Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab
Orange-berry soufflé. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 58 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 7 av 13. Producerat år 2015.
06:25 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Apple Apocalypse. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3 av 13.
07:15 
Cooks Vs. Cons
'Tis the Seasoning. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 5 av 13.
08:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 8 av 26. Producerat år 2014.
08:50 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 9 av 26. Producerat år 2014.
09:45 
Fortryllet
Prinsesse Giselle lever et perfekt liv i den magiske tegnefilmsverden Andalasia, hvor hun synger i kor med skovens dyr og har udsigt til at skulle giftes med den sjask-charmerende Prins Edward. Den onde dronning Narissa er imidlertid slet ikke begejstret for sin kommende svigerdatter, så hun bortviser Giselle til det værst tænkelige sted - virkelighedens New York. Her skal Giselle pludselig klare sig helt selv på storbyens gader, og det er alt andet end nemt for en rigtig tegnefilmsprinsesse. Heldigvis løber hun ind i skilsmisseadvokaten Robert, der hjælper hende med at forstå verden omkring hende, og snart opstår der sød musik imellem dem. Men en dag dukker Edward også op i New York, og så er der pludselig en prins for meget!. Producerat år 2007. Regissör: Kevin Lima, Skådespelare: James Marsden, Timothy Spall, Patrick Dempsey, Amy Adams.
11:55 
Charlie St. Cloud
Charlie er en lokal stjerne, der nyder livet med sejlads, sin mor og sin lillebror, Sam, før han går en lys fremtid i møde med et stipendium til Stanford. Men de store drømme knuses, da hans bror dør i en tragisk ulykke og Charlie tynges af den enorme sorg og det ansvar, han føler. Da en gammel flamme dukker op og puster livet tilbage ham, står han over for et valg – skal han forfølge kærligheden eller holde det løfte han gav sin bror?. Producerat år 2010. Regissör: Burr Steers, Skådespelare: Amanda Crew, Kim Basinger, Charlie Tahan, Zac Efron.
13:55 
Syng
Den livlige koalabjørn, Buster Moon, ejer et teater, der engang var berømt verden over, men som nu er ved at gå nedenom og hjem. I et sidste forsøg på at genvinde teatrets stolthed, beslutter Buster sig for at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor dyr fra alle verdenshjørner kan deltage og vinde en enorm præmie. Og dét tiltrækker en masse deltagere, der håber, at konkurrencen kan ændre deres liv. Problemet er bare, at præmien slet ikke eksisterer, men det er Buster ligeglad med, for han har kun ét for øje – at redde sit teater. Danske Stemmer: Buster Moon: Mads Knarreborg, Rosita: Annette Heick, Ash: Emma Sehested Høeg, Johnny: Andreas Jessen. Producerat år 2016. Medverkande: Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Matthew McConaughey, Regissör: Garth Jennings, Christophe Lourdelet.
16:10 
5. Gear [Repris]
Der er lagt op til beskidte tricks og crazy udfordringer, når vores værter, Jacob Riising og Casper Elgaard, vifter med startflaget til en ny runde '5. Gear', hvor fodboldens originale "bad-boy", Thomas Graversen, sammen med Lars Jacobsen skal forsøge at vælte de kække radio- og tv-værter, Peter Falktoft og Esben Bjerre, af pinden. Men de får kamp til stregen, når pigerne fra Diamantfamilien, Elvira og Thalia Pitzner, giver den fuld gas sammen med Pizzakongen Gorm og Politimand Henrik Nybo Haensel inden for så eksotiske discipliner som bilfodbold og farlige flyvehop tværs gennem et hus i Danmarks vildeste racerløb!. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
17:35 
All Together Now - Danmark [Repris]
Kampen om en plads i finalen er actionpacked og højspændt til sidste tone, når aftenens deltagere skal bevise deres værd foran holdkaptajn Joey og de 100 dommere. 51-årige Liv har licens til at dræbe - dog kun med sin stemme - og blæser både vært Christopher Læssø og hele dommerpanelet omkuld med en James Bond-klassiker. Coolness er kodeordet for Sebastian fra Skælskør, der ankommer med sæsonens mest afslappede attitude og synger reggae, mens Kenneth er mere shaky og slås ihærdigt med at leve op til selveste Elvis Presley. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder Christina på en hyldest til sine afdøde forældre med Queens "The show must go on". 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2019.
18:55 
Politijagt [Repris]
I ’Politijagt’ må færdselsbetjentene dagligt lægge øre til massevis af dårlige undskyldninger fra bilister, som ikke lige kan finde ud af det der med at følge færdselsloven. Det gælder også for Vlado, der stopper en bil, hvor ejeren ikke har kørekort – men det er langt fra det eneste, der er galt, og søforklaringer har bilisten nok af. Henrik stopper til gengæld en bil, hvor føreren ikke har fået spændt sit gods godt nok fast. Bilistens forklaring: ’det fik han ikke lige gjort’. I Upper Darby i USA minder undskyldningerne meget om dem, der bliver brugt på de danske veje, og da Thomas stopper en bil, fordi den ikke længere er forsikret, opdager han en række yderligere fejl ved køretøjet – og så følger de dårlige undskyldninger ellers fra ejeren. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 4 av 17. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado starter dagen stille og roligt ud, da han foretager en række rutinekontroller, men det får alligevel alvorlige konsekvenser for en bilist. I Upper Darby rykker Thomas ud til et husspektakel, der har udviklet sig til en voldelig hændelse. Tilbage hos Nordsjællands politi skal Jørgen sikre et område, da et hus bryder ud i flammer. Og hans kollega Peter må tage en alvorssnak med en håndværker, der har glemt hvordan reglerne fungerer. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 5 av 17. Producerat år 2019.
21:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På den Københavnske vestegn tramper en hensynsløs bilist speederen helt i bund og forsøger at stikke af fra politiet - imod kørselsretningen. Men betjenten i videobilen skal træde varsomt, for føreren har formentlig kontaktet sine venner. I Gentofte drøner en bilist igennem et roligt villakvarter med over 100 km/t. Og på Fyn må Politiet selv op over de 200 km/t for at følge med en fartsynder. 11/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 12. Producerat år 2019.
22:05 
Blodspor [Repris]
Sagen om Isabella og Sabrina. En kold decemberdag i 2008 bliver 22-årige Sabrina Shange og hendes 17 måneder gamle datter, Isabella, fundet kvalt i deres dobbeltseng på Spættevej i Århus. Drabsmanden har iscenesat gerningsstedet ved at placere dem side om side og putte en sut i munden på Isabella. Herefter har han spredt lange håndskrevne breve rundt om sengen. Mor og datter ligger døde i mere end et døgn før barnets far, Jackie Nielsen, fortæller et familiemedlem, at han har dræbt dem. Han bliver anholdt og får 16 års fængsel for dobbeltdrabet. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
23:05 
Profil af en morder - Special [Repris]
Peter Lundin: Del 1. Den makabre sag om Peter Lundin involverer den enlige mor, Marianne, og hendes to sønner på kun 10 og 12 år, som i år 2000 bliver meldt savnet. Politiet finder blod, vævsrester og utallige øksemærker i familiens garage – men ingen lig. Politiet fatter hurtigt mistanke til kæresten, Peter Lundin, men en drabssag uden lig, er som en narkosag uden narko. Hver en sten skal vendes for at få Lundin dømt, og sagen kræver mere end 300 timer i afhøringslokalet. Tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen går tæt på en af danmarkshistoriens mest bestialske drabssager, der fører os helt tilbage til Lundins barndom i USA og frem til dommen i Østre Landsret - fortalt af de efterladte, efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere, der var med til at fælde Peter Lundin. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
00:05 
Profil af en morder - Special [Repris]
Peter Lundin: Del 2. Allerede som teenager befinder Peter Lundin sig på en kriminel og voldelig løbebane, men det er først som 19-årig, at han udfører en langt mere alvorlig forbrydelse - han slår sin mor ihjel i deres hjem i Maggie Valley, USA, og forsøger sammen med sin far at skaffe liget af vejen. Peter Lundin bliver afsløret og fængslet for drabet, men i 1999 bliver han løsladt, udvist og sendt tilbage til Danmark. Det får senere katastrofale følger for Marianne Pedersen og hendes to sønner på 10 og 12 år, da Lundin et år senere dræber hele familien og parterer deres lig. Dette er hele historien om en af Danmarks mest bestialske drabsmænd, der fører os helt tilbage til Lundins barndom i USA og frem til dommen i Østre Landsret - fortalt af de efterladte, efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere, der var med til at fælde Peter Lundin. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
01:10 
Unge i nattens klør
Søren Vejby forsøger at forstå de unges udbredte brug af partystoffer. Han mødes med 16-årige Mikkel, som har været afhængig af stoffer, siden han var 14 år. Selvom Mikkel nu er på afvænning og har været clean i lidt over en måned, har han besluttet sig for at udfordre sig selv ved at deltage i en stor technofest, hvor stoffer er let tilgængelige. Søren følger på nærmeste hold Mikkels bestræbelser på at sige nej tak til de stoffer, han får tilbudt. Søren møder også Emma, som var tæt på at dø af en overdosis, Janus, som ved, hvad de unge får tilbudt af stoffer i dag, og pusheren Max, som lever af at sælge stoffer fra sin narkobule. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
02:05 
Stoffer i Sommerlandet
Sebastian Richelsen oplevede igennem sit mangeårige arbejde i politiet kampen mod stoffer indefra. Især det stigende forbrug af feststoffer blandt unge chokerede ham. Nu har han forladt politiet og vil i stedet som journalist undersøge, hvordan de unges holdning til stoffer er i dag og konfrontere pusherne, der sælger til de unge. I uge 29, hvor Tisvilde I Nordsjælland eksploderer i fest, er Sebastian Richelsen sammen med sine muldvarpe gået undercover med skjult kamera for at aftvinge pusherne svar på, hvorfor de sælger stoffer. Derudover taler Sebastian Richelsen med en anonym betjent, der kommer med rystende beskyldninger om, at Nordsjællands Politi ingenting gør for at komme stofferne til livs i deres område. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
03:10 
Morderne iblandt os [Repris]
The Craigslist Killer. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7 av 10.
04:00 
Tag pengene og løb [Repris]
Pelle Hvenegaard udfordrer vennerne Filip og Philip i spillet om kufferten med de 100.000 kroner. De har kun én time til at gemme kufferten, før et hold af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation for at forhøre dem. De to sportstrænede drenge lægger en snedig plan og får en fordel med et stop på hele 23 minutter, og efterforskerne får nok at se til i forsøget på at klarlægge, hvor drengene har været. Se med om Filip og Philip kan klare presset, når efterforskerne tager politihund i brug i denne uges omgang af Tag pengene og løb. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
04:50 
Tag pengene og løb [Repris]
Vennerne Lasse og Rasmus forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100.000. Gamemaster Pelle Hvenegaard giver Lasse og Rasmus én time til at gemme kufferten, før teamet af efterforskere sætter dem i isolation og afhører dem de næste 30 timer, for at finde frem til skjulestedet. Bevæbnet med en falsk kuffert, en masse poser og en stor portion hundemad, gemmer Lasse og Rasmus hurtigt kufferten på et genialt sted, der kræver snilde og våde boksershorts, at nå til. Men tiden i forhør og isolation bliver en prøvelse og spørgsmålet er, om drengene holder ud, eller om afhøringsteamet får held med de benhårde forhør?. 13/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
05:35 (06:00)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown [Repris]
The family dynamic. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. 19/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 48 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
House Hunters International
Kanal 5 Danmark, torsdag 22/8 06:00(06:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se