Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara og Christian skal hjælpe to familier, der bor småt og drømmer om mere plads til familielivet. Sara skal hjælpe Gina og Jakob og deres tre børn med at finde et nyt hjem, hvor der er plads til egne børneværelser. Og så vil de gerne sætte deres eget præg på boligen. Men boliger, der trænger til en kærlig hånd, hænger ikke på træerne helt tæt på København. Christians par har taget en stor beslutning om at skifte landsdel. Mai-Britt og Bastian bor på Østerbro i København og længes efter at komme ned i gear og give deres to små piger en rolig og tryg hverdag på Bornholm. Men øen er populær som aldrig før, og Christian får virkelig sin sag for. . Del 5. Producerat år 2020.
13:30 
Sæt pris på dit hjem
De tre opkøbere Mune, Mads og Thomas skal på jagt blandt nye moderne møbler og gamle danske klassikere i en villa på Frederiksberg. Det er ægteparret Nicolai og Ronnie, som skal sælge ud af deres ting, da de sammen vil finde en ny fælles stil. Thomas får hurtigt øje på en stor klassiker og lægger det første bud. Mune føler sig lidt på udebane blandt de dyre møbler, men finder alligevel et bord, hun gerne vil have med sig hjem. Og så bliver Mads, som ellers plejer at gå efter det antikke, fristet af en stor moderne bestseller. Del 6. Producerat år 2016.
14:05 
På tværs af Danmark
Der venter dagens to hold en smuk oplevelse, når de skal gå tværs over det storslåede landskab i Rebild. Her er ikke kun lyngklædte bakker og skove, men også huse, hække og høje hegn, som Bubber, Sara Bro, Jesper Nøddesbo og Simon Stenspil skal igennem. Talegaverne skal derfor være i orden, når de lokale skal charmeres. Se også, hvordan det går, når Jesper og Simon skal igennem en dyb å, og Sara må hive Bubber op af mudderet, inden de skal igennem et villakvarter. Del 8. Producerat år 2020.
14:55 
Verdens vildeste hoteller
Royal Mansour, Morocco. Giles og Monica ankommer til Royal Mansour i Marokko, et af verdens mest diskrete hoteller, der ligger i byen Marrakech. Hotellet er byens kæreste eje og huser nogle af verdens rigeste folk. Gulvtæpper af silke og hyggelige ildsteder tager varmt imod det begejstrede værtspar. . Del 3. Producerat år 2017.
15:45 
Ja for Fanø
Hvorfor kalder Johnny sig for Mr. Chip? Og er det virkelig nødvendigt at være pæn i radioen? Café Hack og Søs Egelind gæster Realen. Johnny Madsen og Jeanett skal sammen medvirke i det populære radioprogram. Midt i det hele skal der tages fællesfoto af de frivillige. Jeanett vil have Johnny med på billedet, men det er nemmere sagt end gjort. Jeanett får nerverne uden på tøjet, mens Johnny dyrker sin nye interesse for online poker. . Del 2. Producerat år 2020.
16:25 
CPH Lufthavnen
Lars fra Novia skal i dag tjekke flere end 1.200 spanske passagerer ind, og for at aflaste lufthavnens terminaler, er der lavet en speciel afgangshal. Desværre får varmen bagagebåndene til at gå i stå. Køen til check- in vokser, og både Lars og passagerne er frustrerede over den lange ventetid. I lufthavnens veterinærcenter tager dyrlægen Sanne imod en lille toy terrier-hvalp, som har rejst hele vejen fra Australien, og udenfor venter dens nye ejere spændt. VIP-chefen Susanne tager imod det tyske fodboldlandshold, og det stiller høje krav til hende, da tyskerne er et meget organiseret folkefærd. . Del 5. Producerat år 2011.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 40. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Del 80. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
LEGO Masters
En hjelm, en sikker hånd og skridsikre skosåler. Det er, hvad første udfordring kræver for parrene, når de på to timer skal bygge så højt et tårn som muligt. Vinderparret får en stor fordel til næste udfordring - byg en LEGO-udgave af H.C. Andersens mest kendte eventyr. Og så skal vi for første gang sige farvel til et par. . Del 2 av 8. Producerat år 2021.
21:30 
Britain's Got Talent - de største overraskelser
Der er lagt op til fest og farver, når de absolut bedste og værste auditions igen finder vej til din skærm. Gense alt fra dansende dommere og guldregn til ægte katastrofer. Del 2. Producerat år 2020.
22:30 
Kvinden i guld
Amerikansk/britisk drama fra 2015. Under Anden Verdenskrig flygter den unge jødiske kvinde Maria Altmann fra Wien, og 60 år efter krigen sætter hun sig for at få de kunstskatte tilbage, som nazisterne stjal fra hendes familie dengang. Hun hyrer advokaten Randy Schoenberg til at lægge sag an mod den østrigske stat. Blandt Altmann-familiens kunstværker er Gustav Klimt's berømte maleri 'Portræt af Adele Bloch-Bauer I', som er blevet et symbol for den østrigske stat. Kampen mod overmagten synes nærmest uoverkommelig, men Maria og Randy har ikke tænkt sig at give op. Filmen er baseret på virkelige hændelser. Oscarvinderen Helen Mirren spiller Maria Altmann. Producerat år 2015.
00:20 
Hamilton 2 - men ikke hvis det gælder din datter
Svensk action-thriller fra 2012. Da den hemmelige svenske agent Carl Hamiltons syvårige guddatter bliver kidnappet, kan han og familien ikke få nogen hjælp af de svenske myndigheder. Hamilton må derfor tage sagen i egen hånd og planlægger en spektakulær redningsaktion sammen med venner fra militæret. Vil de få succes med den livsfarlige mission?. Filmen er baseret på en roman af Jan Guillou. . Producerat år 2012.
01:55 
Race
Amerikansk drama fra 2016. Berlin, 1936. De Olympiske Lege skal afvikles i den tyske hovedstad, så Adolf Hitler ser nu sit snit til en gang for alle at sende et budskab om, at nazismen er den sande vej. Men en person formår at sætte en kæp i hjulet for Hitlers ariske fantasier. Den sorte, amerikanske løber Jesse Owens er et sandt naturtalent på atletikbanen, og de næste dage driver han Hitler og hans følgere til vanvid ved at vinde hele fire guldmedaljer i løb og længdespring. Producerat år 2016. Regissör: Stephen Hopkins, Skådespelare: Eli Goree, Stephan James, Jason Sudeikis.
04:00 
Britain's Got Talent - de største overraskelser
Der er lagt op til fest og farver, når de absolut bedste og værste auditions igen finder vej til din skærm. Gense alt fra dansende dommere og guldregn til ægte katastrofer. Del 2. Producerat år 2020.
04:55 (06:00)
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Et hold specialparamedicinere sendes ud til et skyderi og et macheteangreb, men en række mindre prioriterede opgaver viser sig at være mindst lige så krævende. . Del 5. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Huse der aldrig kommer til salg
TV2 Danmark, onsdag 3/3 13:20(13:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå