Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
12:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Når familien vokser, føles det ofte som om, at boligen skrumper, og så opstår behovet for mere plads. Sara Lygums par, Tinna og Simon, bor i en ejerlejlighed i København med deres to små piger. De ønsker sig flere kvadratmeter og en have, hvor familien kan udfolde sig i cykelafstand til byen. Sandie og Erik og deres to drenge bor til leje, og de vil gerne investere i mere plads til familien, men der er mange udfordrende aspekter ved et huskøb, og derfor har de brug for Peter Ingemanns hjælp til at guide dem igennem boligjunglen. Del 8. Producerat år 2015.
13:15 
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet?. De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer. Del 13 av 20. Producerat år 2017.
14:10 
Kendisfamilier
Anne Sofie Espersen er taget til Aarhus for at besøge kæresten Mark, og med sig har hun en af Marks dyrebareste ejendele. Det kræver dog lige en hurtig tur i IKEA. I Hillerød er Anders Blichfeldt og konen Marina blevet enige om at pleje deres parforhold med en tur ud i det fri, og Anders har en helt særlig plan om at få Marina til at elske hans hobby - golf. Og så har Anne Louise Hassings kæreste, Lars, købt en noget anderledes fødselsdagsgave til hende. . Del 7. Producerat år 2021.
15:00 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 10. Producerat år 2013.
15:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 11. Producerat år 2013.
16:00 
24 timer på skadestuen
Rich har været involveret i en alvorlig ulykke på den travle M25, og Justin er kommet slemt til skade i en fodboldkamp. Del 1. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2021.
17:55 
Dit efterårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit efterårsvejr. Del 39. Producerat år 2021.
18:00 
18 Nyhederne
Hvad er der sket i dag? Få seneste nyheder fra både Danmark og udlandet i 18 Nyhederne. Del 211. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Overleverne
Alle i samme båd. På en varm sommerdag ankommer otte vidt forskellige personer til et hotel. De har kun det tilfælles, at de alle er kræftoverlevere. De skal deltage i et kursus, der skal få dem tilbage til det liv, sygdommen har sat på pause. Vi møder blandt andre den fandenivoldske Simone, optimisten Steen, tv-værtinden Naja, kontrolfreaken Anders og det evige sludrechatol Katrine. Alle bærer de på hemmeligheder. Det samme gælder for kursets to ledere, psykologerne Marlene og Niels, der selv deler en kompliceret fortid. . Del 1. Producerat år 2021.
20:50 
Kærlighed på hjernen
William fortsætter sin søgen efter en kæreste og den mystiske ting, som nogen kalder 'gnisten'. Derfor tager han på date med Susan, men det er ikke nemt at få samtalen til at flyde. Det problem har Diana ikke. I sin jagt på en fyr, der er lige så frisk som hende selv, tager hun på date med Morten. Og han har så meget på hjertet, at Diana næsten taber pusten. . Del 5. Producerat år 2021.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 169. Producerat år 2021.
22:25 
Natholdet
Der er drama i 'Bagedysten', da en kage går i stykker, Puk Elgård lader en stakkels fyr hænge i en skål, og Hjalmer Larsen har skrevet en lejlighedssang til Anders. Del 21. Producerat år 2021.
23:05 
Gordon Ramsay på fremmed grund
Denne gang rejser Gordon Ramsay til Maui for at fordybe sig i den eksotiske hawaiianske kogekunst. Af de lokale lærer han at skyde rådyr med bue og pil, og sammen med fridykkeren Kimi Werner laver han hawaiiansk taro og sværdfisk. Til sidst tester Gordon sin nye viden, når han tilbereder et stort festmåltid sammen med kokken Sheldon Simeon. . Del 5. Producerat år 2019.
00:00 
Trailerpark Danmark
Bimmer og Håkon er bedste venner, selvom de holder med hvert sit fodboldhold. Så der er lagt op til en kæmpe fodboldfest, når de skal se Brøndby og FCK med vennerne i det store fortelt. Kunsteren Kamilla har fået et atelier og udstillingslokale og inviterer til reception, og kæresten Jonas sørger for alt det praktiske. Stemningen er også god på Corona Camping, hvor den lokale tøjbutik har doneret en masse nyt tøj fra sidste års kollektion. . Del 6. Producerat år 2021.
00:40 
CPH Lufthavnen
VIP-chef Susanne har en travl dag i lufthavnens venteværelse for de særligt udvalgte. I kongeværelset venter diplomater fra hele verden på at komme sikkert hjem, men en bil kører galt, og Susanne skal handle hurtigt for at redde situationen. Tolderen Torbens unge narkohund, Senta, kommer på en hård prøve. Med lidt held får Seta lov til at kalde sig både narkohund og pengehund. Hos gatemanagerne Ghita og Lise står den også på ekstra prøvelser, for der er problemer med teknikken ved en flyafgang til Moskva. . Del 6. Producerat år 2012.
01:10 
Blue Bloods
In the Name of the Father. Danny og Jamie må arbejde sammen for at domfælde en berygtet narkobaron Og så står Frank og hans barnebarn Joe overfor en vanskelig beslutning. Del 2. Producerat år 2020.
02:00 
Blue Bloods
Atonement. Frank må acceptere, at hans barnebarn Joe vil kæmpe sine egne kampe, men det er ikke nemt. Imens dukker gaveindpakket bevismateriale op på Erins skrivebord. Del 3. Producerat år 2020.
02:50 
Ambulancen - liv eller død
Del 3. Producerat år 2021.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kurs mod danske kyster
TV2 Danmark, s��ndag 19/9 13:20(14:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå