Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Reaching New Heights. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12.
07:05 
Property Brothers: Forever Home
From the Big Apple to Vegas. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 4. Del 13.
07:50 
Top Gear [Repris]
Freddie, Chris og Paddy tager til Lake District for at blive genforenet med deres fædres gamle biler. Chris tester den kraftfulde Lamborghini Sian. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 30. Del 1. Producerat år 2021.
09:00 
Top Gear
Trion tester Bond-biler, bland andet en Aston Martin DB5. Freddie konkurrerer i en Extreme E-bil mod en mand med en jetpack. Chris og Paddy konkurrerer i en ny Ferrari og en gammel Alfa. Säsong 30. Del 2. Producerat år 2021.
10:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Bugging Out on Budget. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2017.
11:05 
Mother & Daughter Renovate
Historical Hot Mess. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2017.
12:05 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
The Burden of Our Choices. Rollins støder sammen med forældrene til en teenager, der er løbet hjemmefra. Holdet samles til en særlig begivenhed. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2019.
13:05 
Law & Order: Special Victims Unit
At Midnight in Manhattan. Detektiverne er pressede, da tre store sager kommer ind ved midnat. Amanda og Carisi skændes om en anholdelse. Säsong 21. Del 5. Producerat år 2019.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Consequence. Holdet efterforsker en sag, hvor en professionel paintball-spiller er død. Men efterforskningen kompliceres ved fundet af nogle stoffer, der burde være blevet konfiskeret af detektiv Flack flere år tidligere. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8.
15:05 
CSI: NY
And here's to you mrs. azrael. En ung kvinde, der netop er vågnet op fra koma, bliver myrdet på et hospital, uden at de ansatte opdager noget. Offeret var føreren af en bil i et uheld, hvor hendes bedste veninde døde. Säsong 3. Del 9.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2015.
17:20 
CSI: Miami
Driven. Tre maskerede mænd udplyndrer kvinder på et spabad i Coconut Grove. Et af ofrene bliver skudt ned, da hun gør modstand med en peberspray. Da Horatio ankommer til gerningsstedet opdager han, at Marisol er blandt de øvrige kvinder, som er blevet såret under overfaldet. Efterforskningen tager fart, da det viser sig, at den skyldige nu er begyndt at bryde ind i kvinders hjem. Horatio og Marisol træffer en overraskende beslutning. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2015.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Maternal Conclusion. Leonard får sig en dejlig overraskelse, da Beverly kommer på besøg og forkæler ham til den helt store guldmedalje. Det viser sig dog, at hun har et formål med besøget. Og så opstår der nye udfordringer i Raj og Anus forhold. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 22. Producerat år 2018.
18:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The Change Constant. Sheldon, Amy og resten af slænget venter spændt på opkaldet fra Nobelkomiteen, for at finde ud af om de har vundet. Situation får Amy til at indse, at der er nogle ting, der må ændres!. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 23. Producerat år 2018.
19:05 
The Big Bang Theory
The Stockholm Syndrome. Hele holdet rejser til Sverige for at overvære ceremonien, hvor Sheldon og Amy modtager nobelprisen. Men turen bliver langt fra idyllisk, da den både byder på nye hemmeligheder og højspændt drama. Säsong 12. Del 24. Producerat år 2018.
19:30 
The Big Bang Theory
Pilot. Leonard og Sheldon er to geniale, men socialt akavet, fysikere der bor sammen. Da de møder deres nye nabo Penny, går det langsomt op for dem, at selvom de ved stort set alt om fysikkens verden, ved de stort set ingenting om livet udenfor laboratoriet. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2007.
20:00 
Jaget vildt - Kendte på flugt
Der er knald på fra start, da Morten og Hanne Münster skal prøve at komme væk med en efterforsker lige i hælene. Kessler og Maze kører stadig fuld paranoia og tager ingen chancer, når de skal prøve at tjene penge. Thomas Skov og Emil Thorup får en hyggedag, men må også indgå nogle store kompromiser for at holde sig skjult. Og så er Mille Gori og Micky Skeel uenige om, hvor langt ude deres netværk skal være, før de må trække på dem. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2021.
21:00 
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Den amerikanske teenager Sean Boswell er noget af en outsider. Alligevel forsøger han sig i streetracingmiljøet, hvor han udfordrer sin rival i et ulovligt løb. Det går dog ikke helt som planlagt og snart har Sean de lokale myndigheder på nakken. For at undgå at komme i fængsel rejser han til Tokyo for at bo ved sin far, som han aldrig rigtigt har haft noget forhold til. Der går dog ikke længe, før Seans lidenskab for de hurtige biler sender ham direkte på kollisionskurs i den japanske underverden. Producerat år 2006. Regissör: Justin Lin, Skådespelare: Brian Goodman, Shad Moss, Lucas Black, Goodman Brian.
23:15 
Mørkt hjerte [Repris]
Sanna og Marcus' forhold går i stykker, og Marcus søger trøst hos Tanja, som ser sin chance for at få Marcus til at tilstå - for enhver pris. 06/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
00:35 
The Island
Vi befinder os i midten af det 21. århundrede, hvor menneskeheden udelukkende lever indendørs grundet en omfattende smittefare. Her møder vi Lincoln Six-Echo, der drømmer om at vinde et ophold på ’Øen’, det eneste sted på planeten, der endnu ikke er forurenet. Men snart indser Lincoln, at hele hans liv er baseret på en løgn. Han og alle de andre, der befinder sig inden døre, er i virkeligheden kloner, hvis eneste formål er – når tiden er inde – at levere reservedele til de velhavende mennesker, de er klonet af. Da han opdager, at tiden er ved at rinde ud, beslutter han sig for at flygte sammen med kvinden Jordan Two-Delta. Producerat år 2005. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Ewan McGregor.
03:30 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Reaching New Heights. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 07/07 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12.
04:45 (05:45)
CSI: Miami [Repris]
Nailed. En kvinde, som netop er blevet separeret fra sin mand, bliver fundet død i hans hus med fire søm stikkende ud af overkroppen og halsen. Under efterforskningen bliver Ryan overfaldet og skudt i øjet med en sømpistol, og må bringes på hospitalet. I laboratoriet bliver Horatio konfronteret med Stetler, fordi man i New York efterforsker et mystisk dødsfald. Den mand, som tyve år tidligere myrdede Horatios mor, er nu fundet død. ,. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
House Hunters International
Kanal 5 Danmark, torsdag 26/5 05:15(05:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå