Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
Gone With The Win. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2018.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Maine Attraction. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
06:55 
Tiny House Hunters [Repris]
Starting Over in a Tiny House. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2015.
07:20 
Tiny House Hunters
Simplifying in Washington. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2015.
07:40 
Property Brothers [Repris]
Anna & Peter. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2015.
08:30 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Stately House on Sanders. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 04/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1.
09:25 
Caribbean Life [Repris]
Rediscovering on Barbados. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
10:00 
Caribbean Life [Repris]
Historic Move to San Juan, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2018.
10:30 
Property Brothers [Repris]
Carlie & Drum. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 10/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2015.
11:40 
Skønheden i alting
Den succesfulde reklamechef, Howard, rammes af en personlig tragedie, da han mister sin elskede datter. Efter tabet forsøger han hårdnakket at lukke alle ude og flygte fra sit tidligere liv i et forsøg på at mindske smerten. Hans venner er desperate for at nå ind til ham, men Howard søger i stedet svar fra universet ved at skrive breve til Kærligheden, Tiden og Døden. Det er først da Howards breve fører til tre uventede besøg, at han begynder at indse, at selv det største tab kan føre til momenter af skønhed og mening. Producerat år 2016. Regissör: David Frankel, Skådespelare: Edward Norton, Helen Mirren, Kate Winslet, Will Smith.
13:50 
The Olsens [Repris]
Irina er i romantisk humør. Morten er bare lummer. Hr. og fru Olsen får besøg af deres private kok og tager en alvorlig snak om at få børn, men selv om begge har lyst til en større familie, står projektet stille. Vil det nogensinde lykkes at blive gravide igen? Irina, Victoria og Morten skal afprøve et kursus som livvagter, men får et chok, da de får afsløret opgaverne. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9.
14:20 
The Olsens [Repris]
Irina får udlevet sine actiondrømme som livvagt, og især nyder hun at bruge sin pistol og er overbevist om, at næste projekt hos The Olsens er en skydebane. En hæsblæsende redningsaktion får pulsen op, og Irina hiver stadig efter vejret, når familien skal køre gokart. Morten kører nemlig vildt hurtigt med datteren Allessia på forsædet. Og langt om længe kan hr. og fru Olsen hænge et nyt familiefoto op på væggen. Men gæt selv om, de kan blive enige om hvor det skal hænge?. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10.
14:55 
The Olsens [Repris]
The Olsens er tilbage, og der er fart over feltet!. Mens Irina vil udvide forretningen med et nyt stort studio, er Morten i Aarhus, hvor han er nomineret til en Gaffa-pris. Victoria skal flytte hjemmefra og afholder en sidste familiemiddag hjemme hos en vemodig mor Mila, der dog afslører, at hun har fået smag for datinglivet. Endelig er hr. og fru Olsen inviteret på den røde løber til Zulu Awards - hvis de altså når at komme ud ad døren i tide. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1.
15:30 
The Olsens [Repris]
Hr. og fru Olsen har sat kursen mod Zulu Awards, men er uenige om, hvorvidt aftenen kan defineres som en date. Allessia er startet i skole, og Morten skal nu mestre disciplinen mad-pakke¬smøring, inden turen går til Slagelse for at lancere ny merch. Imens er Irina til clairvoyant for at finde ud af, om hun er på rette spor med sin business – men afrapporteringen til hr. Olsen kan godt misforstås, når det sker over telefonen. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2.
16:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Selvom Remee er faldet på en stentrappe, står den på photoshoot. Der skal nemlig tages billeder til en artikel, hvor Remee får lov at følge op på en meget negativ artikel, der angreb hans måde at være iværksætter på. Mathilde har fundet en lejlighed, som hun synes er meget interessant. Spørgsmålet er, om Remee skal flytte med?. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5.
16:35 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya skal snart videre fra det hus, hvor de har været familie i fem år, og det er tid til at pakke det sidste ned. Kenya husker sin far og flyttemanden på ikke at smide babyting ud, hvis nu hun snart får en lillesøster eller en lillebror. Og Mathilde har en plan om at smide en masse tøj ud og blive minimalistisk - kan det lade sig gøre? Midt i flytningen har Remee fundet tid til en ny, iskold beskæftigelse. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6.
17:10 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya har netop sagt farvel til det hus, de sammen har skabt minder i de seneste fem år. Sammen er de taget hen i det nye hus - og det er en noget overvældende oplevelse, især for deres elskede kat Moshu, som får skabt panik. Remee når også til et møde, hvor Kenya er med. Det viser sig at være lidt svært at holde møde med en femårig, der gerne vil have tøjet af. Og Mathilde er kommet tættere på at finde den lejlighed, hun gerne vil have base i. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7.
17:50 
Remee & Mathilde [Repris]
Mathilde skal skyde en stor kampagnefilm, og Kenya skal være med, men hun er ikke helt klar på at performe foran kameraet den dag, så Mathilde må finde alle tricks i bogen frem, for at få nogle skud i kassen. I kælderen finder Remee guld og gamle minder frem, og han hiver også en ny afsløring frem fra de gode X Factor-dage. 16/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8.
18:15 
Sådan træner du din drage 2
Alt ånder alt fred og ro på øen Berk siden vikingerne - og ikke mindst Hikke - tæmmede de vilde drager. Drageræs er blevet den store sportsgren blandt øens unge drager og vikinger, men over dem alle svæver Tandløs, den eneste drage af sin art, der sammen med Hikke kortlægger nye områder af deres land. En dag opdager den uadskillelige duo en gruppe dragejægere, der fanger de ellers fredelige væsener for at bringe dem til den frygtede Drago. Makkerparret må nu sande at kun med et stærkt sammenhold, vil de kunne modstå den større og mere grufulde verden, der dukker op, så snart Berk forlades. Producerat år 2014. Medverkande: Craig Ferguson, Jonah Hill, Gerard Butler, Jay Baruchel, America Ferrera.
20:00 
Nerve
Den flittige teenagepige Vee er kørt træt i sin trivielle tilværelse og lokkes til at deltage i det populære onlinespil ’Nerve’, hvor spillerne stilles udfordringer og vinder penge, hvis de gennemfører dem. Vee beslutter sig for at tage imod en enkelt harmløs udfordring om at kysse den fremmede fyr Ian. Men i takt med, at hun bliver grebet af spændingen i spillet, begynder det at tage en foruroligende og farefuld drejning, og snart går det op for både Vee og Ian, at spillet er med livet som indsats. Producerat år 2016.
22:00 
Ex on the Beach - Danmark
Teiturs afvisning af Christel har sendt chokbølger gennem villaen og kun Sofie-Mai sidder tilbage med et smil på læben. Men den hurtigste måde at komme over en fyr, er at komme under en ny, så Christel går straks på jagt. Aftenen byder på ’Sandhed eller Tablet’ og det er ikke småting, der kommer frem. De lærer alle sammen, at det ikke er helt ufarligt at vælge Tablet. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2021.
23:05 
Blodets bånd [Repris]
The Ties that Bind. Da Pete Montemayor bliver pensioneret, kæmper børnene om at overtage kontrollen over familiens transportvirksomhed. Hvor langt er de villige til at gå for at nå til tops?. 17/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2011.
00:10 
Blodets bånd [Repris]
Splitting Heirs. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. ,. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2012.
01:20 
Min nabo er morder [Repris]
The Unwelcome Wagon. Michael Severance forsvinder, og de lokale i San Angelo forsøger at hjælpe hans kone. Stikker der noget mere dystert bag hans forsvinden?. 06/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
02:30 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
03:40 
Dødssynder [Repris]
Conspiracy of Sinners. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. ,. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
04:45 
Caribbean Life [Repris]
Rediscovering on Barbados. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 17/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
05:20 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
Historic Move to San Juan, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 17/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Hvor ondskab bor
TV Danmark, s��ndag 26/9 01:25(02:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå