Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Little Piece of Quiet in Indiana. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 07/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
06:35 
Tiny House Hunters [Repris]
From Empty Nest to Tiny House. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2015.
06:55 
Tiny House Hunters
World Traveler Goes Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2015.
07:20 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2014.
08:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Flooded Two-Story Restored. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 01/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
08:55 
Caribbean Life [Repris]
St. Thomas Bound. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2018.
09:30 
Caribbean Life [Repris]
St. Croix is the Bee's Knees. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2018.
10:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 30/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2014.
11:05 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 17.
12:10 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 10/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 18.
13:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
Bling it on. Krystle vil finde den perfekte kjole til sit bryllup med baseballspilleren Ryan Howard. Og skønheden Deshae fra syden elsker glimmer, perler og bling!. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 17. Producerat år 2012.
13:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
New beginnings. Katie har overlevet en lungetransplantation og vil nu fejre sin nye start med den perfekte kjole. Og Christy kommer til sin første tilpasning efter at have tabt 80 kg. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 18. Producerat år 2011.
14:30 
Say Yes to the Dress
Mother may i. Selv efter at have fået selvtilliden tilbage med et vægttab har Victoria stadig brug for sin mors accept. Og Lauren og hendes mor er uenige om kjoledesign. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2012.
15:00 
Say Yes to the Dress
Daddy daughter dilemma. Trishas far har overlevet et hjertestop og hjælper hende med at vælge en kjole. Og Caitlin gennemfører sin tilpasning nu, hvor hendes far er rask nok til at deltage. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2012.
15:40 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit af De Unge Mødre er der gensyn med Katherina, der er mor til Mikkel og kæreste til Peter. De to har boet på Amager i flere år men er nu flyttet til Vejle, hvor de har fået et fælles barn. Nanna, der er mor til Malucca på halvandet år, har længe kæmpet med dårligt selvværd, så for at booste selvtilliden, får hun taget frække boudoir-billeder hos en fotograf. I Aalborg får Camillas Kevin en stor drøm opfyldt. Julie og Sonny er blevet forældre til en lille pige. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2014.
16:50 
De unge mødre
Hos Nadja i Bønnerup Strand er der gode nyheder. Hun skal giftes og jagten på brudekjolen er gået i gang. Hos Julie og Sonny på Amager er der derimod knas i parforholdet, for det har været svært for de to at blive forældre. Nanna, der er mor til Malucca på halvandet år, er lykkeligt forelsket i kæresten Janus. Og så har Nicoline, der er mor til Lucas, besluttet sig for, at hun vil være kok. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2014.
18:00 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Hammer, Hammer, Pedal, Pedal. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
19:00 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Rescued Into a Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 29/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
20:00 
Bridget Jones' dagbog
Bridget Jones er den almindelige kvinde, der kæmper imod alderen, vægten, jobbet og kærligheden. En dag tager hun en drastisk beslutning. Et nytårsfortsæt skal være starten på et nyt kapitel i Bridgets liv - ét hvor hun alene har kontrollen over sit liv. Som bevismateriale vil hun føre en ucensureret dagbog. Fyrværkeriet starter, da hendes usympatiske men ret lækre chef, Daniel, viser interesse i hende. Dertil skal tilsættes en mildest talt excentrisk vennekreds, samt et ret irriterende bekendtskab i skikkelsen af Mark Darcy. Disse ingredienser bidrager alle til den emotionelle og berusende cocktail af begivenheder, der tegner den lettere klodsede Bridget Jones' hverdag. Regissör: Sharon Maguire, Skådespelare: Shirley Henderson, Jim Broadbent, Sally Phillips, Felicity Montagu, James Callis, Renée Zellweger, Colin Firth, Gemma Jones, Hugh Grant.
22:20 
I, Tonya
I 1991 blev den talentfulde kunstskøjteløber Tonya Harding den første amerikanske kvinde til at gennemføre en tredobbelt aksel under en konkurrence. I 1994 bryder hendes verden sammen, da hendes eksmand planlægger at skade Tonya Hardings største konkurrent, Nancy Kerrigan, en håbefuld ung kunstskøjteløber, der - ligesom Tonya - drømmer om at komme med til OL. Angrebet er imidlertid så dårligt udtænkt, at det fejler totalt, og Tonya tvinges til at trække sig ud af det nationale mesterskab. Hardings liv og arv er med ét ødelagt for livet, da hun for evigt vil blive forbundet med en af de mest berygtede skandaler i sportshistorien. Producerat år 2017. Regissör: Craig Gillespie, Skådespelare: Allison Janney, Julianne Nicholson, Paul Walter Hauser, Margot Robbie, Sebastian Stan.
00:55 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Casper og Nicolai vender tilbage til villaen med to nye piger og skal samtidig have dårlige nyheder at vide. Men nye piger betyder nye muligheder, og det er især Casper glad for. Men så skal der også træffes nogle valg. Drengene har forberedt en overraskelse til pigerne, og så er Mads i sit mest romantiske hjørne. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2021.
02:00 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Nicolai har fået øjnene op for Sofie-Mai, men Sandra ligger alligevel hele tiden og lurer i baghovedet på ham. Mads’ og Emilies forhold har inspireret de andre drenge, der hver især planlægger en overraskelse til deres udvalgte pige. Det plejer at være så sjovt med temafester, indtil det ikke er det mere. Aftenens tema får i hvert fald det værste frem i Mads, og Emilie har svært ved at genkende den mand, hun lige har givet sit ja til. 22/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2021.
03:05 
En blodig affære [Repris]
Burned by desire. Et ægteskab mellem to marinesoldater bliver pludselig truet, og afstanden mellem et par fører til forræderi. 18/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2013.
04:15 
Dødssynder [Repris]
Teen Carnage. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. 15/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2015.
05:15 (06:00)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Flooded Two-Story Restored. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Morderne iblandt os
TV Danmark, fredag 30/7 04:30(05:30)

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå