Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Island Life [Repris]
Making the Move to Merritt Island for Life on the Water. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. ,. Säsong 13. Del 6. Producerat år 2018.
06:35 
Caribbean Life [Repris]
Working to Be With Family in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 3.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Discovering a New Rhythm in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 4.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Slimming Down in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 5.
07:55 
Caribbean Life [Repris]
Pulling Teeth for the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 6.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Line skal på arbejde som kostvejleder, men hun må tage sin 1-årige søn med. Louises søn Sebastian har endelig fået hjælp og er kommet i en specialklasse. Nadja og Kenneth har rod i økonomien, så Kenneths faster må komme dem til hjælp. Og så er der gode nyheder til Nadja fra Bønnerup Strand. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2013.
09:10 
Vacation House for Free
Lakeside Living. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2018.
10:00 
Vacation House for Free
Catskill Mountain Home. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2018.
10:55 
Something Borrowed, Something New
Smother Of The Bride. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2012.
11:25 
Something Borrowed, Something New
The Bride Who Won't Decide. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2012.
12:00 
Say Yes to the Dress
Den iltre Rebecca har tabt sig næsten 50 kg, og hun nægter, at hendes mor skal afholde hende fra at vælge sin drømmekjole. Den plus-size kunde Cassidy har kastet sin kærlighed efter en særlig Hayley Paige-kjole, men kan den leve op til hypen?. Og så beviser et glamourøst bryllup, at du aldrig bliver for gammel til at være en prinsesse!. Säsong 17. Del 9. Producerat år 2019.
13:00 
Say Yes to the Dress
En megafan af kjolemærket Pnina, Julianna, vil gerne have en ultrasexet kjole, men hendes forlovedes familie er bekymret for, at hun vil sige ja til en kjole, hun kommer til at fortryde. Og jumpsuit-entusiasten Randell vil gerne have en bryllups-heldragt – bare ærgerligt, at Randy og Lisa ikke kan skaffe én!. Säsong 17. Del 10. Producerat år 2019.
14:00 
Say Yes to the Dress America
America: Oh My God! Welcome To My Home!. Randy er i Georgia for at overraske Katie med en Kleinfeld-kjoleinvitation og for at bede hende repræsentere staten ved et kæmpe bryllup i New York. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
Ranch House to Modern Mediterranean Retreat. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2017.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 07/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2013.
17:00 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit møder vi for første gang den unge mor Nadja fra Fyn. Hun blev som 18-årig mor til sønnen Theis, der i dag er to år. Line er flyttet på hotel i København med sine børn for at få mere tid sammen med dem. Natacha Nikita kæmper for sin søn i ankestyrelsen. Camillas kæreste Kevin kommer ned på knæ og stiller hende et stort spørgsmål. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 2. Producerat år 2013.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Puzzle with a piece missing. Maggie forsøger at gøre et godt indtryk på hospitalet, men befinder sig pludselig i en meget uheldig situation. Richard fortsætter med at holde på sin hemmelighed, og lægerne må arbejde på en vanskelig sag, da en døende kvinde bliver holdt i live af sin datter. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 2.
19:00 
Greys hvide verden
Got to be real. Owen introducerer Callie til The Veterans Hospitals' patienter i håbet om at hun kan hjælpe dem. Jo bliver jaloux på Alex og Merediths venskab og Maggie fortsætter med at betro sig til Richard. Imens forbereder Alex og Bailey sig på at øde bestyrelsen. Säsong 11. Del 3.
20:00 
Mom's Day Away
Laura føler sig ikke værdsat af sin mand og børn. Så da det bliver Mors dag, stikker hun af på en pigeweekend med sin glamourøse singleveninde, Trish. Laura får en makeover og begynder at føle sig som den kvinde, hun var engang. Lauras mand kæmper med at få hjemmet til at hænge sammen, og indser hurtigt, hvor meget han har brug for hende. Da Laura vender tilbage fra weekenden, får hun lyst til at genoplive den romantik, som hun følte var ved at forsvinde. Producerat år 2014. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Ona Grauer, Iain Belcher, James Tupper, Bonnie Somerville.
21:45 
Love Locks
Lindsey Wilson er redaktør på et kunstmagasin i New York, og hun rejser til Paris for at skrive sin datter op til den samme kunstskole, som hun selv gik på 20 år forinden. På turen møder Lindsey imidlertid Jack Burrows, der var hendes kæreste på college, og de to opdager hurtigt, at kærligheden imellem dem på ingen måde er forsvundet. Producerat år 2017. Regissör: Martin Wood, Skådespelare: Bruce Davison, David Julian Hirsh, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn.
23:50 
Betrayed
Betrayed følger livet hos en række normale mennesker, som ikke klar over, at deres dage er talte. Langsomt afsløres skjulte jalousier og uhyggelige hemmeligheder blandt deres venner, familier og elskere. Det leder i sidste ende op til det ultimative forræderi - mord. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
00:50 
Betrayed [Repris]
Death By Desire. Paige Birgfeld har ben i næsen, når hun balancerer mellem familie og karriere. Men under overfladen gemmer sig en dyster hemmelighed, der fører til det ultimative bedrag. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2018.
01:50 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Den 27-årige mor, Dana Satterfield, bliver fundet brutalt voldtaget og kvalt i sin frisørsalon. Det går hurtigt op for detektiverne, at de jagter en farlig morder, som måske ikke er færdig. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5 av 13. Producerat år 2016.
02:50 
Blodets bånd [Repris]
The Deep End. Mullinex-familien virker som indbegrebet af en amerikansk familie, indtil et lig, der bliver fundet i den lokale havn, afslører en dyster historie om alkoholisme, misbrug og mord. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2011.
03:40 
House Hunters
Cape Cod vs. Ranch in Syracuse. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 9.
04:05 
House Hunters
Desperately Seeking Sunshine. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 10.
04:30 
House Hunters
Pet Paradise in the Illinois Countryside. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 11.
04:55 
House Hunters
Young Denver Transplants Seek Large Property in Atlanta. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 12.
05:20 (05:45)
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
Personal Paradise in Panama City Beach. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 2.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Long Island medium
TV Danmark, söndag 26/5 06:40(07:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå