Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Kæresteparret Anne-Kathrine og Kasper bor i en lille lejlighed i Herning, som de nu drømmer om at bytte ud. Gerne med et begynderhus med charme og sjæl, som også ligger i den midtjyske by. TV 2s boligekspert Sara Lygum finder tre rigtig gode bud på drømmehuset til parret, der forelsker sig i dem alle - og derfor får svært ved at vælge! Christian Borregaard tager til Hedehusene ved Roskilde, hvor Jeanette og Stefan bor til leje på meget få kvadratmeter med deres to små børn. De drømmer om et hus tæt på med plads til en stor garage og værksted. Christian bliver udfordret og må tænke kreativt for at finde mulige boliger til parret. Producerat år 2017.
13:30 
Krejlerkongen
Hvis du er til lopper, antik, quiz og ballade, så se med, når TV 2-vejrvært Ellen Nybo og komiker Sebastian Dorset kæmper om at blive kåret til 'krejlerkonge'. Holdkaptajner er de to Brian'er; Lykke og Mørk. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Mik Schack er lidt af en multikunstner, men kan han også tilføje titlen 'Krejlerkonge' til sit cv?. Det kræver, at han er bedre til at gætte lopper og priser end danser og skuespiller Therese Glahn. Holdkaptajner er Brian Lykke og Brian Mørk. Producerat år 2016.
14:40 
Lige i skabet
Vi kigger ind i danskernes skabe, når gæsterne James Price og Eva Harlou sammen med holdkaptajnerne Christine Feldthaus og Christian Grau dyster i danskernes vaner og livsstil. Vi kigger både i klædeskabet, pengeskabet og fællesskabet, men også ejerskabet, hvor de to kendte gæster skal forsøge at afsløre hinandens løgnehistorier. Kan det for eksempel passe, at madmanden James Price har bygget et skib? Og er Eva Harlou et udpræget ordensmenneske - eller i virkeligheden et kæmpe rodehoved? Lars Hjortshøj er vært, når deltagerne skal forsøge at svare lige i skabet. Fortløbende episodenummer: 6:40. Producerat år 2017.
15:25 
Animal Airport
Holdet på dyremodtagelsescentret tester helbredet hos en stor sending reptiler fra Afrika, der har været i deres kasser alt for længe, og sundhedsansvarlige Heather har nærkontakt med en ara papegøje for allerførste gang. Säsong 3. Producerat år 2018.
15:55 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans
Med fire par tilbage i 'Vild med dans' er vi nået til semifinalen, og for første gang i programmets historie skal tre par videre til finalen. Men hvem bliver det? Parrene dyster alle i argentinsk tango, og så bliver de fire nydansere stillet over for en kæmpe udfordring: De skal danse en moderne showdans uden deres partnere. Producerat år 2019.
21:00 
Nyhederne
21:15 
Vild med dans - afgørelsen
Christopher & Karina, Coco & Morten, Jakob & Silas og Oscar & Asta står klar til at få afgørelsen: Hvilke tre par er videre til den store finale i Forum Horsens? Der er ingen omdans denne gang. Producerat år 2019.
21:45 
Britain's Got Talent
Live Show 3. Otte friske semifinalister er klar til at indtage scenen i sæsonens tredje liveshow. Alle håber de på en plads i finalen og chancen for at vinde præmien på 250.000 pund samt en plads i årets Royal Variety Performance. Dommerne Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon og David Walliams sidder som altid klar med ris og ros til de håbefulde talenter. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:05 
Britain's Got Talent - afgørelsen
Results 3. Stemmerne er talt op, og Ant og Dec står klar til at afsløre, hvilke to acts der går videre til finalen. Se med, om din favorit får chancen for at vinde den helt store pengepræmie og en plads ved årets Royal Variety Performance. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:35 
Transformers: De faldnes hævn
Amerikansk action/sci-fi-film fra 2009. To år efter at Sam (Shia LaBeouf) blev involveret i kampen mellem de gode og onde kæmperobotter, de såkaldte transformers, skal han starte på college. Hans kæreste Mikaela (Megan Fox) er ikke meget for at sende Sam af sted, og Sam har da heller ikke været ret længe på college, før studinen Alice (Isabel Lucas) begynder at lægge an på ham. Samtidig bliver han kontaktet af de gode transformers leder Optimus Prime, der beder ham om hjælp. De onde Deceptions begyndt at røre på sig igen og vil knuse de gode Autobots en gang for alle. Nu må Sam sammen med Mikaela, agent Simmons (John Turturro) og de gode transformers tage kampen op imod Decepticons og deres onde leder Megatron. Producerat år 2009.
02:05 
Top Five
Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Efter at have lavet masser af hjernedøde action-komedier, forsøger stand up-komikeren Andre Allen (Rock) at blive taget alvorligt som seriøs skuespiller, og har derfor taget en rolle i et stort anlagt drama om et slaveoprør på Haiti. Men filmen lugter af et flop, og han har derfor accepteret at lade New York Times-journalisten Chelsea Brown (Rosario Dawson) følge ham en dag, så han kan få et stort interview i avisen om filmen. De er begge på vandvognen, og hun presser på for at få ærlige svar - bl.a. om hans kommende bryllup med reality-stjernen Erica Long (Gabrielle Union). I løbet af dagen opdager de, at der er en helt særlig kemi mellem dem. En film af og med Chris Rock. Producerat år 2014.
03:50 
Stargate: The Ark of Truth
Amerikansk action-eventyrfilm fra 2008. Stargate SG-1 holdet tager afsted for at finde 'The Ark of Truth' - et ældgammelt arkæologisk våben, som de håber kan bruges til at besejre the Ori med. Men samtidig opdager de, at the Oris hær er på vej gennem Mælkevejen for at destruere Jorden. Situationen kompliceres yderligere af, at SG-holdet finder ud af, at der er en forræder blandt dem. Spørgsmålet er bare - hvem?. Producerat år 2008.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog kæmper videre i Cannes med at finde den rette sommerbolig til finansmanden Peter Asschenfeldt, som ser på en lejlighed til 30 millioner kr. Pernille Sams møder til en hård arbejdsdag, hvor hun skal sælge en gård til en kunde, der selv har været ejendomsmægler. Kunden har meget høje forventninger både til gården og ikke mindst til ejendomsmægleren. Familien Bønløkke ser på et hus i det eftertragtede Højbjerg ved Århus. Huset opfylder mange af deres krav, men er det nok til, at det ende med en underskrift på købskontrakten?. Producerat år 2005.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Natholdet
TV2 Danmark, måndag 21/10 22:25(23:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se