Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Restaurant: Impossible [Repris]
Game Over. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2014.
06:55 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 29/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2013.
07:45 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2013.
08:35 
Svindlerjagt [Repris]
Udadtil kører det bare derudaf for serieiværksætteren Lennart Lorenzen. Han lever et ekstravagant liv med stor strandvejsvilla og dyre biler, men når han skal betale sine ansatte og leverandører, sidder pengene ikke længere lige så løst. Lennart Lorenzens ubetalte regninger og manglende lønudbetalinger løber op i hundredetusindvis af kroner, men ofte går hans virksomheder konkurs, inden folk kan få deres penge. Sporet efter Lennart Lorenzen fører Sverre Quist til Kolding, hvor det viser sig, at der skal både biljagter og fisketure til, for at få Lennart konfronteret med de mange anklager. 02/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
09:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 27/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
10:10 
Highway Cops [Repris]
Da der sker en større ulykke på de regnvåde veje, må færdselsbetjentene tilkalde assistance fra en helikopter. Og så møder vi en bilist, der er særligt uheldig, da hans bil bliver skadet af både en sten og en økse. Der venter betjentene både store og små opgaver på det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2017.
10:45 
Highway Cops
En bilist kommer i knibe, da han træder speederen i bund. Og så forsøger en mand at snyde systemtet, da hans ekskone involveres. New Zealands bedste færdselsbetjente kommer ud for både store og små opgaver, når de hver dag patruljerer det 11.000 kilometer lange motorvejsnet. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2017.
11:15 
Special Victims Unit [Repris]
Trade. En gravid kvinde bliver fundet voldtaget og dræbt under en ildebrand i et hus, og forsøg på at afhøre hendes kæreste, der er medlem af en velhavende familie af kaffeimportører, bliver forhindret af hans advokat. Men belastende familiehemmeligheder bliver afdækket da efterforskerne graver efter spor og opdager en affære mellem den afdøde og hendes kommende svigerfar. ,. Säsong 9. Del 18.
12:15 
Scorpion [Repris]
Tech, Drugs, and Rock 'n Roll - Part 1. Walters forsøg på at "normalisere" går helt galt, da en ond virus overtager hans computer, så Team Scorpions nye smarte bygning ender med at være en brændende fælde, som folk er låst inde i. ,. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
13:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The bakersfield expedition. Drengene bestemmer sig for at køre til Bakersfield i Californien, hvor der er tegneseriekongres. De klæder sig ud som figurer fra science fiction-serien, Star Trek: The Next Generation. Mens de er stoppet for at tage nogle billeder, bliver Leonards bil stjålet. Pigerne derhjemme forsøger at læse en komplet uforståelig tegneserie. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2012.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper/kirpke inversion. Howards nørdede hobby ender med nærmest at ruinere ham. Sheldon er tvunget til at arbejde sammen med sin ærkerival, Barry Kripke. Howard og Raj får lavet actionman-figurer af dem selv - til 1000 dollars stykket!. 28/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2012.
14:10 
The Wall - Danmark [Repris]
Eva og Kenneth er kærester og har skabt en skøn sammenbragt familie med deres i alt tre børn. Men da familien er vokset, drømmer de inderligt om at flytte til en større bolig, hvor børnene kan boltre sig. De håber derfor på at gå fra ’The Wall’ med propfyldte lommer, så de kan indfri deres længsler. Men inden de kan det, skal de både spille taktisk, være heldige og svare rigtigt på spørgsmål om både Skagensmalere og sportstøj til pingviner. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2019.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Unwrapped. CSI’erne kaldes til et Brooklyn-boligprojekt for at undersøge mordet på en succesrig forretningsmand, der stadig var tiltrukket af sit gamle kvarter. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 17.
16:05 
CSI: NY
Near death. Da Mac bliver skudt, befinder han sig i et limbo mellem liv og død, og da han kæmper for sit liv, er det op til hans team at bringe skytten til retfærdighed. Säsong 8. Del 18.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Stiff. CSI-teamet er kommet på en ny opgave og skal nu finde ud af, hvem der står bag mordet på en mandlig eskorte, der blev fundet død på et hotelværelse. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2015.
18:05 
CSI: Miami
Blown Away. Et gerningssted bliver ødelagt af en tornado, hvilket besværliggør CSI-teamets jagt på morderen. Efterforskningen peger dog hurtigt i retning af en gruppe stormjægere, efter en person bliver fundet hårdt såret. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2015.
19:00 
The Big Bang Theory
The spoil alert segmentation. Leonard er træt af Sheldon, så han flytter ind hos Penny. Amy lader en bemærkning falde om, at hun ville være den perfekte sambo for Sheldon, da de jo allerede kender hinanden så godt. Raj strander i familien Wolowitz hus sammen med Howards ensomme mor. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2012.
19:30 
The Big Bang Theory
The tangible affection proof. Parrene gør sig klar til Valentins dag. Leonard, Penny, Howard og Bernadette skal til middag. Sheldon og Amy er på jagt efter den mest perfekte gave til hinanden. Raj og Stuart vil holde en fest for singler i tegneseriebutikken. Säsong 6. Del 16. Producerat år 2012.
20:00 
Top Gear - Danmark [Repris]
Det ikoniske bilprogram Top Gear er ankommet til Kanal 5. Vores værter skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og tidligere racerkører Jesper Carlsen, konkurrerer på hestekræfter og hastighed sæsonen igennem. Her i første program rammer de den danske vestkyst i tre super SUVer, og det viser sig at Bentley Bentayga Speed kører godt, men flyver fantastisk. Og så besøger tidligere bokser Mikkel Kessler det ikoniske Top Gear-studie og sætter første tid som ”Stor stjerne i lille bil”. Se med, når vi blænder op for ’Top Gear – Danmark’ og hylder de biler, vi alle går undt og drømmer om!. 29/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
21:00 
Fast & Furious 8
Alt er så småt ved af falde på plads efter de voldsomme begivenheder. Dom og Letty er på bryllupsrejse, Brian og Mia har trukket sig ud af legen og resten af holdet er blevet benådet. Men freden varer ikke længe, for snart dukker en mystisk kvinde fra Doms fortid op og leder ham ind på den kriminelle bane igen. Nu står resten af slænget over for deres hidtil største udfordring, der vil presse dem mere end nogensinde før. Producerat år 2017. Regissör: F. Gary Gray, Skådespelare: Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Vin Diesel, Jason Statham.
23:45 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Skelettet i skoven. Hun blev dræbt og gravet ned i en skov uden for Ringsted, men hvem stod bag drabet på Vivi Inger Kristiansen i 2008 og hvorfor skulle hun dø?. De svar mangler tidligere drabschef Jens Møller Jensen og vicepolitikommissær Ove Pedersen stadig og det nager dem, at sagen er uopklaret. De er begge enige i, at nøglen til en opklaring af sagen ligger i og omkring Ringsted. Sammen gennemgår de efterforskningen af drabet med en appel til, at nogen står frem med den viden, der kan føre til gerningsmanden. 29/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8.
00:45 
Politijagt [Repris]
I Nordsjælland skal den nye Kronprinsesse Marrys bro åbnes, og det giver Jørgen og hans kollegaer en del at se til. Ikke mindst da en flok rockere pludselig melder deres ankomst. Vlado rykker ud til en større ulykke, hvor en hestetrailer med en hest er væltet og to personer er flygtet fra stedet. Og i USA rykker Thomas ud til en ulykke, hvor en mand er kørt direkte ind i et træ og da han ikke havde sele på, er det endt alvorligt for ham. 29/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 8.
01:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got a Lot of Pot. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10.
02:45 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got a Death Certificate. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11.
03:35 
Hælerjagt [Repris]
I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut!. Men hvem er det der stjæler cyklerne og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye dokumentarserie 'Hælerjagt'. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland i forsøget på at finde ud af, hvor cyklerne ender henne - og hvem der køber dem!. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
04:25 
Hælerjagt [Repris]
Der blev stjålet knap 3000 biler i Danmark sidste år, og rigtigt mange af dem forsvandt ud af landet og blev solgt i bl.a. Østeuropa. Sverre Quist rejser til Polen, hvor en polsk bildetektiv fører ham til et bilmarked, hvor han kan købe reservedele til alle bilmærker. Intet kan spores tilbage til de oprindelige biler. Detektiven har dog også gjort et par gode fund af danske luksusbiler. Foruden biler bliver der også stjålet rigtig mange scootere, og Sverre udruster en scooter med sporingsudstyr, som pludselig forsvinder. Men hvorhen?. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 1. Producerat år 2015.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 83. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
House Hunters International
Kanal 5 Danmark, lördag 29/2 05:20(05:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se