Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
Hanna Hellquist undersøger den betydning, vores relationer har for os, for hvad ville verden være uden venner og familie?. Hanna skal møde en mand, der mistede hele sin familie i Khao Lak under tsunamien, men på rekordtid etablerede han en ny. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Råben og skrigen, tilsvininger, vold og trusler. Danskerne har mistet respekten og høfligheden overfor autoriteter og uniformer. Thomas er chokeret over danskernes opførsel, for de passer jo bare deres arbejde. Thomas Skov prøver på egen krop at sidde I skudlinjen som kassemedarbejder og tog kontrollør for at finde ud, hvad der sker. Spørgsmålet er, om han overhovedet kan rykke ved folks raserianfald, når han forsøger at gøre noget ved danskernes høflighed på kun 100 dage. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2012.
09:30 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Nu er Thomas Skov ved at nå til vejs ende på sin 100 dages mission om at skaffe høfligheden tilbage til danskerne. Men han har et vigtigt punkt på sin liste - det er hvordan han sørger for at børn bliver opdraget til at være høflige - for ellers er alt hans arbejde spildt. Spørgsmålet er om det kun er forældrene, som han skal få fat i eller om han også skal forsøge at få budskabet ud på landets skoler? Thomas Skov går på opdagelse og han ender inde i Magtes Centrum, Christiansborg, hvor han forsøger at få undervisningsministerens opmærksomhed. Se hvordan det går i HØFLIGHED PÅ 100 DAGE. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2012.
10:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. Ved siden af Väversunda kirke i Östergötland ligger Berzeliusgården, hvor Jöns Jacob Berzelius, den svenske kemis far, blev født i 1779. Der er det unge par Ellen Sunneskär og Martin Granath netop flyttet ind. Gården er fuld af rygter, men hvad er egentlig sandt, og hvilke fødder har trampet hen over de gamle gulve?. Rickard Thunér finder både overraskelser og punkterer myter. Sporene fører til sidst til en grav under kirkens gulv. Säsong 5. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
11:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. I den lille by Nordankil er der ingen, der ved, hvorfor Fredrik og Therese Hörnstedts nyindkøbte gård kaldes for "Mosters". Rickard Thunér forsøger at finde ud af, hvor navnet kommer fra, og hvorfor man har afspærret et af værelserne og ladet tiden stå stille derinde. Hvad er der sket?. Og hvorfra kommer værelsets mærkelige møbler med kongemotiv? Bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper med at finde den rette farvenuance til værelsets afskallede døre. Säsong 5. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
12:00 
Videnskab [Repris]
Arktiske rejer redder DNA-analyser. Ved hjælp af arktiske rejer skal det fremover være lettere at finde frem til voldtægtsforbrydere. I dag er det ofte vanskeligt at få DNA-beviser, der er gode nok, men enzymer fra rejerne skal gøre DNA-analyserne mere sikre. Det populærvidenskabelige program ser på processen. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
12:30 
Videnskab [Repris]
Er du vinder eller taber. Hvis du skal vinde et VM i skihop, hvad er det så mere præcist, der afgør, om du bliver vinder eller taber?. Programmet undersøger, om der er en videnskab bag selve hoppet. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
13:00 
Hella og Karen elsker mænd [Repris]
Dansk program fra I 2015 var det 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden?. Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dag bliver både Hella og Karen forelsket i mænd i uniformer. For de mænd kan noget, som ingen andre kan. Sendt første gang 24.06.2015. ,. Del 4 av 5. Producerat år 2015.
13:30 
Hella og Karen elsker mænd [Repris]
Dansk program fra I 2015 var det 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden?. Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dag kigger Hella og Karen nærmere på fremtidens mand. Kommer der en mande-revolution i den nærmeste fremtid? Og er drengebørn i dag rustet til fremtiden som mand? Sendt første gang 01.07.2015. ,. Del 5 av 5. Producerat år 2015.
14:00 
Heksejagt
I 1400tallet spredtes rygter om, at der blev flere og flere hekse. Heksene havde indgået en pagt med djævelen om at omstyrte verdens orden. Angsten for heksene bredte sig blandt folk og udviklede sig til et massehysteri. De skulle findes og brændes på bålet. Del 1 av 3. Producerat år 2005.
14:35 
Heksejagt
I 1600tallet på Christian 4s tid, flammede heksebålene for alvor i Danmark. Det var hans opgave som konge at opdrage sit folk og gøre dem acceptable i Guds øjne. Det var blevet særligt vigtigt, efter at reformationen havde delt Europa i kampen mellem protestanter og katolikker. Det er en historie om, hvor langt man vil gå i kampen mod det onde. Del 2 av 3. Producerat år 2005.
15:15 
Den sorte skole [Repris]
Slavernes frigivelse. Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om slaveriet i de danske kolonier. ,. Producerat år 2012.
15:25 
Et lyst sind
90 års fødselsdagen Slægt, familie og venner er samlet for at fejre den 90 årige Anna Elisabeth Gonge. Festens midtpunkt er en stærk kvinde, der hele sit liv har været det faste holdepunkt for sine døtre og børnebørn. Og dem har hun forsøgt at opdrage til at være fromme og stærke. Et muntert person- og generationsportræt om en udsædvanlig kvinde med mange kræfter fra en famile, der har været hårdt udsat for mange personlige tragedier. Producerat år 2015. Regissör: Anna Elisabeth Jessen.
16:10 
Mennesker bliver spist
Dansk spillefilm fra 2015. Herluf og Ingelises ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og Ingelise har indledt en halvhjertet affære med en kollega. Herluf er også begyndt at glemme ting. Vigtige ting. En dag melder han en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender mester ham hjem på en tænker. Herluf er chokeret, og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham - og tager deres liv og relationer op til revision. Producerat år 2013. Regissör: Erik Clausen, Skådespelare: Bodil Jørgensen, Erik Clausen.
17:50 
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal. Når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. I aftenens program handler det om en yderst populær karaktertype, nemlig efterforskeren. Forbrydelsen I-III har for alvor bragt den danske efterforsker på alles læber, men hvem opklarede egentligt forbrydelser før Sarah Lund? Og hvilke kvaliteter sætter vi pris på at en tv-efterforsker har?. Producerat år 2014.
18:20 
Huset på Christianshavn [Repris]
Dansk familieserie. "Operation Mallorca". Manuskript: Karen Smith. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 10. marts. ,. Del 33. Producerat år 1972.
18:55 
Huset på Christianshavn [Repris]
"Men Emma hun spår" Manuskript: Leif Panduro. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Lisselotte Børsen, Yvonne Grader, Kristine Nørrekjær og Pia Grønning. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17. marts 1973. . ,. Del 34. Producerat år 1972.
19:25 
Huset på Christianshavn [Repris]
"Du er min tulipan". Manuskript: Lise Sørensen. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Judy Gringer, Solveig Sundborg, Ingolf David, Ove Verner Hansen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1973. ,. Del 35. Producerat år 1972.
20:00 
Miss Sloane
Amerikansk thriller fra 2016. Elizabeth Sloane er Washingtons mest eftertragtede politiske lobbyist. Hun er snu og dygtig og kendt for at være aldeles skruppelløs. Men da en magtfuld våbenlobbyist vil hyre hende til at modarbejde en ny våbenlov, vælger hun i stedet at arbejde for at få loven gennemført. Dermed lægger hun sig ud med sin hidtil stærkeste modstander. Producerat år 2016. Medverkande: Gugu Mbatha-Raw, Jessica Chastain, Mark Strong, Regissör: John Madden.
22:05 
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Producerat år 2012. Redaktör: Morten Steenstrup.
22:30 
Deadline
23:00 
Status p.t. - med Huxi Bach
Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens?. Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det. Producerat år 2020.
23:15 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
00:15 
2040 - filmen om fremtiden
Australsk dokumentar fra 2019. Hvordan vil klodens fremtid se ud i år 2040? Dokumentarist Damon Gameau rejser Jorden rundt for at undersøge, hvordan vi løser klimakrisen. Han møder innovatører og ser de allerbedste ideer og teknologiske løsninger, som vi allerede har til rådighed, og som kan styre fremtidens klima i den rigtige retning. Producerat år 2019.
01:45 
Børn som narko-kurerer
Britisk dokumentar fra 2019. Børn helt ned til en alder af syv år bruges til at sælge og transportere stoffer overalt i Storbritannien. Her følger vi nogle af de mindreårige narkokurerer, der er fanget i det farlige miljø. Og vi møder politi, forældre og socialarbejdere, der prøver at beskytte de unge og holde dem i sikkerhed, før det er for sent. Producerat år 2019.
02:35 (04:25)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mata Hari - spion og sexsymbol
DR2, onsdag 1/4 01:30(02:21)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå