Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:35 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
13:20 
Gutterne på kutterne
Arbejdet med at bygge brødrene Jesper og Bos nye fiskerfartøj skrider fremad. I dag besøger de unge fiskere værftet for at få en snak med bådebyggeren om, hvordan kutteren kan indrettes for at skåne Jespers nedslidte ryg mest muligt. Efter nogle måneders pause i forholdet har Jonny og kæresten Trine fundet sammen igen. Nu har parret taget skridtet fuldt ud, og Trine er flyttet ind. Nede ved vandet stimler beboerne sammen for at se når strandens stolthed, den nye, store, håndbyggede kystfiskerbåd Kikani III, lander på standen for første gang. Jomfrurejsen fra det nærliggende værft er i gang, og i styrehuset står den unge fisker Kristian Nielsen og kæresten Linda. Producerat år 2017.
13:55 
Ingemann og Vestkysten
Peter Ingemann tager på den sidste del af sin dannelsesrejse ned langs den jyske vestkyst. Denne gang går turen fra Fanø til grænsen. Peter bliver 'starstruck', da han besøger sit store musikalske idol gennem 30 år, Johnny Madsen. Peter smager også nogle af Vadehavets specialiteter i selskab med øens selvudnævnte Østerskonge. Knallerten får en pause, da Peter tager på sejltur på Ribe Å med skipperen Bjarne. Han er er nabo til Kammerslusen og kender derfor Vadehavet fra både den smukke og den barske side. På kanten af Vadehavet møder han den karismatiske tredjegenerations fåreavler Leon. Han bor på den sidste gård inden grænsen. Producerat år 2019.
14:40 
Odense Sommerrevy 2019
Nu skal der grines!. Odense Sommerrevy inviterer nemlig indenfor under teltdugen til en aften spækket med selvironi, kærlige drillerier og skarp samfundssatire pakket ind i sjove sketches og festlige sange. Årets hold under den grønne bøg i Odense består af Niels Olsen, Vicki Berlin, Lars Arvad, Sofie Lassen-Kahlke og Thomas Mørk. Producerat år 2019.
16:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
17:25 
Søde mesterværker
Som bager er den største opgave at lave en bryllupskage, og Karisha er en af de bedste til at designe dem. Hun lader sig denne gang inspirere af Bollywood, når hun skal stå for en bryllupskage i syv etager. Producerat år 2017.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
På en razzia bliver politibetjent Johnny Klindt Jacobsen kaldt ud til en forulykket lastbil. Det viser sig, at lastbilen sidder fastklemt under en jernbanebro, og at chaufføren ikke har nogen gyldig tilladelse til at føre lastbil i Danmark. I Hirtshals bringer Trafikstyrelsens bilsynsinspektører en lastbil til teknisk kontrol. Her finder de en defekt på det ene dæk, der er så alvorlig, at lastbilen skal køre direkte på værksted. På motorcykelpatrulje ser Mikkel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en person lave en farlig manøvre. Men manden nægter sig skyldig i forseelsen. Säsong 7. Producerat år 2016.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Hvem har de bedste svar, når vi quizzer i hovedstæder uden A?. Dagens deltagere er et kærestepar fra Fyn, et sæt svogre fra Hvide Sande og to venner fra Kalundborg. Steen Langeberg og Maria Tangaa har også spørgsmål med om kronprinseparret, smartphones og de syv små dværge, så de tre par skal finde deres paratviden frem, hvis de vil vinde hovedpræmien på 50.000 kroner. Producerat år 2019.
21:00 
DMA 2019
Kom med til Danmarks mest prestigefyldte musikalske prisfest, Danish Music Awards, når de eftertragtede statuetter igen skal uddeles - denne gang fra en festfyldt K.B. Hallen. Sangerinden Nabiha er vært, når de mange priser bliver uddelt, og undervejs bliver der sat gang i festen af store danske kunstnere som blandt andre Nik & Jay, Christopher, Jada og The Minds of 99. Producerat år 2019.
23:05 
Harry og Meghan - vores afrikanske rejse
Da prins Harry og Meghan for nylig var på rejse i Sydafrika sammen med deres lille søn, Archie, fulgte journalisten Tom Bradby med. Bradby, der tidligere har lavet to film med Harry i Afrika, har fået unik adgang til verdens mest omtalte par, og i denne dokumentar taler han med dem om, hvad der optager dem mest, og hvilket pres og udfordringer de står over for som en ung familie i mediernes - og især de kulørtes - søgelys. Et søgelys, som Harry har udtalt sig kritisk om i en pressemeddelelse, hvor han blandt andet skriver: 'Min største frygt er, at historien gentager sig. Jeg har mistet min mor, og nu ser jeg min hustru blive offer for de samme magtfulde kræfter'. Producerat år 2019.
00:05 
DNA
Bliss. Rolf, Claire og Karol får ikke meget hjælp af nonnerne, da de forsøger at finde svar på klosteret i Polen, men Rolf får alligevel fat i værdifuldt materiale, som afslører en forbindelse til en fertilitetsklinik i Paris. Da Rolf og Claire opsøger ejerne af klinikken, får Rolf øje på deres femårige datter, der har en slående lighed med hans ekskone, Maria. I Danmark har Neel sporet nummerpladen fra tankstationen i Polen. Bilen tilhører en ung mand, Oliver Lassen, der har boet i det boligområde, hvorfra Minna forsvandt for fem år siden. Også sagen om den myrdede Victoria tager en drejning, da det viser sig, at hendes søster, Melanie, er registreret som mor til fem børn, alle med franske fædre. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
00:50 
Britain's Got Talent - afgørelsen
Audition 6. Talent kommer i alle aldre. Det viser dagens audition, hvor både unge og ældre imponerer med deres optrædener. Men er det nok til at vinde den sidste guldknap? Med kun tre auditions tilbage er der kamp om dommernes gunst forud for den hårde udvælgelse. Säsong 13. Producerat år 2019.
01:50 
Bech og de ekstreme aktivister
Tidligere politimand Kristian Bech følger i fire programmer forskellige aktivister, der brænder for en sag, og denne gang er det de to unge aktivister Mikkel og Edith. De er begge en del af en stadig større gruppe af helt unge mennesker, som verden over kaster sig ind i den aktivistiske kamp. Mikkel har besluttet sig for at sultestrejke under hele valgkampen til Folketingsvalget 2019, mens Edith via skolestrejker kæmper for at sætte klimaet på politikernes dagsorden. Producerat år 2019.
02:25 
Blue Bloods
Out of the Blue. Da en efterforsker bliver skudt ned, kort før han skal vidne i en sag om organiseret kriminalitet, undersøger Danny og Baez mordet nærmere. Imens får Erin hjælp fra en af Anthonys bekendte. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2017.
03:05 
Blue Bloods
The Enemy of My Enemy. Erins retssag mod den berygtede menneskehandler Chao Lin bliver truet, da en højtstående dommer bliver fundet død, og Danny og Baez igangsætter en efterforskning af bedrageri. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2017.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kurs mod nord
TV2 Danmark, tisdag 16/7 13:50(14:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se