Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:15 
Midt i naturen - Costa Rica
Costa Rica har i forhold til dets areal flere plante- og dyrearter end noget andet land i verden, så for seriens vært Martin Emtenäs - og os - venter der store oplevelser. Pungrotten er et af regnskovens mest uudforskede dyr, og i dag tager Martin til Tirimbina i det nordøstlige Costa Rica for at være med, når man for første gang vil forsøge at placere en sender på en pungrotte - noget som er lettere sagt end gjort! Martin vil også følge arbejdet med at redde den røde Ara, en af verdens aller mest farvestrålende fugle. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 3.
10:15 
Voldtægten af Pakistans drenge
Britisk dokumentar fra 2013. Atommagten Pakistan er et demokrati og Vestens allierede i krigen mod terror, men mange frygter, at fundamentale islamister i stigende grad får magt i denne meget konservative, muslimske nation, som paradoksalt nok gemmer på en frygtelig hemmelighed. 25 procent af alle drengebørn bliver seksuelt misbrugt af ældre mænd, før de fylder 16 år. I grænsebyen Peshawar fortæller både pædofile og deres ofre her åbent om dette forhold, og hvad det betyder for dem. Producerat år 2013.
11:05 
En reporter går om bord
Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson til forskellige steder i verden, og hvor hun end kommer hen, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode er Anne taget til Republikken Congo for at gå om bord på verdens største civile hospitalsskib, Africa Mercy, der bringer lægehjælp til nogle af verdens allerfattigste mennesker. På det store skib møder Anne bl.a. den svenske sygeplejerske Annelie Persson, og sammen med trommeslageren Ken Hatfield giver hun sig i kast med madlavningen til de mange patienter og den store besætning. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 7. Producerat år 2014.
11:35 
En reporter går om bord
Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson rundt i verden, og hvor hun end kommer hen, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode er Anne stadig om bord på verdens største civile hospitalsskib, Africa Mercy, der bringer lægehjælp til nogle af verdens allerfattigste mennesker. Anne følger livet om bord, og hun oplever bl.a. den rørende glæde hos de mange patienter, der efter veloverstået operation kan se frem til et andet og væsentligt bedre liv. Nordvision fra Sverige. Del 2 av 7. Producerat år 2014.
12:05 
I vikingernes fodspor
Norsk rejseserie fra 2018. Hviderusland, der kaldes Europas sidste diktatur, viser sig fra sin bedste side, da Sirius går på grund midt i Dnepr. Alle gode kræfter trækker i bogstavelig forstand i den rigtige retning!. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
12:45 
I vikingernes fodspor
Norsk rejseserie fra 2018. Øystein Bache og Rune Gokstad nærmer sig grænsen til Ukraine. Og mens deres los, Tore, må på hospitalet med et betændt knæ, går Øystein og Rune på grund og havner i en diplomatisk krise på floden mellem Hviderusland og Ukraine. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
13:25 
Dannelsesrejsen
Kreta. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Deres første destination er den græske ø, Kreta, hvor de følger sporet fra en excentrisk arkæolog der påstod, at han havde fundet det tabte paradis. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
13:55 
Dannelsesrejsen
Granada. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Her er deres destination Granada i Spanien, hvor de følger sporene efter den myrdede poet, Federico Garcia Lorca, og besøger det myteomspundne mauriske palads Alhambra, bygget mellem 1248 og 1354. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
14:25 
Smag på Hanoi med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Hanoi. Producerat år 2014.
15:05 
Smag på Houston med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Houston. Producerat år 2014.
15:45 
Chanel versus Schiaparelli
Fransk dokumentar fra 2014. At Coco Chanel er det 20. århundredes største navn indenfor kvindemoden virker oplagt i dag. Men sådan har det ikke altid været, for i slutningen af 1920'erne fik Chanel en alvorlig konkurrent til titlen som 'dronningen af haute couture' af den lige så berømte og beundrede italiensk-franske designer Elsa Schiaparelli. Deres stil var diamentralt modsat, men henvendte sig til det samme klientel. Af det udsprang den skarpeste rivalisering i modens historie - men også de største nybrud. Producerat år 2014.
16:40 
Fellini versus Visconti
Fransk dokumentar fra 2014. To af Italiens største instruktører, Federico Fellini og Luchino Visconti, havde absolut intet til fælles og afskyede hinanden inderligt i mere end tyve år, ligesom de stjal hinandens skuespillere, komponister og teknik. Sammenstødet mellem den aristokratiske Visconti fra Milano og middelklassedrengen Fellini fra Rimini var uundgåeligt. Det handlede om klasse, men også om to kulturer, to umiskendelige talenter - og to meget store selvbevidste egoer!. Producerat år 2014.
17:35 
USA i 00'erne - 'Yes We Can'
Amerikansk dokumentar fra 2018. 00'erne var et omvæltende årti med finanskrise, Facebook, krig mod terror, reality-tv og streaming. I dette afsnit ser vi tilbage på Barack Obamas præsidentvalg og den oprørske Tea Party-bevægelse, der rykker ved magtbalancen i landet. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
18:15 
USA i 00'erne - finanskrise
Amerikansk dokumentar fra 2018. 00'erne var et omvæltende årti med finanskrise, Facebook, krig mod terror, reality-tv og streaming. I dette afsnit ser vi tilbage på tidens erhvervsskandaler, Ponzi-ordninger, konkurs og svindel, der kulminerer i finanskrise og truer den globale økonomi. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
18:55 
Jagten på det gode liv
Dansk reportage fra Kim rejser til New York for at starte nyt job - og for at prøve at finde en lejlighed på Manhattan, som hans kone Ditte bliver tilfreds med. På Kreta trækker det stadig ud med byggetilladelsen - og de må bo alle fire på ét hotelværelse på ubestemt tid. Nick og Nete lader kærligheden blomstre i deres budget-vinterhi på Barbados. Sendt første gang 27.10.2016. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
19:25 
Jagten på det gode liv
Dansk reportage fra Efter tre måneders rundrejse i Sydøstasien med to store rygsække, tre små børn og en klapvogn, trænger backpackerne til en time-out. Ditte og Kim kan endelig flytte ind i deres ny lejlighed på Manhattan. To dage senere skal 5-årige Sophia starte i den lokale skole - uden at kunne engelsk. Nick og Nete vender hjem til Langeland med en glædelig nyhed. Sendt første gang 03.11.2016. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
19:55 
Mordene ved Loch Ness
Britisk krimiserie fra 2017. Et uhyre er løs ved Loch Ness. Men uhyret lurer ikke i den berømte skotske sø. Det går frit omkring på landjorden - i skikkelse af en koldblodig morder. Da et lig bliver fundet for foden af et bjerg, kastes politikvinden Annie Redford ud i sin første drabssag. Det er en sag, der ryster det lille samfund, og snart gøres der tilmed nok et grusomt fund. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
20:40 
Falsk identitet
Fransk thrillerserie fra 2015. Den hemmelige agent Malotru kaldes hjem til Frankrig efter seks år undercover i Damaskus. Jobbet kræver, at Malotru kapper alle bånd til sin gamle identitet, men han har svært ved at glemme sin syriske elskerinde. Malotru får til opgave at træne en ny, kvindelig rekrut, der skal sendes undercover i Iran. Samtidig forsvinder en anden fransk agent i Algeriet. Nu må efterretningstjenesten samle sine ressourcer for at finde ham. Den roste spionserie 'Falsk identitet' er det franske, realistiske svar på 'Homeland'. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Sexskandale i Nobel-akademiet
Svensk dokumentar fra 2018. Det har i sandhed været et annus horribilis, et frygteligt år, for det ellers så noble og velestimerede Svenske Akademi, der lige nu befinder sig i sin værste krise nogensinde. Årets Nobelpris er blevet udsat, og beskyldninger om seksuelle overgreb, korruption og økonomiske uregelmæssigheder hagler ned. Akademiets første, kvindelige faste sekretær er blevet fyret, og fire kvindelige medlemmer er trådt tilbage. Hvordan kunne det komme så vidt?. Producerat år 2018.
00:00 
Mirakler på Riget - Jeg ligner ikke andre piger
Hvert år lægger 10.000 danskere sig under kniven på Danmarks største plastikkirurgiske afdeling på Rigshospitalet. Mange af patienterne skal gennemgå en omfattende operation, som kun få kirurger i landet kan udføre. Den kun tre måneder gamle Kaja er født med en dobbeltsidig læbe-gumme-spalte og skal nu igennem den første af flere operationer. Clara på 22 år har fået fjernet begge bryster på grund af kræft. Nu skal kirurgerne, ved hjælp af to forskellige teknikker, rekonstruere hendes bryster. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
00:45 
Sandheden om fertilitet
Dokumentar fra BBC fra 2016. Alex Jones er 40 år og nygift, og hendes biologiske ur er begyndt at tikke. Men hvordan er det med kvinder over 40 og deres fertililet?. Alex forsøger at skille myter fra fakta og fortæller også om de banebrydende behandlingsformer, der gør mange pars drøm om at blive forældre til virkelighed. Sendt første gang 06.06.2017. Producerat år 2014.
01:35 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Mad - du er hvad du spiser
DR2, måndag 19/8 17:00(18:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se