Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
I sin stædige jagt på lykken har Hanna Hellquist prøvet alt fra latteryoga til chokolademassage. Nu mangler hun kun at kigge nærmere på sin egen underbevidsthed. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Dakar i Senegal for at møde formgivere, designere og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Den stærke kvinde er i fokus, når Adama Paris kreerer sine kollektioner. Hun har været med til at sætte Black Beauty på dagsordenen. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
09:30 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og resten af verden har i den grad fået øjnene op for kontinentet. DRKs Chris Pedersen er taget til African Fashion Week i London, og så undersøger han, hvorfor store museer i vesten lige nu har fokus på afrikansk mode, kunst, popkultur og design. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2014.
10:00 
Videnskab [Repris]
Hvad kameraet kan afsløre. Det norske herrelandshold i fodbold ligger på en sørgelig 69. plads på FIFA-ranglisten. Nu er håbet, at en ny kamerateknologi skal afsløre, hvad det er, der går galt på banen - og målet er naturligvis at vende en fiasko til succes. Vi er med på sidelinjen. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
10:30 
Videnskab [Repris]
Nedkøling af serverparker. Internettet står for lige så meget co2-udslip som flytrafikken, fordi serverparkerne, som sørger for datatrafikken over nettet, må køles ned. Måske ville det i stedet være mere besparende at stille serverne et køligt sted længere væk og så transportere alle data? Programmet ser på mulighederne. ,. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
11:00 
117 ting du absolut bør vide - om folkestyret [Repris]
Politik kan være dræbende kedeligt, og vi kan aldrig huske hvem, der gjorde hvad hvornår og slet ikke hvorfor. Men uanset hvor lidt vi interesserer os for politik, så er der sket ting og sager, som har en enorm indflydelse på, hvordan vores samfund fungerer. 1900-tallet har budt på en lang række af nervepirrende og altafgørende begivenheder, og nu har vi samlet de 10 vigtigste i en hitliste, så du altid kan lyde klog, når der bliver diskuteret politik. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2010.
11:50 
117 ting du absolut bør vide - om kunst [Repris]
Hvad har haft afgørende betydning for danskernes kunstopfattelse? Og hvor meget styr har du på det?. Ved du, hvornår kvinderne fik lov at komme på Kunstakademiet eller hvornår vi fik formning i folkeskolen? Glem alt om klassisk kunst kanon. Her i programmet får du en praktisk top 10 over, hvad der i virkeligheden har betydet noget for vores forhold til kunst. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2010.
12:40 
De danske jøder
Jøderne bliver mere og mere danske op gennem 1800 tallet i takt med at de får samme rettigheder som danskerne. De gifter sig med danskere af ikke jødiske tro - de tager danske navn og er faretruende tæt på at forsvinde som minoritet. Da redningen kommer, opstår et nyt problem for de danske jøder. Sendt første gang 18.02.07. Del 2 av 3. Producerat år 2007.
13:15 
De danske jøder
Grøn Tuborg er noget af det mest danske, og den er skabt af danske jøder. Familien Dessau følte sig først og fremmest danske, og de kæmpede for danskernes ret til den daglige øl. Alligevel måtte de flygte under 2. verdenskrig. Men produktionen blev opretholdt, og Tuborg Bryggerierne blev en del af modstandskampen mod tyskerne. Sendt første gang 25.02.07. Del 3 av 3. Producerat år 2007.
13:55 
Døden kommer - Ramt af ebola
Dansk reportage fra Rikke Clevins lille søn blev syg netop, da ebolaen kom til Sierra Leone, hvor familien boede. Hvordan gik det med Rikkes familie, da det vestafrikanske land blev ramt af verdens hidtil største udbrud af den ekstremt dødelige sygdom?. Producerat år 2019.
14:10 
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Fransk dokudrama fra 2017. Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm. Producerat år 2017.
15:05 
Robert Kennedys amerikanske drøm
Fransk dokumentar fra 2018. Robert Kennedy (1925-68) var justitsminister i sin brors, præsident John F. Kennedys regering, da præsidenten blev skudt i 1963. Robert fortsatte ikke under efterfølgeren Lyndon B. Johnson, men valgte at stille op og blive valgt som New Yorks senator i 1965. I de næste år begyndte han at udvikle sin egen politik og forfølge sine egne mål. Hans politiske visioner var måske utopiske og naive, og de delte i hvert fald vandene i en sådan grad, at han ligesom sin bror endte med at blive skudt. Producerat år 2018.
16:05 
Spionkrigen
Fransk spionthriller fra 1973. KGB-obersten Vlassov hopper af. I USA fortæller han CIA-chefen Davies, at russerne har infiltreret alle de europæiske efterretningstjenester helt op til toppen. I Paris vækker Vlassovs afsløringer bestyrtelse og bringer chefen for den franske efterretningstjenester under mistanke. Først efter en række højdramatiske begivenheder går sagens rette sammenhæng op for Davies. Producerat år 1973. Medverkande: Dirk Bogarde, Yul Brynner, Henry Fonda, Regissör: Henri Verneuil.
18:00 
Rundt om Det indiske Ocean med Simon Reeve [Repris]
Rejseserie fra BBC fra 2012. I sin hidtil mest eksotiske og ekstreme rejseeventyr rejser den populære britiske tv-vært Simon Reeve rundt i den smukke og stadig vigtigere region, der ligger omkring Det indiske Ocean. Simon besøger denne gang tropeøerne Madagascar, Mauritius og Seychellerne. Og mellem de paradisiske koralrev og jungler, der myldrer med et fantastisk dyreliv, oplever han også nogle af truslerne mod oceanet. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2012.
19:00 
Kærlighed og sex i Japan
Fransk dokumentar fra 2019. Kærlighed og parforhold er i fare. I hvert fald hvis du bor i Japan. Her er en fjerdedel af japanere i alderen 30-40 år jomfruer, og 50 % af befolkningen har sjældent sex. Men hvad er grunden til denne distancering fra sex og kærlighed?. Her undersøger vi ekstremerne i Japan - fra kvinder, der bliver gift med sig selv, mænd med manga-kærester og venneægsteskaber uden sex. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
21:00 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Fjender og forrædere. Da Putin ankommer til Kreml, som ukendt og uprøvet præsident, forventer de russiske oligarker, at de kan kontrollere ham. Men Putin øger sit greb om magten - og det får hans fjender at mærke. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
21:45 
Bush-dynastiet (2:6) Loyalitetens pris
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Efter nederlaget ved senatsvalget i 1970 tror George H.W. Bush, at han har fundet en ny allieret. USA's mægtigste mand - Richard Nixon. Han er bundloyal overfor sin præsident og hans parti. Men bliver forrådt af dem, som han stoler på. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
I skudlinjen
Amerikansk dokumentar fra 2020. USA's magtfulde våbenlobby. I årevis har den magtfulde organisation National Rifle Association (NRA) domineret den amerikanske våbendebat. Men nu står våbenlobbyen overfor en intern og ekstern trussel. Efter masseskyderiet i Parkland er debatten om våbenloven nemlig blusset op igen. Og samtidig viser lækkede dokumenter, at NRA trues af interne stridigheder. Her dykker vi ned i den amerikanske våbendebat og undersøger, hvorfor NRA nu er i skudlinjen. Producerat år 2020.
00:00 
Raceurolighederne i Los Angeles
Amerikansk dokumentarfilm fra 2017. I foråret 1991 blev den sorte Rodney King gennemtævet af fire, hvide betjente fra Los Angeles politi efter en biljagt. En beboer filmede det hele fra sin altan, og da en landsdækkende tv-station sendte det, udløste det et ramaskrig i befolkningen. Men det var intet mod, hvad der skete året efter, da de fire betjente efter en opsigtsvækkende retssag blev frikendt. Kendelsen overraskede alle fra almindelige borgere til embedmænd - og forsvarsadvokaterne! Og Los Angeles eksploderede i et tre dage langt mareridt af ildpåsættelser, plyndring og drab. De værste optøjer i USA's historie. Producerat år 2017.
01:55 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
02:55 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Når støvet har lagt sig
DR2, måndag 30/3 23:40(00:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå