Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Familieekspedisjonen
Norsk serie fra 2018. Familiene våkner høyt oppe på en frodig fjellhylle med utsikt over fantastiske Aurlandsfjorden. I dagens etappe skal de padle kajakk innover fjorden. I Undredal venter Ingrid med brunost og en ny Familiekamp. Hva har familiene lært av knuter mens de har vært på tur? Klarer de pålestikk og båtmannsknopp eller blir det bare knute på tråden?. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1. Säsong 1. Del 8 av 16. Producerat år 2018.
07:10 
Tett på farlige dyr
Britisk naturserie fra 2016. Anakonda. Naturfilmfotografen Gordon Buchanan ønsker å lære mer om farlige dyr fra lokale stammefolks perspektiv. Dypt inne i Amazonas blir han med huaoraniene på jakt etter den største slangen i verden, den gigantiske, grønne anakondaen. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
08:00 
Høst-hygge i hagen
Svensk hageserie fra 2015. Det er høst i hagen og endelig på tide å ønske gjester velkommen. Pernilla og John står klar for å svare på alle nysgjerrige spørsmål. Malin dekker til fest på låven, mens Tareq får hjelp på kjøkkenet av datteren Ellen. Del 2 av 2. Producerat år 2015.
09:00 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. Planleggingsdag. Respekt. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Ta eit klenodium av ein kjole og gjer den aktuell nok for årets skuleball, samtidig som du viser den gamle kjolen respekt. Lett seier du? Syarane elskar og hatar kundeoppgåva denne veka, men i dag skal dei berre planlegge. Del 9 av 16.
09:30 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. La ballet starte. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. 17 år gamle Tuva vil ha ballkjole og syarane får velge kvar sin kjole frå det rikhaldige skapet til mormora hennar. Men korleis sy ein kjole som passar på årets skuleball, og samtidig er brukbar i årevis framover? Den som lagar kjolen Tuva vel, er freda, men er det kanskje sikrare å satse på krava frå dommarane? Ein må reise heim, og det er aldri kjekt. Del 10 av 16.
10:10 
Jens i villmarka
Norsk naturserie fra 2019. Kungsleden. Jens er igang med en krevende hundespanntur fra Finnmark til Trøndelag. Han trosser frostskadene og setter kursen sørover fra Dividalen, men innser at det er veldig langt hjem. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
10:50 
Det umulige landet
Norsk dokumentarserie fra 2019. Handel og marked. Vi er et av verdens mest reisende folk - i et av verdens minst framkommelige land. Alt vi eier har vært på reise. Men i Norge er frakt av varer lettere sagt enn gjort. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
11:40 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Trine Skei Grande og Vegard Harm. Sesong 41. Säsong 41. Del 4 av 16.
12:10 
Poirot
Br. krimserie fra 2013. Ariadne Oliver blir spurt om å forberede en "morderjakt" til en festival i Devon. Men hun får bange anelser og tilkaller Poirot. Det viser seg at hun hadde grunn til å frykte at noe galt skulle skje under forestilllingen. Med: David Suchet, Sean Pertwee, Chris Gordon. (Dead Man's Folly). Säsong 13. Del 4 av 5. Producerat år 2013.
13:40 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Sesongpremiere! Hittil ukjente familiehistorier om mennesker med rett til en arv. Svenske Helge Holm fikk aldri møte sin amerikanske bror. Hans siste ønske er å finne og møte brorens barn i USA. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
14:40 
Oslo-Filharmonien 100 år
Stor folkefest og feiende flott bursdagskonsert på Slottsplassen med både Oslo-Filharmoniens orkester og kor. Dirigent Vasily Petrenko. Solister er Mari Eriksmoen og Bror Magnus Tødenes. Programledere er Arild Erikstad og Mari Lunnan.
16:00 
Heftige hotell
Britisk serie. Bak kulissane til hotell i verdsklasse med matkritikar Giles Coren og kokk Monica Galetti. Grand Resort Bad Ragaz i Sveits byr på det meste innafor helse og velvære: sunn mat, spa, sport, alskens behandlingar og helsebringande kjeldevatn. 2. Del 3 av 7.
16:55 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. Det blir både nostalgisk og humørfylt når Stian Staysman tar med et knippe kjendiser tilbake til tiden da de fremdeles var unge og lovende. Det blir gjenhør med noen tidløse klassikere når lagene skal finne frem til de ti mest populære låtene i Norge i 1984. Ukas gjester er Jon Almaas, Mona Grudt, Petter Schjerven, Siri Kristiansen. Säsong 2. Del 3 av 10.
17:55 
Atlanterhavsroerne
Norsk dokumentarserie fra 2019. Land i sikte!. Rune og Stian ror for harde livet. Endelig skimter de fyret på Englands sydspiss. Gleden blir stor da de ror inn mot Scillyøyene helt sør i England. Der venter hele lokalbefolkningen, kone og kjæreste. Men totningene hviler ikke lenge på laurbærene, og bare to dager etter er de tilbake ved årene, nå på vei opp den engelske kanal med Norge i kikkerten. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
18:30 
Bokekspedisjonen
Vanylven. Ord vi deler. Bokekspedisjonen er nå halvveis og stopper hos forfatter Maria Parr i Vanylven på Sunnmøre. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet inspirerer forfatteren i sine tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Vanylven eller et annet sted. Del 6 av 12.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:45 
Sportsrevyen
Aktuelle reportasjer og dagens sport.
20:10 
Einar - hele historien
Norsk dokumentar. Ved inngangen til 1945 sitter Einar Gerhardsen dødssyk i Sachsenhausen konsentrasjonsleir. Høsten 1945 blir han statsminister - og starter gjenoppbyggingen av det Norge som nazistene hadde rasert. Del 2 av 4.
21:10 
Lykke-Per
Storslått dansk dramaserie av Bille August. For å hjelpe Per, arrangerer herr Salomon et møte for potensielle investorer. Dansk dramaserie. Del 3 av 4.
22:05 
Lykke-Per
Dansk dramaserie. Del 4 av 4.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Ekstreme opplevelser venter den som vil tøffe med toget gjennom noen av de mest utfordrende terreng verden har å by på. Fra Gibraltar til Baskerland. Säsong 5. Del 2 av 4.
00:05 
Rust og bein
Fransk drama frå 2012. Alain bur hos søstera si og livnærer seg sjølv og sonen på tilfeldige strøjobbar. Som dørvakt hjelper han ei ung kvinne, Stéphanie. Dei to utviklar eit usannsynleg vennskap. Producerat år 2012. Regissör: Jacques Audiard, Skådespelare: Armand Verdure, Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts.
02:05 
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I kveld er det klart for en sjanger som artistene både gruer og gleder seg til, nemlig hiphop!. Nå skal de for første gang rappe på direktesendt tv! Yosef og Tshawe fra Madcon er kveldens gjesteeksperter! Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 5 av 10.
03:45 
Når en liten mus skal ut og gå
Norsk naturserie fra 2019. De mektige små. De ser så ubetydelige og hjelpeløse ut. Men musene har enorm innvirkning på sine omgivelser. En ting er problemene de kan skape for menneskene. Noe annet er den nøkkelrollen de har som næring for andre dyr. Her møter vi ugla og reven og flere av de andre. Trond Berg er vår veiviser i virkelighetens Hakkebakkeskogen. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
04:25 (05:01)
Når en liten mus skal ut og gå
Norsk naturserie fra 2019. Samfunnet. Virkelighetens Hakkebakkeskogen er et samfunn. Med forskjellige sterke personligheter som fyller forskjellige roller. Ugler, harer, elger, rever og mus. Akkurat som i Torbjørn Egners univers. De påvirker hverandre og lever av hverandre, og noen ganger gjør de hverandre tjenester. Det er et skjebnefellesskap, på godt og vondt. Ved Trond Berg. Del 2 av 4. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Norge nå
NRK1, onsdag 21/8 04:40(05:18)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se