Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.
07:00 
Beverly Hills 90210
Addicted to Love. Brandon forhold med Lucinda er hot, og selv om de holder romancen hemmelig, kan vennerne sagtens mærke, han har noget kørende. Hans politiske karriere går stærkt fremad, men da han skal til en formel middag, vil det se bedst ud, hvis han tager en pige med. Brenda forbereder en weekend sammen med Stuart. Han har lagt op til det helt store, men en enkelt lille fejltagelse er nok til, at alt går galt. David er på vej ud af sit misbrug, men han har endnu ikke vennernes fulde tillid. Säsong 4. Del 100. Producerat år 1993.
07:50 
Beverly Hills 90210
Change Partners. Er der nye tider på vej? Nye pardannelser? Brenda har fortalt Dylan, hvad hun virkelig føler for ham. Kelly og Brandon danner officielt par, fordi Brandon ikke kan vise sig med Lucinda. Men er der kun kammeratlige følelser mellem Kelly og Brandon?. Og hvad vil Lucinda med Dylan - vil hun kun have penge til sin film? Og hvad foretager Steve sig på Andreas værelse?. Säsong 4. Del 101. Producerat år 1993.
08:40 
Beverly Hills 90210
A Pig Is a Boy Is a Dog. Kelly taler med sin smukke lærer, Lucinda, om, at det blandt eskimoerne er helt i orden, at man snupper hinandens kærester. Kelly er skarp i tungen, for hun taler ikke kun om eskimoerne. Brenda er meget optaget af den opblussede debat om dyrenes vilkår. Måske er hun endda villig til at begå kriminelle handlinger i dyrenes tjeneste?. Säsong 4. Del 102. Producerat år 1993.
09:30 
Beverly Hills 90210
Cuffs and Links. Brenda er arresteret. Hun er lagt i håndjern, har fået taget fingeraftryk og er sat ind i en låst celle blandt andre forbrydere. Var hendes idealistiske kamp for afskaffelse af forsøgsdyr det værd? Dylan forsøger at få hende ud, men det giver problemer med Kelly, som er træt af, at han altid springer for sin gamle kæreste. Kl. 6 om morgenen må Dylan fortælle Cindy og Jim, hvor deres datter har tilbragt natten. Säsong 4. Del 103. Producerat år 1993.
10:20 
Glee
Choke. Rachel og Kurt får chancen for at gå til audition ved New York Academy of the Dramatic Arts. Samtidig tager Puck en beslutning for fremtiden efter et møde med sin far. Säsong 3. Del 62. Producerat år 2011.
11:10 
Glee
Prom-asaurus. Brittany arrangerer årets skolefest med dinosaurtema i et forsøg på at gøre op for sine manglende præstationer som klasseformand. Samtidig bliver Rachel jaloux, da Finn giver sin støtte til Quinn som ballets dronning. Säsong 3. Del 63. Producerat år 2011.
12:00 
Desperate Housewives
The Sun Won't Set. Desperationen og panikken sætter for alvor ind på Wisteria Lane, for alle naboerne er i oprør og bange efter indbruddet hos Gabrielle. Gabrielle derimod tager situationen i stiv arm, og selv om hun har mistet sin baby, opfører hun sig, som hun plejer, og det betyder nonstop shopping. Susan har travlt med at planlægge sin mors bryllup, og det bringer spekulationer frem hos Susan, omkring hvem der i virkeligheden var hendes far. Bree bliver opsøgt af en af Georges tidligere kærester, som afslører yderst foruroligende ting om ham, og Bree begynder at ane, at George er skingrende sindssyg!. Säsong 2. Del 31. Producerat år 2005.
12:50 
Desperate Housewives
That's Good, That's Bad. Carlos bliver overraskende prøveløsladt og er overlykkelig over at være hjemme igen. Men han er en ændret mand ¿ han har fundet Gud i fængslet, og Gabrielle bliver hurtigt træt af hans nye hellige tilgang til tilværelsen. George begynder at chikanere Bree, han dukker op, hvor hun mindst venter det, og Bree bliver for alvor bange for, hvad han kan finde på. Susan opsøger sin far i håb om, at de kan lære hinanden at kende, men det går absolut ikke, som Susan havde håbet på. Säsong 2. Del 32. Producerat år 2005.
13:40 
Desperate Housewives
Coming Home. Gabrielle er jaloux, og så på en nonne!. For Carlos er som forhekset af Søster Mary, og da de to planlægger at rejse på mission sammen til det hungerramte Botswana, må Gabrielle for alvor hvæsse kløerne for at prøve at holde på Carlos. Brees søn Andrew kommer hjem, og selv om George har begået "selvmord", og hans medvirken i Rex' død kommer frem i lyset, har Andrew svært ved at tilgive Bree for alt, der er sket. Susan prøver uforfærdet at komme tættere på sin far, Addison, men han virker alt andet end interesseret. Säsong 2. Del 33. Producerat år 2005.
14:30 
Desperate Housewives
One More Kiss. Et uskyldigt kys til en fest er skyld i en større krise i venindeforholdet mellem Lynette og Gabrielle. For Lynette bliver mere end almindelig jaloux, da Gabrielle for sjov skyld giver Tom et kæmpe smækkys. Andrew fortsætter med at afprøve Brees autoritet og tålmodighed, men måske er han gået for langt denne gang. Familien Applewhite opfører sig mere og mere mystisk, og naboerne på Wisteria Lane begynder at ane, at der er noget helt galt. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2005.
15:20 
Baywatch
Armored Car. Eddie og Shauni prøver at redde et barn, der er er lukket inde i en pansret bil, som er tæt på at falde i havet. Jill slår sig sammen med Trevor for at vinde turneringen i strandvolley, men det eneste, hun reelt ønsker, er at slå sin ekskærestes hold. . Säsong 1. Del 13. Producerat år 1990.
16:15 
Baywatch
Home Cort. Mitch får uventet besøg af sin gamle ven fra flåden og tidligere Baywatch-livredder, John Cort, der er lidt af en rod. Shauni og Jill tager kampen op mod en ung fyr, der sælger ikke helt friske sandwiches, som ovenikøbet koster alt for meget. . Säsong 1. Del 14. Producerat år 1990.
17:05 
The Real Housewives of Orange County
17:55 
Modern Family
The Party. Manny og Luke melder sig som babysittere for Lily, så hendes forældre kan få lidt voksentid. Clarie og Gloria planlægger et afstressende spaophold, alt imens Phil og Mitchell hygger sig i den lokale biograf. Da brandalarmen lyder hjemme hos Claire, er hun overbevist om, at larmen er led i et surpriseparty for hende. Säsong 7. Del 162. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
Man Shouldn't Lie. Gloria overtaler en modvillig Jay til at få sig en ny ven. Mitchel forsøger at overbevise en formodet homoseksuel trommeslager i et kristent rockband om at komme ud af skabet. Claire tager en hjemløs hund til sig og forsøger at skjule hunden for Phil. Säsong 7. Del 163. Producerat år 2015.
18:50 
Venner
The One In Vegas - Part Two. Rachel og Ross slutter sig til resten af vennerne, der fester i Las Vegas, men Rachel mister hurtigt lysten til at feste. Hun opdager nemlig, at Ross har malet hendes ansigt med en sprit-tusch, mens hun sov i flyet - og farven kan ikke vaskes af. Chandler er nu heller ikke i særligt godt humør, for han tror, at Monica ikke bekymrer sig om ham mere. Men Monica er såmænd bare travlt optaget ved spillebordene, hvor hun vinder stort. Säsong 5. Del 121. Producerat år 1998.
19:20 
Venner
The One After Vegas. Ross og Rachel vågner op sammen efter deres vilde nat i Las Vegas uden at kunne huske meget af, hvad de lavede aftenen før - heller ikke, at de blev gift. Men det er der andre af vennerne, der kan. Chandler og Monica har fået skrupler med hensyn til deres egne bryllupsplaner. For måske var deres beslutning også lidt for impulsiv. Spørgsmålet er bare, hvordan de nu kan bakke ud af deres aftale uden at skade deres forhold. Säsong 6. Del 122. Producerat år 1999.
19:50 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn?. Producerat år 2019.
20:25 
Date mig nøgen
Første mand i studiet er den 20-årige jomfru Matt, der håber på at finde drømmepigen, der vil tage hans uskyld. De næste håbefulde deltagere på gulvet er det polyamorøse par Matt og Mary, der håber at finde sig en tredje partner blandt panelets seks nøgne kvinder. Men med to, der skal vælge, kan de så overhovedet blive enige?. Säsong 3. Producerat år 2018.
21:20 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
21:50 
Date mig nøgen (DK)
25-årige Thim fra Karlslunde er på udkig efter en skøn pige. Thim har datet mange partypiger, men nu vil han finde en sød og rolig pige, han kan tage med hjem til mor. Kan man finde drømmepigen, når man udelukkende fokuserer på den fysiske tiltrækning?. Producerat år 2019.
22:30 
Rune Klan - Barnløs
Efter succesen med 'Det Stribede Show' er den overalt i verden anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan tilbage på de danske scener med et nyt onemanshow. Hans femte i rækken. Komikken og den skarpe replik er i en liga for sig, men trylleriet er og bliver omdrejningspunktet og det helt unikke varemærke. Med 'Barnløs' byder karismatiske Rune Klan med sin afvæbnende facon på masser af overraskelser, nye tricks og banebrydende ideer samt en stadig nysgerrighed til det publikum, som han elsker at forkæle. Producerat år 2018.
00:10 
Family Guy
And the Weiner Is. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2001.
00:35 
Family Guy
Death Lives. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2001.
01:00 
Rick and Morty
Look Who's Purging Now. Rick og Morty lander på en planet på den ene nat om året, hvor det er tilladt for planetens indbyggere at begå forbrydelser uden at blive straffet. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:25 
Rick and Morty
The Wedding Squanchers. Familien Smith inviteres til bryllup ved Ricks bedste ven, Birdperson. Brylluppet får en ulyksalig udgang, da de opdager, at bruden ikke er den, hun siger, hun er. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. One of Us. Jack tager Juliet med tilbage til lejren, da hun bliver efterladt af "The Others". Men ingen stoler på hende eller ønsker hende i lejren - indtil hun redder Claires liv. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2006.
02:30 
Unge Lovende
Elise skal endelig præsentere tv-ideen for kanalen, og så må hun tage et opgør med Ole. Nenne skal snakke ud med faren og finde ud af, hvad hun gør med bogen og sin videre karriere. Alex er splittet mellem sin fornuft og sine følelser, men tager et valg - og så dukker en gammel kending op. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
03:05 
Last Man Standing
Polar Run. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2015.
03:30 
Last Man Standing
Mike and the Mechanics. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2015.
03:50 
Last Man Standing
100th Episode: The Ring. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2015.
04:15 
Last Man Standing
Home Sweet Loan. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2015.
04:40 
Last Man Standing
Eve's Band. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2015.
05:00 
Last Man Standing
Tanks for the Memories. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2015.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Jonatan Spangs Danmark
TV2 Zulu, måndag 21/10 22:45(23:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se