Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:45 
Cuba
Britisk dokumentarserie fra 2016. Den forbudte ø. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Cuba, hvor indbyggerne er ved at forberede sig på en kæmpe turist-invasion. Producerat år 2016.
09:25 
Appalachia - fattig men stolt
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Appalachia-regionen er en af de fattigste områder i USA, men er stadig rig på historie og optimisme. Producerat år 2017.
10:05 
Drømmeturen
Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Sammen med to tidligere misbrugere, Therese og Robert, skal Cecilie og Aleksander denne gang ud på et meget koldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Det er vinter, de skal på ski med pulk og sove i telt. Therese har altid drømt om at se nordlys, og nu kommer den store chance - hvis bare vejret bliver klart! Nordvision fra Norge. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
11:05 
Med venlig hilsen
Lars Lerin møder tv-manden Filip Hammar, som giver ham en meget personlig rundtur i sin barndoms Malmø. Undervejs kommer de omkring alt fra frigørelse til mislykkede bryllupsnætter - og sammen finder de ud af, om Lars bør få foretaget en plastikoperation, inden han skal til det første forældremøde. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
11:35 
Med venlig hilsen
Lars Lerin møder forfatteren Björn Ranelid, og for ham har latter og uforbeholden kærlighed været de vigtigste værktøjer, han har brugt som far. Ranelid fortæller også, hvordan det er gået ud over familien, at han er en kendt person, og hvor han har fundet lyset, når hans liv har set mørkest ud. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
12:05 
Vinterdrømmen
Norsk reportageserie fra (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
12:35 
Liv på fjeldet
I denne serie skal vi møde mennesker, der lever i, for og af fjeldet i Norge. I femte episode i serien er der igen masser af naturoplevelser: Henri klatrer på stål og beton i Nordsøen, og efter 76 rastløse år finder Bjørn byen, hvor han kan finde ro. Solbjørg må derimod indse, at et liv i fjeldet ikke er for alle. Nordvision fra Norge. Del 5 av 6. Producerat år 2014.
13:15 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Nils Thommesen bor på øen Bliksvær lige vest for Bodø i Norge. Her har han sat sig for at genskabe sin barndoms paradis, hvor der var frit udsyn over øen så langt øjet rakte. Nu er meget af naturen forandret, de store åbne landskaber er i årenes løb helt tilgroet af mængder af træer og buske, men han er sikker på, at hans mission vil lykkes. Nordvision fra Norge. Del 4 av 6. Producerat år 2015.
13:55 
Drømmeturen
Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander sætter denne gang kursen mod Lofoten, og med dem er Tom Ivar, der tidligere blev hårdt såret ved en cykelulykke. Tom har problemer med hukommelsen, balancen og koordinationsevnen, så kan han klare den krævende klatretur og nå op, hvor ingen havde troet, han skulle kunne komme? Undervejs byder turen på et helt spektakulært landskab. Nordvision fra Norge. Del 5 av 6. Producerat år 2014.
14:55 
En klasse for sig
Bathina lever det absolutte luksusliv i Stockholms allerfineste kvarter, Østermalm, og hendes liv er en rigtig Askepot-historie: Som lille flygtede hun sammen med sin familie fra Palæstina til Sverige. Hun voksede op med otte søskende i en forstadslejlighed, men da hun var 22 år mødte hun den 35 år ældre millionær Aje Philipson. Hun faldt for hans pondus og det liv, han kunne give hende - det liv, hun nu lever. Bathina bevæger sig uden problemer mellem disse to meget forskellige verdener, men hun ved, at der hersker mange fordomme om alle klasser i samfundet, og nu vil hun undersøge, om der virkelig er noget om dem. I dag besøger Bathina sin veninde, Grete Qviberg, der tidligere var gift med Aje Philipson, Bathinas mand. Grete kaldes i medierne Sveriges societydronning Nordvision fra Sverige. Del 6 av 7. Producerat år 2015.
15:25 
De riges by
De billige lejeboliger forsvinder fra hovedstaden. Og de kommer aldrig igen. I to programmer sætter DR Dokumentar fokus på et ophedet lejeboligmarked i København. Det bliver stadig mere umuligt for danskere på helt almindelige indkomster at finde en bolig i hovedstaden, der er til at betale. Vi følger de desperate boligsøgende, og vi møder en udenlandsk kapitalfond, der køber flere og flere ejendomme, renoverer lejlighederne, og sætter lejen voldsomt op. Og vi følger de beboere, der kæmper mod de selvsamme kapitalfonde. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
16:10 
Mord på åbent hav
Amerikansk dokumentar fra 2017. Uden lig, fingeraftryk og DNA er det svært at identificere ofrene på videoen. Men uden ofre vil Karsten få svært ved at overtale en anklager til at rejse en sag. Den søgen bringer ham til somaliske pirater. Et kryptisk spor i videoen bringer ham til Iran, hvor en skibsejer identificerer den arabiske sejlbåd i videoen som hans. Med hans hjælp vil en pakistansk familie omsider få vished om, hvad der skete med deres tre sønner. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
16:55 
Mord på åbent hav
Amerikansk dokumentar fra 2017. Karsten prøver at skaffe yderligere beviser, som han skal bruge til at overbevise myndighederne. Han hører de mest utrolige påstande om sænkningen af Ping Shin 101, men andre informanter advarer mod at grave dybere. Kunne der være større og farligere kræfter på spil?. Og kan han få myndighederne til at tage hans efterforksning alvorlig?. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
17:45 
Bhutan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Det lykkelige land. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle. Producerat år 2016.
18:25 
Immigranter og flygtninge
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I området omkring hovedstaden Washington møder Karmau både nogle af de ambitiøse immigranter i USA og flygtninge, der har søgt sikkerhed. I samme by deltager han i en All-Right konference, hvor en leder tilstår, at han 'vil bade i hvide privilegier'. Producerat år 2017.
19:05 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. I dette afsnit skal vi for første gang møde 10-årige Josefine fra Nordjylland. Stephanies lillebror skal konfirmeres. Og det er Stephanie, der står for talen. Nicklas kæmper med sin skole, hvor han kun kommer 2 timer om dagen. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
19:50 
En arabisk rejse
Britisk dokumentarserie fra 2019. Det hellige land. En beduin guider Levison ind i Palæstina langs en hellig flod. Guiden fortæller om det hårde liv i Jordan, hvor beduiner behandles som andenrangsborgere. Beduinen inviterer Levison til at bo hos sin familie i en grotte mellem de antikke Nabateaner-grave. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
20:45 
Peitersen og Feldthaus
Dansk reportageserie fra Hvordan indretter man sit hjem både som bolig og som værksted for ægte tæpper?. Og hvad koster et arkitekttegnet hus udenfor Teheran? Erik Peitersen og Christine Feldthaus analyserer og undersøger tre vidt forskellige hjem i Iran for at blive klogere på livet i det lukkede land. For at finde frem til huspriserne taler Christine med de lokale på en kaffebar og tæppehandler i en søvnig basar. Erik besøger en lokal bager, der åbner 3 gange om dagen og en spændende byggeplads. Sendt første gang 28.01.2019. Producerat år 2019.
21:30 
Indefra med Anders Agger - Ghetto
Boligområdet Gellerup ved Aarhus er - ifølge regeringen - en af de såkaldte hårde ghettoer. Anders Agger kører igennem bydelen hver dag, når han skal på arbejde. Nu stopper han op for at besøge Gellerup i tre dage. Han møder både Abdinasir Jama Muhamed og Mustafa Faour, der begge forsøger at bryde med fordommen. Og han møder et par danske familier, der er blevet påvirket af ghettopakken og de store forandringer i området, hvor i alt 9 blokke må lade livet i den højere sags tjeneste. Producerat år 2019.
22:15 
Russerne kommer - Ramt af Putins vrede
Dansk reportage fra Det skabte frygt for en ny kold krig, da russerne midt under Folkemødet i 2014 lavede angrebsøvelse mod Bornholm med deres største bombefly, som er designet til atombomber. Provokationerne er fortsat og har været sekunder fra at koste liv. Hvad betyder det i dag at være ramt af Putins vrede?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
23:30 
Fra kold krig til afspænding
Fransk dokumentar fra 2016. Da Mikhail Gorbatjov og Ronald Reagan mødtes for første gang i 1985, havde de absolut ingen intentioner om at skabe fred. Men efter tre års forhandlinger afslutter de den frygtindgydende kolde krig. Og to år senere kollapser Sovjetunionen. Var fred virkelig deres mål? Og hvad var deres reelle intentioner og strategier?. Tag med tilbage i tiden fra kold krig til afspænding. Producerat år 2016.
00:25 
K2
Ane Cortzen er vært, når sanger Stig Rossen, instruktør Anna Emma Haudal og kunstkritiker Mathias Krüger diskuterer, hvad de får ud af at se Giro 413-musicalen 'Så længe mit hjerte slår', tv-serien 'Unbelievable' og udstillingen 'Elsket af Picasso' på Arken. Producerat år 2019.
00:55 
Mellem fjender
"Fucking landsforræderiske perkersnude". "I dag skammer jeg mig over Dannebrog", skrev debattør og pacifist Jens Philip Yazdani på flagdagen, som er den officielle mærkedag, hvor udsendte soldater og veteraner hyldes. Hans kritik af de danske soldater sprang som en bombe på Facebook, hvor den 21-årige aarhusianer modtog både vrede kommentarer fra veteraner og hundredvis af hadbeskeder. Vært Anna Thygesen inviterer Jens Philip Yazdani med ind på Krigsmuseet for at mødes med veteranen Nicolai Kobberup Larsen, som forlanger en undskyldning til alle soldaterne. Derudover forsøger hun også at få kontakt til nogle af dem, der skriver blandt andet "Hold kæft din perker eller skrid", "Fuck dig selv din grimme koranlorteperker" og "Fucking landsforræderiske perkersnude" i kommentarsporet. Producerat år 2019.
01:25 
Kidnappet og myrdet
Amerikansk dokumentar fra 2019. Manden der vidste for meget. I december 1981 bliver 20-årige Nick Yarris, med kroppen fuld af narko og sprut, stoppet i en stjålet bil og anholdt. For at slippe billigere i straf forsøger Nick at forhandle med politiet. Han opfinder en vidneforklaring om et grusomt mord på en kvinde tre dage tidligere. Men Nicks historie er så detaljeret, at han selv anklages for forbrydelsen og idømmes dødsstraf. Efter 20 år på dødsgangen kommer der nye beviser i sagen. Vil det lykkes Nick at bevise sin uskyld og slippe ud i friheden?. Producerat år 2019.
02:05 (05:50)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Midt i naturen
DR2, måndag 21/10 12:15(13:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se