Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2018. Navigasjonsevnene til dyra inspirerer. Anders drar til Umeå, der elg vandrar dei same stigane som i steinalderen. Magdalena ser på gjødselbiller som navigerer etter stjernene, og Joakim er på Malta for å sjå trekkfuglane. ,. Säsong 7. Del 2 av 9. Producerat år 2018.
09:00 
Guri i Vesterled
I hundrevis av år, har øyane i Vest; Shetland, Færøyene og Orkenøyene, vært våre nærmaste naboar. Vi har hatt same språk, same konge - og felles kultur og musikk. Guri Skeie reiser over havet for å finne spor etter denne kontakten.
09:50 
Alle sammen sammen [Repris]
Norsk komedie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Bendik og Tobias vil ha mer penger til godteri og lurer Stefan. Lea trenger frihet og kjøper sin egen leilighet. ,. Del 5 av 9.
10:15 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Jakten på en rømling ender i tragedie. En kjenning dukker opp for å jakte på den skyldige. ,. Säsong 7. Del 6 av 10.
11:00 
Gym med Yngvar: Lørdagsgym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:05 
Kari-Anne på Røst
14:00 
Bak berget det blå....
Thor Halvorsen ble bråforelska i Dalen Hotell første gang han så det, selv om hotellet da var en litt fallert, eldre dame. Han endte opp med å kjøpe både hotellet og kanalbåten Henrik Ibsen. Mange titalls millioner senere er forelskelsen like brennende. Bli med og se hvorfor.
14:10 
Ramm, ferdig, gå! [Repris]
Hvem hopper egentlig lengst av Norges beste skihopper og en superatlet med over 130 håndballandskamper?. Nicolay Ramm styrer showet når Robert Johansson og Veronica Kristiansen møtes til duell i denne ukens Ramm, ferdig, gå!. ,. Säsong 2. Del 6 av 7.
14:45 
Matlykke [Repris]
Svensk livsstilsprogram. Kan du forandre livet på 50 dager? Kokken Tareq og helsecoachen Fia utfordrer fem mennesker i ulike livssituasjoner. Eksperimentets ti første dager har vært enda tøffere enn deltakerne fryktet. Tareq sabler ned alle dietter, mens Fia ber Stephanie kle av seg. ,. Del 2 av 5.
15:45 
Ut i naturen [Repris]
Norsk naturserie fra 2019. Rovdyr. En øde skogsbilveg har stor trafikk - av rovdyr! En bjørn har spist på en død elg. Kommer bjørnen tilbake mens vi venter på den?. Seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. ,. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
16:25 
Sanger om Norge [Repris]
I 30 år har Reidar Brendeland reist landet rundt med Vestlandsfanden. Da han bestemte seg for å skrive en hyllest til hjembygda si Sauda, lurte han sterkt på hva han skulle skryte av. Sauda hadde jo bare fabrikken. Tore Strømøy besøker også Hjerterknekt Henning Klevmark på Hadeland, hvor lærer Henning tar Tore med på en historietime hvor både krig, runesteiner og vikinger står på menyen. ,. Del 5 av 6.
17:05 
Sanger om Norge [Repris]
Populære DDE har aldri lagt skjul på at de kommer fra trønderrockens vugge Namsos. I kveld tar Bjarne Brøndbo og resten av bandet Tore Strømøy med høyt og lavt i rockebyen, og vi får høre sannheten om bysangen "Byn æ bur i". Tore avslutter sin jakt etter sanger om Norge for denne gang med et besøk i Bergen. Knutsen og Ludvigsen ga ut den noe spesielle hyllesten "Eg ve te Bergen". Her forteller Gustav Lorentzens enke Alis om historien bak sangen. ,. Del 6 av 6.
17:45 
KORK - hele landets orkester: Carl Nielsens fiolinkonsert
Den unge fiolinisten Jiyoon Lee vant Carl Nielsen-konkurransen i 2016 og eksellerer her i Nielsens underfundige og svært virtuose Fiolinkonsert. Konserten åpnes av det mektige symfoniske diktet Bränningar fra av den svenske komponisten Helena Munktell. Miguel Harth-Bedoya, dirigent.
18:35 
Null i biologi
Stand up show på Latter med Marit Voldsæter. Selv strøk hun i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det humor av. Med sine presise rolletolkninger og sin lange sceneerfaring tar hun publikum med storm.
19:50 
American Tap - stepping før og nå
Dokumentar om steppingens historie i Amerika - helt fra hvordan det hele startet og frem til moderne "stepping" i dag. Ikke bare en historie om en fascinerende danseform, men like mye en historie om hvordan amerikansk kultur har sin opprinnelse i en rekke ulike kulturer fra hele verden.
20:50 
Fridykkeren
Ingen kvinne i Norge klarer å holde pusten lenger enn Elisabeth Kristoffersen, hun har norgesrekorden på 6 minutter og 15 sekunder. Vi har møtt henne i hjemlige omgivelser på Gjøvik, men vi skal også følge henne til store dyp i Egypt og se henne dykke sammen med havskilpadder.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Vera [Repris]
Britisk krim. Et nedgravd skjelett viser seg å være gangsteren Robbie Marshburn, en kompis av faren til Vera. Med Brenda Blethyn. ,. Säsong 9. Del 4 av 4.
22:40 
Tears for Fears - historia om Songs from the Big Chair
Britisk dokumentar. Med hits som "Shout" og "Everybody Wants to Rule the World" gav dei synthpopen stadionappell. Dette er historia om eit av 80-talets store album.
23:40 
Dolly og venner i Nashville
Amerikansk konsertprogram. Den enestående Dolly Parton feirer femti år i countryeliten med gjester som Lady Antebellum, Toby Keith, Emmylou Harris og Hank Williams jr.
00:55 
Hjemmecamp Monsen
Det beste fra påskens hjemmecamp med Lars Monsen. Dagens gjester er programleder Else Kåss Furuseth og eventyrer Alexander Read med datteren Mina.
01:35 
Narvestad tar ferie [Repris]
Narvestad har alltid drømt om et bilde av seg selv med en sjiraff. Søsteren Ruth har et bilde av seg selv hengende på veggen, og nå vil Narvestad ha et bedre. Han skal til Kenyas savanne, og på veien dit hopper han med masaier og drikker seg ved en misforståelse full på gin and tonic for første gang. ,. Del 2 av 6.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Mysteria i Brokenwood [Repris]
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Vinbønder og -kjennarar i Brokenwood er samla for den årlege prisutdelinga. Men så blir ein av dommarane funnen drukna i eit gjæringskar. Newzealandsk krim. ,. Del 2 av 4.
03:40 
Det beste fra Innetid med Ingrid og Kåre Magnus
Smakebiter og høydepunkter fra Innetid, med gjester, sketsjer og intervjuer.
04:10 (04:49)
NRK Musikk - låt for låt: Norske sommerlåter
Det er sommer og musikk i lufta! Her er noen av de kjæreste norske sommerlåtene.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
NRK nyheter
NRK2, onsdag 1/4 02:00(02:01)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå