Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:30 
Norge nå
Hvordan skal stavkirkene våre overleve et stadig våtere klima og mer turisme?. Det som nå er våre kulturskatter, har vært i i bruk i mer enn 800 år, men tåler de vår tid? Norge Nå spør direkte fra Heddal stavkirke i Telemark. Säsong 4. Del 53 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Munter mat
Dansk matserie fra 2018. De matglade danske brødrene Price serverer deilig mat. Kinesisk frokost, lunsj fra Taiwan, ungarsk middag og spanske churros med softis og nutellasaus. Man kan spise gatemat hele dagen!. Säsong 12. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
12:25 
Antikduellen
Dansk serie. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Duellantene Simon og Helga skal handle for 10.000 kroner hver. Én går for det trendy, den andre for klassisk design. Säsong 8. Del 1 av 12.
12:55 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Miaad vil vise kona Oriana at han kan bygge drømmehuset deres. Han velger å begynne i det små, med en hytte i et klassisk kolonihageområde i Malmö. Men selv den lille bygningen byr på store utfordringer. Vil Miaad klare eksamen og bli ferdig i tide?. Säsong 3. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
13:55 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Camilla og Elin lagar enkel juletrepynt av kartong og garn. Det blir nytt julekortverkstad og enno fleire gjensyn med favorittklipp frå tidlegare julesendingar. Del 14 av 16.
14:25 
I første rekke
Dansk dokumentarserie fra 2017. Seks kongelige ballettdansere lever i en verden av beinhard konkurranse, disiplin, store drømmer og store skuffelser. Emma R får et dilemma. Skal hun si ja til et jobbtilbud i Berlin? Andreas lever for å danse, men familien hans interesserer seg ikke for ballett. Samtidig får Emma H en uventet beskjed. (I Forreste Række). Del 2 av 7. Producerat år 2017.
14:55 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
15:00 
Villmarkas voktere
Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens Naturoppsyn. Vegar har brukt mye tid på å spore gauper i Saltdal, og i dag får han endelig komme tett på kattedyrene. Kollegaen Berit får oppleve årets nye reinkalver på nært hold, mens Rune og Haakon skal prøve å berge egg og fugleunger fra å bli spist av rødrev og mink. Del 4 av 8.
15:40 
Det sit i veggane
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Jugendhuset til Elin og Micke er prydd med fantastiske, store vindauge. Men kva skjuler seg bak tapetet?. Säsong 3. Del 1 av 8.
16:40 
I Larsens leilighet: Marian Saastad Ottesen
Hun ville bli skuespiller allerede som barn i Florø. Marian Saastad-Ottesen ble et kjent fjes med reality-parodien Nissene på låven, og har spilt mange store roller på teater, film og TV, sist som gravid høvding-kone i Vikingane. Hun forteller om hvordan det er å jobbe så hardt at hun blir slått ut, hvorfor trusestrikken er et problem i sexscener og hvorfor hun strikket votter til Steven van Zandt når de spilte i Lilyhammer.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Det bryt ut panikk blant folk i Aidensfield då dei får høyre at ein mordar har rømt frå fengselet. Rob prøver å fange rømlingen, men Helen blir innblanda i saka, og det gjer ikkje etterforskinga lettare for han. Med William Simons, Peter Benson, David Lonsdale, Deres Fowlds, Tricia Penrose, Sophie Ward, Jonathan Kerrigan, Gwen Taylor og Mark Jordan. (Heartbeat). Säsong 15. Del 6 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Verdens søteste valper
Britisk serie fra 2017. Blir tenåringer. Også valper har en tenåringsperiode. Den engelske bulldogen Big Ron må kvitte seg med valpefettet, mens dvergschnauzeren Willoughby prøver å roe ned rampestrekene. Vi møter også dalmatineren Suki, field spanielen Rory og pyreneerhunden Baloo. Norsk kommentar: Ivar Nergård. Säsong 2. Del 1 av 9. Producerat år 2017.
19:45 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Norsk på svensk. Det starta med eit flåttbitt, og enda med eit svært sjeldant fenomen. Birgit vakna ein dag opp med tysk aksent. Vi får også besøk av dialektfenomenet Robert Gustafsson, ein av Sveriges mest morosame menn. Säsong 4. Del 2 av 6.
20:30 
Hårete hemmeligheter
Britisk dokumentar fra 2017. Holder vitenskapen bak hårpleieprodukter mål?. Forskere og leger forklarer hva hår egentlig er, og hva som er hemmelighetene bak skinnende og blankt hår. (Hair Care Secrets). Producerat år 2017.
21:20 
Framtidas superframkomstmiddel
Droner og el-fly. Frakt og ferdsel er i vill forandring. Korleis ser bilar, droner og skip ut i morgon?. Kan vi bruke droner til persontransport, og kan el-motorar bli sterke nok til å bere fly? Dansk dokumentarserie. Del 2 av 4.
21:50 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia, på leting etter dansk-norsk kolonihistorie. Turen går til Union Island med en 20 fots båt, og videre til St. Vincent. Her møter de både pro marijuanademonstranter og norske Stina som driver skole og underviser i økologisk landbruk. Så går turen til St. Lucia, paradisøya med utbredt fattigdom og høy kriminalitet. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Säsong 7. Del 2 av 7.
22:30 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
22:50 
Ekvator frå lufta
Stillehavet. Ovanfrå kan vi sjå korleis avskoging, flaum og ulovleg jakt truar det rike livet langs ekvator. Stillehavet er under press frå aukande temperatur, forureining og overfiske. På Galapagos beskytter droner hai og skjelpadder. Britisk dokumentarserie. Del 3 av 4.
23:50 
Folkeopplysningen
Norsk dokumentarserie. "Kunst". Andreas Wahl er fysiker og har ikke tatt i en malepensel siden barneskolen, men nå skal han debutere som kunstner. Kunstner Jan Christensen satser hele sin karriere ved å la Andreas stille ut verkene i hans navn på et anerkjent galleri. Hvordan vil publikum reagere på det de ser?. Og vil Andreas komme nærmere et svar på det evige spørsmålet om hva som egentlig er bra kunst?. Säsong 5. Del 3 av 5.
00:30 
Hitler - vondskapens karisma
Br. dokumentarserie fra 2012. Adolf Hitler dominerte ein heil nasjon, og endra verda gjennom krig og liding. Kva for leiareigenskapar hadde denne mannen, og kvifor fekk han millionar av tilhengjarar i Tyskland? Den andre delen tek for seg perioden mellom 1940 og 1945. (The Dark Charisma of Adolf Hitler: Leading Millions into the Abyss). Del 3 av 3.
01:20 
Overleverne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Trubaduren som ble født på ny. Kjell Arve Hestetun er trubaduren og gjøgleren som fant kjærligheten i 40-årene. Men han står nå i fare for å miste alt når hjertet hans begynner å svikte. Tilslutt er det bare et nytt hjerte som kan redde ham og den nye familien hans. Säsong 3. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
01:50 
Telemarkskua - den fagraste rosa
Norsk dokumentar. Ho er vakker, klok og ei å søkje trøyst hjå viss dagen er grå. Det seier bonde Gina Rui Oxum om Telemarkskua. Ho er ein av få bønder som framleis held fast på den eldgamle, fargerike kurasen, som det no berre er 300 vaksne dyr att av i heile landet.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Verdens vakreste leker
Rørende, morsomme og inspirerende historier fra Special Olympics. Mats Sollid og Erling Due Bergseth tar oss med til Abu Dhabi.
03:05 
Norge nå
Sementfabrikken Norcem i Brevik i Telemark har et CO2-fangstprosjekt som har som mål å halvere utslipp til luft. Dersom regjering og storting gir grønt lys, vil det kunne ha store følger for miljøet både nasjonalt og internasjonalt. Säsong 4. Del 54 av 64.
03:35 
Oddasat - nyheter på samisk
03:50 (05:28)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
NRK nyheter
NRK2, tisdag 22/10 06:00(08:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se