Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 08/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 88. Del 2. Producerat år 2016.
06:40 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2016.
07:25 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 04/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 5. Producerat år 2015.
07:50 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 30/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2015.
08:35 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2015.
09:25 
Hotel Impossible [Repris]
Full Throttle in Sturgis. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 06/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2016.
10:15 
Top Gear: Specials
Top Gear - Best of Season 8 Specials. Få et glædeligt gensyn med alle de bedste, skøreste og vildeste øjeblikke fra sæson 8 af det legendariske bilprogram. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2006.
11:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
12:00 
Bandits
Den karismatiske fange Joseph Joe Black og hans medindsatte, den hypokondriske Terry Lee Collins, bryder ud af fængslet i en cementblander og begiver sig straks ud på en fælles bankrøverfærd tværs gennem USA. Under tilnavnet "Sleepover Bandits", bruger de to samme fremgangsmåde hver gang; de kidnapper bankdirektøren og hans familie om aftenen og tilbringer natten i hans hus, for så at følge med ham til banken tidligt næste morgen og score kassen. Men en dag møder de Kate, en kvinde fanget i et dårligt ægteskab, og som ser bankrøverne som en kærkommen mulighed for at få lidt spænding - og kærlighed - ind i sit liv!. Producerat år 2001. Regissör: Director:Barry Levinson, Skådespelare: Cate Blanchett, Troy Garity, Billy Bob Thornton, Bruce Willis.
14:20 
Twilight
Bella Swan er lidt af en outsider, og da hun flytter hjem til sin far i den permanent regnvåde by Forks, har hun svært ved at finde sig til rette som ny elev på den lokale highschool. Hun får dog snart stor opmærksomhed fra de lokale drenge, hvor især den mystiske Edward Cullen fanger Bellas opmærksomhed. De to indleder snart et stormfuldt kærlighedsforhold, og til Bellas store overraskelse viser Edward sig at være en vaskeægte vampyr, hvilket imidlertid ikke skræmmer hende. Men et forhold mellem menneske og vampyr er ildeset, og da den onde vampyr James dukker op i byen for at slå Bella ihjel, må hun og Edward tage kampen op for at overleve og forsvare deres udødelige kærlighed til hinanden. Producerat år 2008. Regissör: Catherine Hardwicke, Skådespelare: Billy Burke, Ashley Greene, Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson.
16:40 
The Hunger Games
Landet Panem er inddelt i 12 distrikter som alle styres af det mægtige Capitol. Hvert år skal hvert distrikt finde to repræsentanter til at deltage i det landsdækkende reality-show, Dødsspillet, en kunstigt skabt arena, hvor 24 deltagere tvinges til at kæmpe mod hinanden, indtil kun én overlevende står tilbage. Da den 16-årige Katniss' lillesøster tilfældigt udvælges som deltager, melder Katniss sig frivilligt og tager hendes plads. Hun indgår nu, sammen med sin partner fra distrikt 12, Peeta, i desperat kamp om liv eller død på landsdækkende tv. Producerat år 2012. Regissör: Gary Ross, Skådespelare: Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Willow Shields, Stanley Tucci, Jennifer Lawrence.
19:10 
Politijagt [Repris]
Vlado rykker ud til et meget alvorligt færdselsuheld, hvor en ældre kvinde er kørt ud over en stejl skrænt i sin bil. Bilen er totalskadet, og der skal handles hurtigt og målrettet, for at få kvinden kørt på hospitalet. Henrik måler en bilist til at køre langt over det tilladte, og det udløser en kæmpe bøde. Thomas fra Upper Darby i USA har en særlig ekspertise i at vurdere, om folk har drukket alkohol. Og den får han brug for, da han bliver kaldt ud til en færdselsulykke, hvor der muligvis er alkohol involveret. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2018.
20:05 
Politijagt [Repris]
Da Thomas standser en bil med forkerte nummerplader på, opdager han, at føreren gemmer narkotika i bilen og kroppen, og så er situationen pludselig en helt andet. USA kan et helt almindeligt rutinetjek hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for politibetjentene. Hjemme i Danmark har Vlado fokus på bilister, som har drukket for meget alkohol i det gode sommervejr, og han standser adskillige personer, som har drukket alt for meget til, at de må køre bil. Og straffen falder benhårdt. 29/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2018.
21:00 
Over Atlanten [Repris]
Jagten på passatvinden, der skal bære sejlbåden med de seks kendte deltagere over Atlanten, er sat ind. Men vejret er uforudsigeligt og omskifteligt - især også ude midt på havet. Så Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixis tålmodighed bliver sat på en alvorlig prøve. Og især for skibskokken Gorm Wisweh bliver rastløsheden og udsigten til flere dage uden vind en udfordring ud over det sædvanlige!. ,. Säsong 1. Del 3.
21:55 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
En flugtbilist har besluttet sig for at køre rally midt på landevejen med 160 km/t. Bilen bliver presset til sit yderste, da flugten går over fortov og igennem skarpe sving, og føreren ender med at miste herredømmet over sit køretøj. Nær Brønderslev, får en ung ny bilist kørselsforbud, i Odense får en motorcyklist konfiskeret sit køretøj og i Roskilde sidder to mænd og drikker øl på taget af en personbil – imens den suser afsted med 90 kilometer i timen. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
22:50 
Værelse med udsigt
I denne opdaterede version af E.M. Forsters klassiker møder vi i begyndelsen af 1900-tallet den unge Lucy Honeychurch på dannelsesrejse i Firenze. Her møder hun den lidt underlige men spændende Mr. Emerson og hans søn George, som hun bliver stærkt tiltrukket af. Da hun vender hjem til England, må hun vælge mellem sin forlovede, den rige og røvkedelige Cecil, og den fængslende, men fattige, George. Med sin nye appetit for eventyr, vil Lucy også være modig i sit kærlighedsvalg?. Producerat år 2007. Regissör: Nicholas Renton, Skådespelare: Rafe Spall, Timothy Spall, Laurence Fox, Elaine Cassidy.
01:00 
Morderne iblandt os [Repris]
The Craigslist Killer. Richard Beasley fra Ohio værdsætter familien, religion og det at hjælpe andre. Da han forsvinder, finder politiet et monster på nettet, der har lokket lokale mænd i døden. 31/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.
01:55 
Morderne iblandt os
Live by the Sword. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
02:50 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Vi tager på besøg hos Dansk Parapsykologisk Aspekts (DPA) yngste medlem Beatrice, som er ved at gøre sin boomblaster klar til nattens hunt. Den har hun planlagt at bruge som et vigtigt redskab til at fange spøgelser på Det Kongelige Teater. Hos Ghosthunting. dk er Formand Thomas taget på roadtrip for at købe ind til hans nyeste påfund, et synskamera. Da mørket er faldet på, tager Thomas på kirkegården for at teste sit nye kamera og sikre sig at det kan bruges optimalt på nattens hunt på Vitskøl Kloster. 31/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.
03:40 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) skal hele vejen til Jylland, da Kim endelig har fået adgang til en af sine helt store drømmehunts, nemlig verdens største krigsskib af træ, Fregatten Jylland. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2014.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 84. Del 10. Producerat år 2015.
04:55 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 84. Del 11. Producerat år 2015.
05:20 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 10/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 88. Del 4. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Highway Cops
Kanal 5 Danmark, onsdag 19/6 06:00(06:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå