Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Producerat år 2016.
06:35 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. Detektiv Slaughter vender tilbage for at bede Castle om hjælp til at løse en hightech-tyverisag, men da et lig dukker op, tager sagen en ny drejning og handler pludselig i stedet om mord. Slaughter selv er hovedmistænkt, og det er nu op til Castle at afgøre om detektiven i virkeligheden er ven eller fjende. Säsong 8. Del 157. Producerat år 2015.
07:20 
Beverly Hills 90210
All That Glitters. Noah vil gerne flytte sammen med Donna. Han prøver at overtale hende, ved at give hende smykker - der viser sig at være falske. Journalisten Peter kommer til Beverly Hills for at arbejde sammen med Brandon på en historie om fodbold, og det får Brandon til at stille spørgsmålstegn ved sit arbejde på avisen. Samtidig hjælper Valerie David med et job. Säsong 8. Del 232. Producerat år 1998.
08:15 
Beverly Hills 90210
Reunion. Andrea vender tilbage til Beverly Hills-gymnasiets genforeningsfest og fortæller, at hun skal skilles. Brandon har svært ved at forstå hende. Valerie vil deltage i festen for at bevise, at hun er blevet en "god pige", men David har ikke lyst til at tage med. Han er flov over at komponere jingles. Noah er blevet udråbt til en af de mest eftertragtede ungkarle, og det gør Donna jaloux. Säsong 8. Del 233. Producerat år 1998.
09:05 
New Girl
San Diego. Imens Jess bor hos sin far i Portland, hjælper de hinanden med deres rodede kærlighedsliv. Nick spørger Aly til råds om forholdet til Reagan, og Schmidt overvejer at tage sit rigtige fornavn i brug. Säsong 6. Del 137. Producerat år 2016.
09:25 
New Girl
Five Stars for Beezus. Jess er klar til at fortælle Nick, at hun stadig har følelser for ham. I mellemtiden mødes Nick med et forlag, mens Aly hjælper Winston med at blive genforenet med en vigtig person. Cece og Schmidt får en stor nyhed. Säsong 6. Del 138. Producerat år 2016.
09:50 
Glee
City of Angels. Det nationale mesterskab skal forsvares, så Will og koret rejser til Los Angeles, hvor der venter dem hård konkurrence fra det kontroversielle kor Throat Explosion og deres gådefulde stjerne, Jean-Baptiste. Det bliver derfor op til Sam at lede truppen til sejr til ære for Finn. Imens går det op for Ryder og Jack, at Marley vil droppe sangskrivningen, og de opsøger derfor Mercedes for at få hjælp til at overbevise hende om at blive ved. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2013.
10:40 
Glee
100. Gamle og nye medlemmer af Glee Club genforenes til en sidste opgave - at genopsætte deres favoritnumre. Hvad der lader til at blive et følelsesladet farvel til Glee Club, bliver i stedet en hyldest af alt det, koret har betydet for medlemmerne gennem tiden. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2013.
11:30 
Ugly Betty
Derailed. En pinlig berørt Daniel må konfrontere sin fortid, da Bradford tvinger ham til at få fat i New Yorks bedste advokat - den magtfulde Grace Chin (Lucy Liu), der uheldigvis er selv samme kiksede pige, som Daniel i skoletiden brændte af, da de skulle på date. Hvad værre er, at Chin som en anden grim ælling har forvandlet sig til noget af en babe og stadig bærer nag, så Daniel har ikke anden mulighed end at ligge på maven for hende for at få hende til at tage sagen. Betty har heller ikke århundredets bedste dag, da det viser sig, at hendes nye "veninde", som hun ved et tilfælde lærer at kende i Modes kantine, er ingen ringere end Henrys kæreste. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2006.
12:20 
Ugly Betty
Icing on the Cake. I et desperat øjeblik tager Betty chancen og inviterer sin tandlæge med til Charlies - Henrys nye kærestes - fødselsdag som sin date. I mellemtiden forsøger Wilhelmina at spille Daniel og Alexis ud mod hinanden, efter Daniel har hemmeligholdt over for Alexis, at det var ham, som hyrede Grace Chin (Lucy Liu) til at forsvare deres far. Lidt af en test for deres i forvejen skrøbelige forhold. Säsong 1. Del 17. Producerat år 2006.
13:10 
Ugly Betty
Don't Ask, Don't Tell. Betty indvilliger i at spille Marcs kæreste, da hans mistænksomme mor pludselig melder sin ankomst. Deres spil for galleriet sættes dog for alvor på prøve, da Marcs mor ydermere inviterer sig selv med til middag hos Bettys familie, og hele familien pludselig ligeledes må falde ind i rollen som svigerfamilie. På Mode er Daniel og Alexis tvunget til at lade stridigheder være stridigheder, efter deres mor, som ejer Mode, forfremmer dem begge, og de tvinges til at samarbejde. Säsong 1. Del 18. Producerat år 2006.
14:00 
Ugly Betty
Punch Out. Betty kæmper for at holde Daniel på dydens smalle sti, efter han er begyndt at genoptage sit gamle party-liv, hvor en fest med et par villige østeuropæiske modeller klart prioriteres frem for Modes fremtid. Bedre bliver det ikke, da den sleske sladderforfatter Quincy Jones samtidig planlægger at knække familien Meade og Mode med udgivelsen af sin nye bog, hvor han bestemt ikke har tænkt sig at lægge fingrene imellem. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2006.
14:45 
Ugly Betty
Petra-gate. På Mode står det i kærlighedens tegn - ja, altså bortset lige fra hos Betty, som både ser sit venskab med Christina, samarbejdet med Daniel og ikke mindst sine chancer for at date Henry smuldre mellem fingrene på sig. På Mode ser Alexis frem til sin første date som kvinde med en yderst tiltalende fyr, der næsten virker for god til at være sand, og Amanda flirter med en designer, som hun har mistænkt for at være bøsse. Imens overvejer Daniel at overlade Mode til Alexis, efter han har dummet sig noget så grueligt i forhold til et par østeuropæiske modeller, som nu har noget af en klemme på ham, men måske kan Betty nå at gøre noget. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2006.
15:35 
Ugly Betty
Secretaries Day. Betty har mere end rigeligt om ørerne, da hun op til assistenternes dag på Mode samtidig beslutter sig for at løse sin families økonomiske problemer - på en ret så alternativ måde. En plan som både involverer en mekanisk hest og en middelalderfest! Som om det ikke er nok, forsøger Betty - som den frelsende engel hun nu engang er - ligeledes at råde Daniel i forhold til hans umættelige sexlyst, alt imens Wilhelminas skumle planer om at dominere Mode fuldstændig går et skridt videre. Säsong 1. Del 21. Producerat år 2006.
16:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv. Säsong 7. Producerat år 2016.
16:55 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding. Producerat år 2016.
17:35 
Modern Family
The Late Show. Jay har arbejdet særdeles hårdt for at få en reservation til hele familien på byens nye, hotte restaurant. Desværre ender alle med at være sent på den - Gloria er som altid evigheder om at gøre sig klar, Claire og Phil skændes om at lade Luke være alene hjemme, og Mitch og Cam ender med at tage det samme tøj på. Säsong 5. Del 101. Producerat år 2013.
18:05 
Modern Family
The Help. Da Gloria ansætter en mandlig barnepige, der tilmed virker 'alt-for-god-til-at-være-sand', gør Jay og Manny alt for at stoppe det. I mellemtiden er Phils far, Frank, i byen, og Phil og Jay tager ham med ud, så han kan glemme sorgen over sin døde kone. Samtidig hyrer Mitch og Cam vennen Pepper (Nathan Lane) til at planlægge brylluppet. Säsong 5. Del 102. Producerat år 2013.
18:35 
Venner
The One with the Poker. Monica, Rachel og Phoebe vil gerne lære at spille poker. Joey, Ross og Chandler er med på ideen og banker pigerne af banen. Men efter et par gode råd fra en kvindelig mester i kortspil, kræver pigerne revanche. Samtidig skal Rachel til jobsamtale hos Saks Fifth Avenue, og for en pige som Rachel, vil et job her være som at få frikort til Himmerige. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1994.
19:05 
Venner
The One where the Monkey Gets Away. Rachel lover at se efter Ross' abe, men bliver så opslugt af sin favorit tv-serie, at hun ikke opdager, at aben stikker af. Men hvordan skal vennerne finde den frække abe? Rachel finder ud af, at hendes engang bedste veninde skal giftes med hendes tidligere forlovede. Måske begik Rachel en fejl, da hun droppede Barry?. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1994.
19:35 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det, du måske er gået glip af på nettet. Producerat år 2015.
20:05 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
20:40 
Nat på museet
Amerikansk komedie-drama fra 2006. Dagdrømmeren Larry (Ben Stiller) har desperat brug for et job, så han kan undgå at blive smidt ud af sin lejlighed og bevare samkvemmet med sin søn. Derfor tager han jobbet som nattevagt på New Yorks Naturhistoriske Museum, men han får hurtigt sin sag for, da det viser sig, at samtlige udstillede genstande på museet bliver levende, når mørket falder på. Ved hjælp af råd fra ekspræsident Teddy Roosevelt (Robin Williams), lykkes det ham at slippe levende gennem den første nat, men opdager, at museet er truet af skumle kræfter. Nu kaster han sig ud i en desperat kamp for at redde museet. Producerat år 2006.
22:35 
Stormester
Fem skøre hjerner, fire underlige opgaver, én stormester - det kan kun gå galt! Se med, når Ruben Søltoft, Christian Fuhlendorff, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Lina Rafn dyster om at imponere stormester Lasse Rimmer i fire vidt forskellige udfordringer. De skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza. Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så?. Producerat år 2018.
23:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komiker Nikolaj Stokholm vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Nikolaj lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:15 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard kommer med jokes, satire og bidende pointer på alt, hvad vi elsker at hade ved de sociale medier, fra internettrends til tåbelige facebookupdates. I denne uge er der særligt fokus på porno, freaks og helt almindelig idioti på nettet. Hvad sker der, hvis man klikker på pornosites popups? Find ud af det her. Producerat år 2014.
00:45 
Nørgaards netfix
Så er der ild i nettet igen, og komiker Martin Nørgaard tager endnu engang pulsen på det tåbeligste og sjoveste af alle medier. Producerat år 2014.
01:20 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Exodus 2. De overlevende om bord på tømmerflåden får en overraskelse ude på havet. Imens forsøger de tilbageværende på øen at åbne lugen. Säsong 1. Del 24. Producerat år 2004.
02:10 
Elementary
How the Sausage is Made. Joan Watson er bekymret for Holmes' afholdenhed, da hun finder ud af, at han har løjet for hende om at deltage i afvænningsmøder. Og så opdager Holmes og Watson, at en mands død forårsaget af en forgiftet pølse har noget at gøre med et laboratorium, der er arbejder med kunstigt kød. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2016.
02:55 
Elementary
It Serves You Right to Suffer. Shinwell beder Holmes og Watson om hjælp, da han bliver beskyldt for at have begået et bandemord. Og nu har Holmes og Watson tre dage til at finde den rigtige gerningsmand, før Shinwell bliver anholdt og sendt tilbage til fængslet. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2016.
03:45 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. Detektiv Slaughter vender tilbage for at bede Castle om hjælp til at løse en hightech-tyverisag, men da et lig dukker op, tager sagen en ny drejning og handler pludselig i stedet om mord. Slaughter selv er hovedmistænkt, og det er nu op til Castle at afgøre om detektiven i virkeligheden er ven eller fjende. Säsong 8. Del 157. Producerat år 2015.
04:35 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. I jagten på morderen bag det brutale mord på den forførende skuespiller Scott McCoy, må Beckett og Castle grave sig dybt ind i New Yorks elite. Samtidig har Castle en overraskelse i ærmet i anledning af parrets bryllupsdag. Säsong 8. Del 158. Producerat år 2015.
05:20 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
05:50 (06:40)
Mordet på Kevin
Svensk krimi-dokumentar fra 2017. Hovedvidnet. Poitiet mistænkte tidligt, at det var børn, der havde dræbt fireårige Kevin, og efter et par måneders efterforskning kunne de på en pressekonference fortælle det ufattelige: Brødrene Robin og Christian på bare fem og syv år havde kvalt deres ven. I næsten 20 år blev politiets arbejde hyldet, og deres konklusion stod uimodsagt. Brødrene blev holdt skjulte, og ingen havde nogensinde stillet spørgsmålstegn ved, om det virkelig kunne passe, at to små børn havde myrdet Kevin? Men da det lykkedes journalisten Dan Josefsson at komme i kontakt med de nu voksne brødre i 2017, viste det sig, at sandheden om, hvad der skete, ikke var undersøgt tilbunds, som alle havde troet. Del 2 av 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Modern Family
TV2 Zulu, onsdag 19/6 17:20(17:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se