Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Trading Business Suits for Bathing Suits. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 1.
06:20 
Island Life [Repris]
Fishing for a Water View in Gulf Shores, Alabama. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. ,. Säsong 13. Del 4. Producerat år 2018.
06:50 
Boise Boys [Repris]
The Vinyl House. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 01/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2019.
07:35 
Caribbean Life [Repris]
The Couple That Bikes Together in St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 9.
08:00 
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 10.
08:25 
Caribbean Life [Repris]
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 11.
08:50 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 12.
09:20 
De unge mødre [Repris]
Line Sofie fra Odense har en travl som enlig mor og medicinstuderende. Michela overvinder sin fobi for nåle. Line Meyer satser alt på sin drømmeuddannelse. Og så skal vi møde den unge mor Victoria, der blev gravid som 17-årig, og nu er mor til sønnen Noah på 9 måneder. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2013.
10:10 
Stay or Sell [Repris]
Twin Cities Trouble. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
11:05 
Stay or Sell [Repris]
Families Grow, Houses Shrink. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. 27/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
12:05 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
90 Day LIVE. Værten Michelle Collins byder på en hel sæsons slibrig sladder og interviewer deltagere, kendte gæster og superfans og viser helt nye optagelser. Säsong 3. Del 12.
13:00 
90 Day Fiance: The Other Way
All in the Name of Love. Fire amerikanere, der har fundet kærligheden i udlandet, gør sig klar til at forlade deres hjem permanent. Corey følger med sin kærlighed til Ecuador, og den enlige mor, Tiffany, tager sin søn med til Sydafrika. Jenny forbereder sig på et nyt liv i Indien med sin soulmate, og Paul drager mod Brasilien. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
14:05 
90 Day Fiance: The Other Way
Embargos and Ultimatums. Evelin giver Corey et livsændrende ultimatum. Paul går i panik i lufthavnen og tager en forhastet beslutning, og Jenny fortæller sine venner, at hun flytter til Indien. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
Flip House to Family Project. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2018.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
A Downtown Loft Challenge for Chip and Jo. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 16/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Camilla Sofia på 21 år er blevet mor for anden gang. Line Sofie vil lære fireårige Aksel at svømme, og han skal ikke være en tøsedreng. Michela skal i statsforvaltningen med Smillas far, for de er ikke enige om samværsordningen. Og Nadja tænder et lys for at mindes sin mellemste søn, der døde kort efter fødslen. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 16. Producerat år 2012.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Fear (of the unkown). Lægerne på Grey Sloan Memorial Hospital har en følelsesladet afsked med den vellidte Cristina Yang. Et muligt terrorangreb påvirker Seattle og skaber kaos på hospitalet. Samtidig tager Meredith en betydningsfuld beslutning, og en anden læge modtager chokerende nyheder. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 24.
19:00 
Greys hvide verden
I must have lost it on the wind. Ægteskabet mellem Meredith og Derek knirker og Meredith forsøger at se fremad. Bailey kæmper Alex' sag. Nu da Cristina er væk, starter den nye læge, Maggie Pierce, på Grey Sloan Memorial Hospital. Säsong 11. Del 1.
20:00 
Baby Bootcamp
Fitnessinstruktøren Julia prøver ihærdigt at få sin baby bootcamp til at blive en blomstrende business, men det er ikke så nemt, når resten af hendes liv kører på alt andet end skinner - og det gælder både professionelt og privat. For at få økonomien til at hænge sammen, tager hun et deltidsjob som barnepige hos en charmerende singlefar til to børn. Nu er chancen der endelig for at få sat skub i hendes projekter. Problemet er bare, at Julia intet aner om at passe børn …. Producerat år 2014. Regissör: Christie Will Wolf, Skådespelare: Ryan McDonell, Peter Benson, Kavan Smith, Danneel Ackles.
21:55 
Season For Love
Det er mange år siden ungdomskæresterne Tyler og Corey sidst så hinanden, men nu er de tilbage i deres hjemby, hvor de dyster i den årlige BBQ-konkurrence. Tyler har netop mistet sit job som souschef i San Francisco, mens Corey er en travl og berømt kok i New York. Det kunne måske bare være varmen fra grillkonkurrencen, men der flyver mange gnister mellem de to - og ingen af dem har lyst til at forlade deres hjemby eller det, de har fundet tilbage til. Producerat år 2018. Regissör: Jill Carter, Skådespelare: Shelley Thompson, Lola Flanery, Marc Blucas, Autumn Reeser.
23:45 
Betrayed
Betrayed følger livet hos en række normale mennesker, som ikke klar over, at deres dage er talte. Langsomt afsløres skjulte jalousier og uhyggelige hemmeligheder blandt deres venner, familier og elskere. Det leder i sidste ende op til det ultimative forræderi - mord. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
00:45 
Betrayed [Repris]
Betrayed følger livet hos en række normale mennesker, som ikke klar over, at deres dage er talte. Langsomt afsløres skjulte jalousier og uhyggelige hemmeligheder blandt deres venner, familier og elskere. Det leder i sidste ende op til det ultimative forræderi - mord. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2018.
01:50 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. En bil trækker ind på en tankstation, hvor der på forsædet sidder en død kvinde, der er blevet skudt. Hendes mand hævder, at det er en fremmed der har skudt hende på motorvejen, men han har ikke helt styr på detaljerne. Er det et tilfælde af dødbringende raseri, eller ved han mere end han vil fortælle?. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3 av 13. Producerat år 2016.
02:50 
Blodets bånd [Repris]
Blood is Thicker. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2011.
03:40 
House Hunters
Chicago Commuters in the Burbs. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 1.
04:05 
House Hunters
Go Big or Go Home in Utah. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 2.
04:30 
House Hunters
Size or Style in St. Paul. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 3.
04:55 
House Hunters
Safe Haven Hunt in Florida. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 141. Del 4.
05:20 (05:40)
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 21. Del 13.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
House hunters international
TV Danmark, fredag 24/5 03:25(03:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå