Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Newlywed Nest. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
06:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Virginia Beach Forever. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Newlywed Millionaires. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10.
07:15 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella skal hjælpe sin mor, der er svækket efter en ansigtsløftning, men det er svært, når man lige har fået ny kæreste. Melissa vil alligevel ikke have barnets far med til fødslen, hun vælger veninderne. Og Stine holder fest og har inviteret et nyt bekendtskab, der giver hende sommerfugle i maven. 02/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2009.
07:40 
De unge mødre [Repris]
Rebezca får brev fra skolen om, at hun er smidt ud på grund af for meget fravær. Melissa bliver nødt til at flytte til en billigere bolig, og der er kun en måned til hun skal føde. Og 15-årige gravide Sabrina er bekymret for, om kommunen vil tage hendes kommende barn fra hende. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2009.
08:05 
De unge mødre [Repris]
Stine har fået symptomer på stress, for det er hårdt at være enlig mor, så nu skal hun have aflastning. Gravide Melissa er taget på fødegangen 10 dage før tid. Og Christina fra Amager tager en børnefri weekend for at fejre sin fødselsdag. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 24. Producerat år 2009.
08:30 
De unge mødre [Repris]
Melissas fødsel er gået i gang og hun har voldsomme smerter. Veninderne prøver at trøste, men det er svært at gøre noget for at hjælpe. 15-årige Sabrina skal snart føde, men forholdet til barnets 16-årige far er i krise. Og Kristina vil have den krop tilbage, som hun havde, før hun blev mor. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 25. Producerat år 2009.
08:55 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 7.
09:25 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 8.
09:45 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 9.
10:15 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 10.
10:50 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 11.
11:20 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 12.
11:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
What Does Martha Think?. Selveste bryllupsguruen, Martha Stewart, besøger Kleinfeld. Hun hjælper bruden Bailey med, om hun nu også har valgt den perfekte kjole. ,. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2016.
12:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
This Is Your Day. Krigsveteran og vordende brud Alicia var i både Irak og Afghanistan. Randy vil overraske hende med en VIP-dag hos Kleinfeld. ,. Säsong 14. Del 12. Producerat år 2016.
12:50 
Say Yes to the Dress
I'm A Legacy. Joelle prøver sin mors kjole fra 1987, men er hun klar til et 80'er-bryllup. Bruden Leanne, som Kleinfeld har mødt før, siger, hun er den ultimative antibrud. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2016.
13:20 
Say Yes to the Dress
You Are A Daredevil!. Amy Purdy fra handikap-OL er ikke bange for at tage en chance. Fx vælger hun sin brudekjole blot tre uger før brylluppet. Og Loris skal giftes om ni dage. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2016.
13:55 
Say Yes to the Dress
Not Afraid To Try New Things. Et hold specialister hjælper brudene med at vælge, tilpasse, ændre og levere den perfekte kjole før den perfekte dag. Säsong 14. Del 15. Producerat år 2016.
14:25 
Say Yes to the Dress
I'm A Firm Believer In Signs. Bruden Jenna har sin bror, Justin Pugh, med, der spiller i NFL. Talmesha vil have en kjole, der passer til en særlig buket til minde om hendes afdøde far. Säsong 14. Del 16. Producerat år 2016.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2017.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Malou Stellas mor er blevet slået ned på vej hjem fra arbejde, og den lille familie er rystede. Camilla fra Ålborg vil feste igennem med vennerne hele weekenden uden børn. Og 19-årige Christina, der er enlig mor, er ulykkelig over sin tilværelse. ,. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Camilla slår sig løs til karnevallet i Ålborg og nyder, at hun nu kan passe et sexet kostume. Christina fra Århus, der er mor til Maja på to år, tager sin datter med ud for at søge læreplads. Og 17-årige Hannah lider af store humørsvingninger, så nu skal hun undersøges på hospitalet. ,. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
I will survive. De officielle jobsamtaler til rollen som overlæge er begyndt, og alle sætter hårdt ind for at imponere Owen. Meredith er nervøs før sin første samtale med socialrådgiveren, og Cristina kæmper om en plads på operationsstuen. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 21.
18:55 
Greys hvide verden
Unaccompanied minor. Meredith bliver ramt af konsekvenserne af at have manipuleret med det kliniske forsøg. Imens bliver Cristina og Owen uvenner over en uplanlagt graviditet. Säsong 7. Del 22.
19:55 (20:25)
Remee & Mathilde [Repris]
Remee og Mathilde har begge benzin i blodet, når der henholdsvis køres 300 km i timen på en lukket bane i Jylland, og når speedometeret rammer 60 km i timen på glatbanen i Kastrup. Remee er blevet inviteret til et eksklusivt bilarrangement med de dyreste og hurtigste biler i landet, og det sætter Remees eget liv i perspektiv. Mathilde har taget halvdelen af sine køretimer, og turen er nu kommet til glatbanen, hvor bremserne ikke altid vil det samme som hende. Tilbage i København skal familien til housewarming og har derfor indlogeret sig på det eksklusive Hotel D’Angleterre. Men det er ikke altid, at Kenya har samme tidsplan som sine forældre . 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Remee har fået en ny titel som Instagram-husband, og han skal hjælpe Mathilde med at tage billeder til hendes én million følgere - men parret er ikke altid enige om, hvor mange billeder der skal tages. På Mykonos skal parret på en velfortjent ferie, men Remees fortid indhenter ham i taxaen fra lufthavnen. Atter landet i Danmark skal Remees eksklusive klub, Arch, fejre sin tre års fødselsdag, og musikken spiller ikke helt efter Remees perfektionistiske smag. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
Plastikkongerne
For første gang besøger vi AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor plastikkongen Jens regerer. Her skal han hjælpe Kamilla Skov fra De Unge Mødre med en brystforstørrelse. Hos Marc i Fields ankommer Jason Watts kone Majbrit for at få en ordentlig omgang filler. I Aalborg skal Søren og Alice have foretaget et fotoshoot, hvor de skal være næsten nøgne. Og hos Inito har Kim ansat en ny sygeplejerske, som skal læres op efter alle kunstens regler, imens Rikke og Mustafa fra Beauty Trips er på jagt efter deres første maskine til klinikken. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
22:05 
The Olsens [Repris]
I første afsnit af 'The Olsens' bliver Morten og Irina til Hr og Fru Olsen ved et glamourøst bryllup i eksklusive omgivelser. Men allerede kort tid efter vielsen melder de første udfordringer sig: Bryllupsbillederne skal laves om, Morten slår op med Irina i et radioprogram og svigermor kommer som sædvanligt med umulige løsningsforslag. Velkommen til Familien Olsens helt almindelige glamourøse liv. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
23:05 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Da 51-årige Peter Theriault ikke kommer på arbejde, fatter venner og familie straks mistanke, da han ikke er gået glip af en arbejdsdag i næsten tre årtier. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7 av 10.
00:00 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Love thy Rabbi. Den egocentriske rabbiner Fred har flere affærer med kvinder fra sin menighed. Men bliver den hemmelige Don Juan afsløret, da en af hans elskerinder bliver myrdet?. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 18.
01:05 
Blod, svigt og tårer
Bedside Manners. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
02:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Marlin Barnes og hans ven bliver slået ihjel i Marlins lejlighed. Säsong 5. Del 10 av 10.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Deadly Intentions 929097. En by er i chok, da liget af Cynthia Epps bliver fundet i et skab. En snedig morder forbliver på fri fod i 20 år, men ny teknologi får fælden til at klappe om ham. ,. Säsong 3. Del 6 av 20. Producerat år 2011.
03:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
I Won The Battle Against My Twin!. Margo har svært ved at nå til enighed med sin tvillingesøster om de kjoler, hun kan lide. Brenda skal have alle sine fire søstre til at være enige med hende om kjolen. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2016.
04:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
A Rainbow Unicorn Dress. Sharde drømmer om en kulørt kjole til sit regnbue-enhjørninge-bryllup, men hendes mor er ikke enig. Bruden Spencer ønsker sig en dramatisk kjole. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2016.
04:45 
Say Yes to the Dress [Repris]
The Sasha Dress!. High School Musicals Corbin Blue er med sin forlovede på jagt efter hendes brudekjole. Bruden Katie ønsker sig en klassisk balkjole, men hendes forlovede vil have noget mere sexet. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2016.
05:10 (05:35)
Say Yes to the Dress [Repris]
I'm Not The Size Of A Hanger!. Bruden Danielle får hjælp fra veninderne til at finde den perfekte, glamourøse kjole. Jens bryllupstema er øl!. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Long Island medium
TV Danmark, torsdag 23/5 06:20(06:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se