Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Family Guy
Road to India. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 20 av 20. Producerat år 2015.
06:35 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'. Producerat år 2017.
07:10 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv-verdenen - nu også fra Toftlund. Producerat år 2017.
07:40 
Beverly Hills 90210
Speechless. Clare, Kelly, Donna og Valerie skal på weekend-tur sammen. Under turen indrømmer Valerie, at hun har været i seng med Ray, og det giver Donna noget at tænke over. Steve har lejet Brandons hus ud til optagelse af en pornofilm - uden at Brandon ved det. Og så dukker Susan uventet op. Säsong 6. Del 148. Producerat år 1995.
08:30 
Beverly Hills 90210
Violated. Dylan prøver at nærme sig Toni og får uventet hjælp fra hendes bodyguard. Samtidig venter der Kelly en ubehagelig overraskelse i forbindelse med Colins fernisering. Imens bliver Valerie udsat for sexchikane af sin lærer. Men er der nogen, der vil tro på hende?. Säsong 6. Del 149. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
Gypsies, Cramps and Fleas (a.k.a. Halloween VI). Amorinerne svæver i luften, da alle vennerne skal til udklædningsfest på "The After Dark Club", hvor Colins vægmaleri skal afsløres. Clare og Steve får det pludselig meget varmt, Valerie og David sværmer for hinanden, og Donna møder en flot fyr. Men i kulissen venter Ray. Samtidig stiller Toni sin far et vanskeligt spørgsmål. Säsong 6. Del 150. Producerat år 1995.
10:15 
Beverly Hills 90210
Earthquake Weather. Dylan frier til Toni, mens Donna forsøger at bryde helt med Ray. Men da hun gør sig klar til udvælgelsen af finalisterne som årets "Rose Prinsesse", dukker han op endnu en gang. Da et jordskælv senere ryster byen, og især Colin, kommer Brandon og Susan ud for en helt unik oplevelse. Säsong 6. Del 151. Producerat år 1995.
11:05 
Glee
Lights Out. Da strømmen går på McKinley High, får Will og Finn den ide at lade eleverne opføre akustiske numre. Imens får Kurt tilbud om at være frivillig ved et velgørenhedsevent hos Vogue sammen med Rachel og Santana. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2011.
11:55 
Glee
Wonder-ful. Will giver koret til opgave at synge Stevie Wonders største hits. Imens får Artie en nyhed, der får stor indflydelse på hans fremtid. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2011.
12:45 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: studie, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
13:00 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: semifinale, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
16:50 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: Elimination Match, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
20:40 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: studie, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
20:55 
Natholdets Julekalender 2019
Øl-eksperten Carsten Berthelsen tager Anders Breinholt og Søren Rasted med på en fantastisk ølrejse. I løbet af én optagedag præsenterer Carsten 24 forskellige øl fra hele verden for Anders og Søren. Dagens øl er Gouden Carolus Whisky Infused fra bryggeriet Het Anker i Belgien. De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen alle dagene i en skøn og berusende julekalender. Undervejs bliver der smagt på snacks, som passer perfekt til den pågældende øl, og så bliver øllene vurderet på et specialdesignet øl-barometer. For at holde styr på, hvor fulde værterne egentlig bliver, vil de blæse i en promillemåler undervejs. Producerat år 2019.
21:05 
Tomgang
Alt ånder fred og idyl hos Mathias i kiosken. Men så dukker en af Mathias’ gamle kærester op. Hun vil have et barn med Mathias. Mathias kommer i tvivl. Aslan og Theis er rystede. Aslan - som har sine egne problemer med sin uniformerede makker - siger, at det er den eneste rigtige måde at gøre Mie jaloux på. Mathias er i syv sind!. Producerat år 2014.
21:35 
Ondskabens øjne
amr. thriller fra 1991. Seriemorderen Buffalo Bill slagter unge piger, og da han kidnapper datteren af en senator, bliver den unge FBI-agent Clarice Sterling(Jodie Foster) sat til at hjælpe med efterforskningen. I et forsøg på at sætte sig ind i morderens tankegang, interviewer hun den vanvittige og hyperintelligente seriemorder Dr. Hannibal "the Cannibal" Lecter, i et fængsel for kriminelt sindssyge. Han forstår som ingen anden Buffalo Bills psykologi, og Clarice opdager derfor, at Lecter rummer nøglen til at fange Buffalo Bill. Nu kaster Clarice sig ud i et livsfarligt spil med psykopaten, der selv bag tremmer er en uhyggelig modstander! Jonathan Demmes berømte gyser-thriller, som vandt fem Oscars i 1992. Producerat år 1991.
23:40 
Deadpool
Amerikansk actionkomedie fra 2016. Den tidligere Special Forces-agent og lejesoldat Wade Wilson får konstateret kræft, og i desperation indvilliger han i at være forsøgskanin i et uautoriseret eksperiment. Forsøgsbehandlingen efterlader ham stærkt vansiret og mentalt afsporet - men også med helbredende kræfter. Han tager derfor en ny identitet som den rablende, rapkæftede og supervoldelige superhelt Deadpool. Nu indleder han en jagt på mutanten Ajax, som stod bag det det forsøg, han deltog i. Deadpool vil for enhver pris have hævn over manden, der ødelagde hans liv! Filmen er baseret på tegneserier med en af Marvel-forlagets mest politisk ukorrekte superhelte - Deadpool. Producerat år 2016.
01:30 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. Finalen er nervepirrende tæt på. Nu får sæsonens fanfavoritter én sidste chance for at snuppe en af de fire varme stole og gå videre til finalen. Säsong 2. Producerat år 2018.
03:00 
Beat Shazam
Beat Shazam. Der er én million dollars på højkant til det hold, der kan slå musikappen Shazam og hurtigst sætter titler på verdens mest populære hits. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Säsong 3. Producerat år 2019.
03:55 
Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det føles at dyrke yoga med en tætsiddende dragt fyldt med kløpulver eller rockwool?. ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!. Producerat år 2014.
04:25 
Testkaninerne
Har du nogensinde tænkt over, hvordan det føles at køre gennem en bilvask, mens du selv ligger på køleren i badebukser?. ZULUs seere er nysgerrige på alle mulige ting, og ZULU har derfor hyret komikerne Karsten og Mikkel til at teste livets store og små spørgsmål - som rigtige testkaniner. Da de er kommet til at skrive under på en bindende kontrakt med ZULU, må de ikke sige nej, ligegyldigt hvor dum, ulækker eller klam testen er. Hvis ZULU siger, det skal testes, så SKAL det testes!. Producerat år 2014.
05:00 (06:30)
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra København. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Modern Family
TV2 Zulu, torsdag 14/11 18:10(18:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se