oppkjøringen til sesongen rekker Henrik akkurat å bli far, før han setter kursen mot Sør-Afrika på treningsleir. Mye hardt arbeid er forgjeves da han like før Bislett Games må operere hamstringen. Jakob setter stadig nye verdensrekorder i sin aldersklasse, og på hjemmebane er han nyforelsket. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
15:25 
Storbyer under vann
Fransk dokumentar. Etter at New York, Bangkok og New Orleans ble rammet av flom og oversvømmelser, har verden fått øynene opp for kystbyenes ekstreme sårbarhet. Mer enn 130 byer er truet av en rekke uvanlige fenomen: synkende jordoverflate, stigende havnivå, stadig hyppigere ekstremvær og økende urbanisering. Kan ny vitenskap hjelpe oss til å forutse farene og forebygge katastrofer? (Flood). Del 1 av 2.
16:15 
Abelprisen 2019
I en høytidelig seremoni i Universitetets aula i Oslo mottar Karen Keskulla Uhlenbeck prisen for sitt nybrottsarbeid i geometrisk analyse.
17:15 
Intervju med Abelpris-vinneren
Prisvinneren Karen Keskulla Uhlenbeck i samtale med professorene Christian Skau og Bjørn Ian Dundas om sin forskning.
18:15 
KORK - hele landets orkester: Eksamenskonsert for Norges Musikkhøgskole - Wagner og Sibelius.
Forspillet til kjærlighetsdramaet Tristan og Isolde. Wagners uendelige akkord går rett inn I Sibelius 7. og siste symfoni. Kringkastingsorkestret blir dirigert av det nye norske dirigentstjerneskuddet Tabita Berglund.
18:50 
Tsarens imperium
Britisk dokumentarserie frå 2016. Romanov-dynastiet herska over Russland i meir enn tre hundre år. Katarina den store tok makta frå mannen sin i 1762. Den mektige kvinna brann for Russland, kunst og sanseleg kjærleik. Ho fremma utdanning og vaksiner, men fekk ikkje i stand større reformer. Og i 1812 kom Napoleon. Med Lucy Worsley. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
19:50 
Dronningas hemmelege agentar
Britisk dokumentarserie frå 2017. Paven erklærer Elisabeth I ein kjettar i 1570, og ho blir eit drapsmål for engelske katolikkar. Robert Cecil arvar rolla som spionleiar etter faren. Elisabeth I har sterkare fiendar enn nokon gong. Jarlen av Essex blir ein formidabel rival om dronningas gunst. (Queen Elizabeths Secrets Agents). Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
20:45 
Dyrsku'n i Seljord
Norges største landbruksmesse er en tredagers folkefest og en begivenhet for både folk og fe. Innenfor portene er det opplevelser, smaker og andre fristelser som samler besøkende fra store deler av landet i hjertet av Telemark.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Ikke spør om det
Nittiåring. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Hvor gammel er du og hvorfor er du ikke død ennå? Når hadde du sist sex?. Hva er poenget med livet?. Säsong 2. Del 6 av 6.
21:30 
Brent jord
Norsk drama fra 1969. Under tyskernes siste krigsoperasjoner blir befolkningen i Øst-Finnmark tvangsevakuert. Og okkupasjonsmakten bruker den brente jords taktikk under tilbaketrekningen. Men mange familier kommer seg likevel unna og søker tilflukt i fjellet der de må gjemme seg for tyskerne. Basert på Sigbjørn Hølmebakks bok "Fimbulvinter". (12 år). Producerat år 1969. Regissör: Knut Andersen, Skådespelare: Tove Andreassen, Brith Henriksen, Bonne Gauguin, Kåre Tannvik, Rolf Søder, Anne-Lise Tangstad.
23:10 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bjarte Tjøstheim på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. Säsong 4. Del 7 av 7.
23:40 
Tolv Blå - Vold & Virud
Tolv diktere i blåtoner fremført av Jan Erik Vold og Kåre Virud som tar for seg norsk diktning fra de siste 300 år. Fra gospel-versjon av Petter Dass til dagens rap-tekst "Blues for Therese Johaug". Med seg har de musikerne Baard Slagsvold, vokal, keyboard og bass, Espen Fjelle, orgel og Christian Skaugen, trommer. Fra Notodden Bluesfestival 2019. Regissör: Torstein Vegheim.
00:40 
Lisenskontrolløren
Pinlige program. I NRKs arkiv finner en mange gyldne TV-øyeblikk. Men så har vi de programmene kringkastingen helst vil begrave i Marienlysts dypeste kjeller. Lisenskontrolløren har gravd opp de øyeblikkene NRK håpet aldri ville se dagens lys. Del 6 av 6.
01:10 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Den ville vesten er framleis vill på starten av 1900-talet. Men gjennom dei seks neste tiåra blir denne regionen kjenneteiknet for det moderne USA. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. Det er klart for semifinale i Stjernekamp!. Kveldens sjangere er musikal og duett med en tidligere Stjernekampartist. De tre gjenværende artistene vil bli satt ordentlig på prøve denne uken og må bevise at de virkelig fortjener en plass i finalen. Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 9 av 10.
03:40 (04:32)
Lindmo
En beskjeden 22-åring fra Fana er på få år blitt en av verdens største musikkartister. Alan Walker kommer til oss sammen med Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum som tar med seg far sin og komiker Halvor Johansson gjør suksess med å hisse seg opp og skjelle oss ut. Vi får også høre tidligere Se og Hør redaktør Ellen Arnstads sterke historie om livet med sønnen Joachim som har en sjelden og dødelig sykdom. Säsong 15. Del 8 av 15.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Oddasat - nyheter på samisk
NRK2, onsdag 18/9 03:15(03:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se