Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
House Hunters International
Peace in Porsgrunn. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 115. Del 4 av 13.
06:30 
Hotel Impossible [Repris]
Fire Island Meltdown. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 05/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2 av 8. Producerat år 2016.
07:15 
Family Food Fight - Danmark
Dommerne Hannah Grant og David Johansen skruer op for kravene til de fire forrygende familier, der er tilbage i køkkenerne. Og denne gang står tre af familierne med en fordel, de kan kaste ind i kampen: familien Abdol Hamid kan få mere tid, familien Rosenkilde kan få Hannah eller David til at hjælpe i køkkenet, mens familien Lee har en hemmelig fordel under armen! Til gengæld står familien Farsinsen uden nogen fordel til de afgørende minutter i køkkenet. I aften forlader endnu en familie køkkenet, når først røgen har lagt sig, og dommerne sætter sig til bords. Vært Mattias Hundebøll holder øje med familiernes kogekunst sammen med dommerne og sørger for, at hver eneste ret bliver smagt og bedømt!. Säsong 1. Del 5 av 8.
08:05 
Special Victims Unit [Repris]
Loss. Detektiverne er blevet sat på en sag, der indebærer en brutal voldtægt og mordet på en undercover agent. Sagen fører dem på sporet af en mistænkt, der er forbundet til det columbianske narko kartel. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4 av 25.
08:55 
Studie 5 [Repris]
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af skuespillerne Christopher Læssø og Gordon Kennedy, mens pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo får hjælp af tv-vært Signe Vadgaard og radioværten Sara Bro. Glæd dig til en helt ny version af karaokeduellen, hvor Christopher dyster mod Signe. Og så bliver videospoofen legendarisk med drengenes udgave af Meatloafs ”I Would Do Anything For Love”, mens pigerne kaster sig over Whitney Houstons ”I Wanna Dance with Somebody”. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
09:45 
Studie 5
Denne gang kommer entertaineren Simon Jul og skuespiller Sigurd Holmen Le Dous på besøg, også gæster sangerinden Mette Lindberg og komikeren Ane Høgsberg studiet. Se med når Brian Lykke går til filmen i den helt nye runde Skuespil en sang. Og så afslører Simon Jul og Ane Høgsberg hidtil usete talenter på karaoke-scenen. I videospoofen giver Sigurd H. Le Dous den fuld spade som Kurt Cobain, mens pigerne trækker i mekaniker-tøjet i Billy Joels 80er klassiker ”Uptown Girl”. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2018.
10:45 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10 av 10.
11:55 
Top Gear
Richard og James begiver sig ud på noget af en tur, da de stiger ombord på et tog, der kører over 300 km/t. Imens trykker Jeremy speederen i bund i en Aston Martin D89. De vil nemlig se, hvem der først når til Monte Carlo. Säsong 4. Del 1 av 10.
13:05 
Special Victims Unit
Serendipity. Efter fundet af et dødt spædbarn i en plastikpose i kloakken, finder detektiverne frem til moderen i en nærliggende lejlighed. Hun er også død. Da de taler med hendes læge, opdager de at hun havde planlagt at bortadoptere barnet og at adoptivforældrene betalte for hendes lægebesøg. Säsong 5. Del 5 av 25.
14:05 
CSI: NY [Repris]
The triangle. CSI undersøger en sag, hvor en sikkerhedsvagt er død. Under obduktionen viser det sig, at manden er død under mystiske omstændigheder, da hans organer er overophedede og hans pacemaker er eksploderet. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10 av 25. Producerat år 2009.
15:00 
CSI: NY
Help. To dødsfald, der ikke umiddelbart har noget med hinanden af gøre, bliver bundet sammen, da CSI opdager, at ofrene blev voldtaget af den samme mand med 8 års mellemrum. Säsong 5. Del 12 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Stand your ground. Calleigh er muligvis i store vanskeligheder, da hun er blevet involveret i et skyderi i sin fritid. Imens fører sagen detektiverne på sporet af et andet mord, der er forbundet til narkohandlere. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 9 av 21.
17:00 
CSI: Miami
CSI: my nanny. En barnepige bliver myrdet og blandt de mistænkte i sagen er både medlemmer af den familie, hun arbejdede for, hendes chef, andre barnepiger og hendes ekskæreste. Säsong 6. Del 10 av 21.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Wedding Gift Wormhole. Da Sheldon og Amy begynder at åbne deres bryllupsgaver, undrer de sig begge over den gave, de har fået af Leonard og Penny. De konkluderrer, at det må være et spor i en skattejagt, der vil føre dem til den rigtige gave. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 2 av 24. Producerat år 2018.
18:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Procreation Calculation. Raj mødes med den kvinde, hans far har fundet til ham. Hendes navn er Anu og selvom hendes kommanderende personlighed skræmmer Raj, beslutter han sig for at give hende en chance. Imens afslører et spørgeskema, at Penny ikke er sikker på, at hun har lyst til at få børn, hvilket frustrerer Leonard, der har det lige modsat. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 3 av 24. Producerat år 2018.
19:00 
The Big Bang Theory
The Tam Turbulence. Sheldons barndomsven fra Texas, Tam, besøger universitetet med sin søn. Sheldon har ikke lyst til at se ham og de andre begynder at undre sig over, hvorfor Sheldon aldrig har nævnt Tam. Säsong 12. Del 4 av 24. Producerat år 2018.
19:30 
The Big Bang Theory
The Planetarium Collision. Sheldon er irriteret over at Amy ikke har tid til at arbejde på et projekt med ham, så han beslutter sig for at tage sagen i egne hænder, for at sørge for, at hun får tid. Koste hvad det vil!. Säsong 12. Del 5 av 24. Producerat år 2018.
20:00 
Strøgvagterne [Repris]
En fuld mand har lagt sig til at sove i en bank, så Anders og Onur har noget af en opgave foran sig, da de skal forsøge at få ham på højkant igen. Kristian får også hænderne fulde, da en tyv tager alt sit tøj af og desuden insisterer på, at varen selv er kravlet ned i hendes sko. Onur er på udkig efter én tyv, men ender med at fange en anden. Og Magnus, Oliver og Zahra får rigeligt at se til med den butikstyv, der har plaget Strøget hele sommeren. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse
Da den frygtede sørøver, Barbossa kidnapper den smukke guvernørdatter, Elizabeth, beslutter hendes ven og hemmelige beundrer Will sig for at redde hende. Men redningsaktionen kræver hjælp fra piraten, Jack Sparrow, som også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will ikke ved er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, der skal hæves - inden den kan besejres. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Johnny Depp.
00:00 
Universal Soldier
Vi befinder os i Vietnam i 1969. Soldaten Luc Devreux bruger sine allersidste kræfter på at affyre det afgørende skud mod den mand, der er skyld i, at han også skal dø. Takket være den nyeste teknologi genopstår de begge som de ultimative dræbermaskiner i et tophemmeligt regeringsprojekt, der nu kan tilbyde løsningen på en ellers umulig opgave – krigsføring uden tab af en eneste soldat. Men noget går galt, og Luc flygter fra projektet med en hævngerrig Scott lige i hælene. Producerat år 1992. Regissör: Roland Emmerich, Skådespelare: Dolph Lundgren, Ally Walker, Jean-Claude Van Damme.
02:10 
Body Cam [Repris]
The Chase. Politiet modtager et opkald om en mand, der plager og chikanerer folk i et lejlighedskompleks. Men før betjentene ankommer, stikker han af i en stjålet bil. Det bliver starten på en hekitisk jagt. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 10.
03:15 
Gidseltagningen II
Gidseltagningen. Gidseltagerne har kapret færgen og taget passagerer og besætning som gidsler. Mens skibet ligger stille midt i Øresund forsøger TTF fra deres position ved Kronborg at få et overblik over situationen. Forhandlings- og angrebsstrategier vurderes og angribernes motiv efterforskes. På færgen er det stadig ikke lykkes gidseltagerne at finde June, og de må nu tage andre midler i brug for at lokke hende frem af sit skjul. Men også Philip leder efter June. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
04:00 
Gidseltagningen II
Gidseltagningen. Med Philip indespærret i færgens fryserum bruger gidseltagerne barske metoder for at få fat i Junes mobiltelefon, som viser sig at være objektet for deres kidnapning og kapring. På land forsøger efterforskerne SP og Simon hastigt at komme nærmere gidseltagernes identiteter, motiv og mulige sammensvorne, alt imens TTF med regeringen i ryggen lægger an til et væbnet overraskelsesangreb, der skal få alle gidslerne løsladt og situationen lukket ned én gang for alle. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
04:45 
Studie 5
I sæsonafslutningen af Studie 5 bliver Jacob Haugaard for alvor rundtosset, når han, til stor morskab for sine to holdkammerater Jonas Schmidt og Rasmus Nøhr, kaster sig ud i den snurrende stol. Overfor sidder et stærkt pigehold bestående af Stephania Potalivo, sangerinde Lucy Love og skuespillerinde Julie Agnete Vang. Glæd dig til at opleve en anderledes version af Michael Jacksons Beat It fremført af et ømt herrehold og skønsang fra Rasmus Nøhr og Lucy Love. Gæt og grin med i Studie 5. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
05:55 (06:15)
Food Lab
Soup with pasta and pesto. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 26 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Hotel Impossible
Kanal 5 Danmark, tisdag 19/11 07:20(08:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se