Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken
Vågn op - klokken er lidt i funk. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Simone i 'Dans'. Vrik med!. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken
Vågn op - klokken er lidt i squat. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Henrik i 'Puls og vilje'. Sved med!. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjeneste i en Coronatid - Mariæ Bebudelse
Sognepræst Kathrine Lilleør står for denne særlige gudstjeneste i samarbejde med kirkens organist Frederik Magle. Sammen hver for sig. Coronakrisen har betydet aflysning af alle landets gudstjenester, og gjort de gudstjenestesøgende menigheder virtuelle. Seerne opfordres til at synge med på salmerne og have brød og vin klar til nadver. Dagens gudstjeneste er fra denne måneds kirke, Sankt Pauls Kirke i København og optaget af kirken selv. Producerat år 2020.
09:05 
Hemmelige rum
Jagten på nazi-bunkeren. Lige siden krigen er der gået rygter om skjulte rum og glemte tunneller under jorden på Frogner i Oslo. Taler rygterne sandt? Nordvision fra Norge. Producerat år 2015.
09:15 
Kejserindens trylleskov
Østrigsk dokumentar fra 2013. Der findes en eventyrskov gemt bag en gammel mur. Engang var den et tilflugtssted for Østrigs ulykkelige kejserinde Elisabeth. I dag giver den mennesker og dyr et pusterum fra en hektisk verden. Midt i skoven ligger en smuk have og et romantisk palads. Begge var en gave fra kejser Franz Joseph af Østrig til sin kone. Her besøger vi kejserindens drømmeslot, det unikke dyreliv og de 400 år gamle egetræer i trylleskoven. Producerat år 2013.
10:10 
Hvordan døde Jumbo?
Jumbo - verdens mest berømte elefant. Kendt af alle små børn og inspirationskilde til Disneys klassiske tegnefilm 'Dumbo'. En gigant hvis fascinerende livshistorie nu afsløres, når Sir David Attenborough og et team af videnskabsfolk undersøger Jumbos skelet på American Museum of National History i New York. Hvilke spor finder de i Jumbos knogler? Kan de give svar på, hvordan denne kæmpe havde det, mens den levede - og hvordan den døde?. Producerat år 2017.
11:10 
Nattelivets historie
Natten blev sprællevende op gennem det 20 århundrede. Mød tre af dem som formede en bykultur, hvor øjeblikket er sandhed. Blandt andet fortæller Erik Brandt anekdoter fra sit før så vilde natteliv. Producerat år 2006.
11:45 
Besat af USA - 70erne
Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1970'erne opdager vi en ny side af USA - vi har altid betragtet amerikanerne som de gode. Men med billeder fra Vietnamkrigen begynder kritikken at vokse. Men ikke mere end vi stadig forføres at nye smarte discotrin, rulleskøjter og går i sort da Elvis går bort. Producerat år 2019.
12:30 
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard
Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982. Del 6 av 12. Producerat år 1982.
13:30 
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard
Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982. Del 7 av 12. Producerat år 1982.
14:30 
Kaj Munk [Repris]
Dansk dramaserie fra 1986. "Elske hverandre". Kaj Munk går i gymnasiet i Nykøbing Falster, hvor han bliver student i 1917. Under eksamenslæsningen skriver han skuespillet Pilatus. På søndage er han hjemme hos plejeforældrene i Opager, nær fødebyen Maribo. Hvad skal han studere efter eksamen?. Moderen vil gerne have, at han skal være præst. ,. Del 1 av 4. Producerat år 1986.
15:40 
Kaj Munk [Repris]
Dansk dramaserie fra 1986. "Var jeg en anden end mig". Kaj Munk bliver sognepræst i Vedersø. Han får i første omgang fiasko på Det kongelige Teater med 'En idealist', men i valget mellem at være præst eller digter vælger han begge gerninger. Han møder Lise, der bliver hans hustru. ,. Del 2 av 4. Producerat år 1986.
17:00 
Matador - Opmarch [Repris]
Mod sin fars vilje beslutter Arnesens enke, Vicki, sig for at flytte til København. Mads køber Damernes Magasin med planer om at åbne en bank, og mens de gamle, etablerede familier er præget af splittelse og bekymringer, døbes en ny arving i Skjern-dynastiet. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Vicki Arnesen: Sonja Oppenhagen Frk. Jørgensen: Vera Gebuhr. Arnold: Esper Hagen. Fru Fernando Møhge: Karen Berg. Dr.Louis Hansen: Ove Sprogøe. Oberst Hachel: Bjørn Watt-Boolsen Holmdal: Joen Bille. Stein: John Hahn-Petersen. Manuskript: Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1978.
18:00 
Chisum
Amerikansk western fra 1970. Kvægopdrætteren John Chisum har været med til at forme landet i konstant kamp med naturen, da rigmanden Murphy beslutter sig for at blive egnens store jordbesidder. Murphy har byens sherif i sin lomme, og nu vil han eje Chisums ranch. En fremmed ved navn Pat Garrett advarer Chisum og hans mænd om, at en gruppe revolvermænd, hyret af Murphy, er på vej. Desuden medvirker: Billy The Kid: Geoffrey Deuel. Manuskript: Andrew J. Fennady. Filmen vises i bredformat. Producerat år 1970. Regissör: Andrew V. McLaglen, Skådespelare: Ben Johnson, Glenn Corbett, Pamela McMyler, John Wayne, Forrest Tucker.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Morgenstund har guld i mund". Producerat år 2017.
20:00 
Kollektivet
Dansk drama fra 2016. For akademikerparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa i Hellerup. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve. "Kollektivet" er et portræt af en hel generation. Filmen er en kærlighedserklæring til en generation af idealister og drømmere, der for længst er vågnet op til virkeligheden. Manuskript: Tobias Lindholm og Thomas Vinterberg. Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Niels Sejer. Musik: Fons Merkies. Regissör: Thomas Vinterberg, Skådespelare: Helene Reingaard Neumann, Fares Fares, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Lars Ranthe.
21:50 
Mulholland Drive
Amerikansk thriller fra 2001. Rita undslipper en mystisk bilulykke og søger tilflugt hos Betty, der lige er kommet til Hollywood for at blive stjerne. Sammen prøver de at opklare, hvad der ligger bag mange sære hændelser. Men i virkeligheden optræder Rita måske kun i Bettys drømme, og Bettys liv har heller ikke fast grund under fødderne. David Lynch i topform. Producerat år 2001. Medverkande: Justin Theroux, Naomi Watts, Laura Elena Harring, Regissör: David Lynch.
00:10 
Bhutan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Det lykkelige land. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle. Producerat år 2016.
00:50 (02:05)
En splittet familie
Den syriske familie er spredt for alle vinde. Hendes børn er i Tyrkiet og hun er selv havnet som flygtning i Assens. Alene tager hun kampen op for at blive sammenført med sine børn i Danmark, men udsigterne virker håbløse i et rigidt og uigennemsigtigt system, hvor man må slås for bare at blive hørt. Mens hun har travlt med at lære de svære og nødvendige danske gloser; rulle-pølse, lever-postej og spege-pølse, har hun kun ét brændende ønske: At blive genforenet med sine børn. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Med fuld udrykning
DR2, tisdag 18/6 11:10(11:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå