Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
This Is Us
Amerikansk dramaserie från 2018. Songbird Road - Part 2. Kevin forsøger at hjælpe Ricky. Randall og Kate reflekterer over, hvor forskelligt de mindes barndommen. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
06:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 1. Andy Cohen tager en snak med gænget fra SUR om Brittanys overraskende forlovelse, og de udfordringer Tom og Tom mødte i deres samarbejde med Lisa Vanderpump. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 22. Producerat år 2018.
07:40 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Iced Out. Kim forsøger at være her, der og allevegne, da hun rejser til Island med Kanye for at optage en musikvideo, og får besøg af Kourtney, som fejrer sin fødselsdagsweekend. Scott overvejer at overaske sin eks og Lamar agerer fredsmægler mellem Khloé og Rob. 23/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 12. Del 10. Producerat år 2016.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Cathrine på 24 og Kasper på 27 bor i en lejelejlighed i Hornslet på det sydlige Djursland. Sammen har de sønnen Noah på et halvt år. Kasper har lige skiftet job og kender endnu ikke sin nøjagtige løn, mens Cathrine går hjemme på barselsdagpenge med deres lille søn. Men parrets forbrugsgæld har vokset dem over hovedet, så de i dag slet ikke har overblik over, hvordan de skal betale den af igen. Det unge par bor i en stor 5-værelses lejlighed, har bil og dyre vaner. Hverken Kasper eller Cathrine har overblik over, hvad deres penge går til, og Kasper har for længst meldt sig ud, når de hårde økonomiske beslutninger skal tages. Det har længe frustreret Cathrine, der er ved at give op. For at Cathrine og Kasper skal komme på ret kurs igen, må Mette og Jan tage drastiske midler i brug og få parret til at indse, at det er begge parter, der er skyld i den håbløse situation. Både Kasper og Cathrine må tage ansvar for økonomien, inden den kuldsejler helt. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2010.
09:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Jeanette på 29 år og Lars på 30 år bor sammen med deres to døtre på 6 og 3 i landsbyen Stenlille mellem Roskilde og Ringsted. De har kendt hinanden, siden de var teenagere, og sammen har de købt deres drømmehus, to biler og en motorcykel. Jeanette er i gang med en uddannelse som social- og sundhedshjælper og er på elevløn. Lars er specialarbejder, men er blevet ramt af finanskrisen og har derfor gået arbejdsløs i tre måneder. Så nu kan familien for alvor mærke konsekvenserne af de sidste års overforbrug. Jeanette og Lars har både boliglån, billån, forbrugslån og kassekredit - og så skylder de Lars’ mor et sekscifret beløb. De skulle for længst være begyndt at afvikle gælden til Lars’ mor, men de har indtil videre kun afdraget 1000 kroner. Derfor kommer Mette Reissmann og Jan Swyrtz for alvor på arbejde, når de skal forsøge at få Lars og Jeanettes økonomi på ret kurs igen. 06/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2010.
10:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Fem stærke aspiranter er tilbage i Masterchef køkkenet i denne 2. Indledende uge. Dommerne har valgt, at tage deltagerne væk fra komfuret og gryderne, de skal igennem Den Store Kulinariske Quiz!. Under 20 sølvklokker gemmer sig alt fra krydderier, til udstyr, til færdiglavede retter. Deltagerne skal vælge en klokke og gætte hvad der er under. Det er en konkurrence som kræver en god intuition og fokus for de fem talentfulde amatørkokke. Dem der klarer quizzen dårligst ryger i eliminering med risiko for at ryge ud af konkurrencen!. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2018.
11:50 
Masterchef USA
NASCAR - Finish Line Feed. De resterende 10 deltagere bliver udfordret i en teamudfordring hvor det gælder om at være hurtig. De skal på 75 minutter tilberede et måltid for 101 racerkørere. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2019.
12:50 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion Part 2. Lala og James skændes over deres ødelagte venskab, Katie forsvarer det ultimatum hun gav Lisa Vanderpump, og Ariana og Lala afslører detaljer om deres hookup. 15/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 23. Producerat år 2018.
13:50 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2015. Stephanie er sammen med Linse og veninden Burger taget til Thailand for at besøge Stephanies far, Sonny. Hun har ikke set ham i 12 år, og det bliver en tur, hun aldrig glemmer. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2015.
14:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
She Hears You, She Hears You Not. Kim beslutter sig for at sende sin hund væk, så den kan få behandling for sin adfærd. Yolanda ender med at skabe strid mellem veninderne. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2013.
15:55 
Real Housewives of Beverly Hills
Guess Who's Coming to Dinner?. Yolanda og David spiser en romantisk middag for at fejre deres bryllupsdag. Joyce og Brandi er stadig ikke på talefod og ryger i totterne på hinanden, da de er til det samme arrangement. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2013.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Viana fra Frederikssund har utallige gange tilbudt sin kæreste, Stig, at hjælpe ham med at betale af på hans gæld. For Stigs økonomiske problemer påvirker familien, og Viana vil så gerne hjælpe. Men Stig afviser konsekvent at modtage hjælp. Han mener ikke, at han har råd til at betale 2600 i børnepenge til sine to børn fra et tidligere forhold, men til gengæld har han råd til at bruge 2500 i kontanter hver eneste måned. Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann, ser straks, at den måde, Viana og Stig har valgt at skrue økonomien sammen på slet ikke holder - med mindre parret da ønsker, at deres økonomiske problemer bliver endnu større, end de er i forvejen. Men formår Stig at sluge sin stolthed, når eksperterne viser ham, hvordan hans stædighed langsomt ødelægger familiens drømme om en bedre fremtid?. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 7. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Det er fire år siden, at Maria og Morten blev kærester. Hun blev hurtigt gravid, flyttede fra sit hus i Hadsund og ned til Morten i hans nyrenoverede hus i Søballe ved Skanderborg. Hun droppede hurtigt betalingerne til realkreditinstituttet og panthaverne, da hun ikke mente, hun havde råd til at betale, og da Morten nægtede at hjælpe hende med betalingerne. På den måde er Marias gæld vokset med 50.000 om året, og nu skylder hun 600.000. I takt med at gælden er steget, er Marias humør dalet. Nu har Maria og Morten tilkaldt eksperterne Mette Reissmann og Louise Frost, der også tidligere har hjulpet økonomisk nødstedte danskere i Luksusfælden. Mortens klare betingelse for at modtage Luksusfældens hjælp er, at han ikke skal bidrage til at Maria kan komme ud af det økonomiske morads, hun havnede i, da hun forelskede sig i Morten. Til trods for, at han har en friværdi på 1.000.000 i huset. Da eksperterne se nærmere på Marias hus, viser det sig, at det intet er værd. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 17. Del 9. Producerat år 2016.
19:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Dommerne har valgt at give deltagerne en lille overraskelse, da de møder ind i Masterchef køkkenet på sidste dagen i anden Indledende runde. De 4 aspiranter møder nemlig ind og ser at deres køkkener allerede buldrer og er fyldt med processer som er igang!. Nu skal det gå stærkt og deltagerne skal samle deres tanker og deres elementer til en Masterchef værdig ret. Må den bedste aspirant vinde! Taberen må lægge forklædet og forlade kampen om titlen og trofæet. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2018.
20:00 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie från 2020. Familen har besluttet sig for at tage en tur i Tivoli, det er nemlig mange år siden Linse sidst har været der og Alba glæder sig utrolig meget til en dag lige efter hendes hoved. Cengiz er dog ikke helt vild med ideen, da de mange forlystelser slet ikke er noget for ham. Linse er kørt en tur til Vamdrup for at besøge veninden Didde. Didde har arrangeret med den lokale bankohal at de to brygge-veninder kan få lov til at prøve den jyske nationalsport. Stephanie er nu så langt i sin graviditet at hun og Cengiz vil afsløre overfor omverdenen at hun er gravid, men det skal selvfølgelig forgå på en ganske særlig måde, som kræver hjælp fra Alba. Desværre er Alba ikke helt så vild med ideen som hendes forældre, så det kræver lidt overtalelse at få det perfekte billede i hus. Säsong 17. Del 6. Producerat år 2020.
21:00 
Store Lars
Dansk komedieserie från 2019. Babyalarm. Lars og Julies familier møder hinanden for første gang til påskefrokost, og Lars har forberedt en overraskelse for Julie. Imens opstår der problemer mellem Ellen og Balder. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
21:50 
A Good Day To Die Hard
John McClane befinder sig for første gang på fremmed jord efter at være rejst til Moskva for at hjælpe sin egensindige søn - uvidende om, at Jack i virkeligheden er en veltrænet CIA-agent, som er sendt ud for at forhindre et atomvåbentyveri. Producerat år 2013. Regissör: John Moore, Skådespelare: Mary Elizabeth Winstead, Yuliya Snigir, Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch.
23:50 
Think Like A Man Too
Alle parrene er atter samlet, denne gang til et bryllup i Las Vegas. Men weekenden går helt galt, og de havner i en række uheldige situationer, der truer med at ødelægge brylluppet. Producerat år 2014. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Wendi McLendon-Covey, Adam Brody, Michael Ealy, Kevin Hart, Gabrielle Union.
02:00 
Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2019. Game On. The Bone Collector ankommer til New York for at ødelægge Lincoln Rhyme, en gang for alle. Mens han følger en række komplicerede ledetråde, går det langsomt op for Lincoln hvem det sande mål er. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
02:45 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie från 2019. Hotel L.A. Da overvågningen af et hemmeligt bandemøde går galt, må S.W.A.T. redde alle ud af et hotel fyldt med mennesker – inklusiv en vigtig tech-milliardær. 27/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2019.
03:30 
For lækker til love [Repris]
Dansk realityserie från 2011. Ciano afprøver sin nye stil, Ciano – style , på den dampende hede forsidemodel Kisser. Og det åbner op for lidt mere, end han kan håndtere. Anders holder fødselsdagsfest for sin storesøster, og det er ikke helt uden bagtanker. Han går nemlig benhårdt efter hendes ældre veninder. Camilla kaster sig ud i et nyt look hos Stylisten Dennis Knudsen og fortsætter på blind date med en ægte københavner. Og så er Gustav på en speed date, hans veninder har arrangeret. Det ender så voldsomt, at han må søge professionel hjælp. 28/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2011.
04:15 
For lækker til love
Dansk realityserie från 2011. Latinobøssen Gustav er bekymret over, om han nogensinde får en kæreste, så kræsen som han er. Så han opsøger en terapeut for at få taget hul på problemet. Leo har 24 års fødselsdag, så hans ven Søren ruller den helt store fødselsdagsgave ud, der blandt andet involverer en popstjerne, besøg af et par kvinder og en fest på diskotek. Ciano har set en kvinde igennem lidt tid og har inviteret hende på skitur. Men det går hurtigt ned af bakke, og Ciano forsøger at komme på ret kurs igen. Christina optræder for Uffe Buchard og ud over en masse interesse fra publikum, så er der også en ung mand, der får et særdeles godt øje til Christina. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2011.
05:05 
Mozart in the Jungle
Amerikansk dramaserie från 2017. Significant Lover. Rodrigo bliver fascineret af ballet, mens Hayley forsøger at netværke uden hans hjælp. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
The Mick [Repris]
Amerikansk komedieserie från 2017. The Master. Børnene skændes om hvem der skal have det store soveværelse, mens Mickey jagter en velhavende forretningsmand. 24/05 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mumien
TV3 Danmark, onsdag 1/4 22:00(00:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå