Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Hagekampen [Repris]
Svensk serie. Kven er Sveriges største hageentusiast? Ti deltakarar med god fantasi og grøne fingrar konkurrerer om kven som kan skape den vakraste hagen. Ein deltakar blir slått ut i kvart program, fram til det står berre ein att - vinnaren av hagekampen!. ,. Del 8 av 8.
07:25 
Symesterskapet UK [Repris]
Britisk serie. Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd. Finale!. Tre krevende selskapsplagg skal avgjøre det hele: En dobbeltspent vest, et plagg sydd av blondegardiner og en stroppeløs selskapskjole. ,. Del 8 av 8.
08:25 
Joanna Lumley i Karibia [Repris]
Britisk reiseserie. Karismatiske Joanna Lumley oppdager skjulte perler på Haiti og Cuba. Det blir boksetrening i Havana, luksus på Hemingways favorittstrand og feiring av revolusjonen i Fidel Castros hjemby. ,. Del 1 av 2.
09:10 
Tidsbonanza: Humorbonanza
Norsk humor på fjernsyn blir til lek og moro når "sa brura"-vitser er oppe til avklaring i Hot or Not. Gjestene som møtes i Humorbonanza er Trine Lise Olsen og Rune Nilson vs. Siri Kristiansen og Hallvard Holmen. Programleder er Thomas Felberg.
10:00 
NRK nyheter
12:00 
NRK nyheter
14:00 
NRK nyheter
16:00 
NRK nyheter
18:00 
NRK nyheter
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Tidsbonanza: Kjærlighetsbonanza
Blind-date, Tinder eller Kirsten Giftekniv. Kjærlighetens veier er uransakelige. Gjestene som deler sine erfaringer og kniver om ære i Kjærlighetsbonanza er Guro Fostervold Tvedten og Christian Borch vs. Gunhild Dahlberg og Marte Hedenstad. Programleder er Thomas Felberg.
20:40 
Dolly og venner i Nashville
Amerikansk konsertprogram. Den enestående Dolly Parton feirer femti år i countryeliten med gjester som Lady Antebellum, Toby Keith, Emmylou Harris og Hank Williams jr.
22:00 
Fader Brown
Britisk krim. En mystisk sabotør prøver å stoppe Kembleford fra å vinne en korkonkurranse. Säsong 8. Del 1 av 10.
22:45 
Det beste fra Innetid med Ingrid og Kåre Magnus
Smakebiter og høydepunkter fra Innetid, med gjester, sketsjer og intervjuer.
23:15 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 
Zoeys spilleliste
Amerikansk komiserie. Zoey får et dilemma når hun overhører sjefens sang om hjertesorg. Del 3 av 12.
00:15 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Steinar Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Rockefeller i Oslo. (6).
00:45 
Normal people [Repris]
Britisk dramaserie. Ei medrivande, sår og vakker historie om to unge menneske og den vanskelege kjærleiken. Marianne og Connell omgår kvarandre som vener i Dublin. Marianne er framleis saman med Gareth, men byrjar å miste interessa. ,. Del 5 av 12.
01:15 
Normal people [Repris]
Britisk dramaserie. Ei medrivande, sår og vakker historie om to unge menneske og den vanskelege kjærleiken. Studia går bra, og han har fått betre sjølvtillit. Men Connell klarar ikkje å vise kjensler overfor Marianne framfor venene hennar. ,. Del 6 av 12.
01:45 
Normal people [Repris]
Britisk dramaserie. Ei medrivande, sår og vakker historie om to unge menneske og den vanskelege kjærleiken. Connell og Marianne møtest tilfeldig igjen. Dei blir einige om å vere vener. ,. Del 7 av 12.
02:15 
Normal people [Repris]
Connell og Niall drar på ferie til Italia, der familien til Marianne har hus. Ikkje alle set like stor pris på besøket. Britisk dramaserie. ,. Del 8 av 12.
02:45 
Joanna Lumley i Karibia [Repris]
Britisk reiseserie. Karismatiske Joanna Lumley oppdager skjulte perler på Haiti og Cuba. Det blir boksetrening i Havana, luksus på Hemingways favorittstrand og feiring av revolusjonen i Fidel Castros hjemby. ,. Del 1 av 2.
03:30 (04:43)
Null i biologi
Stand up show på Latter med Marit Voldsæter. Selv strøk hun i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget. Slikt blir det humor av. Med sine presise rolletolkninger og sin lange sceneerfaring tar hun publikum med storm.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kveldsnytt
NRK1, onsdag 1/4 23:00(23:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå