Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 80. Del 3 av 13. Producerat år 2015.
06:25 
Hotel Impossible [Repris]
Jersey Shore Uproar. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
07:10 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
De to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen kaster sig endnu en gang ud i en direkte duel om kokkeære og håneret, når de på kun en halv time skal levere anretninger i verdensklasse. Mattias Hundebøll gør det vanen tro ikke lettere, når han serverer det ene benspænd efter det andet i de to køkkener. Der står et væld af udfordringer i form af nul forberedelsestid, masser af tidspres og en flok kritiske og dygtige foodies imellem stjernkokkene og aftenens eftertragtede sejr. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
07:35 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
De to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, vurderer og dømmer normalt alle Family Food Fight-familierne fra deres trygge dommersæder. Men når mørket falder på i køkkenerne, trækker de to stjernekokke i forklæderne og kømper indædt om kokkeæren, når de hiver deres bedste tricks ud af ærmet, for at klare de mange madforhindringer, som vært Mattias Hundebøll smider efter dem. På blot 30 minutter laver de retter af tårnhøj klasse, der skal overbevise et nøje udvalgt panel af Danmarks bedste foodies og madeksperter. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
08:05 
Special Victims Unit [Repris]
Choice. En mand arresteres for at have angrebet sin gravide kone. Han anklager efterfølgende konen for at have drukket under graviditeten, og Benson opdager, at dette foster ikke er det første, der er blevet udsat for de ødelæggende følger af kvindens ukontrollerede alkoholmisbrug. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 7 av 25.
08:50 
Studie 5 [Repris]
Studie 5 fyrer på ny op for musikfesten, når drengene battler mod pigerne i sang, dans og 100% improvisation. På drengeholdet har holdleder Jonas Schmidt besøg af musikproducer Chief 1 og musiker Thomas Buttenschön. Holdleder Stephania Potalivo har inviteret skuespiller Sus Wilkins og tv-vært og entertainer Annette Heick på pigernes hold. Denne gang får alle gæster deres sag for i Lynsang-runden, og så viser drengene helt særlige evner, når der skal gættes sange. I Videospoofen stiger temperaturen drastisk, når drengene kaster sig over Nellys ”Hot in Herre”, mens pigerne laver deres helt egen surprise-video af nyklassikeren ”Nede Mette” med Blak. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
09:40 
Studie 5
Festen når nye højder, når drengene og pigerne dyster mod hinanden. Jonas har inviteret tv-vært Felix Schmidt samt musiker og forfatter Morten Remar til at slå Stephanias hold. Hun har allieret sig med musiker Karen Mukupa og skuespiller Anne Sofie Espersen til at improvisere, synge og gætte sig til sejren. Denne gang skal der mærkes igennem, når Felix og Mukupa i Føl nummeret gætter sange med bind for øjnene. I Videospoofen sørger drengene for en verdenspremiere på Back to Back ”Jonathan” videoen – da den aldrig nogensinde er lavet! Pigerne går derimod all in på en helt særlig version af Outkasts ”Hey Ya”. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
10:40 
Top Gear [Repris]
Gutterne får hver stukket 100 dollars i hånden og sendes derefter ud for at finde en bil til de penge. Efter købet bliver de sat ud for en række af udfordringer, der skal afsløre, hvem der har gjort det bedste køb. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3 av 10.
11:50 
Top Gear
Jeremy begiver sig ud på en økonomisk rejse. da han kører fra London til Edinburgh - og tilbage igen - på en enkelt tank i en Audi A8!. Säsong 4. Del 4 av 10.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Consummation Deviation. Anu vil gerne i seng med Raj, men det gør ham så nervøs, at han ikke kan ytre et ord. Imens forsøger Sheldon at opbygge et forhold til Amys far, men det går ikke helt som planlagt. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 8 av 24. Producerat år 2018.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Citation Negation. Sheldon og Amy rekrutterer Leonard til at hjælpe dem med deres aflevering om super-assymetri. Imens de arbejder, opdager Leonard og Raj en russisk afhandling, der konkluderer at super-assymetri ikke har nogen værdi, hvilket får store konsekvenser for især Sheldon. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 9 av 24. Producerat år 2018.
14:00 
The Big Bang Theory
The VCR Illumination. Sheldon og Amy er stadig nedtrykte over de dårlige nyheder om deres teori om super-assymetri, men et gammel VHS-bånd fra Sheldons fortid giver ham fornyet håb. Säsong 12. Del 10 av 24. Producerat år 2018.
14:30 
The Big Bang Theory
The Paintball Scattering. Penny og Leonard arrangerer en paintball-turnering. Men hvad der startede som et sjovt spil, ender i det rene kaos, da Sheldon bliver jaloux på Amy. Og så opdager Raj, at Anu ses med sin ekskæreste. Säsong 12. Del 11 av 24. Producerat år 2018.
15:00 
CSI: NY [Repris]
She's not there. To separate sager bringes sammen, da en mand findes død og en ung kvinde forsvinder. Det viser sig, at de begge er forbundet til en kriminel kreds i byen, der handler med mennesker. Og så er Flack tilbage på vagten. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 14 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: NY
The party's over. Da viceborgmesteren bliver myrdet, bliver mistanken hurtigt rettet mod en forlægger af en snusket avis. Imens viser det sig, at den blå influenza kan skabe store problemer for Danny og laboratoriet. Säsong 5. Del 15 av 25. Producerat år 2009.
17:00 
Special Victims Unit
Abomination. Da liget af en ung mand dukker op rettes mistanken mod hans elsker, der hurtigt bliver udpeget som hovedmistænkt. Sagen bliver dog mere kompliceret, da gruppen opdager, at elskeren er søn af en homofobisk professor, der vejledte offeret på hans speciale. Säsong 5. Del 8 av 25.
18:00 
CSI: Miami [Repris]
Miami confidential. En kvinde bliver dræbt I et laboratorium, hvor der fremstilles metamfetamin. Det viser sig, at hun var en kilde og CSI opdager, at hun havde et forhold med en gift narkohandler og at hun var gravid. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 12 av 21.
19:00 
CSI: Miami
Raising cain. Moren til Horatios barn bliver en hovedmistænkt i mordet på hendes mand. Hun kommer også under mistanke, da vidnet i sønnens retssag pludselig forsvinder, inden hun kan udtale sig. Säsong 6. Del 13 av 21.
20:00 
Politijagt
I Nordsjælland stopper Knud en bilist uden sele, men det viser sig, at det langt fra er det eneste der er galt. Vlado og Henrik standser en bilist, med overraskende meget benzin i blodet. Og i Philadelphia kommer Thomas både ud til husspektakler og en heroinoverdosis. Säsong 18. Del 10 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Profil af en morder II
Klædeskabsmorderen. I bunden af et klædeskab i Laksegade i København finder politiet en død kvinde. Hun er blevet slået brutalt i hovedet med en hammer og derefter kvalt. Drabschef Ove Dahl tager os med dybt ned i efterforskningen af den ualmindeligt grove sag, hvor mistanken hurtigt retter sig mod den dræbte kvindes kæreste Peter Kronholm, i offentligheden kendt under navnet Mr. Smiley. Han var en udspekuleret og farlig lystløgner med både bordeldrift, brandstiftelse og en sporløst forsvundet ekskæreste på samvittigheden. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
22:10 
Fartjagt: Københavns Politi
Jespers aftenvagt som færdselsbetjent er netop begyndt, da han bliver overhalet på motorvejen af en ung motorcykelbilist, der kører hasarderet. Jesper sætter efter motorcyklisten og forsøger at stamdse dem. En familiefar har yderst travlt med at komme hjem til familien efter en rejse og standses af Jesper på motorvejen. Men da bilisten stoppes, bliver han meget berørt over at se sin egen kørsel på video, og Jesper må tale ham til ro igen. Imens er et hold ved at foretage en lasermåling ved Øresundstunnellen, og det er ikke alle, der er lige glade for at blive stoppet af politiet. To unge mænd laver ballade og lader som om, de ikke kan tale dansk, da de stoppes af betjenten Thomas. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
23:10 
Criminal Minds [Repris]
The Tall Man. Da tre mennesker forsvinder i en skov, begynder holdet at efterforske en lokal spøgelseshistorie om "The Tall Man" og de spor, der er at finde. Dagen efter dukker en af de efterlyste op igen - dog uden at kunne fortælle nogen detaljer om, hvad der er sket. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 5 av 15. Producerat år 2018.
00:10 
Criminal Minds
Luke. BAU sættes til at efterforske fire mord, der alle er begået inden for tre dage. Forbrydelserne viser sig at have en forbindelse til Alvez, der for år tilbage befandt sig i området under jagten på en berygtet lejemorder. Säsong 14. Del 6 av 15. Producerat år 2018.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to escape with one leg. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4 av 8. Producerat år 2013.
02:10 
Serena
George Pemperton (Bradley Cooper) har ambitiøse planer om at opbygge et tømmerimperium i det tågede bjergområde Smoky Mountain. Da publikum præsenteres for den smukke Selena (Jennifer Lawrence), går der ikke lang tid, før de to forelsker sig og bliver gift. Planen om tømmerimperiummet er nu en fælles bedrift og fremtid, og Selena er ikke bange for at vise sin handlekraft, der er en stor mundfuld for kompagnonen Buchanan (David Dencik). Det bliver en hård og intens kamp om at få drømmene om både kærlighed og forretning til at mødes, hvor også en afsløring om Georges fortid truer med at ødelægge alt. Medverkande: Ben Cosgrove, Regissör: Susanne Bier, Skådespelare: David Dencik, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans, Kim Bodnia, Bradley Cooper.
04:10 
Studie 5 [Repris]
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af skuespillerne Christopher Læssø og Gordon Kennedy, mens pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo får hjælp af tv-vært Signe Vadgaard og radioværten Sara Bro. Glæd dig til en helt ny version af karaokeduellen, hvor Christopher dyster mod Signe. Og så bliver videospoofen legendarisk med drengenes udgave af Meatloafs ”I Would Do Anything For Love”, mens pigerne kaster sig over Whitney Houstons ”I Wanna Dance with Somebody”. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
05:00 
Mom [Repris]
Lockjaw and a liquid diet. Bonnie kommer i problemer med IRS. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 22 av 22. Producerat år 2016.
05:25 (06:05)
Mom
Twinkle Lights and Grandma Shoes. Bonnie får kolde fødder, da hun begynder at forestille sig en fremtid med Adam. Og Christy forsøger at hjælpe en anden alkoholiker. Säsong 5. Del 1 av 22. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mord i familien
Kanal 5 Danmark, tisdag 19/11 21:00(22:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se