Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:30 (07:59)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Livets planet
Fisk. Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Indtil nu har man opdaget 28.000 forskellige arter af fisk, og mangfoldigheden i farver, form og adfærd er utrolig. Nogle fisk kan flyve, mens andre kan svømme 100 kilometer i timen, og nogle er endog i stand til at gå på land. De mange fisk har lige så mange måder at beskytte deres afkom på. Løvpjaltefiskens parringsdans er en yndefuld menuet, hvor de spejler hinandens bevægelser. Under parringen overfører hunnen æggene til hannens hale, der beskytter dem der indtil udklækningen. Mens flyvefisken benytter sin særlige evne til at flygte fra sine fjender, lever dyndspringeren det meste af sit liv på land og gemmer sine æg i en tunnel i mudderet. Barberne og flodhestene har fundet en helt speciel måde at leve sammen på. Havet er nok et farligt sted at leve, men fiskene har gennem millioner af års evolution udviklet utrolige måder at overleve på. Säsong 1. Del 4 av 10.
09:20 
Madsen & Co.
Jo mere vi er sammen. Dansk komedieserie fra 5. eps: Jo mere vi er sammen. Da Mogens hører, at hans svigerforældre kommer på besøg, gør han, hvad han kan, for at slippe hjemmefra - men Susanne truer ham til at blive. Besøget udvikler sig endnu mere problematisk, end de begge havde forestillet sig - for svigerforældrene har en stor nyhed, de har glædet sig til at fortælle. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Dagmar: Birgit Sadolin Ejnar: Henning Moritzen Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price. Säsong 1. Del 5 av 32.
09:45 
Madsen & Co.
Slå et slag for kærligheden. Dansk komedieserie fra 1997. 6. eps: Slå et slag for kærligheden Mogens Madsen vil have Max på det lokale ishockeyhold - først og fremmest for at genere en anden far, han ikke kan udstå, og hvis søn er blandt de bedste på holdet. Men Max er ikke noget ishockeytalent - så Mogens Madsen ender med at gribe til virkeligt ufine metoder for at få Max på banen. Mogens kvajer sig også grundigt over for Line, som er blevet forelsket for første gang. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Säsong 1. Del 6 av 32.
10:10 
Opråb fra 80'erne
Press. De som råbte op i 1980'erne brugte al deres energi på at gøre en forskel - På månedsbladet Press er målet at lave så fantastisk og læseværdig journalistik, at der ikke findes noget lignende i 80´ernes Danmark. Midlet er arbejdsdage, nærmest uden ende og utallige gennemskrivninger af hinandens artikler. Efter kun to et halvt år på gaden, får Press Cavlingprisen, men folkene der laver bladet er så udmattede, at de vælger at give bladet videre til en ny generation. Tilrettelagt af Kerstin Freiesleben. Säsong 1. Del 7 av 8.
10:55 
Opråb fra 80'erne
Yuppierne. Yuppierne er 80'ernes unge succesfulde forretningsfolk. De er højtråbende overtrædere af Janteloven, og med deres ekstravagante livsstil står de i skarp kontrast til fattigfirsernes leverpostejsfarvede Danmark. Mens andre danskere bliver sat på kartoffelkur, kører yuppierne Ferrari, drikker pagne til brunchen og flasher Rolex-uret på Café Victor. Dengang blev de kaldt overfladiske blærerøve. I dag er samfundet gennemsyret af yuppiernes værdier. I aftenens program medvirker bla. Mads Ulrich, Thorkild Thyrring, Fie Adamas og Jan Fog. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen. Säsong 1. Del 8 av 8.
11:45 
Den sorte skole
Kvinders valgret. Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om kvindernes lange vej til medbestemmelse. Säsong 1. Del 4.
11:55 
Indenfor
Fremtidens jobusikkerhed og midlertidighed. Norsk undersøgende dokumentarserie fra 2019. (Innafor) Hvordan har du det med arbejdsløshed? Ragnhild har aldrig haft fast arbejde. Hun er gået fra den ene midlertidige kontrakt til den anden i otte år. Men perioderne med arbejdsløshed slider på hende, og hun orker ikke mere jobusikkerhed. Hvordan skal hun håndtere fremtidens arbejdsmarked, hvor der er mere midligertidighed og fare for arbejdsløshed?. Säsong 3. Del 3.
12:35 
Bruxelles kalder
Den bedste deal. Svensk dokumentarserie fra 2020. (Brussel calling) I en uge i hver måned træder EU-parlamentet i den franske by Strasbourg sammen. Nu skal de allermest magtfulde positioner i EU besættes. For nybegynderne Alice Bah Kuhnke (MP) og Sara Skyttedal (KD) er det første gang, de kommer i det store parlament. Endelig falder deres egne positioner for de kommende fem år på plads. For Fredrick Federley (C) og Jytte Guteland (S) bliver det en nervøs ventetid. Vil de får de pladser, de har kæmpet så hårdt for?. Säsong 1. Del 2 av 7.
13:05 
Bruxelles kalder
Hverdagsliv og kommissærer. Svensk dokumentarserie fra 2020. (Brussel calling) Nu begynder arbejdet i parlamentet at komme rigtigt i gang. Alice Bah Kuhnke (MP) og Sara Skyttedal (KD) skal stemme for første gang - det er ikke let at gøre helt rigtigt. Temperaturen i parlamentet stiger, når kommissærerne skal udspørges. Jytte Guteland (S) er på krigsstien og vil ikke have, at sundhedskommissæren sniger sig uden om hendes spørgsmål. Fredrick Federley (C) kæmper for at få arbejdsliv og privatliv til at gå op. Säsong 1. Del 3 av 7.
13:35 
Stillehavets tropiske eventyr
Naturserie fra BBC fra 2009. (South Pacific) Vittighedstegningen med en enlig mand og en palme på en øde ø, kan man godt glemme alt om. I hele Stillehavet findes der ikke sådan noget som en øde ø. Ligegyldigt hvor isoleret en ø ligger, er det lykkedes dyr og mennesker at finde vej til den fra New Guinea til Fiji og Hawaii. Dyr som saltvandskrokodiller, kæmpe ål, leguaner og mærkværdige frøer er ofte strandet på øerne på spidsen af naturkatastrofer som cykloner eller tsunamier og langt fra alle har overlevet strabadserne. Man har fx regnet ud, at kun én ny art hver 60.000 år klarede sig til Hawaii. De første mennesker i Stillehavet var polyneserne, og deres rejse har ikke været mindre dramatisk og har krævet en evne til at navigere, der ikke er set hverken før eller siden. Säsong 1. Del 2 av 6.
14:25 
Stillehavets tropiske eventyr
Naturserie fra BBC fra 2009. (South Pacific) Meget af det store blå hav er en slags havets ørken, og mange dyr som hajer, hvaler og skildpadder må kæmpe hårdt for deres overlevelse. Tigerhajer rejser mange hundrede kilometer for at kunne æde sig mætte i albatrosser og deres afkom, og også kaskelothvaler må på en farlig tur tværs over Stillehavet i deres søgen efter føde og mager. Andre områder af Stillehavet er dog rigt på føde og liv. Delfiner boltrer sig akrobatisk langs New Zealands kyster, og koralrevene her er nogle af verdens mest mangfoldige. Men få steder i verden er rigere på liv end de sagnomspundne Galapagosøer, hjemsted for tropiske pingviner, søløver padder og leguaner. Säsong 1. Del 3 av 6.
15:15 
Arkitektens hjem - Sverige
Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Når man kommer til Juniper House, kan man stå få meter fra huset uden at opdage det. Arkitekten Hans Murmans hus er indhyllet i et lærred med billeder af stolte hundredårgamle enebærbuske. Det ligger på en hede på Gotland i en lund af enebærbuske og er camoufleret som en hytte bag lærredet. Når den store glasdør står åben, får man følelsen af, at køkkenet glider direkte ud i naturen. Hans Murman er en erfaren, naturelskende arkitekt, og han er også noget af en ekspert i at bygge huse i følsomme bjergmiljøer. Säsong 2. Del 4 av 6.
15:45 
Arkitektens hjem - Sverige
Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Ikke så langt syd for polarcirklen ligger der tre rækkehuse i skovbrynet. Arkitekten Josefina Nordmark fra Luleå kan tegne huse, som tåler hårde vintre og meget sne. Hun brænder for lange perspektiver og holdbarhed. Med varsom hånd sætter hun menneskers trivsel i centrum, når hun tegner boliger for andre, og hun henter inspiration fra fyreskoven, når hun farvesætter og søger efter materiale. Säsong 2. Del 5 av 6.
16:15 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang rejser Chris fra Narva i Estland til hovedstaden Tallinn og videre gennem Letland og Litauen til grænsen til Rusland. Säsong 4. Del 2 av 4.
17:00 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Det tidligere Jugoslavien var bundet sammen af jernbaner på kryds og tværs af landet. Fra Slovenien rejser Chris med den gamle østrig-ungarske jernbane, der en gang var en del af Orientekspressen, videre gennem Bosnien til Beograd, før han slutter turen i Montenegro. Säsong 4. Del 3 av 4.
17:45 
Fodbold
Næstved–Silkeborg IF. Pokalfodbold. Kommentatorer: Andreas Kraul og Francis Dickoh. Kommentator: Francis Dickoh, Andreas Kraul.
20:00 
Danmarkshistorien på vrangen
Døden gennem tiderne. Siden de allerførste mennesker har der eksisteret særlige ritualer og traditioner i forbindelse med begravelser. Der er blevet brugt kolossale kræfter på at sende ens medmennesker, måske ens kære, videre til ånderne, solen, Valhal, Paradis. Og den dag i dag kan man opleve de dødes boliger i landskabet - stendysserne, gravhøjene, kirkegårdene. Vi fortæller om døden og de døde gennem tiderne, og om de efterladtes forestillinger. Säsong 1. Del 6 av 6.
20:45 
Gåden om det forsvundne egyptiske dynasti
Det forsvundne egyptiske dynasti. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Et sønderrevet lig i en plyndret grav. De smukke malerier på væggen forkynder, at graven tilhører en farao ved navn Woseribre Senebkay. Det mærkelig er bare, at der ikke findes nogle historiske optegnelser om hans eksistens. Her dykker vi ned bag hemmelighederne om den mystiske konge og Abydos-dynastiet, der har været gemt og glemt i tusinder af år. Säsong 7. Del 6.
21:30 
Jagten på Elefantordenen
Napoleons elefantorden. Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Under slaget ved Waterloo i 1815 mister den franske kejser Napoleon den kostbare Elefantorden, som han modtog af den danske kong Frederik 6. Sporet fra Waterloo i Belgien leder Jan og Morten videre til både Berlin og Moskva i jagten på Napoleons Elefantorden. Vil det lykkes Jan og Morten at finde kejserens forsvundne elefant og bringe den sikkert hjem til Kongehuset, hvor den hører til?. Säsong 1. Del 2 av 4.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Dansk teater 300 år
Virkeligheden rykker ind på teatret. I hjertet af København, på byens fornemmeste plads, rejser der sig i 1870erne en bygning i tidens populære historicistiske stil. Det nye kongelige teater ligger lige i hjertet af en hastigt voksende storby. Men også i resten af landet bygges det ene nye teater efter det andet. . Her kan man opleve det nye naturalistiske teater. På scenerne optræder en ny slags komplekse kvinder, som f.eks. Nora fra Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' og August Strindbergs 'Frk. Julie' Der er heftige debatter om køn, teater og tid. Säsong 1. Del 5 av 10.
22:40 
Spioner i krigstjeneste
Spionen, der forhindrede krigen. Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) I 1962 er cubakrisen på sit kogepunkt. Og verden holder vejret af frygt for en altødelæggende atomkrig mellem USA og Sovjetunionen. Bag kulisserne kæmper en af århundredets største kontraspioner for at redde USA ud af krisen. Her dykker vi ned i historien om den sovjetiske efterretningsofficer Oleg Penkovsky der hjælper CIA med at infiltrere Sovjetunionens atomvåbenprogram og afværger 3. Verdenskrig. Säsong 1. Del 3 av 4.
23:35 
Skønhedsprodukternes grimme ansigt
Prisen for skønhed. Britisk dokumentarserie fra 2020. (Beauty Laid Bare) Fire unge britiske influencere undersøger de finansielle og menneskelige omkostninger i skønhedsindustrien. De møder underbetalte arbejdere, der knokler under ekstremt farlige forhold. Og opdager, at der kan være asbest i talkum. Hvor langt vil skønhedsindustrien gå for at opnå overskud?. Säsong 1. Del 2 av 3.
00:20 
Ditlev Tamm - professor på høje hæle
Retten til at være den, du er. Juraprofessor Ditlev Tamm er til Copenhagen Pride, hvor der både festes og kæmpes for mangfoldighed og retten til at have den seksualitet man har, være det køn, man er, og gå i det tøj, man har lyst til. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben. Säsong 1. Del 3 av 4.
00:50 
Amazon: Penge, magt og verdensherredømme
Amerikansk dokumentar fra 2020. (Amazon Empire: The Rise of Jeff Bezos) Jeff Bezos er en af verdens rigeste mænd og stifter af internethandelsgiganten Amazon. Gennem interviews med topledere, tidligere kollegaer og kritikere, undersøger vi, hvem Bezos er, og hvordan han forvandlede et lille firma i sin garage til verdens største netbutik. Et forretningsimperium, som kritikere hævder, vil dominere markedet for enhver pris. Hvilke ambitioner har Bezos? Og hvad er prisen for Amazons verdensherredømme?. Säsong 1. Del 1 av 2.
01:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Nul stjerner
DR2, torsdag 11/8 21:30(22:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå