Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:40 
Naturtid
Sydesaltet - Læsøs hvide guld. På Læsø Saltsyderi laver man salt som i gamle dage. Grundingrediensen er det ekstremt salte grundvand fra Rønnerne, de sydlige strandenge på Læsø, som man syder salt af i åbne jernpander over ild. Følg med, når historiefortæller og sydemester Poul Christensen viser den spændende proces og tager os med tilbage i tiden med fortællinger om den dramatiske historie, der gemmer sig bag Læsøsaltet. Sendt første gang 20.09.2008. Producerat år 2007.
09:40 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra I Bulbjerg får Henning pludselig selskab i den gamle bunker tæt ved hans shelterplads. De to skæggede cigarrygende brødre, Tue og Leif, er netop ankommet på motorcykel. Frirum fra konerne, det må enhver da have! I Blokhus venter ægteparret gennem 40 år, Lisbeth og Jørgen, med hjemmelavet flæskesteg og varm seng til Felix og vagabonden i deres sommerhus. Lisbeth er hundeskruk og drømmer om en hund som Felix. Det udnytter Felix til fuld forkælelse. Og under middagen afslører Lisbeth, at hun bærer rundt på en sorgfyldt barndom. Sendt første gang 19.02.2017. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
10:25 
Felix og Vagabonden
Dansk reportage fra Solen skinner, da Felix og Henning ankommer til toppen af Danmark. I Skagen møder de den tidligere frisør Benthe, der på sine gamle dage udlever sin store drøm som klovnekunstner. I Aggersund får Henning en stor overraskelse i shelteret, da Benny og Kim, far og søn, serverer et overdådigt festmåltid i naturen. I Viborg møder Henning en endnu større cykelentusiast end ham selv i Inger. Hun er formand for den lokale cykelklub og Henning må da også ud og træde i pedalerne med hele holdet. Cykelturen bringer dem til eksotiske multikulturelle nyttehaver, der dyrkes og passes af flygtninge fra hele verden. Sendt første gang 26.02.2017. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
11:10 
Storrygeren - det oser af sandart
Det er juni måned, og sandartfiskeriet er netop genåbnet i Silkeborg søerne efter at have været lukket hele maj. Så lystfiskeren Gordon P. Henriksen er meget spændt på, om han får en fisk på krogen, når han tager vennen og kokken Jan Gildam med på tur i de smukke søer. De tager af sted, før solen er stået op, for så er chancen for at fange den ønskede sandart lidt større. Men er det nok til at de fanger en fisk? - den rigtige fisk vel at mærke. Hvis ikke, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren efter et eksemplar. For fisk skal der til, og den skal ryges! Og denne gang disker Jan op med alt fra delikatessehummer til hjemmelavet rygeost. Del 6 av 8. Producerat år 2012.
11:40 
Storrygeren - det oser af torsk
En af de mest kendte og traditionelle spisefisk er torsken, og sådan en skal vennerne, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, selvfølgelig også have på deres "trofæliste". Så de er taget hele vejen til Danmarks nordspids, Skagen, hvor der bogstaveligt talt skal hives torsk i land. Der er masser af fisk i havet, men spørgsmålet er, om de nu også er lige der, hvor vennerne prøver lykken. Én ting står i hvert fald klart - der skal fisk på bordet! Og kommer der ikke det, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe et eksemplar. Jan har nemlig både gulvklude og nogle helt særlige ryge-spande med til at lave torsk på. Del 7 av 8. Producerat år 2012.
12:10 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Overabbeden viser rundt på klosteret og åbner for skatkammeret, det ældgamle bibliotek. Her får Mikael Bertelsen spirituel vejledning af klosterets overhoved. Om aftenen er der munkesang, der går lige i hjertet. Men nattesøvnen er det så som så med. Og Mikael Bertelsen har fået en krystal af en kvindelig pilgrim, som har fået den af en mystiker. Sendt første gang 14.12.2010. Del 14 av 24. Producerat år 2010.
12:30 
Bertelsen på Caminoen
Dansk reportageserie fra Mikael Bertelsen forlader morgenmessen i utide og begiver sig helt tappet for kræfter videre. En såkaldt alkymist bor længere fremme på ruten, og Mikael Bertelsen banker på hos eneboeren. Alkymisten byder på hjemmebrygget urtete med knuste krystaller, og Mikael Bertelsen spærrer øjnene op. Sendt første gang 15.12.2010. Del 15 av 24. Producerat år 2010.
12:50 
Milliardæren fra Tiger-butikken
Dansk reportage fra Fra paraplysælger til milliardær. Grundlæggeren af Tiger-kæden Lennart Lajboschitz begyndte med at sælge brugte paraplyer til 15 kroner stykket. I 1995 åbner han sin første butik, som siden har gjort ham til milliardær og sikret ham en plads som nr. 62 på listen over de rigeste danskere. Sendt første gang 06.10.2015. Producerat år 2015.
13:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. Christopher vil finde ud af, hvilken maler der har boet i huset i Riala, for både møbler og døre er dekoreret i rigt mål. Erika skal genskabe et mønstermalet gulv og reparerer et gammelt 1900-tals-tapet, som har fået en stor revne. Del 6 av 8. Producerat år 2017.
14:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2017. Gartnerboligen og det forfaldne orangeri tilhørte engang Engholms Slot, og det er her, både Christopher og Erika kommer på arbejde. En familiehistorie leder frem til, at to halvsøskende forenes for første gang. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
15:20 
Amerikas sexguru nummer ét
Amerikansk dokumentar fra 2019. Dr. Ruth har talt om sexstillinger, sextips og penisstørrelser. Her fortæller hun, hvordan hun blev Amerikas mest berømte sexterapeut og om sit ekstraordinære men også smertefulde liv - fra Holocaust-overlever til frontfigur for den seksuelle revolution. Producerat år 2019.
17:00 
Bag facaden
Svensk dokumentarserie fra 2017. Verdens største møbelkæde. Ikea - et af verdens mest succesfulde, globale brands. Grundlagt i Sverige i 1943 med butikker i 49 lande, 900 millioner kunder om året og en omsætning på over 34 milliarder kroner. Kom med bag kulisserne, når saml selv-møbelkæden for første gang giver adgang til sine designstudier, fabrikker, testlaboratorier og butikker. Hvad er hemmeligheden bag milliardfirmaets succes?. Del 3. Producerat år 2018.
18:00 
Husker du... 1988
- året er 1986. Den svenske statsminister Olof Palme blev myrdet, det sovjetiske atomkraftværk i Tjernobyl eksploderede og Danmark bankede Uruguay 6 - 1 ved VM. Hør Danmarks Radios tidligere korrespondent Jørgen Poulsen fortælle om Olof Palme - og gense nogle af højdepunkterne fra et på alle måder uforglemmeligt fodboldeventyr. Säsong 1986. Producerat år 2004.
19:00 
Husker du... 1988
- året er 1987. Mathias Rust lander med sit lille fly midt på den Røde Plads i Moskva og i Danmark bliver den højtråbende sømandsboss Preben Møller Hansen valgt ind i Folketinget. To danskere bliver anholdt i Polen for spionage og lille Pelle Hvenegaard bliver verdensberømt, da han spiller sammen med Max von Sydow i filmen 'Pelle Erobreren'. Anker Jørgensen fælder en tåre, da han går som formand for socialdemokratiet og topmøder bringer Øst og Vest nærmere en afslutning af Den Kolde Krig. Säsong 1987. Producerat år 2004.
20:00 
Det som ingen ved
Dansk thriller fra 2008. Thomas Deleurans søster drukner under en badetur. Da Thomas går hendes ting igennem, finder han dokumenter, som handler om hans afdøde fars fortid i Forsvarets Efterretningstjeneste. Thomas får mistanke om, at hans søsters død ikke var et uheld. Han graver dybere i sagen, men han er oppe imod en uhyggelig overmagt. Thomas Deleuran: Anders W. Berthelsen. Ursula: Maria Bonnevie. Lange-Erichsen: Henning Jensen. Producerat år 2008. Regissör: Søren Kragh-Jacobsen, Skådespelare: Lars Mikkelsen, Ghita Nørby.
21:35 
Den dag vi gik på månen
Canadisk dokumentar fra 2018. Det var en dag fuld af farer. En dag, hvor tre mænd risikerede alt. Den dag vi satte en mand på Månen. Gennem interviews med nøglepersoner i kontrolcentret i Houston, astronauternes pårørende og NASA-embedsmænd skruer vi tiden tilbage til Apollo 11-missionen. Vi får indblik i måneprojektets betydning for USA og hører, hvordan den første månelanding var ved at mislykkes. Producerat år 2019.
22:20 
Billeder, der ændrede verden
Earthrise. Der var en gang, hvor menneskeheden kun havde gjort sig forestillinger om, hvordan vores egen planet egentlig så ud. Men juleaftensdag 1968, svævende over Månens overflade, tager Apollo 8-astronauten William Anders et billede af den blå planet, som med det samme bliver en sensation. Sendt først gang 14.12.2013. Producerat år 2013.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. De amerikanske måneplaner rejser spørgsmål om nationale prioriteringer. Tiden er præget af den storpolitiske kamp mellem Øst og Vest, Vietnam-krigen og raceoptøjer. Men alligevel fortsætter udviklingen af rumfarts-teknologien - indtil det bliver muligt at udføre den vigtigste mission: At landsætte en mand på Månen. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
23:55 
På jagt efter månen - Det store rumkapløb
Amerikanske dokumentarserie fra 2019. I 1969 finder den første månelanding sted. Og kommandør Neil Armstrong leverer sin ikoniske replik: 'Det er kun et lille skridt for mennesket, men et kæmpeskridt for menneskeheden'. Målet er nået. Mennesket har sat sin fod på Månen. Var det det værd? Og hvem bliver den første mand på Mars?. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
00:50 
Nul stjerner - Storbyferie i Kairo
I den egyptiske hovedstad, Kairo, tjekker Jan og Morten ind på et hotel, hvor nattesøvnen bliver udfordret. De besøger Garbage City, hvor 60. 000 egyptere lever midt i en stor ildelugtende losseplads, og så lokker en af Kairos berygtede turistkrejlere dem med til et lokalt bryllup. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
01:20 
Det Somaliske Faldskærmshold
Til eksamen med 250 km/t På vej til Spanien opstår uforudsete udfordringer. Et forbud mod, at Zamira må springe vender op og ned på den planlagte holdsammensætning. På den spanske faldsskærmsskole bliver de utrænede springere kastet ud fra 4000 meters højde uden assistance og deltagerne mærker på egen krop, at projektet er med livet som indsats. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
01:50 
At tilgive sit barns morder
Gina Dirawi rejser ud i verden for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, hun har til livet. I dag besøger hun Rwanda, der efter folkemordet for 20 år siden er i gang med en vigtig forsoningsproces mellem ofre og gerningsmænd. Gina skal tale med Alice og Emmanuel, der fortæller hende deres bevægende og rystende historie. Emmanuel myrdede Alices barn. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2015.
02:20 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Hjernevask - Os og dem
DR2, tisdag 18/6 16:20(17:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se