Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Søren Ryge [Repris]
Den flyvende bonde. Han er landmand på Sjælland med en stor gård. Han er 90 år, men dyrker al jorden selv. Hans maskinpark er enestående. Og så har han fløjet med små flyvemaskiner i 50 år - bare for sjov. Til hans fødselsdag kom en del af gæsterne flyvende fra alle dele af landet, og vi var med. ,. Producerat år 2013.
06:50 
Skattejægerne
Søren Falk bruger ofte stor kreativitet og alternative remedier, når han vil skabe blikfang til sin marskandiser-butik. Og han har en særlig plan for fire nyindkøbte mannequin-ben. Der er Bjørn Wiinblad i lange baner i det nordsjællandske private hjem, hvor Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen håber at kunne købe interiør og kunstgenstande. Og så føler Sussie Vig sig næsten hensat til et rent rekvisit-paradis på et gammelt loft i København. Producerat år 2015.
07:20 
Horisont [Repris]
Nordkoreas hemmelige pengemaskine. Hvordan er det muligt for Nordkoreas diktator Kim Jon Un at leve et luksusliv og skaffe indtægter fra udlandet - når landet er ramt af omfattende FN-sanktioner?. Svaret findes på et hemmeligt kontor, der kaldes "Bureau 39". ,. Producerat år 2020.
07:50 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
08:40 
Landsbyhospitalet [Repris]
Sygeplejersken Samantha ruger over sin graviditet og tager i desperation en beslutning, der får dramatiske konsekvenser. Dr. Goodwin kommer også ud for ubehageligheder, da et kvindebekendtskab føler sig dårligt behandlet og klager til ledelsen. ,. Del 33. Producerat år 2004.
09:30 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 6 av 10. Producerat år 2013.
10:25 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 19. Producerat år 2018.
11:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 20. Producerat år 2018.
11:55 
Bonderøven [Repris]
Frank og sønnen Johan er alene hjemme på Kastaniegården - og det kommer ikke til at gå stille for sig. Grisene skal lukkes ud i deres nye indhegning, så der er lagt op til det helt store mudderbad. Frank støber fundament til sit nyeste påfund; en stakkefod til kornet. Den sidste høst skal i hus, og heldigvis får Frank hjælp af sine venner. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 11. Producerat år 2010.
12:25 
Kender du typen? [Repris]
Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. ,. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
13:10 
Hammerslag [Repris]
Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet?. Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. ,. Säsong 2018. Del 13. Producerat år 2018.
13:55 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
Dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg har udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. Denne gang foregår konkurrencen på Rudolph Tegners museum i Nordsjælland, hvor dagens seks kunstnere skal portrættere to kendte danskere. Drevet af deres kreativitet kæmper de om at skabe det bedste portræt, og kun to går videre til semifinalen. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
14:40 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
Julen er Drengekorets travleste tid med koncerter og prøver i en uendelighed. Mattis skal for første gang synge et af Drengekorets største og sværeste værker, Bachs Juleoratorium - og det er en stor oplevelse for en 12 årig dreng med krudt i røven. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
15:10 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Isobel er frustreret over sine manglende karrieremuligheder som lokaljournalist, så hun lægger stilen om. Ny frisure, nyt tøj og nye hårdtslående metoder som journalist. Da den flotte Gary tilbyder sin hjælp, begynder hun hurtigt at nyde hans selskab - og den reaktion, som hendes nye venskab fremprovokerer hos Hamish. ,. Del 9 av 20. Producerat år 1995.
16:00 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Lochdubhs piratradio er et stort hit i den lille by, og ikke mindst Alex' bogprogram er meget populært. Men nu er myndighederne på sporet af stationen, hvilket stiller Hamish i et dilemma, for han er jo trods alt lovens håndhæver. Samtidig tager Hamish tilløb til at fortælle Alex, at han er faldet for Isobel. ,. Del 10 av 20. Producerat år 1995.
16:50 
Landsbyhospitalet [Repris]
Forstanderinden overfaldes af en tyv på hospitalet - der siden dukker op som patient. Hospitalet invaderes også af en flok larmende skolebørn, der skal undersøges for tuberkulose. Samtidig svirrer rygterne om, at dr. Goodwin har haft et forhold til Samantha. ,. Del 35. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
I hus til halsen
Trods en stor ugeneret grund i første række holder køberne sig væk. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester drager til Odsherred. Her tvinger sclerose og en kuldsejlet økonomi den pensionerede præst Søren (56) til at sælge sin bolig. Med venner og families hjælp forvandles huset til en sand perle i boligannoncerne. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Strafbart
Blev jeg voldtaget?. "Plejede I at dyrke hård sex," spurgte politiassistenten 17-årige Pernille, samme nat hun var blevet seksuelt overfaldet af sin ekskæreste. Der kom til at gå fem år, før politiet tog hendes sag alvorligt. Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen. Producerat år 2020.
21:55 
Rebecka Martinsson [Repris]
Indtil din vrede er ovre. En ung dykker findes død i en bjergsø, men der er noget omkring dødsfaldet, som virker mistænkeligt. Efterforskningen fører anklager Rebecka Martinsson og politinspektør Anna-Maria Mella til en affolket bygd, hvor ondskaben er blevet tilbage. Fra bunden af bjergsøen stiger der nemlig en dyster hemmelighed op til overfladen. ,. Producerat år 2015.
23:20 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
00:15 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2006. Blomsten af landets ungdom. Taggart-holdet må i arbejdstøjet, da en studerende findes død på universitetet. Den unge kvinde er blevet forgiftet, men Burke og co. står uden motiv eller mistænkte, for den afdøde brugte det meste af sin tid på sine studier og havde tilsyneladende ikke nogen fjender. For Jackie Reid fører sagen til et gensyn med en gammel ven, der gerne vil være mere end blot end ven. ,. Producerat år 2006.
01:23 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
01:25 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 37 av 48. Producerat år 2009.
02:10 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 38 av 48. Producerat år 2009.
02:55 
Bonderøven [Repris]
Frank og sønnen Johan er alene hjemme på Kastaniegården - og det kommer ikke til at gå stille for sig. Grisene skal lukkes ud i deres nye indhegning, så der er lagt op til det helt store mudderbad. Frank støber fundament til sit nyeste påfund; en stakkefod til kornet. Den sidste høst skal i hus, og heldigvis får Frank hjælp af sine venner. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 11. Producerat år 2010.
03:25 
Kender du typen? [Repris]
Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. ,. Säsong 2016. Del 1. Producerat år 2016.
04:10 
Hammerslag [Repris]
Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet?. Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. ,. Säsong 2018. Del 13. Producerat år 2018.
04:55 
Skattejægerne
Det kan være lidt af et lotteri, når Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen køber et dødsbo. Og svært at vide, om det er en nitte - eller den helt store gevinst. Katrine Martensen-Larsen leder efter de perfekte køkken-rekvisitter til en reklamefotosession. Og Rikke Fog har skiftet gummistøvler ud med de høje hæle, og de udendørs markeder ud med et lidt finere - og dyrere - indendørs antikmarked i Sønderjylland. Producerat år 2015.
05:25 (05:28)
Udsendelsesophør - DR1
05:40 (06:10)
Dage i haven [Repris]
Seriens sædvanlige værter Pernilla, John og Tareq er klar til en ny sæson. Efter sommerferien vender med vanlig begejstring tilbage til den have, de anlagde i foråret. Nu er de spændt på at se, hvordan det hele har klaret sig: Køkkenhaven, den svenske jungle, blomster og alt, hvad de ellers lagde stor energi i. Tareq går som altid i gang med at lave mad med friske råvarer fra haven. ,. Del 1 av 8.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Lewis: Det, der er tabt
DR1, måndag 20/5 01:20(02:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se