Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. Friends and Lover. Will og Grace forsøger at overbevise hinanden om at det er helt okay at de dater den samme mand. Jack og Karen får en irriterende reklamesang på hjernen og må søge lægehjælp. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2016. Rules of Enragement. Efter sin presse-ups i Danmark, søger Caroline Fleming søger hjælp fra sin terapeut, for at bearbejde spændingerne mellem hende selv og familien. Marissa skal aflyse sin fest, da babyen Sadie bliver syg og er hastet til hospitalet. Julie ser frem til at være værtinde for alle damerne på familiens ejendom, Mapperton, men med spændinger vokser mellem Caroline Stanbury, Sophie, og Adela, og det hele spidser til da husreglerne bliver fremlagt. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Girls Night In. Katie overtaler Lisa til at holde en ”Girls Night In”-fest, men Billie Lee bliver sur på Katie, da hun ikke bliver inddraget i planlægningen. Stassi skaber sin egen personlige mærkedag. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Camilla på 24 år og Daniel på 25 år bor med deres datter Liv på 2 år i eget hus i Mern på Sydsjælland. Camilla har de seneste fire måneder været arbejdssøgende efter en lang periode som pædagogmedhjælper. Daniel er selvstændig tømrer, men firmaet et godt på vej mod konkurs. Indenfor det seneste år er Daniels firma blevet snydt for 250.000 kr. Et beløb Daniel har betalt til annoncer, som han aldrig har fået noget for. Daniel har meldt det til Politiet, men chancerne for at få pengene retur er minimale. Det betyder nu at parret sidder men en kæmpe regning til den lokale Trælast på 250 000 kr. En gæld som Daniel hæfter for personligt. Trælasten forlanger at Daniel afdrager med 44 000 kr. i måneden. Men pengene er sluppet op. Nu er Camilla og Daniel millimeter fra at havne i fogedretten og miste deres ejendele og i værste fald huset. Derfor har de nu sendt bud efter Luksusfælden. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2010.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Holbæk står 42-årige Claus overfor et opgør med hans livslange teenagetankegang. Spørgsmålet er, er han voksen nok til at sige farvel til et liv, hvor fornøjelser altid har vejet tungere end forpligtelser?. Claus er single, blikkenslager, og weekendfar for sine to børn på 5 og 7 år. Han elsker musik, koncerter og festivaler – og den slags SKAL der bare være råd til – også selvom der ikke er. Derfor har Claus blandt andet undladt at betale de børnebidrag han skal, og nu skylder han over 40.000 kr. til det offentlige. Derudover har en stor forbrugsgæld i banken, som han afvikler på, men det betyder, at han ikke har råd eller overskud til at betale de mange rykkerbreve der væltet ind af brevsprækken. I 11. time har Claus mor hjulpet Claus med at betale huslejen, så han ikke bliver smidt ud af lejligheden. Men det er en stakket frist, og sammen med luksusfældens to eksperter kæmper hun nu, for at skabe balance i Claus liv igen. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2010.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Growers and Show-ers. Turen til København fortsætter og Brandi konfronterer LeeAnne vedrørende hendes beskyldninger. Et besøg i Tivoli og hos Carys familie redder næsten dagen, men dramaet vender frygteligt tilbage. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. I dagens MasterChef-køkken dufter der wunderbar, for Jesper Koch tager deltagerne med på en gastronomisk rejse til Østrig. Jesper har udvalgt tre af sine yndlingsråvarer fra det østrigske julekøkken, som deltagerne skal prøve kræfter med. I dagens anden konkurrence skal MasterChef-veteranerne stifte bekendtskab med østrigernes pendant til æbleskiven, nemlig Kaiserschmarrn med kanel is. Men der bliver travlt i julekøkkenet, for tiden går som altid schnell i MasterChef. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. A Housewarming Divided. Gruppen rejser til Marina del Rey for at deltage i Scheanas housewarming, hvor de opdager at Scheana og Adam er blevet lidt mere end ”bedste venner”. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Dog Tired. Khloé og Kendall overvejer at beskytte sig selv med skydevåben, Kris indfører strenge regler for sin mor og Kim kan ikke håndtere sin nye hundehvalp. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2017.
14:20 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Baby One More Time. Kim modtager store nyheder om familiens fremtid. Imens spekulerer pigerne på, om Kourtney ser en fremtid sammen med sin nuværende kæreste, og Kim og Khloé kæmper om Kris’ opmærksomhed. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2017.
15:25 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Busted BBQ. Lisa Vanderpump tager en tur hen til det sted, Ken ønsker til en ny restaurant, og det viser sig at være en sexshop!. Eileen flyver til Italien for at sprede sin søsters aske. Kyle er værtinde for en BBQ, hvor hovedretten er konfrontation. Kyle og Lisa Vanderpump sætter spørgsmålstegn ved Yolandas påstand om, at hendes børn har borreliose, og Kathryn konfronterer endelig Faye Resnick om et 20-år gammelt nag. 10/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Backwards in Heels. Kyle og Lisa Vanderpump planlægger deres fælles jubilæumsfest med burlesque-tema , men Lisa er ikke glad, da hun finder ud af Faye Resnick er på Kyles gæsteliste. Senere, bliver Kyle vred på Kathryn, da hun også taler imod Faye. Stadig med dårlig samvittighed over at have bragt emnet om Munchhausens syndrom op til de andre damer, beslutter Lisa Rinna at det er tid til at fortælle Yolanda hvad der egentlig blev sagt. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2016.
17:25 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. I Randerup i Sønderjylland hænger fortielserne som en dyne over Tina og Prebens forhold. For selvom de bor sammen og har været kærester i tre år, nægter Tina at indvie Preben i sin økonomi. Han har ofte spurgt til økonomien, men det ender altid i et skænderi. Imens sørger Tina for at skjule indkaldelserne til fogedretten, samtidig med at hun undgår at Preben finder ud af, nøjagtig hvor mange penge, hun hver måned poster i sin 19-årige datter, fordi hun er bange for at sige nej til hende. Parret elsker at handle i grænsebutikker, men de er ude af stand til at lægge en plan for indkøbene. Da eksperterne møder parret, har de tre kummefrysere fyldt til randen med mad, som de ikke spiser. I stedet køber de fastfood. Eksperterne, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, gør det hurtigt klart for parret, at hvis de skal kunne hjælpe dem, må Tina være ærlig overfor Preben og lægge alle de økonomiske hemmeligheder frem. Tina bekender, at hun bruger 3000 hver eneste måned på sin datter. Säsong 17. Del 11. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. I dagens MasterChef-køkken dufter der wunderbar, for Jesper Koch tager deltagerne med på en gastronomisk rejse til Østrig. Jesper har udvalgt tre af sine yndlingsråvarer fra det østrigske julekøkken, som deltagerne skal prøve kræfter med. I dagens anden konkurrence skal MasterChef-veteranerne stifte bekendtskab med østrigernes pendant til æbleskiven, nemlig Kaiserschmarrn med kanel is. Men der bliver travlt i julekøkkenet, for tiden går som altid schnell i MasterChef. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. De 4 deltagere, der tabte gårsdagens udfordring, skal i køkkenet i dag og kæmpe for overlevelse. Dagens første udfordring er endnu en holdkonkurrence, men ikke en helt almindelig en af slagsen. To og to skal deltagerne lave to identiske juleserveringer, men uden at de kan se hinanden. Så kommunikation er nøglen for at nå i mål med to identiske og velsmagende juleretter. Og selvom duften af jul spreder sig i køkkenet, kæmper MasterChef-veteranerne indædt for at undgå elimineringsrunden. Her venter nemlig en intens duel, hvor dommerne har fundet en klassisk sød julegodte frem, som deltagerne skal duellere i. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
20:30 
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende
Agent Gracie Hart bliver ansat til at promovere FBI, og skal rejse landet rundt sammen med den brutale agent, Sam Fuller der også skal agere bodyguard. Men mens hun er afsted, bliver hendes ven og Miss USA pludselig kidnappet, og Gracie beslutter sig for at efterforske sagen i Las Vegas. Producerat år 2005. Regissör: John Pasquin, Skådespelare: Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson, Sandra Bullock, Regina King.
23:00 
Agent Catwalk
Den årlige kåring af Miss USA skal snart løbe af stablen. I den forbindelse har FBI modtaget en alvorlig trussel, fra en af landets mest berygtede forbrydere. Han har nemlig tænkt sig at slå til når den nye Miss USA bliver kåret. FBI udtænker nu en genial plan. Én af deres egne agenter skal deltage i konkurrencen, og konstant have overvågningsudstyr på sig, for at holde skarpt øje med omgivelserner. Gracie Hart (Sandra Bullock) får tjansen, men hun er alt andet end feminin. Der er potentiale, men hun skal først lære at opføre sig som en rigtig babe, og det har man hyret konsulenten Victor Melling (Michael Caine) til at tage sig af Og uden at overdrive kan det roligt konstateres at han bliver temmelig frustreret undervejse. Producerat år 2000. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: William Shatner, Ernie Hudson, Candice Bergen, Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt.
01:15 
Miraklet på Manhattan
En lille pige opdager at drømme kan blive til virkelighed, hvis man virkelig tror på det. 6 årige Susan er begyndt at tvivle på barndommens største mirakel: Julemanden. Hendes mor har fortalt hende "hemmeligheden" om julemanden for længe siden, så Susan forventer ikke at få den vigtigste ting på sin ønskeliste. Men efter mødet med en julemand i et stormagasin, som er overbevist om at han er helt ægte, får hun en endnu større gave- noget at tro på. Producerat år 1994. Regissör: Les Mayfield, Skådespelare: Dylan McDermott, J.T. Walsh, James Remar, Richard Attenborough, Elizabeth Perkins.
03:20 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Nail in the Coffin. Da liget af Stephanie McNamara, søster til Trent McNamara, findes i en sump, viser FBI hurtigt sin interesse pga. familiens store formue. Holdet tror, at "the Ghost Killer" er tilbage. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 22. Producerat år 2014.
04:05 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The Drama in the Queen. Liget af en svømmetræner findes på bunden af en brønd, og det viser sig snart, at han levede et hemmeligt liv ved siden af sit arbejde. Säsong 9. Del 23. Producerat år 2014.
04:50 
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. Science and Magic. Dorothy og Lucas møder en mystisk ung kvinde, som er faret vild. Toldmanden udøver sin magt over medborgerne, og en unik kvinde fører Jack til en ny vej. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. Friends and Lover. Will og Grace forsøger at overbevise hinanden om at det er helt okay at de dater den samme mand. Jack og Karen får en irriterende reklamesang på hjernen og må søge lægehjælp. 11/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kokken på blokken
TV3 Danmark, lördag 16/11 14:50(15:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se