Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. The Three Wise Men. Grace bliver forfærdet, da hun opdager, at hun har dated tre mænd fra den samme familie. Will og Karen går hinanden på nerverne på kontoret, indtil de forenes over deres egenproducerede telenovela. Säsong 9. Del 12. Producerat år 2017.
06:25 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Janni har inviteret alle fruerne til garden party i haven på Vedbæklund, men inden festen kan holdes, skal terrassen gøres klar. Den har nemlig været forsømt i mange år, og nu har Janni købt nye havemøbler til anledningen. Derfor må milliardærfruen trække i arbejdstøjet. Tina er i sommerhuset i Nordsjælland, hvor børnenes legehus skal gøres klar til sommeren i Danmark, og hun har fået Gunnvør til at komme og hjælpe med at male. Og så skal Tina opdateres på, hvordan det står til mellem fruerne. Her har Gunnvør overraskende nyheder. Gunnvør har nemlig været på en anden tv-produktion med Janni og Amalie, og her er der sket noget dramatisk mellem de to fruer, der ellers lige var blevet gode venner, efter at de havde fået talt ud om Jannis konfrontation til spa-dag. Det overrasker Tina, der ellers havde set glade billeder på Instagram af de to fruer. 14/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2019.
07:15 
Hatten af for julen
En ung mor skal afgøre, om den nye fyr på jobbet kan være det julemirakel, hun har ventet på. Producerat år 2013. Regissör: Terry Ingram.
09:00 
Sandheden til jul
Jillian er en succesfuld spindoktor og overbevist om sin evne til at håndtere sin kæreste, Georges kampagne op til borgmestervalget. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et usædvanligt møde med en julemand i en legetøjsforretning, kan hun kun sige sandheden. Jillian må finde en måde at få det til at stoppe, inden hun får ødelagt både sin juleferie, sit job og sit forhold til kæresten. Producerat år 2018. Regissör: Jay Karas, Skådespelare: Michela Cannon, Ali Ghandour, Sydney Van Delft, Kali Hawk, Damon Dayoub.
10:55 
Jul lige efter bogen
Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama. Producerat år 2018. Regissör: Letia Clouston.
12:45 
Storslået juleudsmykning
En ambitiøs butiksleder få hjælp af en enlig far, for at realisere hendes drøm om at åbne virksomhedens første internationale butik. Kan samarbejdet udvikle sig til kærlighed?. Producerat år 2016. Regissör: James Head, Skådespelare: Christine Lee, Deidre Hall, Christian Convery, Danica McKellar, David Haydn-Jones.
14:35 
Et nyt liv til jul
To kvinder bytter på magisk vi krop under julen, og lærer en vigtig lektie om familie, kærlighed og juleglæde. Producerat år 2018. Regissör: Brian Herzlinger, Skådespelare: Houston Rhines, John Patrick Jordan, Oana Gregory, Jackie Seiden, Ashley Woods.
16:30 
Juleudstillingen
Nell har fået til opgave at bygge den historiske teaterbygning i sin hjemby Briar Falls, om til en moderne ejendom, og hele byen er imod den ændring. Teaterbygningen har altid huset deres årlige juleudstilling, en tradition, der nu må slutte. Nell er glad for forfremmelsen, men ville ønske hun ikke var blevet valgt til det job. Den nye ejer af bygningen, Connor, har ikke noget forhold til julen, men Nell håber at byens 12 dages, julefestival, kan få ham fra at ændre det gamle teater. Producerat år 2018. Regissör: Pat Kiely, Skådespelare: Adaya Ariana, Ellen David, Christian Vincent.
18:30 
Den helt perfekte jul
Amerikansk familiefilm från 2018. I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag. Det er alt hvad hun har ønsket sig nogensinde, men Darcy opdager hurtigt at der er ikke meget sjov i det perfekte. Hun må derfor beslutte om hun vil have den helt perfekte kæreste Tom eller den knap så perfekte Brandon, som måske er hendes sjæleven. Producerat år 2018. Regissör: David Jackson.
20:30 
Men In Black 3
Agenterne J og K er rejst tilbage i tiden. J har set en hel del uforklarlige ting i sine 15 år bland agenterne i sort, men ingenting, ikke engang rumvæsener forvirrer ham så meget som hans tørre og ordknappe partner. Men da K’s liv og Jordens skæbne sættes på spil, bliver agent J nødt til at rejse tilbage i tiden for at sætte tingene på rette plads. J opdager, at universet gemmer på hemmeligheder, som K aldrig har fortalt ham om. Producerat år 2012. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Rip Torn, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Tommy Lee Jones, Will Smith.
22:40 
Men in Black II
Under en rutineopgave opdager Agent J en djævelsk plan af det onde monster Serleena, der er forklædt som sexet undertøjsmodel. Da Serleena tager hele MIB-bygningen som gidsel, søger Agent J hjælp hos sin gamle makker, Agent K, der nu arbejder på et posthus, og har fået slettet alle sine erindringer om sin tid som MIB, og Jay skal nu forsøge at bringe ham tilbage på rette kurs. De er nemlig de eneste, der nu kan redde jorden fra universets onde slyngler. Producerat år 2002. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Johnny Knoxville, Rip Torn, Rosario Dawson, Will Smith, Tommy Lee Jones.
00:30 
U.S. Marshals
Et transportfly med dømte forbrydere ombord oplever tekniske vanskeligheder, og ender med at styrte ned. Forbryderen Mark Sheridan benytter muligheden for at flygte, men uheldigvis er U.S. Marshal Sam Gerard ombord. Sammen med hans ekspert-hold indleder de eftersøgningen på Sheridan. Situationen kompliceres yderligere, da Gerard finder ud af at den flygtede fange har en yderst suspekt baggrund. Producerat år 1998. Regissör: Stuart Baird, Skådespelare: Robert Downey Jr., Kate Nelligan, Joe Pantoliano, Tommy Lee Jones, Wesley Snipes.
03:05 
Dødens karteller
En analytiker fra CIA bliver involveret i en illegal krig, udkæmpet mellem den amerikanske regering og et colombiansk narkokartel. Baseret på romanen af Tom Clancy. Producerat år 1994. Regissör: Phillip Noyce, Skådespelare: Henry Czerny, Harris Yulin, Joaquim de Almeida, Willem Dafoe, Harrison Ford, Anne Archer.
05:30 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. Staten Island Fairy. Jacks intimitetsproblemer bliver udfordret af en kæreste, som endnu ikke er kommet ud af skabet. Will og Grace sælger deres nye sengetøjskollektion på TV. 13/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 11. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kokken på blokken
TV3 Danmark, lördag 16/11 10:35(11:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se