Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Beverly Hills 90210
The Kindness of Strangers. Det er dagen før Thanksgiving, og regnen siler ned. Også inden døre, for til Cindys højlydte beklagelse er taget utæt. Alligevel har alle travlt med forberedelser og invitationer til helligdagen. Donna skal på skitur, mens Brenda og Brandon inviterer Andrea og Kelly på middag. Ingen vil afsløre, om de ved, hvad Dylan foretager sig. Tilfældigt møder Brandon en gammel bekendt, som kommer til at sætte sit præg på aftenen. Säsong 3. Del 65. Producerat år 1992.
07:10 
Beverly Hills 90210
It's a Totally Happening Life. Det er en stjerneklar aften, og to engle kigger ned på Beverly Hills. Alle er i gang med forberedelser til en stor julefest for fattige børn. Men mens forberedelserne står på, bliver vennerne uvenner, misforståelser opstår, og der er opbrud i luften. Andrea venter svar fra universitetet om optagelse. Brandon bryder sig ikke om tanken om, at hun måske en dag er væk. Kelly, Brenda og Dylan kan ikke fortsætte deres uafklarede forhold, og begge piger er stadig vilde med ham. Englene kigger og kommenterer. Hvor er den ægte julestemning?. Säsong 3. Del 66. Producerat år 1992.
08:00 
Beverly Hills 90210
The Game Is Chicken. Brandon og Steve bliver involveret i racerkørsel og væddemål til adskillige hundrede dollars. Dylan advarer dem om, at deres eventyr kan blive meget farligt, men spændingen og pengene lokker. Andrea har fået psykologhjælp, efter hun blev kørt ned af en flugtbilist. Hun fortæller Brandon om den smule, hun kan huske. Men er det nok til at fange den skyldige? Imens er Brenda og Kelly snart desperate over, at Dylan ikke klart vælger mellem dem. Säsong 3. Del 67. Producerat år 1992.
08:55 
Beverly Hills 90210
Midlife...Now What?. Kelly og Brenda er endelig på talefod igen og forbereder en luksuriøs helse-weekend med deres mødre samt Donna og Andrea. Men Cindy er nervøs over at efterlade Jim alene hele weekenden - han skal nemlig arbejde over sammen med sin henrivende, unge sekretær. Også andre spekulerer over kærligheden. Dylan sidder i timevis i The Peach Pit og ruger over, hvem af sine to piger, han skal vælge. Säsong 3. Del 68. Producerat år 1992.
09:45 
Glee
The Purple Piano Project. Et nyt skoleår er lig med en frisk start, og efter det fatale nederlag ved de nationale mesterskaber er det præcis, hvad de studerende på McKinley High har brug for. Og Will har selvfølgelig et nyt projekt i ærmet. Imens overvejer Sue en ny karrieremulighed. Säsong 3. Del 45. Producerat år 2011.
10:35 
Glee
I Am Unicorn. Will får uventet konkurrence, da den tidligere stemmetræner, Shelby, bliver ansat til at dirigere et andet kor på McKinley High. Imens truer audition til skolens opsætning af West Side Story med at ødelægge Kurt og Blaines venskab. Säsong 3. Del 46. Producerat år 2011.
11:25 
Desperate Housewives
Give Me the Blame - Part One. Retssagen mod Bree går ikke, som hun kunne ønske sig, og hendes advokat, Trip, forsøger at overtale hende til at fortælle sandheden om den aften, Alejandro blev myrdet. Bree går til bekendelse, da Trip fortæller, at han er forelsket i hende. Hun insisterer dog på, at det er en betingelse, at Gaby ikke skal vidne i sagen - men den går ikke, hvis Bree skal frikendes. Tom har besluttet sig for, at han vil give Lynette en chance til. Og kvinderne beslutter sig for at tage sig kærligt af en dødssyg Karen McCluskey i den tid, hun har tilbage. Säsong 8. Del 179. Producerat år 2012.
12:15 
Desperate Housewives
Finishing the Hat - Part Two. Livet for beboerne på Wisteria Lane er langt fra, som det var engang. Renees bryllup nærmer sig. Gaby får en forfremmelse, der betyder, at hun har mindre tid til Carlos. Også Lynette bliver tilbudt et godt job af Katherine Mayfair, som er vendt tilbage fra Frankrig. Men tør hun sige ja?. Julies fødsel går i gang på det mest ubelejlige tidspunkt. Bree lægger afstand til Trip, og Karen McCluskey forbereder sig på at flytte - op i himlen til Mary Alice!. Säsong 8. Del 180. Producerat år 2012.
13:05 
Desperate Housewives
Pilot. Bag de hvidmalede stakitter i en hyggelig forstad bor fire kvinder, hvis liv er alt andet en idyllisk. Susan, der er enlig mor har ikke haft en date i evigheder. Lynette, der fortryder hun forlod forretningsverdenen for at passe sine utålelige unger. Gabrielle, der keder sig og har en affære med sin 17-årige gartner, og Bree der med djævlens vold og magt prøver at opretholde den perfekte facade af familielykke. Ovenover dem alle svæver Mary Alice, der for nylig begik selvmord ved at skyde sig selv i hovedet. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2004.
13:50 
Desperate Housewives
Ah, But Underneath. Veninderne på Wisteria Lane ved ikke, hvad de skal stille op med det mystiske brev, Mary Alice efterlod sig, men de beslutter sig for i hemmelighed at efterforske sagen. Samtidig kæmper Susan mod barmfagre Edie om singlefyren Mikes gunst. Gabrielles mand kommer tidligt hjem fra arbejde og er tæt på at tage sin smukke hustru og den lækre gartner på fersk gerning. Bree og hendes mand begynder på en gang opslidende parterapi. Lynette lader frustrationerne over sine umulige unger gå ud over lovens lange arm. Og den nævenyttige nabo, Mrs. Huber, finder Susans afsvedne målebæger i den rygende ruin, der engang var Edies fine hus. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2004.
14:40 
Ugly Betty
Fire and Nice. For at sætte fart på brandundersøgelsen i hendes hus, bliver Betty tvunget til at date den irriterende brandmand, Jimmy. Wilhelmina prøver at genskabe forholdet til en gammel flamme, men først skal hun bevise, at hun stadig er "Wanda from the block" og ikke en moderigtig uber-kælling. Og Hilda skal møde Bobbys forældre for første gang!. Säsong 4. Del 80. Producerat år 2009.
15:30 
Ugly Betty
All the World's a Stage. Betty kigger forbi Justins skuespilskursus, hvor hun får øjnene op for et andet ungt talent. Hun øjner en chance for en artikel i Mode, men Betty sætter sin moral over styr, da hun også begynder at date det unge stjernefrø. Samtidig er Vilhelmina blevet indlagt med mavesår, og hospitalsopholdet bringer noget af en åbenbaring med sig. Säsong 4. Del 81. Producerat år 2009.
16:20 
Baywatch
Forbidden Paradise - Part One. Mitch, Stephanie, Matt, C.J., Cody og Caroline rejser til Hawaii for at træne med de hawaiianske livreddere. Säsong 6. Del 129. Producerat år 1996.
17:10 
Baywatch
Forbidden Paradise - Part Two. På en bådtur kommer Mitch og Matt i stor fare, men bliver reddet af hawaiianske indfødte. Samtidig bliver Stephanie forelsket, og Logan frier til Caroline. Säsong 6. Del 130. Producerat år 1996.
17:55 
Modern Family
The Closet Case. Haley overtaler, med hjælp fra sin far, sin mor til at lade Dylan flytte ind. Men da det går op for Phil, hvad det at bo sammen egentlig betyder, kommer han pludselig på andre tanker. Imens er Mitchell tvunget til at tage et konsulentjob, der tilfældigvis viser sig at være hos Jays største konkurrent. Og så bliver Gloria og Cameron uenige om, hvordan det skal løse Mannys pigeproblemer i skolen. Säsong 7. Del 147. Producerat år 2015.
18:25 
Modern Family
She Crazy. Claire har nogle ideer til Jays firma, Closets, men er skrækslagen for at pitche dem for Jay og hans kreative team. Hjemme er Phil ved at bygge et levested for ænder, mens han venter på, at hans eget andeæg udklækker - et projekt som ingen deler hans begejstring for. Imens hjælper Gloria og Manny hinanden med at komme sig over deres "crush". Säsong 7. Del 148. Producerat år 2015.
18:55 
Venner
The One with All the Haste. Ross kan ikke holde ud at tænke på, at Emily skal tilbage til London. Derfor frier han til hende. Samtidig prøver Rachel og Moncia at vinde deres dejlige lejlighed tilbage ved at tilbyde Joey og Chandler nogle attraktive billetter. Säsong 4. Del 92. Producerat år 1998.
19:20 
Venner
The One with the Wedding Dresses. For at gøre Ross en tjeneste, henter Monica og Phoebe Emilys brudekjole. Monica kan ikke dy sig for at prøve kjolen, og hun bliver helt vild med følelsen. Samtidig får Rachel et chok, da Ross fortæller hende, at brylluppet allerede skal stå om en måned. Säsong 4. Del 93. Producerat år 1998.
19:50 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Producerat år 2019.
20:25 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
21:00 
Diamantfamilien 3
Katerinas tålmodighed bliver sat på en hård prøve, når hun inviterer sine fire børn med på forretningsrejse til diamantbørsen i Israel. Der er dømt flossede nerver, når de fem samles i et lille lukket kontor med diamanter for millioner, inden turen går til Betlehem og det døde hav. Men hvordan er pasreglerne egentlig, når man krydser grænsen? Og hvor meget hud må man vise, når man besøger en hellig by?. Producerat år 2019.
21:30 
Nøglen til succes
Tine Hagemeister inviterer aspiranterne på en udsøgt spansk frokost med avancerede delikatesser for at teste de unge menneskers sociale evner, men for nogle bliver det svært at smide hæmningerne og slippe kontrollen. Tre tavse tabere udsættes for russisk detaljerytteri, mens fire festlige kandidater spiser frokost i en af Spaniens dyreste luksusvillaer med Tines overvældende netværk bestående af Marbellas kvindelige high society. Producerat år 2019.
22:25 
X Factor UK: Celebrity
'X Factor UK' er tilbage - men i et helt nyt format. Simon Cowell, Nicole Scherzinger og Louis Walsh er dommerne, men i stedet for ukendte talenter, får en række kendisser nu chancen for at vise en helt ny musikalsk side frem. Glæd dig til at opleve blandt andre talkshow-legenden Ricki Lake, model og skuespiller Hayley Hasselhoff, skuespiller Kevin McHale samt sportsstjernerne Ben Foden, Thom Evans og Levi Davis. Producerat år 2019.
00:00 
DMA 2017
Kom med til en kæmpe musikfest, når vi samler hele den danske musikbranche under teltdugen og fejrer alt det bedste fra årets musikscene. Du kan glæde dig til masser af fantastiske optrædener fra bl.a. Mads Langer, Gilli og Kesi, Katinka, Scarlet Pleasure, DJ Martin Jensen og Medina, mens vært Anders Breinholt styrer slagets gang, når de prestigefyldte statuetter uddeles. Producerat år 2017.
02:05 
Klovn
(53) "Sivsko og ægget". Mia ønsker sig en ny stol, men Frank ser ingen grund til at investere i dyre møbler. Han mener, at pengene er brugt bedre på en fælles plæneklipper med naboen. Men indholdet i Franks fuglekasse kommer på tværs af det gode naboskab, og Frank starter den søde hævn. Han kommer blandt andet til at udgive sig for at være en af Muhammedtegnerne. Inden længe opstår en livsfarlig situation i hjemmet, og Mia forbander Franks sivsko langt væk. Medvirkende: Frank: Frank Hvam, Casper: Casper Christensen, Mia: Mia Lyhne. Producerat år 2008.
02:35 
Klovn
(54) "Fru af og til". Mia og Frank er flyttet hjem til Mias forældre. De forsøger at finde måder, hvorpå de alligevel kan dyrke privatlivets glæderr. Caspers depression er nu så voldsom, at han er blevet indlagt, og Frank står i et dilemma, skal han prioritere sex eller sin syge venn. Ihærdige forsøg fra Frank og Mias side på at finde "alenetid" bliver spoleret, og Frank erkender, at svigerfar får mere sex, end han gørr. Producerat år 2008.
03:10 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. Every Man for Himself. "The Others" udfører en sadistisk, medicinsk procedure på Sawyer for at forhindre ham i at lave mere ballade. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2006.
03:55 
2 Broke Girls
And the Inside Outside Situation. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 98. Producerat år 2015.
04:25 
2 Broke Girls
And the Escape Room. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 99. Producerat år 2015.
04:55 
2 Broke Girls
And the Not Regular Down There. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 100. Producerat år 2016.
05:35 (06:05)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson af det populære standupshow. Denne gang tager han på tour hos de danske tv-seere. I første program følger vi de danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, når ZULU sender fra en bjergtop i skiområdet Val Thorens. Säsong 4. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Milk
TV2 Zulu, fredag 20/9 22:35(00:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se