Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:30 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Viden og vilje
Døgnrytme i utakt. Norsk populærvidenskabelig serie fra 2017. (Org. titel: Viten og vilje) Vi er skabt til at leve i takt med naturens lys, at stå op med solen og lægge os når det bliver mørkt. I det moderne samfund arbejder stadig flere om natten, og det er en kamp mod kroppens eget indre ur. Forskning viser, at det at ændre på søvn og døgnrytme kan have alvorlige konsekvenser. Säsong 1. Del 4 av 4.
09:00 
Anthonsen
Den store sag. Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Et indbrud i et kendt diamantfirma og en mystisk forsvinden leder Anthonsen på sporet af en veltilrettelagt forbrydelse. Sendt første gang. Säsong 1. Del 1.
10:15 
Med Gud mod Darwin
For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. Siden har religiøse kræfter over hele verden - også i Danmark og Norden - viet deres liv til at bekæmpe Darwin og hans livsværk. Dokumentaren fortæller Darwins historie, og hvordan danskerne tog imod hans tanker. Den skildrer også danske og udenlandske religiøse fundamentalisters kamp mod videnskaben fra starten af århundredet til i dag. Tilrettelæggelse af Søs Hoffman. Sendt første gang 01.02.2009. Säsong 1. Del 1 av 2.
10:55 
Arven efter Darwin
For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. I den anden af to dokumentarer om den geniale videnskabsmand fortælles historien om, hvordan Darwins tanker om den stærkes overlevelse er blevet brugt, misbrugt og omgået i Danmark og resten af Norden. Både her og i hele verden er tankerne brugt til alt fra racehygiejne og geni-babyer til utopien om menneskets udødelighed. Tilrettelæggelse af Cathrine la Cour. Sendt første gang 08.02.2009. Säsong 1. Del 2 av 2.
11:35 
Vidunderlige græske øer
Korfu. Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Det siges, at Korfu er den mindst græske af de græske øer. Når man sejler ind til øen, mødes man af et imponerende syn. Bygningerne er smukke og meget imposante. Og de ser ret italienske ud. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt på øen - fra dens mange kryddeributikker og signaturet Pastitsada til øens fire millioner oliventræer og den forladte landsby Peritheia, som er en tidslomme fra det 14. århundrede. Säsong 1. Del 2 av 6.
12:00 
Vidunderlige græske øer
Santorini. Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Santorini er en af verdens mest berømte destinationer. Hvert år tiltrækkes næsten to millioner mennesker af øens flotte solnedgange. Men den populære ø er mere end det. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt efter det skjulte Santorini - fra øens mange vandrestier og det højeste punkt byen Pyrgos - og til den lokale delikatesse lavet af hestebønner og ikke mindst fiskernes utrættelige kamp mod engangsplast. Säsong 1. Del 3 av 6.
12:25 
Ingeniørkunstens katastrofer
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?. Säsong 1. Del 10.
13:10 
USA og Mexico: En rejse langs grænsen
Britisk dokumentarserie fra 2020. (Sue Perkins: Along the US-Mexico Border) Græsen mellem USA og Mexico er en af verdens mest omstridte. Fra nyheder hører vi om migranter, mord, narkokarteller og muren, der deler de to lande. Sue Perkins tager på en 3000 km lang tur fra Stillehavet til Den Mexicanske Golf for at finde ud af, hvordan livet leves på begge sider af grænsen. En tur, der byder på triumfer og tragedier, hjerteskærende hårde liv og en endeløs række af overraskelser. Säsong 1. Del 1 av 2.
14:10 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Berlin, 1943. På hospitalet Charité består den højgravide Anni sin lægeeksamen under den berømte kirurg Ferdinand Sauerbruch. Anni og hendes mand, Artur, der er læge på børneafdelingen, opfattes som ariske forbilleder - unge og raske og tro mod partilinjen. Men det unge pars liv bliver pludselig mere kompliceret, da Annis krigstraumatiserede bror flytter ind hos dem i deres hospitalsbolig. Säsong 2. Del 1 av 6.
15:00 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Anni nedkommer med en pige, men fødslen er tæt på at koste både mor og barn livet. Efter fødslen havner Anni på stue med en prominent patient, nemlig propagandaminister Goebbels' hustru, Magda. Politisk er de ansatte på hospitalet delt, og da en ung patient viser sig at have et flyveblad fra en modstandsgruppe i lommen, er de ikke enige, om han skal angives. Säsong 2. Del 2 av 6.
15:50 
Den danske kejserinde
Dansk program fra2006 Dagmar, prinsessen fra Danmark. Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene.
16:30 
Mellem 2 verdenskrige
Det store krak. Det var den største bankskandale i Danmarks historie, og ligesom i dag, hvor landet også rystes af finansskandaler, så truede Landmandsbankens krak i 1922 med at styrte hele det danske samfund i grus. Statsmagten måtte gribe hårdt ind i denne skandale der også var en fejde mellem to af landets rigeste mænd. Säsong 1. Del 1.
17:10 
Mine bedsteforældres krig
Mark Rylance. Britisk dokumentarserie fra 2019. (My Grandparents' War) Fire britiske berømtheder udforsker deres bedsteforældres ekstraordinære krigshistorier. Denne gang tager skuespiller Mark Rylance til Hongkong for at undersøge historien om sin bedstefar Osmond Skinner, der tilbragte næsten fire år som japansk krigsfange under 2. verdenskrig. Säsong 1. Del 1 av 4.
18:00 
Weekendtur til
München. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Kastanjefester, klokkespil og kringler. Tag med Gregg Wallace til München for at opleve, hvordan den bayerske hovedstad har formet den tyske nation. I løbet af tre dage mæsker han sig gennem bjerge af svinekød, besøger ikoniske ølhaller og køber sit helt eget par lederhosen. Säsong 2. Del 6.
18:45 
Weekendtur til
York. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Minister-katedralen, markeder og middelaldergader. Tag med Gregg Wallace til den nordengelske by York. I løbet af tre dage udforsker han næsten 2000 års historie fyldt med vikinger, romere og Tudor-konger - og nyder en menu med en af sine yndlingsingredienser, rabarber. Säsong 2. Del 7.
19:30 
Julehjertets hemmelighed
Sort magi. Dansk familiejulekalender fra 2022. Stuepigen Fie anklager Karen og Rasmus for at udøve sort magi og være skyld i ulykkerne på herregården. Men Marie Louise kommer dem til undsætning, så Fie bliver fyret for at sprede usandheder. Karen og Rumle tager ud til Skovkonen for at reparere julehjertet, så de kan ophæve forbandelsen og redde herregården. Men det er ikke så nemt, som de havde håbet. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Komponist: Nicklas Schmidt. Säsong 1. Del 5 av 24.
20:00 
Jægerne
Svensk krimi fra 1996. Storbypolitimanden Erik Bäckström flytter tilbage til hjemstavnen, hvor han bliver modtaget som en helt. Den retskafne politimand får straks færten af en lokal skandale, og da han går i gang med opklaringen, forsvinder enhver form for velvilje fra de lokale. Efter en alvorlig forbrydelse bliver det klart, at Bäckström selv kan blive næste offer, hvis han fortsætter efterforskningen. Producerat år 1996. Regissör: Kjell Sundvall, Skådespelare: Jarmo Mäkinen, Helena Bergström, Lennart Jähkel, Rolf Lassgård.
21:54 
Explainer
Folketingsvalg kan også betyde dronningerunde. For hvis en regering går af, får dronningen besøg fra Christiansborg. Men hvad går en dronningerunde ud på?.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Jul på Vesterbro
Så til søs. med Anders Matthesen. Arne skal vurdere Dannys hjemlige forhold, men der er da ikke noget i vejen med kaptajnens domicil? Ellerr Sendt første gang 5n. 125032. Säsong 1. Del 5 av 24.
22:45 
Børnene på Blågårdsplads
Dansk dokumentar fra (Ulveland) Kom helt tæt på de børn og unge, der vokser op i det berygtede, multikulturelle kvarter omkring Blågårds Plads i København. Instruktør Olivia Chamby-Rus har gennem tre år haft en unik adgang til områdets børn og indfanget livet, som det ser ud gennem deres øjne. Resultatet er en poetisk film om barndommen, overgangen til voksenlivet, og om at finde sin plads i verden.
23:55 
Troldspejlet special
Spider-Mans pensionsalder. Spider-Man må siges at holde sig godt - han er stadig teenager, selvom han har eksisteret i 60 år. Faktisk er han overalt og i så mange versioner, at der nærmest er en Spider-Man for enhver smag og aldersgruppe. Men hvem er han egentlig - og hvordan kan han holde sig på toppen, selvom han nærmer sig pensionsalderen? Det undersøger Jakob Stegelmann i denne Troldspejlet Special om Edderkoppen - The Amazing Spider-Man. Säsong 1. Del 8 av 10.
00:30 
Det fantastiske Italien
Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. Säsong 2. Del 1 av 3.
01:30 
De svenske modstandshelte
Smuglingen. Svensk dokumentarserie fra 2020. (Hitlers dödsdömda svenskar) De risikerede deres liv for sandheden. Under 2. verdenskrig finder fem svenske forretningsmænd modet til at advare verden om udryddelsen af Europas jøder. I dobbeltbundede kufferter smugler de tusindvis af dokumenter og billeder ud af Polen, der vidner om et igangværende massemord. Nu ved verden, hvad der sker, men vil nogen lytte til deres budskab?. Säsong 1. Del 1 av 2.
02:15 
Søstre bag tremmer
Svensk dokumentar fra 2016. (Prison Sisters) Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.
03:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Morgenandagten p�� DR2
DR2, onsdag 28/9 08:05(08:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå