Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
Kristine & Paul. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 28/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2012.
07:00 
Property Brothers
Sarah and Mari. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2012.
07:50 
Top Gear [Repris]
Vi ser tilbage på de største, hurtigste og vildeste øjeblikke fra 'Top Gear' sæson 18!. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 3. Producerat år 2011.
08:55 
Top Gear
Vi ser tilbage på de største, hurtigste og vildeste øjeblikke fra 'Top Gear' sæson 18!. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2011.
09:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Old Victorian House Gets a New Facelift. Mina og Karen slider med at holde sig indenfor budgettet, da de kaster sig ud i renoveringen af et gammelt hus, de har haft i kikkerten længe. Kan de redde den victorianske skat?. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2016.
10:55 
Mother & Daughter Renovate
Tiny House Turns into a Bohemian Bungalow. Mina og Karen tager en stor chance med et lille hus på en primitiv grund. Men da renoveringen først begynder, kommer konstruktionsfejlene frem i lyset. Hvordan går denne renovering mon?. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Sceherezade. Stabler besøger den dødeligt syge kræftpatient Judson Tierney efter en anmodning fra sin præst. Stabler indser hurtigt, at Tierney har en hemmelighed. Han vil imidlertid kun fortælle den til sin datter, som han ikke længere har kontakt med. Da Stabler og Benson ser nærmere på Tierneys fortid viser det sig, at han engang var involveret i en række uopklarede bankrøverier, samt at han i over 20 år har holdt på en hemmelighed om sin datter. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 10.
13:00 
Special Victims Unit
Outsider. Fin ser nærmere på en påstand om voldtægt ved det college, hvor hans søn, Ken, arbejder. Fin får hjælp i efterforskningen af en kriminalassistent fra Brooklyn ved navn Chester Lake, der arbejder på en sag, som har påfaldende mange lighedspunkter med Fins sag. Først er der uoverensstemmelser mellem Fin og Chester, men de må hurtigt lære at arbejde effektivt sammen, da voldtægtsmanden slår til igen. Säsong 8. Del 12.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Dead reckoning. Da en kvinde tilstår at have dolket sin mand 17 gange, går CSI-holdet ind i sagen, for DNA-spor antyder, at der også var en anden kvinde involveret i mordet. 28/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4.
15:05 
CSI: NY
Battle scars. Da et ungt stortalent inden for street-dance bliver slået ihjel, tager CSI-holdet sagen og kan hurtigt udelukke røveri som motiv for modet, idet offerets penge stadig er på gerningsstedet. Snart peger sporet da også i retning af en af offerets rivaler, som for nylig tabte til ham i en dansekonkurrence. Säsong 6. Del 5.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Hostile takeover. Laboratoriet bliver udsat for et angreb, hvorunder den nye CSI-medarbejder Jesse Cardoza bliver taget som gidsel sammen med fire andre personer. Horatio må nu efterleve gidseltagerens mærkværdige krav i bytte for gidslernes liv. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2010.
17:15 
CSI: Miami
Bolt action. Tre volleyballspillere falder pludselig døde om på stranden, hvor de deltog i en velgørenhedskamp arrangeret af societykvinden Amanda Collins. Efterforskningen viser at Amanda havde affærer med alle tre spillere. Calleigh og Delko aflægger vidneudsagn under en undersøgelse hos Afdelingen for indre anliggender, om de skud, som hun affyrede efter Delko, da han kørte væk fra et gerningssted sammen med sin far. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2010.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The holography excitation. Hele flokken holder Halloween-fest i Stuarts tegneseriebutik. Leonard scorer Penny med videnskabelige metoder. Den tidligere astronaut, Buzz Aldrin er med som sig selv. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2012.
18:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The extract obliteration. Vennerne bliver uvenner over en ordleg. Sheldons venskab med Stephen Hawking er også i fare. Penny beslutter i al hemmelighed at søge ind på universitetet. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2012.
19:10 
The Big Bang Theory
The habitation configuration. Howard forbereder sig på endelig at flytte hjemmefra og ind hos Bernadette, men det er ikke helt så nemt. Amy bliver sur på Sheldon, fordi han tager Wil Wheatons parti frem for hendes. Sheldon spørger Penny til råds om kriser i parforholdet. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2012.
19:30 
The Big Bang Theory
The 43 peculiarity. Raj og Howard forsøger at finde ud af, hvad Sheldon egentlig foretager sig hver eftermiddag. Jalousi stikker sit grimme fjæs frem i Leonard og Pennys forhold. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2012.
20:00 
Politijagt
På stationen i Ringsted bliver Vlado sendt ud for at stoppe en butikstyv og det ender i håndgemæng. I Santa Barbara rykker Keld ud til to indbrud i biler – noget, de desværre oplever tit. I Midt- og Vestsjælland må Kasper op i fart, da en bil både på motorvej og gennem byen har alt for meget fart på og heller ikke bruger blinklyset. Og i Syd- og Sønderjylland er Kenneth efter en knallert, der kører alt for stærkt. Säsong 27. Del 5.
21:00 
Nogen ved noget om Louise Borglit
Tidligere efterforskningsleder Kurt Kragh vurderer, at der er sket flere fejl i efterforskningen. Bo og Jesper finder ud af, at der forud for drabet har været et forløb, hvor den nu sigtede mand blev forsøgt tvangsindlagt af flere omgange. Kunne drabet have været undgået, hvis den mistænkte havde fået hjælp i tide? Det spørgsmål rettes nu til flere eksperter samt Louise Borglits bedste veninde. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2022.
22:05 
Vanvidsbilisterne [Repris]
I Køge bliver en motorcyklist fristet til at rykke håndtaget i bund, men det er en rigtig dårlig idé. Det er ekstremt farligt, men det koster også både kørekort og motorcykel, når det sker lige foran videobilen. I Sydsjælland og Lolland-Falsters Politikreds er Brian meget tæt på at blive vidne til en alvorlig trafikulykke, da en SEAT foretager en meget hasarderet overhaling. Og så stopper Thomas en kvindelig bilist, der, udover at køre alt for stærkt, også er påvirket. 27/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2022.
23:10 
Buch Thorborg [Repris]
Det er ikke alle de lokale indbyggere i Gudhjem, som er begejstrede for Jannie og Martins hoteleventyr. Så nu må parret stå ansigt til ansigt med nogle af de bekymrede borgere i byen. Renovationen på Therns hotel går fremad, omend ikke særlig hurtigt, så Jannie skal mødes med en af handymændene for at blive klogere på, om værelserne kan nå at blive klar, og om der overhovedet er penge nok til de mange forbedringer. Den svindende økonomi og de manglende bookinger vækker stor bekymring hos Jannie, og nu har hun ovenikøbet skrevet et debatindlæg, som ikke ligefrem hjælper på bookingsituationen. 25/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
23:45 
Buch Thorborg [Repris]
Åbningen af hotellerne er lige rundt om hjørnet, men nu er der dukket en stor vandskade op på Therns Hotel, som kan have omfattende konsekvenser for åbningen af hotellet og parrets likviditet. Jannie magter snart ikke flere udfordringer, og på falderebet har Martin nu fået øje på en ny ejendom i Gudhjem, som har vakt hans interesse. På klippen får Jannie og Martin fornemt besøg, da hans mor og søster tjekker ind, men på trods af familievisit, bliver der ikke lagt låg på Jannie og Martins uenigheder. Alt skal klappe, hvis de skal nå at blive klar til åbningen. 25/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
00:20 
Fast & Furious 4 [Repris]
Dom Toretto vender tilbage til Los Angeles, hvor han forsøger at finde frem til sandheden bag en forfærdelig forbrydelse. Hans tilstedeværelse er dog ikke noget FBI-agenten Brian O’Conner er særlig begejstret for, men de to tvinges dog til at slå sig sammen for at bekæmpe en fælles fjende. Og det gøres bedst med store mængder at vilde biler og med sømmet helt i bund. ,. Producerat år 2009. Regissör: Justin Lin, Skådespelare: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel.
02:35 
Property Brothers [Repris]
Sarah and Mari. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 28/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2012.
03:50 
Special Victims Unit [Repris]
Web. En mor bliver forfærdet, da det kommer frem at hendes otteårige søn er blevet seksuelt misbrugt, hvilket sker syv år efter, at hendes eksmand blev fængslet for misbrug af hendes ældste søn, hvis DNA nu sætter ham i forbindelse med overgrebene på hans yngre bror. 28/09 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 21.
04:55 (05:55)
Special Victims Unit
Clock. Enheden efterforsker en 17-årig piges forsvinden under hendes skoleudflugt til et lokalt museum. Pigen lider af Turners syndrom, en genetisk sygdom, som har medført at hun er blevet mobbet i skolen. Stabler møder sin nye partner kriminalassistent Dani Beck. Säsong 8. Del 2.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Johnny English sl��r til igen
Kanal 5 Danmark, fredag 19/8 21:00(23:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå