Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:01 
Pula: More (R)
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:23 
Gorski lijecnik (11), serija (12) (16/16) (R)
Der Bergdoktor 11. Erianni i njezinoj kceri Mari prijeti protjerivanje iz Austrije. Prije mnogo godina doselile su se iz Bjelorusije i vec su se dobro integrirale u svoju novu domovinu. No isprave za ulazak u zemlju bile su tada krivotvorene, što Erianna nije znala, i sad im zato prijeti vracanje u zemlju podrijetla. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Nicole Beutler (Irena Bornholm). Del 16.
11:14 
Treca dob
11:42 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Divlja zemlja, telenovela (12) (53/70)
En Tierras Salvajes. Silvia kaže Carolini da je Carlos povukao prijavu protiv nje zahvaljujuci Victoru koji mu je zaprijetio tužbom za sva zlodjela. Carolina kaže da se njezin brat promijenio nabolje. Daniel kaže Isabel da je Carolina slobodna. Sergio je radostan jer nece morati zatvoriti dio klinike koji radi za državno zdravstvo. Isabel sazna da je Carolina trudna. Carolina je zamoli da nikomu ništa ne govori. Isabel kaže Danielu da ipak nije trenutak da odaju svoju vezu. Carlos dolazi Carolini po sina. Djecak kaže majci da bi volio biti s njom. Carlos joj prijeti policijom. Olga kaže Anibalu da zna sve njegove mutne poslove s Amadorom i upozori ga da, ako bude dobar, nece ga prijaviti. Olga ugleda Isabel i poljubi Anibala pred njom. Amparo kaže Arturu da bi trebao prijaviti Victora zbog napada. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga) Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Odabrala: Martina Rajšek. Del 53.
13:17 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (107/160)
The Dr. Oz Show 8. Danas cemo se pozabaviti s vašim najcešcim pitanjima u vezi sa zdravljem. Pocet cemo raspravom o tome moramo li jesti dorucak ili je bolje preskociti ga? Zatim, otkrite što ljuti stomatologe diljem zemlje. Je li moguce da je sve što znamo o cišcenju zubnim koncem pogrešno?. Danas cemo to rašcistiti. Odabrala: Martina Rajšek. Del 107.
14:05 
Plodovi zemlje (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:55 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (2/10) (R)
Shakespeare And Hathaway - Private Investigators. Kada usred noci zlokobni zvuci na krovu preplaše Doru Bentley, ona se uspanici i zove u pomoc. Otresita vlasnica doma za starije i nemocne, Penelope Pincott, oglušuje se na njezinu zabrinutost - uvjerava je da je to bio sam ružan san. Više je brinu tajanstveni nestanci elektricne energije, kao i neobjašnjiva najezda žohara. Penelope i njezin muž Owain unajmljuju Franka i Lu da otkriju o cemu se radi - uvjereni su da netko pokušava sabotirati njihov dom, ali nemaju pojma tko i zašto. Sebastiana šalju da potajice ispita situaciju prerušen u njegovatelja. Pritom susrece obijesnog bivšeg vojnika Johnnyja Falstaffa koji uživa u nastalom kaosu. No istraga se usmjerava k njemu nakon Penelopinog kobnog pada s krova. Jedini je problem u tome što svi prisutni imaju cvrst alibi za vrijeme njezine smrti . Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe) Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard Signy Produkcija: BBC Urednica: Ranka Horvata. Del 2.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Predsjednik, dokumentarna serija (5/10)
Još tijekom sedamdesetih u središtu Tudmanovih politickih promišljanja je posttitovska Jugoslavija. Zato je vec tada Franju Tudmana jugoslavenski represivni aparat oznacio kao glavnog neprijatelja režima. Godinama ranije on je predmet posebne policijske obrade. I prvi politicki sudski proces poslije Titove smrti pokrenut je upravo protiv Tudmana. Osuden je na tri godine zatvora i zabranu javnog djelovanja. U rujnu 1984. godine pušten je iz zatvora u Lepoglavi zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nedugo potom na vlast u Srbiji uspinje se Slobodan Miloševic, predsjednik Saveza komunista Srbije, koji zapocinje projekt unitarne Jugoslavije. Na ratnohuškackim masovnim skupovima najavljuje rat. Slijedi razdor u samom SKJ i odlazak slovenske i hrvatske delegacije s 14. Kongresa u Beogradu, kada se komunisticka partija Jugoslavije prakticno raspala. Tudman u to vrijeme aktivira svoj stari kružok bivših hrvatskih disidenata s kojim se redovito sastaje u svom domu. Aktivno komunicira i s hrvatskim iseljeništvom pripremajuci se za ono što slijedi. Poucen iskustvom iz prethodnog rata, zagovara pomirbu Hrvata, što ce se pokazati kljucnim u skorom preuzimanju vlasti i obrani Hrvatske. Autori: Gordan Malic i Miljenko Manjkas Produkcija: Intermedia grupa. Del 5.
21:03 
Nestali, serija (15) (3/4)
Put kroz bosanski teritorij pokazao se izuzetno pogibeljnim. Nepoznata osoba izvodi ih iz minskog polja, a zatim vodi u napušteno prenocište ne bi li se ondje odmorili i prikupili snagu za dalje. Istovremeno tragajuci za Ljubom i skrivajuci se od brojno nadmocnijih neprijatelja, Prka, Sikira, Delon, Nervoza, Pape i Gradski sve su umorniji i iscrpljeniji. Spas se ukaže u vozilu koje bi im moglo ubrzati i olakšati put kuci. Glavne uloge: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katic, Marko Cindric, Filip Križan, Vedran Živolic Ostale uloge: Sandra Loncaric, Marinko Prga, Tarik Filipovic, Marija Škaricic, Nikša Butijer, Enis Bešlagic, Enes Vejzovic, Mladen Cutura, Mirela Brekalo, Rada Mrkšic, Roko Sikavica, Anja Matkovic, Sementa Rajhard, Jasmin Mekic, Mijo Kevo Redatelj: Kristijan Milic Scenarist: Joško Lokas Direktor fotografije: Mirko Pivcevic Scenograf: Damir Gabelica Montažer: Veljko Segaric Kostimografkinja: Vedrana Rapic Slikarica maske: Ana Bulajic Crcek Skladatelji: Andrija Milic, Ivan Milic VFX supervizor: Kristijan Mršic Dizajner zvuka: Ivan Zelic Producenti: Vedran Kasap, Domagoj Jovic, Joško Lokas Produkcija: Clinica studio za HRT Urednica: Zinka Kiseljak Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi. Del 3.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:21 
Romano Bolkovic - 1 na 1, talk show
Ognjan Zlatev voditelj je Predstavništva Europske komisije u Zagrebu. Rijec je o strucnjaku u podrucju komunikacija s gotovo tridesetogodišnjim iskustvom, koji je u zadnjih šest godina obavljanjem svoje dužnosti u Predstavništvu u Sofiji, a posebno u vrijeme bugarskog predsjedanja Europskim vijecem 2018., uspješno pridonio radu Komisije. Diplomirao je na Sveucilištu Sveti Kliment Ohridski u Sofiji i magistrirao iz klasicne filologije. Nakon toga stekao je kvalifikacije u podrucju politicke komunikacije, odnosa s medijima i razvoja medija, izbornih kampanja i upravljanja nevladinim organizacijama. Govori bugarski, engleski, ruski, makedonski i hrvatski. Europskoj komisiji pridružio se 2011. kada je postao nacelnik Odjela za komunikaciju pri Glavnoj upravi za zapošljavanje, socijalna pitanja i ukljucenost. Prije toga obavljao je dužnost clana upravnog odbora Bugarske nacionalne televizije te osnovao i vodio Centar za razvoj medija u Bugarskoj. Bio je direktor Informacijskog centra Instituta Otvoreno društvo u Sofiji, voditelj centra BBC-ja u Bugarskoj i voditelj za razmjenu u uredu British Councila u Bugarskoj. S Ognjanom Zlatevim razgovaramo o tome što u stvari donosi predsjedanje Europskim vijecem državama clanicama, o predsjedanju kao prilici da se sazna više o nacinu funkcioniranja EU, o prioritetima hrvatskog predsjedanja Vijecem Europe, o EK kao generatoru demokratskog deficita, o samitu u Zagrebu i VFO, o novoj metodologiji sustava pregovaranja i proširenju EU, o zajednickoj viziji EU, o programskim prioritetima nove EK, o tome što je EK napravila s Junckerom na celu, o situaciji poslije brexita, o tome je li Hrvatska spremna za eurozonu, o komparaciji Bugarske i Hrvatske te o tome kako Bugarska vidi EU i svoje mjesto u njoj. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic  .
00:03 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:33 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (2/10) (R)
01:18 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (107/160)
02:00 
Dnevnik 3 (R)
02:15 
Sport (R)
02:18 
Vijesti iz kulture (R)
02:26 
U divljem vrtu, dokumentarni film (R)
03:16 
Imperij, telenovela (12) (47/170) (R)
04:00 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (4/117) (R)
04:43 
Skica za portret (R)
04:44 
Treca dob (R)
05:09 
Dnevnik 2 (R)
05:52 (06:36)
Divlja zemlja, telenovela (12) (53/70)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mir i dobro
HRT1, måndag 20/5 03:25(03:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se