Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Dagens hold består af Hella Joof og Henrik Byager samt Nikolaj Koppel og Gitte Madsen, der dyster om chancen for at ende i ugens store torsdagsfinale. De to hold skal gætte, hvad danskerne gemmer i medicinskabet og bogskabet - og så skal de forsøge at gennemskue hinandens personlige ejerskab. Hvilket dyr pynter mon hjemme hos Hella?. Og er Nikolaj til fiskeolie og ingefærshot, eller er han i virkeligheden en passioneret gin-samler? Gæt med og bliv klogere på danskernes livsstil, vaner og uvaner. Fortløbende episodenummer: 2:40. Producerat år 2018.
13:20 
Krejlerkongen
Der er masser af håndslag og krejl i jobbet som politiker, men kan socialdemokraten Astrid Krag bruge det til noget, når hun dyster mod skuespiller Jens Andersen i 'Krejlerkongen'?. Holdkaptajnerne denne gang er Annette Heick og Brian Mørk. Producerat år 2017.
13:55 
Krejlerkongen
Hvem får den fornemme titel som 'Krejlerkongen'? Se med, når Lasse Rimmer svinger hammeren i denne uges finale. Producerat år 2017.
14:30 
Verdens vildeste hoteller
St. Moritz, Switzerland. Giles og Monica er i julehumør og rejser til Kulm Hotel i St. Moritz i Schweiz. Hotellet er over 150 år gammelt og var det, der satte gang i vinterbesøgene i det smukke område, der ellers kun havde sommergæster. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:30 
Søde mesterværker
Kan en kage skabe gys og gru? Molly gør i hvert fald et forsøg, da hun laver sin mest skræmmende kage til dato i anledningen af halloween. Samtidig kreerer Eloise et sort-hvidt-mesterværk til en glamourøs velgørenhedsfest. Säsong 2. Producerat år 2017.
16:00 
Grænsepatruljen
En rejsende fra New Zealand har en temmlig broget fortid, og myndighederne ved ikke, om de skal lade ham slippe ind i Australien bare sådan uden videre. En bagagekontrol afslører nogle ædelsten, som en kvinde fra Kina har glemt at deklarere. Hun viser sig at være guldsmed, men der er noget i hendes forklaring, der ikke holder vand. Säsong 3. Producerat år 2007.
16:25 
Grænsepatruljen
En travl morgen for tolderne bliver endnu mere hektisk, da et fly ankommer fra Hanoi. Med om bord er en familie som har været en tur i Vietnam, og en kontrol af deres bagage viser spor af narko. Noget tyder på, at familens yngste medlemmer bliver brugt til at smugle illegale stoffer ind i Australien. I postkontrollen ankommer en masse kasser med designertøj fra Hongkong, og en nærmere inspektion afslører, at der er tale om forfalskninger - alle fire tusinde stykker tøj!. Säsong 3. Producerat år 2007.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans
Danmarks modigste dansere går på gulvet for anden gang i denne sæson, og denne gang er det alvor - for første gang skal vi nemlig sige farvel til et af de 12 par, når der er 'Vild med dans - afgørelsen'. Parrene har øvet hver sin dans, og vi får fire forskellige at se: tango, jive, vals og pasodoble. The Antonelli Orchestra leverer den fantastiske musik, mens dommerpanelet sidder klar med kommentarer og karakterer. Producerat år 2019.
22:00 
Nyhederne
22:15 
Vild med dans - afgørelsen
Første afgørelse er altid nervepirrende, for ingen ønsker at sige farvel til 'Vild med dans'. Men der er ingen vej udenom. De to par, der har fået færrest point, når seernes sms-stemmer og dommernes karakterer er lagt sammen, skal i omdans. Herefter er det op til seerne at bestemme, hvilket par der er videre, og hvilket par der må sige 'tak for dansen'. Men først en dejlig overraskelse: Rasmus Seebach kommer nemlig og synger sin helt nye sang, 'Lovesong', som netop er kommet på gaden. Der er derfor tale om ikke mindre end en tv-verdenspremiere, når han serverer nummeret live i 'Vild med dans'. Producerat år 2019.
22:50 
Britain's Got Talent
Audition 2. Jagten på talent fortsætter i anden auditionsrunde af 'Britain's Got Talent'. Talenterne er strømmet til fra nær og fjern i håb om en plads videre i konkurrencen. Glæd dig til et hæsblæsende show med sang, musik, dans, dramatik og en masse at grine af. Dommerne Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon og David Walliams sidder klar med rosende ord og skarp kritik og den eftertragtede guldknap. Säsong 13. Producerat år 2019.
00:00 
Dying of the Light
Amerikansk thriller-drama fra 2014. Pensionen nærmer sig truende for den erfarne CIA-agent Evan Lake (Nicolas Cage), der er ramt af alvorlig sygdom. Men da hans kollega Milton (Anton Yelchin) kommer på sporet af en terrorist, må Evan udsætte pensionen. Evan har nemlig et alvorligt udestående med terroristen, efter han engang blev torteret af ham. Evan indleder nu sin egen menneskejagt på terroristen – selvom det er direkte imod de ordrer, han har fået af sine chefer. En film af den berømte manuskriptforfatter og instruktør Paul Schrader, der skrev manuskriptet til ’Taxi Driver’- en af 1970’ernes mest berømte film. Producerat år 2014.
01:35 
Micke & Veronica
Svensk komedie fra 2014. Den stenrige Veronica (Scorupco) forelsker sig hovedkulds i tømreren Micke (Hellenius), da han skal hjælpe hende med at renovere hendes køkken. Og savsmulden har knapt lagt sig, før de udveksler det første kys. Deres to teenagebørn er dog ikke så begejstrede for forholdet, så Veronica beslutter at tage Micke med på ferie i den svenske skærgård hos hendes forældre. Men Micke har svært at falde til blandt overklassen. Og da hans lettere dysfunktionelle familie og seksuelt frigjorte nabo og indfinder sig, bliver forholdet mellem Veronica og Micke sat på den ultimative prøve. Producerat år 2014.
03:20 
Machete Kills
Amerikansk actionfilm fra 2013. Den tidligere politimand Machete er på en blodig aktion mod Mexicos narkokarteller, da han bliver anholdt af myndighederne og skal hænges. Men inden det kommer så vidt, får han tilbudt amerikansk statsborgerskab af USA's præsident, hvis han opsporer og dræber anarkisten Mendoza, der planlægger at sende et atommissil ind over grænsen til USA. Men Mendoza har fået opereret bombens affyringsknap ind i sin krop, og Machete må derfor opspore bombens opfinder, galningen Luther Voz, for at få Mendoza stoppet. 'Machete Kills' er efterfølgeren til Robert Rodriguez' 'Machete' fra 2010. Producerat år 2013.
05:10 (06:00)
Sagen indefra: Mordet på Becky Watts
Da 16-årige Becky Watts blev meldt savnet i 2015, satte politiet straks en kæmpe eftersøgning i gang, ligesom medierne over hele Storbritannien havde historien på forsiden. Alle var desperate efter at finde den savnede teenager, men kun to personer vidste, hvor hun var: Nathan, Beckys halvbror, og hans kæreste. I dag, to år efter Beckys lig blev fundet, har et tv-hold fået unik adgang til de optagelser, som blev foretaget under efterforskningen. Optagelser, der viser, hvordan efterforskerne legede 'katten efter musen' med de mistænkte, der egentlig troede, de kunne slippe afsted med at have begået et mord. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Nyhederne, Sporten og Vejret
TV2 Danmark, fredag 23/8 12:00(12:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se