Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Nyhederne
Del 463. Producerat år 2020.
08:10 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Drengene bestiger en aktiv, lavasprudlende vulkan, og længere inde i ø-riget møder familien befolkningen, som dagligt må leve med frygten for cykloner, jordskælv og vulkanudbrud. Alligevel hører indbyggerne i Vanuatu til blandt verdens lykkeligste folk. . Del 5. Producerat år 2016.
09:00 
Nyhederne
Del 359. Producerat år 2020.
09:10 
Kurs mod fjerne kyster
Ombord på Havana søger familien ud til en ø i Vanuatu, hvor indbyggerne efter sigende stadig praktiserer sort magi. Mødet med befolkningen i landsbyen Fanla og deres urgamle traditioner bliver en øjenåbner af de større. Men flere overraskelser venter familien. En stille eftermiddag viser en flok hvaler pludselig sig i horisonten. . Del 6. Producerat år 2016.
10:00 
Nyhederne
Del 181. Producerat år 2020.
10:10 
Kurs mod fjerne kyster
Drengeprogrammet. Langt ude i det vestlige Stillehav dykker Mikkel og drengene ned i et af anden verdenskrigs blodigste kapitler. I og omkring ø-riget Vanuatu udkæmpede tusinder af unge mænd nogle af Stillehavskrigens voldsomste slag. Både på land og under overfladen går familien på opdagelse i historien - men midt i det hele overraskes de af et voldsomt jordskælv. . Del 7. Producerat år 2016.
11:00 
Nyhederne
Del 493. Producerat år 2020.
11:10 
Kurs mod fjerne kyster
Familien dykker på opdagelse i Vanuatus blå rige. Der møder dem ikke kun smukke syn under overfladen, men også en nedslående påmindelse om havenes tilstand. Besætningen tager også på nattejagt. De skal finde et lille, men særdeles stærkt og skummelt bæst. Og så nærmer tiden sig, hvor drengene skal videre ud i verden - uden resten af familien. . Del 8. Producerat år 2016.
12:00 
Nyhederne
Del 448. Producerat år 2020.
12:25 
Hvem byder bedst
En halv giraf og Formel 1-køredragt. Det er de helt store og tunge klenodier, der kommer ind foran køberne i TV 2 FRI-teltet på bagagerumsmarkedet i Ålborg. En kæmpe skulptur af en kobraslange gør et uudsletteligt indtryk, og en halv udstoppet giraf fra den lokale zoo imponerer de fem købere. Det samme gør den dedikerede sælger af en Formel 1-køredragt. Han beskriver sig selv som Formel 1-fundamentalist og sætter interessen på linje med konen - eller over. . Del 4 av 8. Producerat år 2020.
13:20 
Helt sort
Melvin er vokset op i Fredericia, men han ved meget lidt om fynboernes skikke. Derfor tager Melvin til H.C. Andersens 214-års fødselsdag i Odense. En festlighed, som viser sig også at have andre eksotiske gæster. Melvins afrikanske baggrund får ofte danskerne til at tro, at han må være en fantastisk danser med masser af rytme. Det er ingen undtagelse, når han besøger en gruppe unge folkedansere, som straks inviterer ham med i dansen. Vikingerne i Langeskov vil derimod slet ikke danse - de vil slås. . Del 2 av 4. Producerat år 2019.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 9. Producerat år 2020.
15:05 
Tour de ja-vu: Det bedste af Mader og Leth
Denne dag er der fokus på de ting, der foregik foran og bag kameraet i den periode, hvor Jørn Mader og Jørgen Leth var gennemgående kommentatorer under Tour de France. Jørn Mader er med i studiet og fortæller røverhistorier, og med ham er den daværende redaktionschef Ole Henriksen. De fortæller om Mader- og Leth-æraen. Og om hvordan Tour de France endte på TV 2. . Del 9. Producerat år 2020.
16:45 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 32. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 10. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 54. Producerat år 2020.
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
En sending geparder er blevet tilbageholdt på vejen fra Sydafrika til en russisk zoologisk have. Holdet kæmper stadig for at finde mikrochips i to af geparderne, og nu bliver de nødt til at bedøve og røntgenfotografere dem. Det er et risikofyldt indgreb, og de må være yderst forsigtige. En seks uger gammel hvalp ved navn Lilly er tilbageholdt fra en rejse fra Marokko. Hvalpen ser ud til at være forladt af dens ejere, og hvis ingen kan betale karantæneregningen, bliver de nødt til at aflive hende. Ankomsten af to søløver vækker dårlige minder hos Ross - for selvom de ser søde ud, kan de sagtens bide fra sig. . Del 5. Producerat år 2012.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Hjem til gården
Både tårer og sved er salt. Det er blevet tid til et skift: Kvinderne skal til magten, og en ny kvindelig storbonde kan sætte sig i storbondestolen. Det viser sig at være den helt rette beslutning, for beboerne trænger til opløftning og omsorg, da det går op for dem, at ugeopgaven er mere krævende end først antaget. Men kan omsorg alene føre ugeopgaven i mål? Og vender Dan tilbage til gården, eller har det hårde liv slået ham hjem? . Del 3 av 10. Producerat år 2020.
21:10 
Spinning Man
Amerikansk thriller fra 2018. Da den unge cheerleader Joyce forsvinder, har vidner set en bestemt bil i området. Det spor leder politimanden Malloy (Pierce Brosnan) til professoren Evan (Guy Pierce). Han er en mand, der tilsyneladende lever et helt almindeligt liv med sin kone Ellen (Minnie Driver) og deres børn. Men Evan reagerer meget fjendtligt da Malloy afhører ham, og den erfarne politimand begynder at mistænke ham for at gemme på store hemmeligheder. Men har det noget at gøre med Joyes forsvinden?. Producerat år 2018.
22:55 
Hele Danmarks Festival
Rasmus Bjerg er vært, når 'Hele Danmarks Festival' rammer Roskilde, Vig, Langeland og Skanderborg og giver dig masser af god musik med nogle af de største danske stjerner. Vi begynder i Vig, hvor Rasmus Bjerg har inviteret Lis Sørensen med som vært. Scarlet Pleasure kigger forbi Rasmus og Lis' lejr og spiller både nye og gamle hits. Det samme gør Alphabeat og Jung, og så serverer Lis Sørensen nogle af sine allerstørste og mest folkekære sange, som du helt sikkert kan synge med på. Rasmus og Lis bliver også klogere på emner som 'pimpede campingvogne' og frieri på festivalpladsen - og så lærer de, hvordan man steger flæsk så godt, at folk køber 2,2 ton af det på en festival. Del 1. Producerat år 2020.
00:00 
Rita
Hedetur. Gerd og Rita bliver bekymrede for, om en kvindelig elev fra voksenundervisningen udsættes for hustruvold, og de to kvinder tager affære sammen. Uffe spiller syg for at undgå Pil, men går til sidst til bekendelse overfor Hjørdis. Hjørdis må tage '12-talspigen' Birna i forsvar overfor hendes far og bliver mindet om sine egne, svære teenageår. Jeppe opdager, at Ole ikke er sprunget ud overfor mormoren Gudrun og konfronterer Ole. . Del 5 av 8. Producerat år 2020.
00:50 
Klipfiskerne
Klipfiskerne har finkæmmet alle hjørner og kanter af internettet og er i denne uge klar til at vise nogle af de skøreste og sjoveste videoer, der findes derude. Felix Smith vil sammen med holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer skrue helt op for det gode humør, når studiet gæstes af Jacob Wilson, Mikkel Kryger, Jacob Haugaard og Finn Nørbygård. Der skal blandt andet kigges på gakkede internettrends og tossede reklamer, så se med, hvis du sammen med denne uges gæster vil overraskes og underholdes, når Klipfiskerne igen inviterer på spas fra nettet. . Del 7. Producerat år 2014.
01:50 
Menneskekender
Hvem ved alt om dinosaurer og Celine Dion, og hvem samler på malerier af sig selv?. Udstyret med masser af fordomme og en god portion livserfaringer udfordrer Esben Dalgaard, Anders Stegger og Umut Sakarya et hold bestående af Kathrine Abrahamsen, Sara Bro og Ibi Makienok i kunsten at kende mennesker. Mikkel Kryger styrer som altid slagets gang i programmet, hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. . Del 2. Producerat år 2019.
02:45 
Sagen indefra - jagten på seriemorderen
Britisk dokumentar fra 2018. Who Killed Sharon Birchwood. Da den 52-årige Sharon Birchwood blev fundet dræbt i sin seng, rettede politiet i første omgang søgelyset mod hendes eks-mand, som fandt hende død. Men både DNA-prøver og overvågningsbilleder viste, at han ikke kunne være gerningsmanden. Den britiske journalist Susanna Reid fortæller historien om opklaringen af et brutalt mord, der i første omgang lignede et uløseligt puslespil. Men med strategisk veltilrettelagt politiarbejde lykkedes det at opklare sagen på en ret uventet måde. Del 1. Producerat år 2017.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Nyhederne, Sporten og Vejret
TV2 Danmark, tisdag 18/6 06:00(06:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå