Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'I alle de riger og lande' og 'Her vil ties, her vil bies'. Producerat år 2020.
09:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Julen 1919. Bates er blevet anholdt, mistænkt for at have myrdet sin kone, og det kaster en stor skygge over den årlige julefest på Downton Abbey. Samtidig begynder Mary igen at overveje, om det er klogt at gifte sig med sir Richard Carlisle - mens Rosamund bringer en ny beundrer med til julefest. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2011.
10:05 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 88. Producerat år 2016.
11:00 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Indretningsarkitekten Gitte Lacarriere skal på genbrugstogt i den lokale genbrugsbutik. Hun er på udkig efter ting, der kan bruges til et nyt lampeprojekt. På Fyn har Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum store planer med nogle gamle gulvbrædder. Og brugte cykler får nyt liv, når Buddha Bikes i København skal forvandle gamle reservedele til en ny cykel. Producerat år 2016.
11:30 
Horisont
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Theresa og Frank laver ler-mursten efter egen opskrift. Frank har fundet noget brugt seletøj til hesten på familiens ferie i Sverige. Det skal repareres lidt, inden Solvej kan blive spændt for og lucernen kan høstes. ,. Säsong 2014. Del 12. Producerat år 2013.
12:40 
AnneMad i Spanien [Repris]
Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Sherry var oprindeligt det, man drak til tapas, så Anne besøger en af de ældste og flotteste sherry-bodegaer i byen Jerez. Hjemme i huset laver Anne retter med sherry, og får slået fast, at sherry ikke bare er noget surt sprøjt, faster Fie har stående i skabet for at byde sine gæster. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2010.
13:10 
Kender Du Typen? - med slik og strømpebuksecreme
Hvem er det, der smører benene ind i brun creme og elsker bland-selv-slik?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en lejlighed på 9. sal på Islands Brygge. Programledare: Mads Steffensen.
13:40 
Hammerslag [Repris]
Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. ,. Säsong 2016. Del 11. Producerat år 2016.
14:25 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2008. Dommen er afsagt. Hercule Poirot står over for sin hidtil sværeste sag, da han forsøger at bevise, at en morddømt mand er uskyldig. Mrs McGinty er blevet dræbt af et voldsomt slag, og hendes logerende, James Bentley, bliver dømt til døden for mordet. Kommissær Spence synes imidlertid, at der er noget, der ikke stemmer, og han beder sin belgiske detektiv-ven undersøge sagen. Poirot: David Suchet. ,. Producerat år 2008.
16:00 
TV AVISEN 16:00
16:10 
I hus til halsen [Repris]
I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund. ,. Säsong 7. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
16:55 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Bates er blevet dømt til døden for mordet på sin kone, og både herskab og tjenestefolk er dybt chokerede over dommen. Samtidig kommer det til et dramatisk brud mellem Mary og sir Richard Carlisle. Mens Violet har fået mistanke om, at Rosamunds nye beundrer ikke er alt, hvad han giver sig ud for at være. ,. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2011.
17:45 
En ny begyndelse [Repris]
Australsk dramaserie fra 2013. Sarah får besked om, at hendes mor er alvorligt syg, og redder sig et lift til Sydney af George og Anna. Samtidig afslører Elizabeth sin dybeste hemmelighed i håb om at vise James og Olivia, at deres ægteskab har en fremtid. ,. Del 7. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Søren Ryge
Engang var skomageren den mest almindelige håndværker af alle. Nu er der næsten ingen tilbage, men i Hviding syd for Ribe sidder Kurt Skomager stadig på sit lille værksted og reparerer alt, der har med sko og læder at gøre. Han er 85 år og har været skomager hele sit liv. Hans værksted er en guldgrube af lavteknologi og åbent hver dag. Alle på egnen kender Kurt Skomager og bruger ham. Producerat år 2020.
20:30 
Lægens bord - Corona
Peter Qvortrup Geisling opdaterer hver uge på udviklingen af coronavirus i Danmark, og svarer sammen med eksperter på danskernes spørgsmål om krisen, der påvirker vores sundhed og liv. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Kontant
Fupindsamlinger og falske gavekort. En lang række danskere har de seneste år købt gavekort til hotelophold og middage. Men når gavekortene skal indløses, viser de sig at være værdiløse. Bag fidusen står flere danske call centre med base i Spanien. Jacob Kragelund undersøger personerne bag og afslører, at nogle af dem også har samlet penge ind til velgørende formål - penge der ikke endte, hvor de godtroende givere troede, de skulle ende. www.dr.dk/kontant. Producerat år 2020.
22:15 
Arne Dahls A-gruppen [Repris]
Svensk krimiserie fra 2015. Efterskælv. Ødelæggelserne er enorme, og flere mennesker omkommer, da et undergrundstog eksploderer i Stockholms tunnelsystem. Sverige i er chok. Panikken bliver ikke mindre, da en gruppe, der kalder sig Siffins Hellige Ryttere, påtager sig ansvaret. Er Sverige blevet ramt af islamistisk terror? A-gruppen får til opgavet at finde svaret. ,. Producerat år 2015.
00:10 
Løvens hule [Repris]
Sønderjyderne, Kevin og Christian, gør løverne bløde i knæene med deres charmerende personligheder - men er det nok til at lande en investering i deres særlige svejseanlæg?. Eller går pengene i stedet til ægteparret, Ann Sofie og Jakob, som har opfundet kaffefiltre til stempelkander?. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
01:10 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2010. Slagsbrødre. Liget af en mand bliver fundet ved en motorvej. Taggart-holdets efterforskning afslører, at manden havde deltaget i en ulovlig boksekamp, men holdet opdager også, at han kom levende fra kampen. Men hvordan døde han så? Og hvem slog ham ihjel?. ,. Producerat år 2010.
01:55 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
02:00 
I farezonen [Repris]
I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg. ,. Del 61 av 61. Producerat år 1996.
02:50 
Bonderøven [Repris]
Theresa og Frank laver ler-mursten efter egen opskrift. Frank har fundet noget brugt seletøj til hesten på familiens ferie i Sverige. Det skal repareres lidt, inden Solvej kan blive spændt for og lucernen kan høstes. ,. Säsong 2014. Del 12. Producerat år 2013.
03:20 
Hammerslag [Repris]
Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. ,. Säsong 2016. Del 11. Producerat år 2016.
04:05 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugskunstneren Thomas Dambo tager igen på festival, når han skal forvandle 3000 trætrekanter fra Roskilde Festival til en bar på Smukfest i Skanderborg. En børnehave skal rives ned, og Steen fra Skave håber på, at nedbrydningen byder på noget godt genbrugsguld. I Aalborg kaster Gitte Lacarriere sig over en række forskellige genbrugsprojekter. Blandt andet ét der har gamle kuglepenne som hovedingrediens. Producerat år 2014.
04:35 
I hus til halsen [Repris]
I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund. ,. Säsong 7. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
05:20 (05:23)
Udsendelsesophør - DR1
05:35 (06:05)
Ged i Frilandshaven
Jørgen Skouboe malker geder til milk shakes og laver flytbare hegn, der giver både læ og skygge i haven. Ovre i udekøkkenet tilbereder Anne Hjernøe gede-spareribs og Jørgens hjemmedyrkede lilla bønner med gedeost. Producerat år 2006. Redaktör: Anne Hjernøe, Jørgen Skouboe.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mistænkt 4
DR1, fredag 31/5 00:35(02:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå