Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:40 
Naturtid
Randbøl Hede. Naturvejleder og skovfoged Søren Andersen viser rundt i et af Trekantsområdets mest spændende steder - Randbøl Hede. Vi rejser tilbage i tiden og ser, hvordan istiden har formet heden. Vi skal på opdagelse i hedens dyre- og planteliv. Og så følger vi menneskenes spor fra middelalderen helt frem til i dag, hvor mennesket former heden mere end nogensinde før. Producerat år 2007. Redaktör: Jens Birkholm.
09:40 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra Felix og vagabonden er på Møn, hvor Ida og Martin har inviteret til middag på deres idylliske bondegård. De har nemlig valgt at flytte langt væk fra stress og storby, da de drømmer om at være selvforsynende og leve det simple liv. Parrets livsstil sætter tanker i gang hos Henning, som selv havde den drøm, dengang han købte hus på Lolland i 2004. Det hus, der senere gjorde ham til hjemløs. Klarer Henning gensynet med sit næsten nedrevne hus i Abed? Kursen mod Ærø er lagt og på den lille sydfynske ø, møder Henning den tidligere selvstændige forretningsmand John, der efter konkurs og en skilsmisse finder lykken på Ærø som avissælger. Sendt første gang 29.01.2017. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
10:25 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra I Sønderjylland mærker Felix og vagabonden historiens vingesus på Dybbøl banke, hvor blodbadet 1864 fandt sted. I Gråsten inviterer familiekonsulenten Birgitte og ingeniøren Kim hjem på hans farfars tidligere husmandssted, hvor familien i dag har stue i svinestalden. Parret elsker børn og har derfor valgt at være aflastningsfamilie for to muslimske drenge, Josef og Isa. Tæt ved grænsen møder Henning tyskeren Rosithwa og hendes danske mand Benny, der gemmer på en familietragedie. Parret har trods meget modgang og få midler gjort det til deres livsstil at støtte svage i samfundet. Sendt første gang 05.02.2017. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
11:10 
Storrygeren - det oser af sild
Det er d. 27. april og der er dømt sildefestival i Hvide Sande. Og kan man sige røg uden at sige sild, nej det kan man ikke. Derfor er de to venner kokken Jan og lystfiskeren Gordon taget til den jyske vestkyst for at se, om de har held med sildefiskeriet. Men til en sildefestival er der kamp om både sild og fiskepladser, så der er nok af udfordringer, når fiskestængerne først er slået ud. Og kommer der ikke sild på krogen må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For sild skal der til - og de skal ryges! Og denne gang har Jan medbragt en særdeles spektakulær røgeovn - en ovn som man ellers aldrig ville forbinde med rygning af mad. Men når han først går i gang er der både sild og røg for alle pengene. Del 3 av 8. Producerat år 2012.
11:40 
Storrygeren - det oser af gedde
Det er den 1. maj, og det er en helt særlig dag for lystfiskeren Gordon. Det er nemlig åbningsdagen for geddefiskeriet efter en måneds fredning. Og denne dag er større end både juleaften og fødselsdag for den entusiastiske lystfisker. Så han og kokken Jan er stået tidligt op for at fiske i Gordons egen båd i en sø midt i den smukke danske natur. Og Gordon er noget nervøs for, om han kan fange en fisk til Jan, for hvis ikke, må han gå den lange ydmygende vej til fiskehandleren. Og det er han ikke meget for - slet ikke når det gælder gedde, som er hans yndlingsfisk. Men gedde skal der til - og den skal ryges! Og udenfor det lille gule bondehus er Jan klar til at ryge gedde på brændenælder og bage brød i en grill. Del 4 av 8. Producerat år 2012.
12:10 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Den ukuelige tv-vært fortsætter alene og forcerer næste dag turens stejleste stigning. Undervejs op til den galiciske middelalderlandsby O´Cebreiro farer han vild. På toppen af bjerget mister han midlertidigt helt jordforbindelsen. Sendt første gang 11.12.2010. Del 11 av 12. Producerat år 2010.
12:30 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Mikael Bertelsen føler sig efterhånden ret overvåget af tv-kameraerne. Nedstigningen fra bjerget foregår i selskab med den belgiske teolog Luc. Han har studeret Caminoen det meste af sit liv. De to pilgrimme taler om Europas fødsel, straffefanger og taknemmelighed over for livet. Sendt første gang 12.12.2010. Del 12 av 24. Producerat år 2010.
12:50 
Fra kioskejer til lakridskonge
Lakridskongen Johan Bülow siger selv, at hans mor har pakket ham ind i selvtillid fra han var helt lille. Det fik han i den grad brug for, da han skulle gøre en vild idé til virkelighed. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse, og på få år lykkedes han med sit projekt og står i dag i spidsen for en vaskeægte iværksætter succes! Vi går tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med, trods skepsis og modstand fra omverdenen, at skabe succesfuld virksomheder og tjene millioner af kroner. Producerat år 2015.
13:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. I Uppland ligger en herregård, der siges at have rødder tilbage til 1600-tallet, så Christopher kommer på arbejde, når der skal graves så langt tilbage i tiden. Erikas opgave er mere enkel, en moderne dør skal skiftes ud med en, der stilmæssigt passer langt bedre. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
14:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. I Kopparberg ligger den gamle gård Sundet. Der har døden luret i århundreder, og i 1956 indtraf en af Sveriges værste togulykkker gennem tiderne tæt ved huset. Del 4 av 8. Producerat år 2017.
15:20 
Smag på de franske alper med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til de franske alper. Producerat år 2017.
16:00 
Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Singapore. Producerat år 2017.
16:40 
Det vilde Mellemøsten - Egypten
Britisk naturserie fra 2014. De fleste forbinder Egypten med faraoer, pyramider og en uendelig sandørken. Det nordafrikanske land har faktisk to store kyster. Middelhavet mod nord og mod øst Det Røde Hav, men de to have har stort set ikke indflydelse på landets dyreliv. Floden Nilen har til gengæld altid været livsvigtig for både den egyptiske befolkning og landets dyreliv, der spænder fra den tre meter lange, dødbringende kobra til nilkrokodillen, der er verdens næststørste krybdyr. Producerat år 2014.
17:35 
Det vilde Mellemøsten - Jordan
Britisk naturserie fra 2014. Jordan er verdens fjerdetørreste land. Mere end tre fjerdedele af landet er ørken, hvor temperaturen hurtigt stiger til over 40 grader. Alligevel både overlever og trives dyrelivet. Dyrene har ingen beskyttelse mod solens stråler, og derfor er deres dagsrytme dikteret af solen. Foruden masser af insekter og krybdyr, lever her også vildæsler, ulve og hyæner. Producerat år 2014.
18:30 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra 49 årige Lars Thomsen fra Silkeborg er ikke til at drive til lægen. I stedet spiser han på attende år mavesyretabletter uden at have gjort noget ved problemet. Og selvom Lars er arveligt disponeret, nægter han at få checket kolesterol og blodtryk. Så Lars kone har brug for læge Charlotte Bøving til at give Lars et skub i den rigtige retning. Sendt første gang 03.10.2016. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
19:15 
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra Den 47 årige familiefar Eilif Hedelund bruger ikke meget tid på hverken helbred eller familie. Der går måneder mellem han spiser hjemme og i stedet indtager Eilif store mængder junkfood på arbejdet, hvor han tilbringer det meste af sin vågne tid. Eilif har ikke haft en friweekend i tre år, har så meget mavesyre, at han kaster op og bevæger sig stort set ikke. Hans elendige form går helt hen over hovedet på ham, så læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Eilif til at indse, at han skal tage familiens bekymring alvorligt. Sendt første gang 10.10.2016. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
20:00 
En fremmed på flugt
Svensk thrillerserie fra 2017. Under falsk identitet har eks-bankrøveren Rickard skabt sig et nyt liv i Thailand. Et liv, der er ved at krakelere. Hans 15-årige datter er forsvundet, og Rickard er desperat efter at finde hende, før hun begår en fatal fejltagelse. Samtidig er der også nogen, der leder efter Rickard - og de har mord i øjnene. Rickard: Ola Rapace. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
21:30 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. I 2016 bliver et svensk ægtepar brutalt angrebet i deres sommerhus. Manden dør, men kvinden overlever. Under efterforskningen finder politiet ud af, at parrets datter, Johanna Möllers tidligere mand, er død under underlige omstændigheder i det samme sommerhus et år tidligere. Hvorfor skulle parret slås ihjel? Og hvem er morderen?. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
22:00 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Mohammed Rajabi er 20 år, da han overfalder Göran og Anki Möller med en kniv i deres sommerhus. Et år forinden kom han til Sverige som flygtning og indleder et seksuelt forhold til Johanna. Men Johanna har store økonomiske problemer og begynder snart at udtænke en drabelig plan for at løse sine problemer. Hvorfor blev Mohammed drabsmand?. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Seniormagasinet - med Dario Campeotto
Ole Thisted får besøg af sangeren Dario Campeotto. Sammen ser de blandt andet et indslag om motocykelklubben Wild Hogs. Producerat år 2019.
23:15 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. Rumkapløbet tager for alvor fart i begyndelsen af 60'erne. USA kæmper for at indhente Sovjetunionen, der ser ud til at være langt foran i udviklingen af rumfarts-teknologi. Ved hjælp af nyopdaget arkivmateriale afsløres alle de udfordringer, som NASA var nødt til at overvinde for at landsætte en mand på Månen. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
00:05 
En fremmed på flugt
Svensk thrillerserie fra 2017. Under falsk identitet har eks-bankrøveren Rickard skabt sig et nyt liv i Thailand. Et liv, der er ved at krakelere. Hans 15-årige datter er forsvundet, og Rickard er desperat efter at finde hende, før hun begår en fatal fejltagelse. Samtidig er der også nogen, der leder efter Rickard - og de har mord i øjnene. Rickard: Ola Rapace. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
01:35 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Med fuld udrykning
DR2, tisdag 18/6 11:10(11:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se