Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:10 
De hvide i Seattle
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er denne gang i Seattle for at mødes med aktivister, der på forskellige måder beskæftiger sig med det hvide overherredømme. Fra den tungt bevæbnede antiracistiske gruppe, Puget Sound John Brown Gun Club, over Black Lives Matter-medstifteren, Alicia Garza, til et medlem af den kontroversielle gruppe Antifa. Producerat år 2019.
09:50 
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen
Bourgogne og EU-begejstring Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Frankrig er der EU-begejstring og statsministerbekendelser på menuen - og så er det høsttid i det fashionable Bourgogne. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
10:20 
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen
Kraftig vin og catalansk selvstændighed Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Spanien vil de catalanske vinbønder være selvstændige for enhver pris, tidligere premierminister José Maria Aznar vil til gengæld slå oprøret ned. Og midt i det hele står 100 år gamle vinstokke roligt, som de altid har gjort. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
10:50 
Med livet som indsats
Dokumentar fra 2016. Med livet som indsats følger vi her den ukuelige aktivist Ye Haiyan (Hooligan Sparrow), mens hun kæmper for at bringe retfærdighed til seks skolepiger, der er blevet seksuelt misbrugt af deres rektor. En kamp, hvor hun konstant er under regeringsovervågning, udsættes for forhør, chikane og fængsel. Kan hun overvinde det kinesiske styre, politiet og befolkningen? Og hvor meget er hun villig til at ofre?. Producerat år 2016.
12:10 
Den økonomiske troldmand
Tysk dokumentar fra 2014. Blev den amerikanske milliardær, Martin Armstrong, offer for sin egen grådighed eller kom han på tværs af sin egen regering?. Armstrong har haft forstand på penge, siden han som 15-årig tjente sin første million dollar. Da han i begyndelsen af 1980'erne opfandt en computermodel til forudsigelse af økonomiske udsving, der med forbløffende nøjagtighed forudså markedets op- og nedture, blev hans prognoser efterspurgt i hele verden, også af en gruppe bankfolk, der i 1999 bad ham om hjælp til kursmanipulation. Han afslog, men samme år stormede FBI hans kontor, beslaglagde hans computermodel og sigtede ham for bedrageri. En dommer dømte ham samlet til syv års fængsel for foragt for retten. Producerat år 2014.
13:10 
De uartige tvillinger fra Amsterdam
Hollandsk dokumentar fra 2011. Louise og Martine Fokkens er enæggede tvillinger, der i mere end fyrre år har arbejdet som prostituerede i Amsterdams Red Light District. Her lykkedes det dem at gøre sig fri af deres alfonser og åbne deres eget bordel. Samtidig grundlagde de den første uformelle fagforening for prostituerede. I dag er de nu 70-årige blandt erhvervets ældste i luderkvarteret, selv om Louise har været nødt til at trække sig tilbage på grund af gigt. Men bag de to snakketøjters muntre smil og lyse sind ligger et langt livs overgreb, vold og udnyttelse. Gabriëlle Provaas og Rob Schröders dokumentar er ikke kun et portræt af disse to enestående kvinder, men også et historisk portræt af Amsterdams Red Light District. Producerat år 2011.
14:30 
Udkantsmæglerne
Dansk reportageserie fra Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. På Langeland er Frede Volf Sørensen på rejse gennem pensionisternes paradis. Jens Kjærsgaard i Thisted har lagt mæglerjakken på hylden for en stund og giver nu en hånd med at forberede den store havefest i Thy. I Faxe møder Nanna Søndergaard modstand, da hun skal fremvise et hus der ligger ved Store Heddinge. I Brønderslev mister Kjeld Westergaard snart tålmodigheden, hvis boligmarket ikke vender. Sendt første gang 28.08.2016. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
15:00 
Udkantsmæglerne
Dansk reportageserie fra Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. Tom Pedersen fra Mariagerfjord fortæller om sine byggedrømme for et hus han har købt på tvangsauktion og hans tanker om boligmarket i fremtiden. I Brønderslev udfordres Kjeld Westergaard, når han skal fremvise et hus for en ung mand i Vester Hjermitslev som har taget sine svigerforældre med. Frede Volf Sørensen på Langeland er blevet ringet op af en gammel kunde, som han har handlet med for 40 år siden og som nu skal have solgt sit sommerhus med en grund på 4950 kvm. Sendt første gang 04.09.2016. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
15:30 
Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Minas Gerais i Brasilien. Producerat år 2014.
16:10 
Smag på Nashville med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Nashville. Producerat år 2014.
16:55 
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen
Britisk rejseprogram fra 2018. Anden etape af den britiske skuespiller Joanna Lumleys rejse langs Silkevejen fører hende fra Sortehavet til Det Kaspiske Hav. Rejsen starter i badebyen Batumi, går over de storslåede og snedækkede bjergtinder i Kaukasus til Tbilisi, Georgiens romantiske hovedstad. Derefter går turen til Aserbajdsjan - til Baku, hvor hun overnatter i en 7000 dollar dyr suite på toppen af Baku's ikoniske Flame Towers. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
17:40 
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen
Britisk rejseprogram fra 2018. Den britiske skuespiller Joanna Lumley er kommet til Iran på sin rejse langs den legendariske Silkevej - det 10. 000 km lange netværk af ruter, som i middelalderen blev brugt til at transportere handelsvarer på tværs af kontinentet. Hun starter i hovedstaden Teheran og rejser derefter mod syd til Kashan og Isfahan. Efter et smut til ørkenbyen Yazd og til Shiraz ender denne etape af rejsen i Persepolis, fortidens ceremonielle hovedstad og symbolet på det persiske imperiums magt og indflydelse. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
18:30 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. Bjerge er en af de største udfordringer en jernbaneingeniør kan stå over for. Store højder, farlige stigninger og ekstreme vejrforhold har alle udgjort tilsyneladende umulige problemer. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
19:15 
Retten til egen krop i Mississippi
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til Jackson, Mississippi, for at se nærmere på de modstridende holdninger til spørgsmål som fri abort, sexundervisning og kvinders ret til at bestemme over deres krop. Han besøger den eneste abort-klinik, der findes i Mississippi, taler med studerende, der slås for at ændre statens gammeldags sexundervisning, hvor man taler om 'afholdenhed' og 'afholdenhed plus', og han møder kvinder, der kæmper for retten til abort. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
21:30 
Superrig med benene plantet i Aalborg
Sonja og Eigild Christensen kører i højeste gear, de har deres eget flyselskab, en racerbane i Spanien, og så bruger de nogle af deres millioner på et ambitiøst nødhjælpsprojekt i Nicaragua. De er involveret i over 20 virksomheder og så fylder de begge 65 i år. De har arbejdet sig op fra bunden og hører til blandt Danmarks rigeste - men Sonja og Eigild elsker stadig hjemmelavede tarteletter og er blevet boende i hjembyen Aalborg. Vi møder dem til Tall Ships Races på havnen i Aalborg, hvor de fyrer danmarkshistoriens største og dyreste fyrværkeri af for byen og deres gæster. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
22:00 
Peitersen på Atlanten
Rejsekammeraterne Erik Peitersen, Jens og Dorthe har sat kurs mod den amerikanske vestkyst og New York. Det hektiske storbyliv står i stærk kontrast til roen på havet, så de tre venner kommer på prøve. Turen byder blandt andet på et besøg hos den Danske Sømandskirke i Brooklyn, og så har Jens en glædelig overraskelse i ærmet til Erik. Del 2 av 4.
22:30 
Deadline
I mange år var fjender noget man stod sammen mod i NATO - men i dag hvor alliancen fylder 70 er slagsmålene er rykket inden for. Frankrigs præsident kalder tilstanden for "hjernedød", mens Tyrkiet ikke gider hjælpe Polen og Baltikum - medmindre NATO går med til at kalde kurderne for terrorister. Så kan USAs præsident Trump for en gangs skyld være den der gyder olie på vandene? Og findes der overhovedet et NATO-projekt som alle kan bakke op om? Den gode stemning i rød blok ser ud til at holde - her godt et døgn efter finansloven kom i hus. Flere penge til velfærd, klima, uddannelse og kultur - lyder udlægningen fra venstre side. Mens de borgerlige klager over nye skatter - og jagter djævlen i finanslovens mange detaljer. Rød møder blå til debat - i Deadline. Producerat år 2019. Programledare: Jacob Rosenkrands.
23:00 
Skal vi frygte kunstig intelligens?
Amerikansk dokumentar miniserie fra 2019. Mange frygter at kunstig intelligens (AI) vil løbe løbsk. At robotter vil overtage vores job og betyde enden for menneskeheden. Men hvad er fakta?. Her undersøger vi, hvordan AI vil transformere vores verden - og nogle af de måder den allerede har. Og vi ser nærmere på de farer, der er ved kunstig intelligens - fra frygten for arbejdsløshed, ulighed, totalovervågning og til rivalisering mellem USA og Kina. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
00:00 
Debatten
01:30 
Bollywood-stjernen, der vil ændre Indiens voldskultur
Græsk-cypriotisk dokumentar fra 2017. Aamir Khan er en af de mest populære skuespillere i Indien. Og kritiserer den Indiske filmindustri for at tilskynde til seksuel vold mod kvinder. Derfor skaber Khan tv-talkshowet Satyamev Jayate. Et show, der sætter fokus på alvorlige udbredte emner i Indien - fra voldtægt til fosterdrab på piger og medgift. Vil det lykkes ham at ændre den måde inderne opfatter og behandler kvinder?. Producerat år 2017.
02:30 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
NARKOLAND - Din nabos søn
DR2, torsdag 14/11 14:55(15:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se