Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
09:30 
Debatten
Mænd, kvinder og forskellene. Mens mændene sidder de på fleste topposter, tager kvinderne det meste af barslen. Debatten spørger, hvorfor vi stadig ser de store forskelle og om samfundet giver mænd og kvinder de samme muligheder?. Mød Pia Kjærsgaard (DF), medstifter af Zentropa Peter Ålbæk, tidligere minister Ritt Bjerregaard (S) og mange flere. Producerat år 2019.
11:00 
Efter skandalen
Dansk reportage fra Bæverne er tilbage i Danmark. Men for Find Andersen-Fruedahl er det en katastrofe, at staten har genudsat bævere. Han har mistet 10.000 træer på sin jord. Han har prøvet sagen i landsretten og tabt, så hvad gør han nu, efter han blev ramt af statens bæver-politik. Producerat år 2019.
11:15 
Dage i haven - efterår
Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. Nu er det så småt efterår, og der skal ryddes op i haven, for Pernilla er absolut ikke tilfreds med hvordan bl.a. staudebedet ser ud. Tareq går som altid i gang med at tilberede maden, John tager sig af vanding og redskaber, og Pernilla laver en stol, som man slet, slet ikke skal sætte sig i. Nordvision fra Sverige. Del 1 av 2. Producerat år 2014.
12:15 
Dage i haven - efterår
Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. Nu er det så småt efterår og havearbejdet er ved at være slut for denne gang. Pernilla går i gang med en krans af hortensia, Tareq bager en engelsk kage og går ellers mest op i forskellige svampe, og John vil plante årets træ i haven. Nordvision fra Sverige. Del 2 av 2. Producerat år 2014.
13:15 
De sidste pygmæer
Britisk dokumentar fra 2019. Den moderne verden truer. Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder. Producerat år 2019.
14:00 
Stjerne i Afrikas Hollywood
Beverly Naya er stjerne i "Nollywood" - Nigerias sprudlende filmindustri, der producerer flere film end Hollywood. Hun tog springet fra London til Lagos i jagten på succes. Nu drømmer tusinder om at gøre som hende og blive en stjerne. Producerat år 2019.
14:15 
Ryttersport
Dressur: World Cup. De danske verdensklasseryttere, Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, kommer i hård konkurrence mod internationale topryttere fra blandt andet Tyskland og Holland, når årets første World Cup-afdeling i dressur skal afgøres i Boksen i Herning. De to danskere har begge tidligere vundet World Cup i Herning, og har allerede OL i tankerne, efter de kvalificerede sig i sommer. Anna Kazprzak og Agnete Kirk Thinggaard fra det OL-kvalificerede danske landshold gør dem også selskab i Herning. Kommentatorer: Birgitte Borch og Bjarne Nielsen. Kommentator: Bjarne Nielsen, Birgitte Borch.
17:00 
1 - 0 til Danmark
Travhesten Tarok, blev Danmarks mest populære hest nogensinde - en ener i dansk travsport som sloges med verdenseliten i verdens hårdeste travløb. Tilrettelægger: Claus Pilehave.
17:35 
Det beskidte dusin
Amerikansk krigsfilm fra 1967. 2. Verdenskrig. Den hårdkogte major Reisman står i England for optræningen af tolv skrappe drenge. Det er mordere, voldtægtsmænd og gemene røvere. Og majoren går til opgaven uden fløjlshandsker. De må gennem et træningskursus, der er hårdere end noget andet, man hidtil har set, inden de bliver kastet ud i faldskærm over fransk jord på en mission, der meget vel kan betyde døden for dem alle. Major John Reisman: Lee Marvin. Producerat år 1967. Regissör: Robert Aldrich, Skådespelare: Charles Bronson, Ernest Borgnine.
20:00 
Storbritannien på sultegrænsen
Britisk dokumentarserie fra 2019. Far er i gæld til halsen. Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
21:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
21:30 
Jim og Ghita
Ghita Nørby og Jim Lyngvild er nået til Lolland på deres kulturrejse gennem Danmark. Skuespillerinden og designeren besøger Claus Meyer i Saxkøbing. Iværksætteren fra Lolland fortæller om den omfattende istandsættelse af byens gamle provinshotel og udfordrer Jim Lyngvild til en bordtennismatch. Turen byder på en overraskelse, da Jim Lyngvild og Ghita Nørby kommer forbi et gammelt alderdomshjem, som gemmer på en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
22:00 
K2 - Doggystyle - Copenhill - Bæst
DR2s aktuelle kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når filmkøbmand, Peter Aalbæk, chefredaktør for Femina, Camilla Kjems og digter og dramatiker, Sofie Diemer, diskuterer, hvad de får ud af at se tv-serien "Doggystyle", oplever Københavns nye vartegn "Copenhill" og læse Ane Riels nye roman "Bæst". Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Det Politiske Talkshow
23:35 
Indefra med Anders Agger - Plejehjemmet Dagmarsminde
I Nordsjælland langt ude på landet bor der en halv snes svært demente i et privatdrevet plejehjem. Anders Agger får lov til at dele livet med personale og beboere i et par dage for på nærmeste hold at opleve, hvad der gør Dagmarsminde til et helt særligt sted. På det private plejehjem er sansestimulering, hjemlige omgivelser, massage, dyr og udeliv, god mad, dans, musik og fællesskab værdier, der prioriteres højt. Dagmarsminde er ledet af May Bjerre Eiby, der selv har oplevet, at hendes far sygnede hen som dement før han døde. Nu er hun med til at skabe et alternativ for mennesker, der ikke har brug for at sidde på deres værelser klæbet til tv, men rent faktisk nyder at være en del af et levende fællesskab. Producerat år 2019.
00:20 
Chefen fra Helvede - Isdronningen
På et kundeservicecenter i en større dansk virksomhed udvikler et chefskifte sig til et sandt mareridt for de ansatte. Med den nye chef kommer en ny strategi: Kæft, trit og retning eller rejs. De ansatte bliver overvåget, ydmyget og pillet psykisk fra hinanden. Fem forsøgspersoner gennemlever med hjælp fra en skuespiller en række af episoderne. Og med en psykolog på sidelinjen fortæller en tidligere ansat sin historie - om hvordan det, der skulle have været et drømmejob, endte med at ødelægge de næste mange år af hendes liv. Producerat år 2018.
01:05 
Vold i hjemmet - set gennem barnets øjne
Britisk dokumentar fra 2019. Hvordan påvirker vold børn?. Filmmager Anna Halls tager os med ind i et uudforsket område, når hun undersøger de psykiske følgevirkninger af at vokse op i et hjem med vold. Her fortæller fire børn for første gang om, hvad de har set og været udsat for - og hvordan det har påvirket dem. Producerat år 2019.
02:05 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
I vikingernes fodspor
DR2, onsdag 18/9 12:05(12:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se