Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
5 Skarpe om kristne skrifter
Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion, men skrifterne bag er faktisk lidt af en rodebutik. Du får 5 skarpe, der skærer ind til benet på de kristne skrifter. De 5 skarpe: Bibelen. Det gamle Testamente. Det nye Testamente. De udeladte skrifter. De fortsatte mysterier. Producerat år 2014. Medverkande: Lektor Søren Holst, Redaktör: Simon Ankjær Andersen.
08:15 
5 Skarpe om kristne ritualer
Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Og for de fleste har dåb, konfirmation, bryllup og begravelse været de rituelle rammer om store livsovergange. Du får 5 skarpe, der skærer ind til benet på de kristne ritualer. De 5 skarpe: Ritualets natur. Ritualets mening. Kirkebryllup. Nadver. Fremtidige kirkeritualer. Producerat år 2014. Medverkande: ph.d. Ulla Morre Bidstrup, Ritualforsker, Redaktör: Simon Ankjær Andersen.
08:35 
5 Skarpe om kristendommens danske historie
Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Og den udmærker sig ved ikke bare at handle om tro, men også at have haft betydende indflydelse på landets politik og kultur i stort og småt. Vi giver dig 5 skarpe, der skærer ind til benet på kristendommens danske historie. De 5 skarpe: Danmarks kristning. Reformationen. Grundtvig. Grundloven. Kvindelige præster. Producerat år 2014. Medverkande: Lektor Povl Götke, Redaktör: Simon Ankjær Andersen.
08:55 
Introduktion til De Kristnes Pinse
Katolsk sognepræst Jesper Fich fortæller om den kristne pinse, hvor man fejrer Helligåndens komme og begyndelsen på udbredelsen af kristendommen. Han beretter om den religiøse baggrund for højtiden med et personligt strejf. www.dr.dk/tro. Producerat år 2013.
09:00 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Ghana for at møde modedesignere, mediefolk og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Han oplever de ikoniske farverige tekstiler og ser, hvordan landets unge designere forholder sig til den afrikanske designtradition. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
09:30 
Afrika er det nye sort [Repris]
Det kreative Afrika eksploderer og er i fuld gang med at indtage verden. DRKs Chris Pedersen rejser til Ghanas hovedstad Accra for at møde modedesignere, mediefolk og trendsættere, som lige nu sætter deres præg på kontinentet. Han møder Nicole Amarteifio, som står bag YouTube-serie An African City, der kaldes Afrikas svar på Sex and the City Nicole. Her går mode, populærkultur og moderne kvindeidentitet op i en højere enhed. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
10:00 
Videnskab [Repris]
Er du vinder eller taber. Hvis du skal vinde et VM i skihop, hvad er det så mere præcist, der afgør, om du bliver vinder eller taber?. Programmet undersøger, om der er en videnskab bag selve hoppet. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
10:30 
Videnskab [Repris]
Test af skibssimulator. En ny norsk opfindelse skal bidrager til færre ulykker på søen, og her testes en skibssimulator om bord på et 87 meter lang forsyningsskib. Vi tager med på rejsen. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
11:00 
Den danske satankult
Mønter med djævlemotiver. Breve fra en satanisk kult, stiftet i foråret 1973 på øen Anholt. Urovækkende genstande begynder midt i 1970erne at dukke op i Danmarks kirker. Præster, gravere og kirketjenere bliver ængstelige, og mange forsøger at tie sagen ihjel. Men de okkulte fund fortsætter, og mysteriet har stået på i mere end 40 år, da to avisjournalister sætter sig for at finde frem til sandheden. Producerat år 2020.
12:00 
117 ting du absolut bør vide - om sex [Repris]
Seksualitetens historie er fyldt med farverige og ikke mindst afklædte personer, og så kan du alligevel ikke altid huske, hvad de hed, eller hvorfor de gjorde sig fortjent til en topplacering i den danske historie. Men nu har vi samlet de 10 vigtigste facts i en hitliste, så du i fremtiden altid lyder klog, når snakken falder på vores forhold til sex i de sidste 100 år. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2010.
12:50 
Heksejagt
I 1600tallet på Christian 4s tid, flammede heksebålene for alvor i Danmark. Det var hans opgave som konge at opdrage sit folk og gøre dem acceptable i Guds øjne. Det var blevet særligt vigtigt, efter at reformationen havde delt Europa i kampen mellem protestanter og katolikker. Det er en historie om, hvor langt man vil gå i kampen mod det onde. Del 2 av 3. Producerat år 2005.
13:30 
Heksejagt
Myndighederne holdt op med at brænde hekse i slutningen af 1600tallet, men så tog folket sagen i egen hånd. For heksen var deres syndebuk. Outsideren, som fik skylden, når det onde ramte i de små samfund. Det er en historie om jagten på dem, der skiller sig ud fra flokken. Del 3 av 3. Producerat år 2005.
14:10 
Cuba, revolutionen og verden
Fransk dokumentar fra 2019. I 60 år var Fidel Castro en torn i øjet på USA. Han tog kontrol over Cuba i 1959 for at befri ølandet for USA's magt - og blev et symbol på anti-imperialistisk kamp. Gennem nyt arkivmateriale og interviews med ministre, diplomater og tidligere embedsmænd i den cubanske efterretningstjeneste undersøger vi, hvordan den lille caribisk ø blev centrum for verdenspolitikken. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
15:10 
Cuba, revolutionen og verden
Fransk dokumentar fra 2019. Efter Sovjetunionens kollaps i 1991 mister Cuba sin største økonomiske og politiske støtte. Landet kastes ud i en krise, der nærmer sig en sultkatastrofe - og samtidig strammer USA sin handelsembargo af østaten. Derfor må Fidel genopfinde sin udenrigspolitik. Han sender tusinder af cubanere ud som læger og lærere for at danne nye alliancer. Men vil de diplomatiske forbindelser mellem USA og Cuba nogensinde blive genoprettet?. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
16:10 
The Professionals
Amerikansk western fra 1966. En gruppe højt specialiserede lejesoldater bliver af rigmanden Grant hyret til at befri hans smukke kone, der er blevet bortført af den mexicanske oprører kaptajn Raza. Bill og Rico er gamle venner af kaptajn Raza og kender området som deres egen lomme, men alligevel venter der dem en overraskelse, da de når frem. Producerat år 1966. Medverkande: Claudia Cardinale, Burt Lancaster, Lee Marvin, Regissör: Richard Brooks.
18:05 
Countrymusikkens historie
Amerikansk dokumentar fra 2019. Tiderne skifter 1964-1968. Amerika er under forandring både kulturelt og socialt. Og det kan høres i musikken. Loretta Lynn skaber sange, som kvinder overalt i verden tager til sig, og Charley Pride bliver stjerne, fordi folk forholder sig til hans musik i stedet for hans hudfarve. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort. Del 5 av 9. Producerat år 2019.
19:00 
Syv kontinenter, en klode
Britisk naturserie fra 2019. For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det knastørre Australien - hjemsted for verdens farligste fugl, kasuaren, og omkrandset af tropiske farvande fyldt med bittesmå farverige fisk og det største antal hajarter i verden. Del 4 av 7. Producerat år 2020.
20:00 
Den dømte [Repris]
Britisk krimidramaserie fra 2018. David Collins har siddet syv år i fængsel for drabet på sin kone, Tara. Nu er dommen blevet omstødt, og David kæmper for at få sit liv og sine børn tilbage. Samtidig har kriminalkommissær Cathy Hudson fået til opgave at efterforske sagen på ny. Taler David sandt?. Er han uskyldig? Hvis ikke David har slået Tara ihjel - hvem har så?. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
21:30 
Offeret
Britisk thrillerserie fra 2019. Juryen kommer med sin dom over Anna, men samtidig må hun se i øjnene, at hun måske har gjort en forfærdelig fejltagelse. Som led i den juridiske proces møder hun igen Craig, og nogle chokerende afsløringer kommer frem i lyset. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Vejen til magten. Vladimir Putin har regeret Rusland med en jernnæve i 20 år - og er en af de mest frygtindgydende politikere i vor tid. I tre afsnit udforskes Putins vej til magten gennem arkivoptagelser og interviews med dem, der står ham nærmeste og hans modstandere. Kom med ind i sindet på en af det 21. århundredes mest indflydelsesrige ledere. Hvem er manden bag myten?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
23:50 
Besøgstid bag tremmer
Britisk dokumentar fra 2016. I det maksimumsikrede fængsel, Low Moss, i Skotland sidder indsatte med lange fængselsstraffe. Det kan være svært at sætte sig ind i, hvordan det er at være væk fra sine nærmeste i mange år, både for den indsatte og for familien. Men her får vi ved hjælp af et fast kamera lov til at opleve de intime øjeblikke, når langtidsfangerne får besøg af familie og kærester. Producerat år 2016.
00:40 
Børn som narkokurerer
Britisk dokumentar fra 2019. Børn helt ned til en alder af syv år bruges til at sælge og transportere stoffer overalt i Storbritannien. Her følger vi nogle af de mindreårige narkokurerer, der er fanget i det farlige miljø. Og vi møder politi, forældre og socialarbejdere, der prøver at beskytte de unge og holde dem i sikkerhed, før det er for sent. Producerat år 2019.
01:30 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Kanonbåden San Pablo
DR2, söndag 26/5 17:05(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå