Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
09:05 
Politisk kvarter
Samsending med P2.
09:20 
Mitt liv: Astrid Nøklebye Heiberg
Som ung jente feiret hun frigjøringen i bunad, fast bestemt på å gjøre verden til et bedre sted. Senere ble Astrid Nøklebye Heiberg den første, norske kvinne som ble professor i psykiatri, før hun gjorde politisk karriere med rekordfart for Høyre. Så fulgte flere år som president i Røde Kors, både i Norge og internasjonalt. 77 år gammel gjorde hun come back som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, og høsten 2017 kjemper hun igjen om en plass på Stortinget, 81 år gammel.
10:00 
Antikkduellen
Antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Sæby. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?.
10:30 
Antikkduellen
Det er finaledag for antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard, som i tre dager har fått 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander. Nå skal alt auksjoneres bort for å avgjøre hvem som har tjent mest på sine innkjøp.
11:00 
Hygge i hagen
Hvordan blir avlingen i år?. Pernilla finkjemmer hagen, blomsterdekoratøren Linda Ihreskog lager en oppsats med innhøstingstema, Tareq tørker ulike saker og lager mat med grønnsaker. Med: Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt, John Taylor (Trädgårdsonsdag).
11:30 
Hygge i hagen
John Taylor kvitter seg med et risikomoment i hagen, Pernilla gir nytt liv til et vissent teater og beskjærer en vinranke, mens Tareq høster krydder og lager fylte vinblad. Medverkande: John Taylor, Pernilla Månsson Colt, Tareq Taylor.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
13:00 
Fotobonden: Snøfall
Jostein føler seg mer og mer hjemme i skogen sammen med dyrene, men han har ennå ikke fanget den mystiske gaupa på film.
13:40 
Eides språksjov
Kva skjer når me ikkje lenger seier kino og kirke, men sjino og sjirke?. For Charlotte var valet å gå til logoped eller mista jobben som nyheitsopplesar. Mennesket har til alle tider laga ord av å herma lydar, I språkverda heiter det onomatopoetikon, og for Donald-teiknar Arild Midthun er det meir enn eit framandord. Giisp og gulp!.
14:20 
Landgang
Kan Anne finne en moderne cowboy i Texas? Svenske Isabell arbeider som stallsjef på en stor og viktig ranch, men driver også med musikk. På barene hun spiller på serveres mat i store porsjoner med mange kalorier.
15:20 
Munter mat [Repris]
James og Adam Price drar på en reise inn i ostens vidunderlige verden. De tar for seg ostestek, ostepotetmosen Aligot og fritert geitost. Farligere blir det når brødrene støter på en 23 år gammel ost fra Kreta og en litt yngre, men mye mer sprelsk spesialitet fra Sardinia. ,.
16:00 
Heftige hus
Fiskaren Hiroshi mista alt i jordskjelv. Det nye huset hans er konstruert for å tole det meste. To vener har bygd eit eventyrleg aldersheim for seg sjølve. Og både i byen og ved havet kan glas spele ein viktig rolle.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Villmarksbarna [Repris]
Norsk serie. Fuglekasse Runa, og hennes søsken Narve, Ida og Guro bygger fuglekasser som de setter ut tidlig på våren. De er spente på om det kommer fugler, og hvilke arter som bygger reir i kassene i løpet av våren. Vi blir med dem for å se om de lykkes med prosjektet. ,. Del 2 av 8.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Supernytt
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 
Distriktsnyheter
20:00 
Kunstsamlarane: Jo Morten Weider - frå hiphop til samtidskunst
Den tidlegare hiphop-artisten Whimsical er nå familiemann og byråkrat, og brukar mellom anna alle feriepengane sine på ung, norsk samtidskunst.
20:30 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet.
21:00 
Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:20 
Sånn er Norge: My Gift To America: The Freedom Machine
En gang i tiden var USA 'land of the free'. Men det er de ikke lenger. Harald gir amerikanerne en oppskrift på hvordan de kan bli like frie som oss.'.
22:25 
Festivalsommer: Morgonrode fra Førdefestivalen
Morgonrode blander tradisjonell folkemusikk med improvisasjoner og egenkomponerte sanger. En stemningsfull konsert med sang, hardingfele, nøkkelharpe, oktavfele, langeleik, kontrabass og slagverk.
22:55 
Distriktsnyheter
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Babylon Berlin
Rath og Zörgiebel manglar bevis mot mordaren til Benda. Charlotte gjer ei oppdaging.
00:05 
Babylon Berlin
Litten og Charlotte prøver å redde Greta. Nyssen får ein telefon frå New York om Wall Street.
01:10 
Chicago Fire
Ei eldre dame startar ein brann. Cruz og Severide mistenker at det kan ligge noko meir bak.
01:50 
Chicago Fire
Herrmann klarer ikkje å styre temperamentet sitt i møte med politiet.
02:35 
Jamestown
Nytt liv kjem til verda, og gleda er stor i Jamestown. Men så blir eit grusomt brotsverk oppdaga, og mistanken fell på både den eine og den andre.
03:25 
Jamestown
Ein plan for å tene pengar har brutale følger. Pedro har også ein plan, men treng hjelp frå Jocelyn.
04:15 
Født i stormen
Sommeren er kort og intens. Mens revene må finne nok mat til ungene, må otervalpen nå klare seg selv. Og en enslig lundefugl søker make.
05:05 (06:04)
Heftige hus
Fiskaren Hiroshi mista alt i jordskjelv. Det nye huset hans er konstruert for å tole det meste. To vener har bygd eit eventyrleg aldersheim for seg sjølve. Og både i byen og ved havet kan glas spele ein viktig rolle.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Norge i dag
NRK1, måndag 26/10 20:45(21:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå