Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.
06:45 
Beverly Hills 90210
Divas. Alle pigerne går med skuespillerdrømme, og Brenda går systematisk til værks. Hun læser alt om sit nye idol, teaterinstruktøren Roy Randolph, og det gør indtryk på ham. Brandon bliver stadig forfulgt af Claire, der ikke kan forstå et afslag, selv om det bliver skåret ud i pap. Dylan hilser på Susans nye kæreste, og Steve får sig en ny veninde. Säsong 4. Del 106. Producerat år 1993.
07:35 
Beverly Hills 90210
Acting Out. Kelly har lagt billet ind på en teaterrolle, som Brenda anså for sin, og dét er ikke populært. Det bliver ikke bedre af, at Kelly er god til rollen, og Dylan bakker Brenda op. Brandon opdager, at Claire har udset sig ham som ledsager til skoleballet - hvad enten han vil eller ej. Säsong 4. Del 107. Producerat år 1993.
08:25 
Beverly Hills 90210
Truth and Consequences. Brenda har fået hovedrollen i Randolphs stykke, men Laura er voldsomt skuffet. Hun tilskriver Brendas succes, at hun er villig til at gå i seng med instruktøren. Steve tvivler, men han undersøger alligevel sagen. Imens får Brandon svært ved at komme ud af sit forhold til Claire - hun er jo fars pige. Samtidig kommer vennerne i vild diskussion om Brendas måde at sikre sig hovedrollen på. Og Dylan får besøg af Susan, som fortæller, at hun skal giftes. Säsong 4. Del 108. Producerat år 1993.
09:15 
Beverly Hills 90210
Vital Signs. Brandon kommer på pinebænken. Siden han fortalte Claires far et par sandheder om Claire, har han været lagt på is, og han er ikke på listen over dem, der skal møde præsidenten i Washington. Brenda har premiere på sit stykke, og David får en ny chance for at gøre musikerkarriere, men den har sin pris. Forholdet mellem Dylan og Kelly bliver mere og mere spændt, og Andreas graviditet giver nye problemer. Säsong 4. Del 109. Producerat år 1993.
10:10 
Glee
Nationals. Dagen for de nationale mesterskaber er kommet. Men da Mercedes lægger sig med en alvorlig omgang madforgiftning, må Will forsøge at få Tina og Quinn til at erstatte hende. Säsong 3. Del 65. Producerat år 2011.
11:00 
Glee
Goodbye. Dimissionen nærmer sig, og eleverne begynder at overveje deres fremtid, mens de forbereder sig på at sige farvel til McKinley High. Rachel sætter sig for at gøre sine New York-drømme til virkelighed. Säsong 3. Del 66. Producerat år 2011.
11:50 
Desperate Housewives
Silly People. Susan er desperat, for hun skal snart opereres, men hun har ikke en klink og dermed ingen sygeforsikring. Edie har en superløsning på Susans dilemma: Hun bør gifte sig i en fart, og dermed kan hun forsikres, men hvor skaffer man sig sådan lige en ægtemand?. Gabrielle og Carlos giver husly til en ung kinesisk pige, Xiao Mei, som er blevet holdt som en slags husholdningsslave af en familie i nabolaget. Tom har svært ved at få sine idéer igennem på reklamebureauet og prøver nærmest manisk at gøre indtryk på chefen. Säsong 2. Del 37. Producerat år 2005.
12:40 
Desperate Housewives
Thank You So Much. Ingen må vide, at Susan og Karl skal giftes igen, og da slet ikke Edie. Men det er valentinesdag, og da Edie finder en ring i Karls attachemappe, bliver hun jublende lykkelig og tror, at han vil fri til hende på årets mest romantiske aften. Brees alkoholproblem er efterhånden tydeligt for alle og enhver, undtagen Bree selv, som pure nægter at indrømme, at hun er ude i et misbrug. Lægerne spår at Gabrielles mulighed for at blive gravid er lille, og hun og Carlos overvejer at finde en egnet rugemor, der kan føde dem en baby. Og så ankommer Gabrielles mor uanmeldt til byen!. Säsong 2. Del 38. Producerat år 2005.
13:30 
Desperate Housewives
There Is No Other Way. Dagen er kommet, hvor Susan skal under kniven, og dr. Ron erklærer hende sin kærlighed inden operationen, men hvordan vil han reagere, hvis han opdager, at Susan er gift!. Tom har svært ved at takle, at Lynette er hans chef, og de ryger for alvor i totterne på hinanden. Gabrielle og Carlos beslutter sig for at adoptere en baby, men processen viser sig at være langt sværere, end de har forestillet sig. Bree og sønnen Andrew lever fortsat som hund og kat, og helt galt går det, da Andrew hyrer en advokat og anklager Bree for vold. Säsong 2. Del 39. Producerat år 2005.
14:15 
Desperate Housewives
Could I Leave You?. Gabrielle har hele livet være en krævende shopper og ved altid præcis, hvad hun går efter - også når det gælder den baby, hun og Carlos er ved at adoptere. Men da det viser sig, at moderen til barnet er tudegrim, sætter Gabrielle hælene i. dr. Ron har undgået Susan siden operationen, og han kræver at hun fortæller ham, hvem Mike er, eftersom hun erklærede ham sin kærlighed, da hun var groggy af bedøvelsen. Så for at gøre dr. Ron rolig, benægter Susan, at hun overhovedet kender nogen, der hedder Mike. Säsong 2. Del 40. Producerat år 2005.
15:05 
Baywatch
Muddy Waters. Cort og Eddie træner de yngste livreddere i et vandland, men nogen har ødelagt vandrutsjebanen, og så opstår der farlige situationer. Don Thorpe vil have Shauni fyret, efter hun har stillet op til fotografering til en kalender. . Säsong 1. Del 16. Producerat år 1990.
16:00 
Baywatch
Snake Eyes. Eddie og Cort opdager et forladt skib, som viser sig at være et illegalt kasino. Mitch tilbringer stadig mere og mere tid sammen med Hobie's engelsklærer, men det er ikke et makkerskab, som Hobie bryder sig om. . Säsong 1. Del 17. Producerat år 1990.
16:50 
The Real Housewives of Orange County
17:40 
Modern Family
Crazy Train. Phil og Cameron hjælper en ghostwriter med et bogprojekt. Luke og Alex er på udkig efter romantiske øjeblikke, alt imens Claire hjælper Mitchell med at skrive bryllupstalen til Dedes bryllup. Säsong 7. Del 165. Producerat år 2015.
18:10 
Modern Family
Double-Click. Claire står over for at skulle fyre en medarbejder. Mitchell og Cameron skændes om, hvem der skal have Lily i sommerferien. Imens tager Phil en snak med børnene om det at være i et forhold. Säsong 7. Del 166. Producerat år 2015.
18:40 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. Producerat år 2019.
19:10 
Venner
The One With Ross's Denial. Monica og Chandler kommer op og skændes om, hvordan de skal indrette sig nu, hvor de flytter sammen. Monica vil gerne lave Rachels gamle værelse om til et gæsteværelse, men Chandler har andre planer. Ross nægter endnu hårdnakket, at han stadig skulle være forelsket i Rachel, selvom han har undladt at annullere deres Las Vegas-ægteskab og nu tilmed er parat til at give hende et værelse i sin lejlighed. Joey har også bøvl i forbindelse med det store flytteprojekt, for han må finde en ny sambo. Säsong 6. Del 124. Producerat år 1999.
19:35 
Venner
The One Where Joey Loses His Insurance. Ross skal være gæsteunderviser på New Yorks universitet - en vigtig chance, der måske kan føre til en fuldtidsstilling. Da han tester forelæsningen for vennerne, viser den sig imidlertid at være frygtelig kedelig, men på universitet går det imidlertid udmærket - takket være den britiske accent, som Ross har tillagt sig. Phoebe bliver spået, at hun kun har få dage tilbage at leve i. Men hvor troværdig er sådan en spådom egentlig?. Säsong 6. Del 125. Producerat år 1999.
20:05 
Nøglen til succes
Viktor, Frederik og Vanessa er nået til finalen. Én af dem kan snart kalde sig Tine Hagemeisters nye trainee, men først skal de igennem en sidste stor prøve. De får hver en luksusvilla, de skal gøre salgsklar og fremvise for en kritisk dommer, inden Tine afholder de endelige jobsamtaler i det luksuriøse Casa Loriana. Producerat år 2019.
21:00 
Date mig nøgen (DK)
25-årige Thim fra Karlslunde er på udkig efter en skøn pige. Thim har datet mange partypiger, men nu vil han finde en sød og rolig pige, han kan tage med hjem til mor. Kan man finde drømmepigen, når man udelukkende fokuserer på den fysiske tiltrækning?. Producerat år 2019.
21:35 
Diamantfamilien 3
22:15 
X Factor UK: Celebrity
Vi tager hul på sæsonens tredje liveshow, og med kun ni kendissolister og -grupper tilbage begynder konkurrencen at spidse til. Hvem kan leve op til de tårnhøje forventninger, og hvem må vi sige farvel til? Dermot O'Leary er som altid vært, mens Simon Cowell, Nicole Scherzinger og Louis Walsh sidder klar i dommerpanelet. Producerat år 2019.
23:50 
Danish Dynamite 3
I femte afsnit skal ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann ordne et forældrekøb med en noget bekymret far. Jeppe forsøger på bedste vis at "ordne" både købet og datteren. Gymnasielæren Alex Meyer betragter stadig sig selv mere som elev end lærer. Og samtidigt har han det lidt skidt, da han netop har fået lave brystvorte-piercing. Tobias og Jacob Bæk skal finde på et nyt slogan til deres nye magasin "Kant". De to brødre kan dog ikke helt finde ud af hvilket der er bedst. Og så skal Morten Theis Larsen holde sin livs tale, da han endelig skal giftes med sin elskede Mette. Det viser sig dog at talen ikke bliver hans største problem. Producerat år 2014.
00:20 
Danish Dynamite 3
I dagens afsnit skal Jim instruere en musikvideo for hans bedste ven Sunes heavy-metal band "Black Metal Machine". Selvom de er bedste venner gør Jim det dog bestemt ikke gratis. På Statoil i Virum har førstemanden Daniel store problemer med den unge medarbejder Noah. Daniel vil derfor gøre alt for at fælde ham. Brødrene Tobias og Jacob Bæk ryger igen i totterne på hinanden. Denne gang er de uenige om hvem der skal have annonceplads i deres tjekkede magasin "Kant". Sidst men ikke mindst rager asfaltlæggeren Per uklar med en kollega, hvilket truer hele hans asfaltlægger-karriere. Producerat år 2014.
00:55 
Family Guy
Mr. Saturday Knight. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2001.
01:25 
Family Guy
Emission Impossible. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2001.
01:50 
Rick and Morty
Rick tager Jerry med på et sympatieventyr til et opholdssted, hvor man er uddødlig. Her møder Jerry nogle af Ricks gamle bekendte, som hungrer efter hævn. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:10 
Rick and Morty
Ovenpå et stressfyldt eventyr tager Rick og Morty på et spaophold, hvor de får fjernet deres toksiner. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:35 
Beat Shazam
Beat Shazam. Der er én million dollars på højkant til det hold, der kan slå musikappen Shazam og hurtigst sætter titler på verdens mest populære hits. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Säsong 3. Producerat år 2019.
03:20 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. The Brig. Locke beder Sawyer om hjælp til at slå Ben ihjel. Men manden, Locke i virkeligheden vil dræbe, viser sig at være hans far - som tilfældigvis er en person fra Sawyers fortid. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2006.
04:05 
Last Man Standing
The Marriage Doctor. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2015.
04:30 
Last Man Standing
Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2015.
04:55 
Last Man Standing
The Wolf Returns. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2015.
05:15 
Last Man Standing
Free Range Parents. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2015.
05:35 (06:10)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Minkavlerne
TV2 Zulu, måndag 21/10 20:40(21:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se