Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.
06:50 
Beverly Hills 90210
A Pig Is a Boy Is a Dog. Kelly taler med sin smukke lærer, Lucinda, om, at det blandt eskimoerne er helt i orden, at man snupper hinandens kærester. Kelly er skarp i tungen, for hun taler ikke kun om eskimoerne. Brenda er meget optaget af den opblussede debat om dyrenes vilkår. Måske er hun endda villig til at begå kriminelle handlinger i dyrenes tjeneste?. Säsong 4. Del 102. Producerat år 1993.
07:45 
Beverly Hills 90210
Cuffs and Links. Brenda er arresteret. Hun er lagt i håndjern, har fået taget fingeraftryk og er sat ind i en låst celle blandt andre forbrydere. Var hendes idealistiske kamp for afskaffelse af forsøgsdyr det værd? Dylan forsøger at få hende ud, men det giver problemer med Kelly, som er træt af, at han altid springer for sin gamle kæreste. Kl. 6 om morgenen må Dylan fortælle Cindy og Jim, hvor deres datter har tilbragt natten. Säsong 4. Del 103. Producerat år 1993.
08:35 
Beverly Hills 90210
The Time Has Come Today. Jason Priestly har instrueret dagens episode, som handler om de frigjorte og politiske 60'ere. Alle vennerne skal på en længe planlagt tur, men Brenda bliver alene hjemme. Hun finder en gammel dagbog, som fortæller alt om en ung piges tanker og følelser i årene 1968 og 1969. Brenda læser og læser, og i hendes fantasi bliver personerne til hendes egne venner. Brandon er korrekt og højreorienteret. Dylan er udflippet og fri. Pigerne går i miniskørter, og alle har blomstrede skjorter og langt hår, og forældrene forstår ikke en pind. Har historien gentaget sig?. Säsong 4. Del 104. Producerat år 1993.
09:25 
Beverly Hills 90210
Blind Spot. David vil gerne for alvor gøre noget ved musikken, og han får sig endelig taget sammen til at opsøge en lærer. Og hvilken lærer!. Brandon og Steve går ind på en bar, og først for sent opdager Steve, at der kun er mænd. Brandon kan ikke se problemet, men det kan Steve, og det bliver ikke mindre, da han finder ud af, at en i hans broderskab har set ham. Samtidig arbejder Kelly på at få drengene til at stille op til fotografering - i boxershorts. Säsong 4. Del 105. Producerat år 1993.
10:15 
Glee
Prom-asaurus. Brittany arrangerer årets skolefest med dinosaurtema i et forsøg på at gøre op for sine manglende præstationer som klasseformand. Samtidig bliver Rachel jaloux, da Finn giver sin støtte til Quinn som ballets dronning. Säsong 3. Del 63. Producerat år 2011.
11:05 
Glee
Props. Da Tina slår sit hoved, bliver der vendt op og ned på hendes verden, og korets planerne om at opføre et svært nummer ved de kommende mesterskaber kommer i fare. Säsong 3. Del 64. Producerat år 2011.
11:55 
Desperate Housewives
Coming Home. Gabrielle er jaloux, og så på en nonne!. For Carlos er som forhekset af Søster Mary, og da de to planlægger at rejse på mission sammen til det hungerramte Botswana, må Gabrielle for alvor hvæsse kløerne for at prøve at holde på Carlos. Brees søn Andrew kommer hjem, og selv om George har begået "selvmord", og hans medvirken i Rex' død kommer frem i lyset, har Andrew svært ved at tilgive Bree for alt, der er sket. Susan prøver uforfærdet at komme tættere på sin far, Addison, men han virker alt andet end interesseret. Säsong 2. Del 33. Producerat år 2005.
12:45 
Desperate Housewives
One More Kiss. Et uskyldigt kys til en fest er skyld i en større krise i venindeforholdet mellem Lynette og Gabrielle. For Lynette bliver mere end almindelig jaloux, da Gabrielle for sjov skyld giver Tom et kæmpe smækkys. Andrew fortsætter med at afprøve Brees autoritet og tålmodighed, men måske er han gået for langt denne gang. Familien Applewhite opfører sig mere og mere mystisk, og naboerne på Wisteria Lane begynder at ane, at der er noget helt galt. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2005.
13:35 
Desperate Housewives
We're Gonna Be All Right. Susan har jo ikke ligefrem haft held med mændene i sit liv, men da hun møder den lækre unge doktor Ron, ser det ud til, at han måske kan være dr. Right - mon det denne gang vil lykkes Susan ikke at forkludre det? Gabrielle er ved at gå i panik, for hendes gartner har fundet nogle meget frække billeder af hende på et pornosite på Internettet. Lynettes børn har skoldkopper, og Tom, der ikke har haft sygdommen, nægter pure at passe dem grundet smittefaren. Säsong 2. Del 35. Producerat år 2005.
14:25 
Desperate Housewives
There's Something About a War. Frustrationer i massevis!. Gabrielles ærkefjende nummer ét, den viljefaste Søster Mary er tilbage, og hun opfordrer Carlos til at lade sig skille fra Gabrielle. Susan har svævet på en lyserød sky lige siden hun mødte lækre Dr. Ron, men hun bliver noget bekymret da han fortæller, at hun skal ha' fjernet milten, og at han selv vil føre operationskniven - også selvom han aldrig har prøvet det før! Lynette har et job ledigt på reklamebureauet, og Tom går bag om ryggen på hende og søger stillingen - men er det nu også en god idé?. Säsong 2. Del 36. Producerat år 2005.
15:15 
Baywatch
Home Cort. Mitch får uventet besøg af sin gamle ven fra flåden og tidligere Baywatch-livredder, John Cort, der er lidt af en rod. Shauni og Jill tager kampen op mod en ung fyr, der sælger ikke helt friske sandwiches, som ovenikøbet koster alt for meget. . Säsong 1. Del 14. Producerat år 1990.
16:10 
Baywatch
We Need a Vacation. Craig, Cort og Eddie tager på en tur til Mexico, men deres ferie sydpå udvikler sig på en grim måde, da de kommer i klammeri med en vred amerikansk turist. Mitch får en uindviteret gæst i skikkelse af Thorpe, der er blevet separeret fra sin kone, og Hobie får et godt øje til Shauni. . Säsong 1. Del 15. Producerat år 1990.
17:05 
The Real Housewives of Orange County
17:55 
Modern Family
Man Shouldn't Lie. Gloria overtaler en modvillig Jay til at få sig en ny ven. Mitchel forsøger at overbevise en formodet homoseksuel trommeslager i et kristent rockband om at komme ud af skabet. Claire tager en hjemløs hund til sig og forsøger at skjule hunden for Phil. Säsong 7. Del 163. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
Promposal. Phil og Gloria konfronterer en konkurrent, som har stjålet Glorias sovseopskrift. Mitchell hjælper Luke, som skal til stort bal, og det tricker Camerons jalousi. Säsong 7. Del 164. Producerat år 2015.
18:50 
Venner
The One After Vegas. Ross og Rachel vågner op sammen efter deres vilde nat i Las Vegas uden at kunne huske meget af, hvad de lavede aftenen før - heller ikke, at de blev gift. Men det er der andre af vennerne, der kan. Chandler og Monica har fået skrupler med hensyn til deres egne bryllupsplaner. For måske var deres beslutning også lidt for impulsiv. Spørgsmålet er bare, hvordan de nu kan bakke ud af deres aftale uden at skade deres forhold. Säsong 6. Del 122. Producerat år 1999.
19:20 
Venner
The One Where Ross Hugs Rachel. Phoebe er overbevist om, at Ross stadig er forelsket i Rachel, fordi han endnu ikke har annulleret sit impulsive Las Vegas-ægteskab med hende. Chandler og Monica beslutter sig for at fortælle deres samboer om deres flytteplaner. Joey er selvfølgelig glad på Chandlers vegne, men er ked af at skulle til at leve uden sin gode kammerat. Rachel modtager derimod nyheden med ophøjet ro - for hun er ikke i tvivl om, at Monica snart vil ombestemme sig. Säsong 6. Del 123. Producerat år 1999.
19:50 
Stormester
Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu engang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst - en prut eller en sang af Gulddreng?. Producerat år 2019.
21:00 
Solkongen
Dansk komedie fra 2005. Den generte Tommy (Nikolaj Lie Kaas) bliver sendt i jobtræning hos en elektriker, og hans første job er at skifte rør på solarierne i et solcenter. Ejeren af centret, midaldrende Susse (Birthe Neumann), forelsker sig straks i den unge håndværker, og han er heller ikke upåvirket. Inden han får set sig om, er han ansat som chef i centeret, og et vildt luksusliv begynder. Men Susse har andre bekendtskaber, der ikke er særlig begejstrede for Tommys nye plads i hendes liv!. Producerat år 2005.
22:25 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
23:00 
Fantastic Four
Amerikansk action-eventyrfilm fra 2015. Den intelligente unge mand Reed Richards (Ioan Gruffudd) har et særligt anlæg for fysik og kemi. I forbindelse med et banebrydende forsøg bliver han og hans tre venner - Ben Grimm, Johnny Storm og dennes adoptivsøster Sue (Jamie Bell, Michael B. Jordan og Kate Mara) - suget ind i et alternativt og farligt univers, der forvandler deres fysik og giver dem sære superkræfter. Det forandrer uigenkaldeligt deres liv, og de må lære at beherske deres nye superevner, hvis de vil redde jorden fra deres tidligere ven Victor Von Doom, der også har fået superkræfter i ulykken og er blevet vanvittig. Filmen bygger på de populære Marvel-tegneserier, oprindeligt skabt af Jack Kirby og Stan Lee. Producerat år 2015.
00:45 
Klovn
B.S. Skalaen. Frank overrasker Mia med en romantisk prinsessedag. Planlagt til mindste detalje med hjælp fra Casper og B.S. Christiansen. Intet kan gå galt. Men det kan det så. I ekstremt høj grad. Del 10. Producerat år 2018.
01:15 
Family Guy
And the Weiner Is. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2001.
01:40 
Family Guy
Death Lives. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2001.
02:05 
Family Guy
Lethal Weapons. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2001.
02:30 
Family Guy
Kiss Seen 'round the World. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2001.
02:55 
Rick and Morty
Rick, der stadig sidder i galaktisk fængsel iværksætter en indviklet plan. Tilbage på jorden, der nu er under føderationens kontrol, har Morty og Summer en diskussion om deres bedstefar. Säsong 3. Producerat år 2017.
03:20 
Rick and Morty
Mens børnene bearbejder forældrenes skilsmisse, tager Rick dem med til et 'Mad Max'-agtigt univers, hvor han prøver at stjæle en grøn krystal fra en gruppe ådselædere. Säsong 3. Producerat år 2017.
03:45 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. Catch-22. Efter Desmond har endnu et syn, overbeviser han Hurley, Jin og Charlie om at følge med ham ind i junglen. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2006.
04:25 
Last Man Standing
He Shed She Shed. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2015.
04:45 
Last Man Standing
Outdoor Woman. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2015.
05:05 
Last Man Standing
Tattoo. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2015.
05:35 (06:10)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Klovn
TV2 Zulu, tisdag 22/10 23:45(00:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se