Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:30 
Krejlerkongen
De ved en hel del om foxtrot og vals, men ikke så meget om antik og lopper. Eller gør de?. Det er danser Thomas Evers Poulsen og politiker og tidligere deltager i 'Vild med dans' Astrid Krag, der denne gang dyster mod hinanden i 'Krejlerkongen'. Holdkaptajnerne er Brian Lykke og Cecilie Hother. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Se med, når Lasse Rimmer svinger auktionshammeren i denne uges finale i 'Krejlerkongen'. Producerat år 2016.
14:40 
Lige i skabet
Ugens to holdkaptajner er Christine Feldthaus og Henrik Byager. I dag får de hjælp fra tv-vært Sarah Maria Franch Mærkedahl og danser Mads Vad til at dyste i danskernes livsstil, vaner og uvaner. De to hold skal gennemskue, hvad danskerne gemmer i klædeskabet, køleskabet og gæsternes personlige ejerskab. Kan det for eksempel passe, at Mads Vad bruger healende krystaller? Eller er han kæmpefan af Steve Jobs? Og hvor meget er Sarah egentlig villig til at betale for en lampe? De to hold dyster om chancen for at gå videre til den store ugefinale, men det kræver, at de svarer lige i skabet. Fortløbende episodenummer: 17:40. Producerat år 2017.
15:25 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (10)
Moderne teknik kan være godt for meget. Men ind imellem kan det også blive for meget af det gode. Især når der kræves en eventyrlig god radiokontakt for at løse problemerne. Krusø har erhvervet sig et walkie talkie-anlæg, som han er meget stolt af. Det varer selvfølgelig ikke længe, før Pyrus har fået fingrene i det, hvilket både er til gavn og til besvær i dagens opgave. Snart runger hele Rigsarkivet af stemmer, og ingen kan rigtigt finde ud af, hvem der taler til hvem. Men anlægget bliver en stor hjælp i en presset situation. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. I sidste øjeblik, inden prøven går i gang, når Tinka frem til Himmeltårnet med sin vogn. Tinka er ved godt mod, selvom stenen er tung og vognen svær at trække afsted. På Søgaard dukker Nille op på uventet besøg og udspørger Maja om Mikkel. I Himmeltårnet har Falke sat gang i en plan, der ser ud til at lykkes. Idet Tinka sætter farten op, går noget pludseligt galt. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Efter endnu et nederlag er Tinka usikker på, om hun har evnerne til at vinde Kongespillet. Lasse derimod er overbevist om, at der er nogen, der prøver at sabotere prøverne. Mikkel har taget mod til sig og tager alene ind i Nissernes Rige for at invitere Nille med til juletræsfældning. Ingis plan om at så splid imellem Kongsemnerne ser ud til at lykkes. Grebet af sin egen succes lader Ingi følelserne få frit spil, og hun løfter sløret for noget af alt det, hun går og gemmer på. Producerat år 2019.
20:35 
Juleaften på Ruths
På Ruths Hotel i Gl. Skagen er gourmetrestauranten fuldt booket juleaften. 95 gæster er tjekket ind for at fejre højtiden i fred og ro langt væk fra hverdagens trængsel og alarm. Hotellet har sin helt egen opskrift på diskret julehygge, som er målrettet det voksne publikum: Ingen kravlenisser, ingen mandelgave og heller ikke noget juletræ. Selv den klassiske danske julemad har fået et tvist af fransk cuisine. Producerat år 2018.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Mysteriet om Pedal-Ove
Et nyt vidne står frem i sagen om drabet på den 30-årige Brita Hansen, der sporløst forsvinder lørdag 12. december 1981. Vidnet fortæller i dag nye oplysninger, som fjerner alvorlig kritik af politiet. Siden fortryder hun, så mysteriet i den historiske drabssag fortsætter. Efter først at være dømt i sagen bliver Pedal-Ove frikendt og får erstatning på 5,4 mio. kr. Nu rejses der tvivl om det grundlag, som sagen bliver genoptaget på i 1992. Journalist Michael Teschl afdækker flere alvorlige forhold i den uopklarede drabssag. Er der noget i sagen, vi kan lære af i dag?. Producerat år 2019.
23:05 
Sofie Brandvarm på bordel i New Zealand
Sofie rejser til New Zealand, der efter sigende skulle have verdens bedste lovgivning for sexarbejdere. Der besøger hun et af landets mest eksklusive bordeller, hvor hun møder den kvindelige bordelejer. Bagefter går turen langt ud på landet - til et etisk og feministisk bordel, der drives af Antonia. Her møder Sofie også Antonias niårige datter, der udfordrer Sofie, for hvordan kombinerer man det at være mor med et job i sexbranchen?. Producerat år 2019.
23:40 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 1. Producerat år 2016.
00:10 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 1. Producerat år 2016.
00:40 
Elementary
The Visions of Norman P. Horowitz. Holmes og Watson jagter en morder, hvis ofre bliver udpeget af en seerske - den samme seerske, der også forudså Sherlock Holmes' død. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2017.
01:30 
Blue Bloods
Past Tense. For at få hjælp til deres efterforskning opsøger Danny og Baez et mordoffers datter, men hun ender kun med at komplicere sagen. Imens lancerer en ukendt person en smædekampagne mod Jamie og Eddie. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2018.
02:20 
Auktionshuset
Frederik Bruun Rasmussen skal på vurderingsbesøg hos skuespiller og cirkusdirektør Søren Østergaard. Han samler på guldalderkunst og overvejer nu at sælge gode værker fra sin imponerende samling, men kun til den helt rigtige pris. Så Frederik skal gøre sig umage for at få varerne med hjem til auktion. Imens skal Alexa Bruun Rasmussen på podiet, når der skal sælges eksklusive smykker. Blandt andet et Cartier-armbånd vurderet til mellem 40-50.000 kr. Producerat år 2016.
02:50 
CPH Lufthavnen
Lufthavnen er ramme om mange af livets store følelser. Denne gang må Tabassam fra Novia smide alt for at hjælpe en passager, der netop har mistet sin far. Han skal hurtigst muligt om bord på næste fly til Zürich. Flemming og Christian fra Brand & Redning må rykke ud til en passager, der er blevet så syg, at hun ikke kan genkende sin egen familie. I ankomsthallen venter en bedstefar både lykkelig og spændt på sin datter, Marianne, som har været i Vietnam for at hente sin lille adoptivsøn. Endelig har Lise fra SAS fået ny makker. Det er den unge Ghita, og sammen skal pigerne tjekke de danske fodbolddrenge ind på en afgang til kamp mod Island. Producerat år 2012.
03:20 
Liebhaverne - sommerhuse
I Dronningmølle ligger et af Nordsjællands lækreste sommerhuse, som Pernille Sams skal vurdere for indehaveren Poul Koefoed. Jan Fog er rejst til Mougins ved den franske riviera for at vise finansmanden, Mads Ulrich en sommervilla med udsigt over Cannes-bugten i den helt dyre kategori. Ved Sejerøbugtens bred fremviser Pernille Sams et hyggeligt sommerhus med en beliggenhed i særklasse.Se med når vi tager et tilbageblik på nogle af de mest bjergtagende sommerboliger, som de to ejendomsmæglere har fremvist gennem tiden. Producerat år 2014.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Nyhederne, Sporten og Vejret
TV2 Danmark, tisdag 19/11 12:00(12:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se